Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#226 28. 10. 2010 10:23

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Re: Co rikate novemu navrhu statniho rozpoctu?

Pan, já bych řekl, že jen závidíš těm spekulantům, jak dokáží vydřít z národa prachy big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#227 28. 10. 2010 10:47

amely
♥♥♥♥♥--

Petr100 napsal(a):

Ahoj bledulářko. Já jsem spíš na orchideje, každé jaro bloumám po lokalitách orchidejí. Sečení orchidejových luk jsem se zůčastnil jen dvakrát, je to již nějaký rok. Koukni na BIOLIB mám tam fotogalerii a pár orchidek tam je.

Petře, myslíš orchideje z bílých Karpat? Tam se mi moc líbilo. Myslíš sečení sIvou Jongepierovou?Ty Tvoje orchideje jsem na Biolibu nenašla a zajímalo by mne to - dej sem nějaký odkaz  - pro blbé.

Jinak, ty bledule na Pálavě jsem byla jednou přesazovat. Netušila jsem, že jsi takový ekolog, že jsi chodlil sekat ty louky.

Není tady

#228 28. 10. 2010 10:50

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Pandorraa napsal(a):

Eri napsal(a):

Nejenom dálnice bude dražší .... ale těch mrtvejch na okrskách sad    Vesnice plné kamionů, přibývá dětí s astmatem ...  no, pak je otázka, jestli by ty bledule vážně nešly zasázet jinde, protože takhle si je naše děti a vnukové nejspíš neužijou...

Nemám nic proti dálnicím, jen tvrdím, že je i při jejich stavbě je potřebovat myslet stolt Třebas i na to, že už dnes mnoho firem nutí své řidiče jezdit raději po těch okreskách jen proto, aby nemuseli platit stále dražší poplatky. Kupodivu ta stále dražší nafta je nějakým způsobem pořád vychází levněji... že by to bylo tím, že její vyšší spotřebu strhávají těm řidičům z platů? Nu, kdo ví.....

Já zas rozhodně nenám nic proti myšlení při stavbě dálnic wink  Že se ho občas nedostává, to je bez debat roll
Jenže ono se myslet musí na obou stranách wink

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#229 1. 11. 2010 15:08

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nu Eri, na jedné straně se myslí "po nás potopa", na druhé "i po nás obyvatelná krajina pro naše děti"
Jak tohle chceš dostat do rovnováhy?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#230 3. 11. 2010 17:06

Eri
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Nu Eri, na jedné straně se myslí "po nás potopa", na druhé "i po nás obyvatelná krajina pro naše děti"
Jak tohle chceš dostat do rovnováhy?

No a právě tady už záleží na úhlu pohledu.
Co když na první straně myslí " krajina, ve které naše děti můžou žít, aniž by se báli, že jim kamion vjede na palec hned jak vylezou z domu" a na straně druhé třeba " je nám jedno kolik lidí umře na přeplněných okrskách, hlavně když nám to tu tak pěkně kvete" wink

Ale já se nechci hádat smile Myslím, že zas tak dobře, abych tu debatovala na úrovni, do toho nevidím a navíc jsem  zaujatý pozorovatel, protože mě tady o mnoho zvýšený provoz prostě štve:)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#231 4. 11. 2010 11:27

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Eri, mohu jen zopakovat to, co už jsem napsala výše: už dnes dopravci nutí své řidiče, aby jezdili po okreskách. Takže výstavba dálnic to asi sama nezachrání, zakopaný pes bude nejspíš někde jinde.

Není tady

#232 4. 11. 2010 15:20

Eri
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Eri, mohu jen zopakovat to, co už jsem napsala výše: už dnes dopravci nutí své řidiče, aby jezdili po okreskách. Takže výstavba dálnic to asi sama nezachrání, zakopaný pes bude nejspíš někde jinde.

Ale v případě dálnice o které já diskutuji, její dostavba vyřeší hodně - silnice na kterou je momentálně doprava převedena je také placena, právě z tohoto důvodu wink

Není tady

#233 4. 11. 2010 16:44

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Výjimka potvrzuje pravdlo.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí