21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj
Tak dneska je úplněk, dneska by to loooo ne to jsou jen takový babský kecy
Mě je teď tak dobře, e je to určitě klid před bouří
Na zítřejí kontroly drím pěsti, ale to bych tu u musela psát kadý den, teď se to tu s kontrolama a manitorama jen hemí
Zbalila jsem oblečení pro pídě a si pro nás manel pojede, prý by to sám do kupy nedal.... no nevim, teď mi to tu bude měsíc leet...
Upravil(a) Pavka (22. 11. 2010 0:01)
Není tady
Ahoj,
tak Maryt, 4lí - drím palce na kontroly, a se to pořádně pohne
4lí - ten dort vypadal úasně, zrovna přítí týden slavíme Jiříkovi 2.narozeniny, tak přemýlím, jaký udělám a pěkně si mě inspirovala - tam jsou asi Be Bečka politý čokoládou ??? a ty vagonky plný dobrůtek by se mu toti taky líbily
tetamon - já se na internetu taky seznámila se svým bývalým, vydrelo nám to 2 roky a musim říct, e sme si rozumněli dost, ale byla jsem mladá a on starí, tak to neklaplo, ale tomuhle seznámení fandím
Markét - takovejch aktivit a nic ???? to vypadá, e se to miminku líbilo tak jen tak dál
mně tvrdne břicho snad pořád, večer mě to i bolelo, lo to do tříssel, pak sem usnula, natěstí sem nějaká zdrchaná večer a spim i 4 hodiny v kuse, co se mi dlouho nestalo
a pořád mám pocit, e u si musim zabalit taku, připravit prckovi oblečení atd...dneska jdu na kontrolu s tím oparem, tak doufám, e to zmizí co nejdříve, abych se nemusela bát případnýho porodu
tak drím palce a moc se těím a tu budu číst, jak ste se některá rozrodila a já vám budu celý den dret palce
Není tady
Ahojky těhulinky,
koukám, e jste nakousli téma seznámení:-) Já jsem se s bývalým přítele poznala na netu a byli jsme spolu rok kamarádi a potom jsme spolu 4roky ili a bylo to fajn. A nynějího partnera jsem také poznala na netu a jsem za to ráda. Protoe tak úasného chlapa jako mám doma jsem si ssnad ani nevysnila:-)
Jak já vám závidím to chystání se kdy u to přijde. To já si v jarňatech asi jetě počkám. Přijde mi to tentokrát nějaké dlouhé. První těhu uteklo tak rychle a tohle se nějak moc vleče:-(
Není tady
Ahojky,
tak já u mám taku do porodnice částečně zbalenou Pořád se hrozím, e mám dost reálnou anci rodit o odst dříve. Tak pro jistotu
Já jsem e s tím svým seznámila daky dost zajímavým zbůsobem. Kámoka mě ve druháku přemluvila, a s ní jedu o jarních prázdninách za jejím novým objevem přes půl republiky. (jezdili tam s rodiči kadý rok na dovolenou). Tak jsem jela. NO a ten její objev si sebou přivedl kamaráda..... a bylo to. Asi rok jsme tam takhle jezdili obě. Ona se pak s tím svým rozela, a já se sem rok na to přestěhovala
Take nejlepí kámoku mám teď přes půl republiky-v Karviné. Dodnes mi připomíná v legraci, e bych ji měla být vděčná, e mi nala tak super chlapa
Teď zrovna řeím, co mám koupit brákovi k vánocům. Taky čekají mimčo (troku neplánovaně, bude mu 20), budou ho mít v březnu, tak jim chci koupit nějaký společný dárek, ale nevím jaký... Jetě počkám, a se jim na 3D UTZ potvrdí ta holčička, a pak u too musím opravdu vymyslet... Nemáte nějaké tipy??
Není tady
Krtko, tak do třísel mi to tento týden vystřelovalo taky. Hlavně jsem si v úteré u mudry zapomněla říct o magnézium na tvrdnutí a od polndělka do čtvrtka, kdy jsem si ho la koupit jsem ho nebrala a to jsem měla břicho jako kámen snad celý den. No hned se to zlepilo a začla jsem pít magnézii - kadý den jednu a taky se mi zdá e to je lepí..nebo jsem si to vsugerovala..
No a na taku se taky chystám a stále jsem se k tomu nedostala
Není tady
Teda koukám na internetové seznamování - podle mě je to jeden ze způsobů, jak si někoho najít a moc tomu fandím Já se teda seznámila s man.klasicky tj.přes kamarádku a kupodivu zrovna dneska jsou to 3 roky :-))) Jé holky..to je hezký. On má dneska narozky a tehdy je slavil společně s mojí kamarádkou, která mě vytáhla ven.. no jo, letí ten čas jako blázen
Není tady
Tak dětičky, evidentně vechny čekáte a se budete moct narodit ve znamení střelce, take up up, ode dneka u můete!
Seznámení přes internet rozhodně ano, já mám kolem sebe několik docela dobře fungujících vztahů kdy se dali dohromady touhle cestou. Teta a ten tvůj příběh je fakt kouzelný
Já jdu na kontrolu taky zítra, u to ani nehlásím Jetě nejsem v té "nejhavějí" fázi těhu, na to tu máme jiné kandidáty
Dneska jsem totálně ko. Tobí je ve kolce, já jsem objednala manelovi dárek k vánocům a koupila chvojí na adventní věnec a ozdobu a teď jdu střemhlav zapadnout do postele a spát dokud to jde. Navíc je venku takové povzbuzující počasí
A jetě se musím pochlubit, konečně jsem dodělala Tobíkovu fotoknihu, konečně. Celkem má asi 60 stránek, fakt jsem se vyřádila. Byl to takový můj restík do porodu, take teď do toho můu konečně pratit
4li dortík je úasný
Antaliss já u taku mám, skoro obden do ní něco přihodím. Jetě nakonec pojedu s dvěma
Abby já jsem první dítě čekala v únoru a byla jsem dost vděčná, kdy jsem k vánocům nedostávala jenom dárky pro mimino, ale taky něco pro sebe. To mě napadlo k tvýmu bráchovi.
Není tady
kitkat napsal(a):
Tak dětičky, evidentně vechny čekáte a se budete moct narodit ve znamení střelce, take up up, ode dneka u můete!
Není dneska jetě tír?
Kdo mě to tady obvinil, e budu jetě na Vánoce těhotná?
To jsem se fakt nasmála, a jsem se za břicho popadala
U jsem zpět z Motola, stále 2v1 Sestřička na monitoru mi říká: vy jste měla dvě kontrakce, cítila jste to? A já néé, četla jsem si kníku a nic jsem nezaregistrovala. Tak to prej nic
Teď jsem ve fázi, kdy máme vechno uklizeno, dořeeno, vypráno a vyehleno, přestěhováno... Co já budu doma robit? Nohy nahoře mi vydrí tak 2 hoďky
Jdu si dát kafe a odpovědět na 7 mailů od kamarádek.
Kdo uhodne, na co se mě teď vichni a v pravidelných intervalech ptají? TAK U? No a kdy u i tchán mi radí, abychom s přítelem souloili, e to pomůe..
No, holky, přenáení je sranda
Upravil(a) Maryt (22. 11. 2010 11:02)
Není tady
markéta napsal(a):
Hoj
Maryt taky zítra jdu,a le a na 12, s UZ, monitorem a poradnouto bude dloooouhej den.
Marky, tak to se obrň, u ráno tam byl mazec. Drím palce, a ti to rychle uteče
Není tady
ahoj tehuleny.
Tak ja se taky pridam k seznamenim po internetu. V praci jsem se nudila tak jsem pres ICQ rozhodila site abych si potrenovala anglictinu. Ozval se mi panicek. B ylo to akorat na 11. zari 2001. Ten den byl prvni tyden v nove praci a v novem byte
Nudil se a toulal se po netu.
7 mesicu jsme si dopisovali, pak jsem mu napsala, ze mam chut videt Pariz, ze si zaplatim zajezd na vikend a nekde se tam sejdeme a on mi navrhl, ze mam prijet rovnou k nemu a do Parize pojedeme spolu. Prijela jsem na tyden a za dva mesice jsem se stehovala. No a v kvetnu 2003 jsem se podruhe vdavala
Tak uz se rodi? Dneska v noci byl uplnek tak holky, sup sup. Uz chci slyset praskani vody
Ja lzeim a lezim. Dneska v noci jsem mela dve pekne bolestive kontrakce...... jeste 5 tydnu si rikam, ze musim vydrzet a pak uz by to relativne i slo
Není tady
Maryt - to U sem nesnáela a to sem rodila na termín
Abby - bráchovi bych dala něco praktického, třeba ani ne na mimčo, třeba nějakej peníz aby z toho něco pořídili
já piju taky magnézii, denně jednu, beru tabletky, ale stejně to tvrdne, je to záběr s jiříkem za zadkem...
opar u neni infekční, tak prej můu mezi lidi - no ne e bych se nějak omezovala před tim
mv - mně to taky utíká pomaleji teď to těhu, protoe u člověka tolik věcí nepřekvapí - i kdy mě to tvrdnutí teda dost, ale uteče to taky rychle, já pořád měla pocit, e mám spoustu času a sice mám jetě cca 5 týdnů, ale k tomu jetě spoustu práce a věcí a s mým moným tempem je to tak akorát
k tomu seznámení - my se seznámili na vesnici na hasičský zábavě, kam mě vzala vagrová, po rozchodu (3roky) - já praanda se tam moc nebavila, ale jakmile seme HO poznala, tak to jelo a teď u iju 4tým rokem na vesnici a jsem spokojená
a co máte pro ty svoje drahé polovičky k Vánocům ?
Není tady
Nebojte tehulinky, kdyby se neco dalo, tak vam dam vedet
Zatim jsme 2 v 1 takze kdyz se neozejvam, lezim
Není tady
ha ha Kolombo je evidentne po tatinkovi.
Napred mi vykramaril penezenku a ted v supliku studuje sekovou knizku
Me to tehu utika ted taky pomalu, kdyz musim lezet. Mala uz je dost tezka, zacinam mit problemy se spanim a opet chodim v noci curat
Abby koupila bych spis neco do domacnosti a na mimco teprve az se narodi
Není tady
Ditu - to je krása, taky sem se sem stěhovala po pár měsících, nebylo na co čekat, po roce dítko a po dvou svatba u sem se o tebe taky bála, jestli ste v pořádku
Není tady
Dita.L napsal(a):
Nebojte tehulinky, kdyby se neco dalo, tak vam dam vedet
Zatim jsme 2 v 1 takze kdyz se neozejvam, lezim
Dito, jen hezky odpočívej
Není tady
Maryt - já rodila 40+3, ve 12:45 mi rupla voda, kdy sem se vyspala po o ( kdy koukám na metřík)
Není tady
Nebojte tehulenky, i kdyz moc nepisu, sleduju vas na notasu
Prece vas nenecham rodit samotne neeee Taky jsem zvedava
Tak ja jdu zase chajat, tak se tu mejte fajn
Není tady
krtkaa napsal(a):
Maryt - já rodila 40+3, ve 12:45 mi rupla voda, kdy sem se vyspala po o
( kdy koukám na metřík)
No, já jsem zvědavá, kam a ten metřík umí počítat
Není tady
Maryt napsal(a):
krtkaa napsal(a):
( kdy koukám na metřík)
a bylo pondělí - a porodila sem a v úterý v 11:20...a teď mi teda tvrdne to břicho íleně, není moný e by bylo pořád tvrdý přece
helejd, do 42 to nebude - i kdy bude, ale to u bdue mít dávno drobečka u sebe
Není tady
este porad pohodicka jo?
Maryt napsal(a):
krtkaa napsal(a):
( kdy koukám na metřík)
Není tady
Renky napsal(a):
este porad pohodicka jo?
Maryt napsal(a):
krtkaa napsal(a):
( kdy koukám na metřík)
No jo no, kafíčko a teď Poirot
Není tady
Kuk, tak jsem se vykulila z postele a zase tradá do rachoty Není nad to se pořádně vyspat
Miláček o víkednu sabotoval polední spaní. Pořád doufám, e se umoudří a jetě tak půlrok mu vydrí. Jinak se asi picnu.
Maryt znám, rodila jsem 40plus3 a místy jsem uvaovala, jestli mám jetě chu zvedat ty telefony, kdy se stejně budou ptát na jedno a to samý. Momentálně vede v hitparádě dotaz "a opravdu rodí a za tak dlouho? to má fakt veliký břicho" následovaný "a opravdu je tam jenom jedno?"
tír byl myslím předtím, dneska od čtvrt na 12 začal střelec
Mě to těhu utíká taky pomaleji. Nemusím nic shánět a hlavně se pořád o něco bojím - plodovka, tripletesty, tvrdnutí břicha...
Holky kdo umíte udělejte nový domeček, beztak nám to tady zavřou. V novém se to bude báječně rodit, uvidíte
Není tady
Ahojte brichatky ,
tak to jsem zvedav, kdo se ukolu noveho domecku zhosti
Maryt: hh, tak to chapu, ze to dokolecka ptani musi lezt na nervy. Tak doufam, ze Madlenka je vsechny preveze a ve chvili, kdy uz to nebudou cekat (nebo jeste, hm..ale to asi tezko, ted uz :-D) vykoukne ven
Antal: jee, to mas s tou taskou do porodnice jako ja. Nejak vnitrne si rikam, ze dokud ji nemam nachystanou, tak to vlastne tak moc nehrozi (a na druhou stranu vim, ze kdyz by byla nouze, tak v podstate vsechno bych sehnala v porodnici, teply ponozky, jednu kojuprdu a zupan uz mam na hromadce, i s kosmetikou, takze to uz by fakt byly hlavne ty vlozky a gatky z lekarny. Plus na Minku teda, ale to bych holt musela drahouse poverit (jaj, curam smichy pri predstave, jak to resi, pac ten jen vzdycky, kdyz nadsene hykam nad obleckama zahlasi takovym neutralnim hlasem s pochopenim pro me nadseni "tesis se na ni, ze?" :-D)
Dita: to zni taky dobre, a hezky skok do prazdna, takhle narycho ten vztah. To je super, ze to funguje
A jak moc to "drelo" pri sjizdeni kultur do nove rodiny? Jakoze...verim tomu, ze i ve Francii to maji jinak nez my tutaj v CR, takze pocitam, ze zaludnosti cihaly i tam, kde je nikdo necekal...
Upravil(a) tetamon (2. 1. 2013 17:47)
Není tady
No holky, tak já jsem natěená a přijedeme od rodičů z víkendu, kolik tady je miminek a vy furt nic
Aha, tak nic, chtěla jsem reagovat na spoustu věcí, ale dítě u je vzbudilo a ječí, tak musím běet, tak se zatím mějte
Není tady