|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1

Ahojik holky napiste mi jestli to vubec jde? zacinam o tom silne pochybovat??
Není tady
Ja o tom taky pochybovala vlastne 14 let.Ale jde to.Tech chlapu co,ale prijmou tvoje deti jako sve je opravdu malo.
Není tady

Jde to,jedna paní co hledala k dvěma dětem tátu byla tak usilovná,že mi odvedla manžela
Není tady
Všechno jde, jen jak rozeznat zrno od plev.
Není tady
mišmiš2: Jde to,jedna paní co hledala k dvěma dětem tátu byla tak usilovná,že mi odvedla manžela.
Mišmiš, nesmutni, musíš si říct jen jedno: dobře mu tak.
Není tady
Jde to, dokonce znám člověka, je už starší, ale velmi sympatický a příjemný, tak ten si vzal ještě jako mladý a svobodný, paní, která byla (nevím už jestli vdova nebo rozvedená ) sama se dvěma dětma, a dokonce vztah začal tím, že se na něj dětičky pověsily a škemraly, ať neodejde, že ho mají rády a chtějí ho jako tatínka, tak on zůstal a snad toho ani nelitoval. Pak s ní měl třetí dítě a všechny tři děti bere jako svoje... Jeho paní už umřela a on jí nosí pravidelně kytky na hrob, přesto, že už měl od té doby, tedy po její smrti, další dvě přítelkyně.

Není tady
Gabi, je to az tak spatne? Podporim Te,nejsi v tom sama.
Není tady

Jo, jde to... můj otec si vzal mamku se třema dětma a vydrželi spolu dvacet pět let... Pak neustál její nemoc...
Moje kamarádka si našla přítele se třema dětma a mají spolu ještě chlapečka - mj. byl to manžel její sestřenice - dnes už bývalý....
A na závěr- kolegyni z práce si našel skoro o dvacet let mladší kluk - měla tři děti z prvního vztahu... spolu už děti mít nemohli, tak si dvě adoptovali a vychovali k dospělosti.... a funguje to...
Na druhou stranu - znám hodně vztahů, kde to právě kvůli dětem začalo skřípat : hlavně kvůli rozdělování peněz a označování" tvoje děti, moje děti, naše děti..."
Angeliko - i ostatní - hodně štěstí v hledání :-)
Není tady
Stránky: 1