29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Příspěvek reklamního charakteru
Upravil(a) Ronja (9. 10. 2010 18:19)
Není tady
Všechny zdravím,zkuste klikačky,klikám už rok a vyzkoušel jsem hodně klikaček no nejvíce se mi
vyplatily neobux a onbux jinak je to hrůza hodně klikaček neplatí prostě ztráta času.
No taky jsem zainventoval a koupil zlaté členství je to risk ale u těchto se to vyplatilo,Chce to i trpělivost a pravidelně klikat no dá se vydělat není to moc ale potěší to.
reklama
Upravil(a) mala.popelka (22. 2. 2011 11:44)
Není tady
jakým způsobem to funguje? a co proto udělat?
Není tady
nepovolená reklama
Upravil(a) Ronja (9. 9. 2011 19:51)
Není tady
příspěvek odstraněn, neodpovídal podmínkám nabídky práce
Upravil(a) mala.popelka (16. 12. 2012 8:13)
Není tady
příspěvek neodpovídal pravidlům v bodě:
1.13. Diskuse Kariéra. Pro příspěvky do diskuse Kariéra > Nabízím práci platí následující pravidla:
1. Vkládat inzeráty smějí pouze uživatelé s nejméně 100 příspěvky nebo členové Babinet Klubu
2. V inzerátu musí být uvedeno, jakou konkrétní práci uživatel(ka) nabízí (hlídání dětí, prodej kosmetiky,...)
3. Je nutné zadat regionální umístění (například: Olomouc a okolí)
Upravil(a) mala.popelka (9. 2. 2013 16:44)
Není tady
smazáno
Upravil(a) AndreaP. (12. 2. 2013 16:56)
Není tady
Chcete si jednoduše přivydělat z pohodlí vašeho domova?Vše potřebné najdete na:www.revolucni-prijem.cz/1DFAE4
Není tady
smazáno
Upravil(a) AndreaP. (6. 6. 2013 19:48)
Není tady
Ahoj,
vím jak můžete hezký vydělávat https://teleoperator.com/cs/provize
Za prvé, nízká bariéra vstupu, za druhé, kdýž se zapojite do systému se stáváte jedním z prvních, takže máte šanci být "nahoře", za třetí je společnost, která má zastoupení v České republice, takže se můžete někoho poradit jak využít systém pro výdělek.
Není tady