6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
oskárka25 napsal(a):
megan vrchní část prsa nad bradavkou byla jako kámen, tvrdá, červená, vřelá, bolestivá. cca 5x6cm. řízl a vylil se hnis.
Oskárko kam ti zmiznul metřík???
Není tady
tak u nas tradicni podvecer, situaci zachranuje satek,jinak bych mela pani prckovu porad na rukach...zkousela jsem ji zase hodinu poklada,kdyz se zdala polotuha,ale za chvili se rozmrskala a nebylo z toho nic. Tak zase satek,jinak vim,ze by klidne vydrzela nespat do 21 hod.....
Není tady
jo a priznam se,ze uz jsem na ni byla pekne naprdnuta...docela se bojim,ze se bude chtit porad nosit...ale kdyz ji nebudu nosit,tak ona nebude vubec spat, to uz mam odzkouseno,takze zacarovany kruh....
Není tady
Tak mi sme měli dnení den pracovní. Nai měli vinobraní, tak sme byli celý den na vzdouku. Dneska bylo natěstí fajn, nefoukal vítr.
Vaík půl doby prospal v autě v sedačce, pak sem ho nakojila, vytáhla kočár a táta s ním jezdil mezi vinohradama.
Letos sme měli premiéru jenom v enském osazení,máma,teta,já a Romča. Můj mu nemohl z práce a táta je čerstvě po mozkové příhodě, tak nic nesmí dělat. Tak sem ho zaměstnala aspoň Vaíkem.
Úroda veliká převeliká a to máme sezbíráno jenom bílé, v sobotu dem na červené, toho je daleko víc a bude natěstí víc pomocníků. U se těím na burčáček- no teda aspoň na troku.
Není tady
Nazdárek,chtěla bych vás poprosit o hlasování v soutěi http://www.prettybaby.cz/main.html?photo=13681
Díky.
Není tady
Ahoj, vítám v novém
Kokosko asi ji teď vyhovuje být co nejblí tobě, řekla bych, e se to časem poddá
Denny teď koukám, e jsi z Břeclavska..já tenhle kraj miluju táta je moravák jak poleno a já tam trávila dětství..fakt srdcová záleitost Tak ti ty vinohrady i přes tu dřinu vlastně závidím..strýcové u se těch svých bohuel zbavili..koda, jejich víno bylo excelentní..jé jak já se těím, a si zase budu moct sosnout
U nás fuuurt stejný. Včera jsme byli dokonce v nemocnici, protoe malá příkrm za ádnou cenu nechce, nechce ani prso, prostě nechce jíst je natěstí fyziologicky v pořádku, take máme váit a nejspí má obří bolení bříka, který je mě se zdá čím dál horí..před tím prostě aspoň normálně jedla..taky mudra říkala, e v období 6-7 týdnů se mimčům i maminám různý věci mění a tak dochází k bojkotům a stagnacím na váze a e se to větino upraví samo..tak doufám..já u ani nic jinýho nedělám, ne doufám a čekám, kdy tenhle horor skončí a budeme se vichni radovat
Oskárko páni vám u budou 4 měsíce týjova tototo letí.. já u chci taky..to u snad bude pohoda
Upravil(a) mishasha (6. 10. 2010 18:06)
Kokoska napsal(a):
jo a priznam se,ze uz jsem na ni byla pekne naprdnuta...docela se bojim,ze se bude chtit porad nosit...ale kdyz ji nebudu nosit,tak ona nebude vubec spat, to uz mam odzkouseno,takze zacarovany kruh....
kokosko naprdlá jsem na malou kadý večer po 3 hodinách uspávaní a kdy se překulí půlnoc to jsem na mrtvici a ráno mě to mrzí e jsem na ni večer nasraná taky začarovaný kruh
Není tady
mishasha napsal(a):
Ahoj, vítám v novém
Kokosko asi ji teď vyhovuje být co nejblí tobě, řekla bych, e se to časem poddá
Denny teď koukám, e jsi z Břeclavska..já tenhle kraj miluju táta je moravák jak poleno a já tam trávila dětství..fakt srdcová záleitost Tak ti ty vinohrady i přes tu dřinu vlastně závidím..strýcové u se těch svých bohuel zbavili..koda, jejich víno bylo excelentní..jé jak já se těím, a si zase budu moct sosnout
U nás fuuurt stejný. Včera jsme byli dokonce v nemocnici, protoe malá příkrm za ádnou cenu nechce, nechce ani prso, prostě nechce jíst je natěstí fyziologicky v pořádku, take máme váit a nejspí má obří bolení bříka, který je mě se zdá čím dál horí..před tím prostě aspoň normálně jedla..taky mudra říkala, e v období 6-7 týdnů se mimčům i maminám různý věci mění a tak dochází k bojkotům a stagnacím na váze a e se to větino upraví samo..tak doufám..já u ani nic jinýho nedělám, ne doufám a čekám, kdy tenhle horor skončí a budeme se vichni radovat
Oskárko páni vám u budou 4 měsíce týjova tototo letí.. já u chci taky..to u snad bude pohoda
co má s toho u nás taky začal bojkot prsa natěstí nutrilon do ni dostanu anebo své odstříkané a já myslím e mi to máme s aktiferinu u dneska zkouím dát elezo do nutrilonu proti ublinkávaní protoe mi asi ze eleza malá začala i ublinkávat nic nemůeme mít taky v pohodě
Upravil(a) oliii (6. 10. 2010 18:16)
Není tady
DENNY9 napsal(a):
oskárka25 napsal(a):
megan vrchní část prsa nad bradavkou byla jako kámen, tvrdá, červená, vřelá, bolestivá. cca 5x6cm. řízl a vylil se hnis.
Oskárko kam ti zmiznul metřík???
Dám si nové fotky, tak a bude čas
Není tady
mishasha napsal(a):
No a já bych ten čas radi zastavila, vdy u za chvíli nebude mimino, ale batole
Ty miminka tak rychle rostou, a mi je to líto.
Ale věřím, e vám, co miminka hodně pláčí a nechtějí spinkat, tak se těíte, a ta doba pomine.
Lucinka je fakt tak hrozně hodná, e se bojím, aby se nějak nezměnila a nezačala zlobit.
Není tady
Ahoj Libundo! Tebe jsem uz dloouho necetla! Pamatuju si te jeste z Maminek a deti, ale to uz je dlouho. Nejak mi uniklo, ze mas treti ditko. Gratuluji! Hlas jsem samozrejme dala.
Oliii, Kokosko, to je mi lito, ze vam ty holciny tak zlobi se rvanim. Ja si nemuzu na Eriku stezovat, krasne se nakoji a pak lehne a spi az do dalsiho kojeni, nebo si celkem tise vydrzi "hrat" na hraci dece nebo pod hrazdickou. Rvaci sceny mame malokdy. Akorat mi trochu vadi, ze na noc usina az tak kolem druhe rano (coz je prave ted), a spi az do deseti. Potrebovala bych jeji rezim posunout aspon o dve hodiny driv. Do toho se na me v sedm pririti Ryu z loznice od manzela, takze spim v kuse tak 5 hodin, rano honem vypravit maleho do skolky a udelat mu obed s sebou. Nastesti pak mam cas se jeste dospat, dokud Erika spi taky. Je celkem hodna, vlastne rve jenom kdyz ma hlad.
Kokosko, ja ani nevim, jak kojim. Nedodrzuju zadne hodiny. Protoze jak jsem psala, ona se proste ozve, kdyz ma hlad. Je to tak cca ty tri hodiny, ale k veceru je to pak uz casteji. Nekdy i po hodine. Asi ze je vecer uz mlicka min??
Není tady
Blava napsal(a):
oskárka25 napsal(a):
Jo ty lehátka FP se mě taky moc líbili, uvaovala jsem nad ním, ale nakonec se naskytlo toto.
docela se mě líbí od chicca relax and play
poaduju odepínací hrazdičku, měkké hračky na ní a stabilitu
Blavi, ja mam od Chicca Soft and Relax, to je to samy, akorat bez tech hracek. Ale nejsem moc spokojena. Ta latka je nejak blbe usita, nebo pokrivena. Proste neni to rovne, mala se do toho propada a to to zatim pouzivame s tou vlozkou pro novorozence. Bud mam smejdsky kus, nebo to je cele takhle blbe. Puvodne jsem myslela, ze lehatko vyuzijeme, ale radsi ji davam na hraci deku (je to i s latkovou hrazdickou nad tou dekou). Snad to lehatko pozdeji jeste vyuzijeme. Zitra malou v tom lehatku vyfotim a nahodim to sem, abys videla, jak v tom je zapadla.
Není tady
Oskarko,tak ja bych toto obdobi rozhodne neprodluzovala....i kdyz na druhou stranu chtela bych mit toto mazlive miminko,ale bez urcitych bonusu, ktere jsme vyhrali
Olii je super, ze sis mohla dneska trochu odpocinout, to ja cekam,kdy se manzel vrati,ale vidim to tak na 20. hodinu, uz me to doma nebavi, obzvlaste,kdyz se ven skoro nedostanu....
Sakuro,myslim,ze je to rozumne, nez porad sledovat, jestli uz utekly 3 hodiny...no je skvele, ze Ericka je tak hodna, to bych taky potrebovala, alespon nekdy...stacily by mi treba 2 dny v tydnu
Bud rada, ze Ericka spi v dobe, kdy musis vypravit Ryu do skolky, predstav si,ze by rvala, ty ji musela nosit a do toho Ryu....
Není tady
oskárka25 napsal(a):
Oskarko, zaujal me rozmer toho bolestiveho mista. 5x6cm, tolik nema ani moje cele prso. Ale presto mam snad mlicka dost. Ja mela vzdycky lentilky pod kobercem. Po prvnim porodu se to trochu zlepsilo. Vubec i oblicej mam hodne detsky a to uz mi bude pristi rok 28... Asi budu na 14 vypadat uz naveky.
Není tady
mishasha napsal(a):
Jojo, Jiní morava, moje domovina. No a protoe máme vinohrad jak kr.áva a táta je vinař kadým coulem, tak si sem tam skleničku neodpustim ani te- jasně, e jen malou. Jen a si chlapec pěkně zvyká.
Není tady
Sakura napsal(a):
Ahoj Libundo! Tebe jsem uz dloouho necetla! Pamatuju si te jeste z Maminek a deti, ale to uz je dlouho. Nejak mi uniklo, ze mas treti ditko. Gratuluji! Hlas jsem samozrejme dala.
Oliii, Kokosko, to je mi lito, ze vam ty holciny tak zlobi se rvanim. Ja si nemuzu na Eriku stezovat, krasne se nakoji a pak lehne a spi az do dalsiho kojeni, nebo si celkem tise vydrzi "hrat" na hraci dece nebo pod hrazdickou. Rvaci sceny mame malokdy. Akorat mi trochu vadi, ze na noc usina az tak kolem druhe rano (coz je prave ted), a spi az do deseti. Potrebovala bych jeji rezim posunout aspon o dve hodiny driv. Do toho se na me v sedm pririti Ryu z loznice od manzela, takze spim v kuse tak 5 hodin, rano honem vypravit maleho do skolky a udelat mu obed s sebou. Nastesti pak mam cas se jeste dospat, dokud Erika spi taky. Je celkem hodna, vlastne rve jenom kdyz ma hlad.
Kokosko, ja ani nevim, jak kojim. Nedodrzuju zadne hodiny. Protoze jak jsem psala, ona se proste ozve, kdyz ma hlad. Je to tak cca ty tri hodiny, ale k veceru je to pak uz casteji. Nekdy i po hodine. Asi ze je vecer uz mlicka min??
Sakuro díky,taky si tě pamatuju.Gratuluju k holčičce.My jsme se třetím nějak nepočítali,ale ted´jsem ráda.
Měj se hezky.
Není tady
tak my máme taky nějakou tu krizi.jak píe mishasha-v tom 6-7týdnu..roste ji mám u prsa pořád,e u nevím co tahá..a mě ty prsa z toho brni..prso je u celkem ok,jen mě tak nějak mrazí bradavka po kojení,červený není,jen divný na dotek,ale moná je to po tom masírování. Malou sem teď vykoupala,krmím a půjde do postýlky,tak jsem zvědavá. Má u kolotoč,mana ho jel vyměnit. Zítra u půjdem asi ten.jinak se tu s kubikem zblaznim
Není tady
megan2 napsal(a):
tak my máme taky nějakou tu krizi.jak píe mishasha-v tom 6-7týdnu..roste ji mám u prsa pořád,e u nevím co tahá..a mě ty prsa z toho brni..prso je u celkem ok,jen mě tak nějak mrazí bradavka po kojení,červený není,jen divný na dotek,ale moná je to po tom masírování. Malou sem teď vykoupala,krmím a půjde do postýlky,tak jsem zvědavá. Má u kolotoč,mana ho jel vyměnit. Zítra u půjdem asi ten.jinak se tu s kubikem zblaznim
Jojo, to je ukázkový růstový spurt.
Není tady
Blava napsal(a):
dobrý večer maminy
tak asi taky koupím lehátko FP, díky za rady porady
Blavi dobrá volba já jsem s lehátkem spokojená mam ho půjčené od vagrové a v kuchyni mi v tom malá uvaření spí ted jsem pořídila od FP houpačku a taky spokojenost jinak jak ses ptala zda je hluboké je tak akorát a má to kíry tak jak autosedačka
Není tady
Dobry vecer, teda holky, vy me desite, me doma ditko takhle rvat, tak se picnu, ani jedno dite mi takhle nervalo, to nevim, jak bych zvladala..Barunka umi jecet, ale vetsinou jde o jidlo nebo o boleni, jen tak rve semtam vecer, kdyz je unavena..Zitra balime a do pondeli jedeme k babicce k Nachodu, uz se tesim..doufam, ze tam najdu nejakeho dobrovolnika, ktere dve hodky povozi, abych mohla vorazit..tim, ze Barus pres den moc nespi, tak je to se dvema detma srumec, ze si nesednu..Honza si tam vyhraje s neteri, tak doufam, ze to bude trochu odpocinek, pac dalsi tyden jede manzel na tyden pryc..uf :-(
Blavi, tez mame FP a 1!
Není tady
Karal ti vůbec nezávidím e mana pojede na týden pryč. Mě by stačilo aby odjel třeba na 2 dny abych si od něho odpočinula ale pak zase hurá zpátky
Není tady