18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Oskárko, Anička váila v 8 týdnech 4,75 kg a měřila 55,5 cm
ve 3 měsících váila 5,46 kg a měřila 61,5 cm
Teda s tou poslední mírou se asi do průkazky spletli, protoe o 3 týdny později je to stejně... 61,5 cm a 5,8 kg
Není tady
holky,tak my jeste nespime...uz jsem ji mela 3x u prsa a proste nezabere...tak ji chodime podavat dudlik..snad brzy usne
dam vam sem nejakou fotecku
mám i nějaký na FB,jestli si mě chcete přidat
Není tady
megan2 napsal(a):
holky,tak my jeste nespime...uz jsem ji mela 3x u prsa a proste nezabere...tak ji chodime podavat dudlik..snad brzy usne
http://resize.like.cz/images/1286395048 … 5973_n.jpg
http://resize.like.cz/images/1286395118 … 8881_n.jpg
mám i nějaký na FB,jestli si mě chcete přidat
Teda má ale krásný dětičky!!!!! A malá vypadá teda starí ne je. ikovná panenka.
Není tady
DENNY9 napsal(a):
megan2 napsal(a):
mám i nějaký na FB,jestli si mě chcete přidatTeda má ale krásný dětičky!!!!! A malá vypadá teda starí ne je. ikovná panenka.
ne ne Denny, je to jetě taková malá prďolka s krásným kukučem. Neřekla bych jí víc ne jí je. Je moc pěkná.
Není tady
oskárka25 napsal(a):
DENNY9 napsal(a):
megan2 napsal(a):
mám i nějaký na FB,jestli si mě chcete přidatTeda má ale krásný dětičky!!!!! A malá vypadá teda starí ne je. ikovná panenka.
ne ne Denny, je to jetě taková malá prďolka s krásným kukučem. Neřekla bych jí víc ne jí je. Je moc pěkná.
Nooojooo, proti těm naím klackům..
Není tady
Oskárko, jen tak mimochodem- dívala sem se ti na rajče, malá je taky moooc pěkná (já sem holt holčičková), ale ty dvě fotky z bráchou- no to si holka uije, to bude pěkná dvojka raubířů.
Není tady
denny-to ti asi prijde,protoze je orpoti jinejm dost velika...
vzdyt mela 4kilca pri narozeni...
vypada to,ze konecne usnula...
co Olii??spite?
Není tady
Megan moc pěkný fotky, ty třmínky teda něco a z tvýho Kubíka taky jen číhá ta lotrovina. Jako bych v něm viděla toho naeho!
Upravil(a) oskárka25 (6. 10. 2010 22:44)
Není tady
oskárka25 napsal(a):
Denny, nejsi sama s velkým Vaíkem. Ozvala se Kávička a její chlapeček je taky velikej ... borec.
Noo, taky je ho kousek.
Megan to má pravdu, e malá měla startovací váhu poměrně větí, to bude ono. Teda ale ten kukuč
Není tady
Dobré ranko,Oskárko malá je fakt krásná
Tak jsem včera vyuila toho e nekojím a la jsem večer k sousedce na kafíčko a na skleničku ampáňa.Taka malou obstaral a fakt dobrý poradil si na jedničku.Fakt super odreagování. .
Kdy jsem přila dom,tak malá u spinkala v postýlce a vzbudila se a v jednu na flaku a pak spinkala a do pěti.
Není tady
DObre rano,
tak ja mam zase svoji super naladu
mala usnula nekdy v deset,pak jsem kojila po jedny,po treti,pred patou,v sest v sedm to kojeni k ranu me nici,jsem jak zabita....do toho tady bordel-manza mi s nicim nepomuze...proste prijde domu,naji se a lehne na gauc...ja chapu,ze chodi do prace,ale nejak nezastavam nazor,ze zenska na MD musi doma delat vse-myslim,ze chlap by doma taky mohl neco udelat,ne??Ale u nas se fakt nehne ani prstem..a to muzu mit klidne 40horecky
k tomu Kuba silene zlobi-vcera orazitkoval postel a zed u sebe v pokoji tisickrat mu muzu rikat,at nekrici,neboucha vecma,ze mala usnula-ale je to MARNY,je to MARNY,je to MARNY
a ke vsemu jeste ty moje prsa-kolikrat mam chut s tim kojenim seknout-nejdriv ta bradavka,pak ty mensi zanety,ted tenhle...myslim,ze uz je za mnou,ale tak nejak divne me to prso boli,asi uz ho mam moc promasitovany,jak se porad pozoruju
a to nemluvim o tech blaznivecjh trminkach..v pondeli jdeme k jinymu dr,tak doufam,ze nam rekne neco jineho...
no tak jsem se trosku vykecala-omlouvam se,a budu doufat,ze mi bude trsoku lip
Karal pisnu ti SZ ohledne FB
Není tady
Megan, Karal, FB taky mam, ale skoro tam nechodim. Neni cas. Urcite mi taky pisnete, jak vas tam najdu, na Denisku jsem moc zvedava, na Rajceti jeji fotky nenajdu, vid?
Dneska v obchodaku v mistnosti na kojeni jsme malou schvalne zvazila pred a po kojeni a vyzunkla z jednoho prsa 120ml mlicka. Je to na jedno kojeni malo nebo to staci? Pak si jeste chvili kousala ruku, ale usnula. Ted po navratu domu jsem ji jeste nakojila jednou a spi zas. Opravdu si nemuzu na ni stezovat. A pokazdy, kdyz se nad ni naklonim a povidam na ni, krasne se smeje. Uz se nepamatuju, ale myslim, ze Ryu nebyl takovy smisek. Taky v obchodaku meli podzimni slevy na detske obleceni, tak jsem par ruzovych kousku koupila. Na malou me bavi nakupovat, ale na sebe ted vubec ne. Pac jsem snad o dve cisla vetsi, nez driv.
Oskarko, Kavicka se mi taky ozvala, ze jeji kamaradka se bude stehovat do Osaky (nevim, na jak dlouho, to jeste vyzjistim), kde bydlime. To bych byla rada, kdybych se s ni mohla skamaradit a mela tu ceskou kamaradku! Zadnou Cesku jsme tu za tech 6 let totiz jeste nenasla. Nasla jsem tu pred par lety manzelsky par Japonka - Cech, byli jsme jednou spolecne i s manzelem s nimi na veceri, ale nemeli jsme si moc co rict a uz jsme se pak vickrat nevideli.
Není tady
Megan, Ryu taky hrozne zlobi a neposloucha, a to jsou mu uz 4 roky a mohl by mit trochu rozum. Kdyz mala spi, taha ji za ruce, stoucha ji do obliceje, mlati hrackama o postylku, krici, no proste dela vsechno proto, aby ji probudil. Kdyz mam Eriku na hraci dece, chce ji objimat, ale teda dost nesetrne. Hlavne na jeji hlavicku jsem hakliva, kdyz jsme meli ten nalez v mozku... Nastesti je Ryu kazdy den az do ctyr ve skolce. Mit ho doma cely den, asi bych skoncila v blazinci.
Není tady
Sakura napsal(a):
Dneska v obchodaku v mistnosti na kojeni jsme malou schvalne zvazila pred a po kojeni a vyzunkla z jednoho prsa 120ml mlicka. Je to na jedno kojeni malo nebo to staci? Pak si jeste chvili kousala ruku, ale usnula. Ted po navratu domu jsem ji jeste nakojila jednou a spi zas. Opravdu si nemuzu na ni stezovat. A pokazdy, kdyz se nad ni naklonim a povidam na ni, krasne se smeje. Uz se nepamatuju, ale myslim, ze Ryu nebyl takovy smisek. Taky v obchodaku meli podzimni slevy na detske obleceni, tak jsem par ruzovych kousku koupila. Na malou me bavi nakupovat, ale na sebe ted vubec ne. Pac jsem snad o dve cisla vetsi, nez driv.
Sakuro,myslim,ze 120 ml z jednoho prsa na Ericinu vahu je fakt dobry...
Není tady
megan2 napsal(a):
DObre rano,
tak ja mam zase svoji super naladu
mala usnula nekdy v deset,pak jsem kojila po jedny,po treti,pred patou,v sest v sedm to kojeni k ranu me nici,jsem jak zabita....do toho tady bordel-manza mi s nicim nepomuze...proste prijde domu,naji se a lehne na gauc...ja chapu,ze chodi do prace,ale nejak nezastavam nazor,ze zenska na MD musi doma delat vse-myslim,ze chlap by doma taky mohl neco udelat,ne??Ale u nas se fakt nehne ani prstem..a to muzu mit klidne 40horecky
k tomu Kuba silene zlobi-vcera orazitkoval postel a zed u sebe v pokoji tisickrat mu muzu rikat,at nekrici,neboucha vecma,ze mala usnula-ale je to MARNY,je to MARNY,je to MARNY
a ke vsemu jeste ty moje prsa-kolikrat mam chut s tim kojenim seknout-nejdriv ta bradavka,pak ty mensi zanety,ted tenhle...myslim,ze uz je za mnou,ale tak nejak divne me to prso boli,asi uz ho mam moc promasitovany,jak se porad pozoruju
a to nemluvim o tech blaznivecjh trminkach..v pondeli jdeme k jinymu dr,tak doufam,ze nam rekne neco jineho...
Megan, ja jsem byla vcera taky totalne v rozkladu, u nas se slo spat taky az ve 22:00...ja bych sla klidne i driv, jak jsem byla KO, ale pani prckova nechtela jit driv spat....
Zitra to bude lepsi, uvidis....
Jinak se teda holky desim, ze pokud budeme mit nekdy druhe ditko a bude jako toto prvni,tak to neni mozne vubec prezit
Není tady
Dobré ránko!!! Teda vlastně u dopoledne e
Megan klíííííídek, myslím, e tyhle úasné dny má asi kadá z nás... alespoň občas... já nejsem vyjímka
Včera jsem lítala jak namydlený blesk a mana taky dorazil dom a první jeho věta - já jsem hotovej, hrozně unavenej apod. Tak jsem vykoupala děti a jedno nakrmil jene u toho čuměl na tv take to malej nedojedl a usnul...já toho druhého dokrmila a pak taky usnul...Kámen úrazu je, e ten "můj" u spal a hotovo, ale ten "jeho" se za 45min vzbudil a měl samo hlad a jak chvílu spal tak tu pak strail dalí hodinu a půl... chtělo se mě brečet...
Mám u toho taky plný zuby, od rána do večera a od večera do rána a kdy si chci alespoň na chvílu hodit nohy na stůl tak poslouchám jak je nevyspalý a unavený a udřený
Občas si říkám, e díky bohu, e jsou dvě, protoe dalí těhu a starání se by o jedno bych asi nepřeila
Není tady
No jak jsem psala, ze Ryu zlobi, tak jsem jeste nevedela, co me dneska ceka po navratu Ryu ze skolky... Zda se, ze prastil jednu holcicku skolni taskou do obliceje, protoze mu schvalne komolila prijmeni a nechtela s tim prestat. Uz se tim pry bavi nekolik dni (Ryu mi o tom rikal uz nekdy v utery a dneska mu uz asi dosla trpelivost, protoze mu ho komolila schvalne cela skupina holcicek a bylo toho na nej asi moc a nevedel, jak se branit), bohuzel je holcicka od nas z baraku a ja ted nevim, jak se chovat. Co byste delaly na mojem miste?
Upravil(a) Sakura (7. 10. 2010 10:15)
Není tady
Holky nevite, dokdy muzeme tady jeste prispivat? Mne se nejak na ten novy Babinet nechce, nelibi se mi to tam, popravde receno.
Není tady
tak u nás není mana ádná vyjímka. On teda dojde z práce, nají se a jde ven. Na dvůr nebo na stavbu. Pak dojde večer - kolikrát kdy u jsou děcka umytý, nakrmený a chystám je spát. Sem tam zvládne aspoň pohádku. Jinak nic. Domácnost jde mimo něho. Se kolikrát rozčiluju, e aspoň ko by mohl SÁM OD SEBE vynést!
Sakuro já bych tu potyčku nijak neřeila. Jsou to děti. Ryu bych vysvětlila e se to nedělá a pokud by její maminka měla blbé řeči, tak bych se jí omluvila, řekla, e Ryu byl pokáraný a tím to končí... Jsou to děti, já do potyček nijak nezasahuju. Děti se dokáí porovnat samy.
Sakuro 120ml je OK.
Není tady
Sakura napsal(a):
Holky nevite, dokdy muzeme tady jeste prispivat? Mne se nejak na ten novy Babinet nechce, nelibi se mi to tam, popravde receno.
Dokud tady můeme zůstat, budeme tady, a nás vyenou tak půjdeme na nový BB a zvykneme si tam pokud budeme chtít kecat.
Není tady