29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Na této nástěnce najdete základní informace o každé z nastávajících maminek a jejich zimních dětiček
A to už jsme my, TĚHULKY:
Abby21
Vek: 23
Ceka druhe ditko, doma už má Terezku (19.3.09)
TP: 02.02.2011
Tripple testy OK
[color=#157DEC]Antaliss
Věk:25
Čeká první dítko :0)
Co má za sebou: 10/08 parciální mola, zákaz snaženíčka do 1/10. // se na ni usmály 3.5.10 :0)
Srdíčko: 25.05.
TP: 4.1.2011
Cizinka
Vek:34
Ceka druhe ditko - doma Maxik (19.08.2007)
Co ma za sebou: snazeni od rijna 2009 - zadarilo se v prosinci na navsteve v CR, bohuzel v unoru zjistene zamlcene tehu a nasledovala revize. Po mesicni pauze znovu snazeni a hned 05.05. se objevily //
Srdicko: 17.05.
TP: 07.01.11
Dita.L
Věk: 35
Čeká 4 ditko
Co ma za sebou: 30 dni po vyndani Dany nasla //
Srdicko:
TP: dle MS 26.2.2011
domicek512
Věk: 31 let
Testík: 28.3. //
Srdíčko: 9.4.
Velký UTZ 21.7. Vše v pořádku a zjištění pohlaví-chlapeček.
TP: 5.12.2010
Je to jeji první dítko, bez snažení, mimi bylo neplánované.
[color=#157DEC]Kerstin
Věk: 20
Čeká první dítko
Co má za sebou: 4/09 vyvolávaný porod ve 22.tt (Edwardsův syndrom). 12/09 ZT - revize v 9.tt. // našla 18.4.10.
Srdíčko: Zatím nemáme info
TP: 29.12.10
Kitkat
Věk: 36
Čeká druhé dítko
Co má za sebou: ZT v 9tt 12/09, snažení žádné
Srdíčko: 2.6. 2010
TP: 5.1.2011
Krtkaa
Věk: 25
Čeká druhé dítko - doma Jiřík
Co má za sebou: Po třech měsících snažení našla // - 24.4.10.
Srdíčko: 10.5.10 bije jako o závod
TP: 2.1.2011
Konvalinka009
Věk: 26
Čeká první dítko
Co má za sebou: přes rok snažení, pak IVF na 1. pokus
Srdíčko: 31.3.2010
TP:30.11.2010
Liciáš
Věk: 28
Čeká první dítko
Co má za sebou: v únoru 2009 bohužel ZT v 6tt, snažení o mimčo asi 2 roky, dvě // našla 11.5.2010
Srdíčko: 2.6.2010
TP:16.1.2011
Magda33
Věk:
...dítko
Co má za sebou:
Srdíčko:
TP:
markéta
Věk: 27
Čeká druhé dítko :0)
Co má za sebou: O prvního mazlíka bojovala 2,5 roku, druhé je překvapení :0)
Srdíčko: 27.4.10 bije jako o závod
TP: 1.12.10
Maryt
Věk: 29
Čeká první dítko :0)
Co má za sebou: Otěhulkovala 4 měsíce po vysazení HA a 21.3.10 našla // :0)
Srdíčko: 9.4.10 bije jako o závod
TP:19.11.10 - takže je ofiko Podzimní těhulka, ale stejnak je i naše
Páďa
Věk: 30
Čeká první dítko
Co má za sebou: 2.10.09 vyvolaný potrat ve 20tt (vývojová vada), po pěti měsících snažení znovu // 11.5.10
Srdíčko: 10.6.10
TP: 17.1.10
Pavka
Věk: 31
Čeká druhé dítko - o první bojovala 3 roky :0)
Co má za sebou: V boji o druhé dítko se zadařilo hned :0)
Srdíčko: Od 29.4.
TP: 13.12.10
Saďourek
Věk: 30
Čeká první dítko
Co má za sebou: 3x potrat v II. trimestru, nyní bude následovat cerclage a uvidíme
Srdíčko: 4.6.10
TP: 20.1.2010, dle UTZ 28.1.2010
Štvorlistok
Věk: 27
Čeká druhé dítko - doma Filípek (28.11.07), o něj bojovala 3 roky :0)
Co má za sebou: druhé těhu už vyšlo na první pokus :0)
Srdíčko: 19.4.10 bije jako o závod!
TP: 10.12.10, čekají chlapečka
Štarmik
Věk:32
Čeká druhé dítko - doma Matýsek (30.11.06)
Co má za sebou: snažili se od 7/09 - neprobíhala ovulace, naštěstí se zadařilo těstně před začátkem hormonální léčby a 10.4.10 se usmálo štěstí v podobě // :0) 4.5.10 dostla těhu průkazku :0)
Srdíčko: 19. 4. 10 bije jako o závod
TP: 17.12.10 (zřejmě dřív - bude rodit plánovaným CŘ)
Tetamon
Vek: 33 let
Ceka prvni ditko.
PM 2.4., // 4.5., bublina 6.5., srdicko 27.5., NT 2.7. (uff, v poradku :smile: ), triply 23.7.,
screening ve 20. tt 26.8. - zjistena oboustranna dilatace ledvinovych panvicek,
KO 27.8. - mimi roste jak ma, test na cukrovku 16.9., KO ledvin na velkem utz 17.9.
TP: podle PM 7.1., podle utz 5.1.
[color=#157DEC]Zuzík22
Věk: 25
Čeká 2. ditko
Co ma za sebou: snažení se o dítko od začátku roku 2010, vyšlo to při třetím cyklu.
Srdíčko: 3.5.2010
TP: 24.12.2010
Naše VIP členka: Isabel - bohužel nás dočasně opustila, ale všechny tady jí držime moc palce, aby se to brzy povedlo
nick: Zima 10/11 heslo: zima10/11
Není tady
zdravim v novom domceku
prajem hlavne kludne mimisi v bruchu a same dobre spravy
nedocitam dnesok, ale myslim ze budem mat na docitanie casu a casu nasledujuce dni
tak som volala rano dr, hned mi povedala ze to je tak na nemocnicu a preliatie infuziami .. no nakoniec nech sa pridem ukazat na obed, tak som tam bola aj s filipkom.. nooo videl cele vysetrenie len sedel a cumel, myslela som ze zatiahne zaves, ale nezatiahla... ja som nic nepovedala ale filipek po vysetreni len komentoval ze videl mimco... robila mi aj spodny utz kvoli cipku... takze zaver, cipok drzi, ale vzhladom k tvrdnutiu a bolestiam mam co najviac lezat, ziadne dlhe prechadzky, ziadne dlhe sedenie v aute
hned v pondelok mam volat ako to so mnou vyzera a posudi sa ci do nemocnice alebo nie..dufam ze sa to cez vikend ukludni ked budem odpocivat.. pride mamina aspon na vikend, pomoze prestahovat decak s muzom a pohlida filipka... ja musim lezat...
no neviem si to predstavit po troch rokoch statia na nohach od rana do vecera zrazu lezat
no ale nemocnicu si neviem predstavit musime to ukocirovat nejak doma... cipok ma 37 mm co je uplne v norme hovorila... takze pridavam sa do klubu leziacich
este aspon 5 tyzdnov a budem kludnejsia, uz odpocitavam kazdy den
Není tady
stvorlistok napsal(a):
zdravim v novom domceku
prajem hlavne kludne mimisi v bruchu a same dobre spravy
nedocitam dnesok, ale myslim ze budem mat na docitanie casu a casu nasledujuce dni
tak som volala rano dr, hned mi povedala ze to je tak na nemocnicu a preliatie infuziami .. no nakoniec nech sa pridem ukazat na obed, tak som tam bola aj s filipkom.. nooo videl cele vysetrenie len sedel a cumel, myslela som ze zatiahne zaves, ale nezatiahla... ja som nic nepovedala ale filipek po vysetreni len komentoval ze videl mimco...robila mi aj spodny utz kvoli cipku... takze zaver, cipok drzi, ale vzhladom k tvrdnutiu a bolestiam mam co najviac lezat, ziadne dlhe prechadzky, ziadne dlhe sedenie v aute
hned v pondelok mam volat ako to so mnou vyzera a posudi sa ci do nemocnice alebo nie..dufam ze sa to cez vikend ukludni ked budem odpocivat.. pride mamina aspon na vikend, pomoze prestahovat decak s muzom a pohlida filipka... ja musim lezat...
no neviem si to predstavit po troch rokoch statia na nohach od rana do vecera zrazu lezat
no ale nemocnicu si neviem predstavit musime to ukocirovat nejak doma... cipok ma 37 mm co je uplne v norme hovorila... takze pridavam sa do klubu leziacich
este aspon 5 tyzdnov a budem kludnejsia, uz odpocitavam kazdy den
Jajky, tak hlavne lezet, lezet, lezet, ono se zda, ze to docela pekne funguje A o tom pocitu, ze lezet, to mi povidej. Mamka ted vyzvidala, cov sechno je potreba v novym udelat, co potebuju udealt tady, nez se pobalim, a kdyz to vazne na takovych blbostech jako ze musim jit nekam koupit balici folii (ktera je tezka jak krava, taze smolik), nebo ze potrebuju do te folie zabalit na novym vysavace a odlifrovat je na pudu (mam svuj, a tam jsou, kdovi proc, domaciho dva vysavace, a fakt je tam nechcu), coz je i to lifrovani na pudu, kdovi do kolikatyho patra, s vysavacem v kazde ruce... Takze budu honit jak nadmuty kozy kamosky a jejich chlapy, a sama nemuzu nic:grater:
Uplne ti rozumim, a kdyz vidim toho malyho susnala od segry, tak si neumim predstavit, ze bych ho nemela pohuskat (jakoze jsem s nim taky blbnula, kdyz sem byla doma, takze to fakt asi byl soucet toho vseho, protoze jsem ho nosila na rukach, ac skoro ctyrlety klacek )... Tak hlavne at to zabere, pet tydnu neni tolik, tak pekne den za dnikem, jestli cipek drzi, tak to by v tom byl cert, aby to nezabralo
Není tady
Ditus, to mam radoooooost tak uzivej to svoje XO
Mnam, takhle "do huby" je podle me idealni zahradka, zadny galeje, ale pritom clovek z toho ma radost i uzitek
Není tady
Pěknou sobotu a hodně štěstí v novém
Dito vliká gratulace mám fak tradost. A zahrádka do huby je supr
taky takovou máme
Čtyřlístku ležet a ležet. Doma je to lepší než ve špitále. Šetři se.
Není tady
Holky, tak se nám klub "ležících tvrdnoucích bříšek" rozšiřuje..4lí, taky mě chtěli poslat do nemocnice, nakonec mě poslali na týden domů a na další kontrole mi ponechali klid.režim. Čípek 31mm..je fakt, že celé září jsem doma a nic nedělám. Bříško sice tvrdne, ale to si hned lehnu a hlasím ho a změkne. Včera mě teda brutálním stylem doslova nasr..moje máma, tak mi tvrdlo hrozně moc skoro celý den, takže se pro jistotu budu vyhýbat kontaktu s ní, jelikož bych z ní ztvrdla jistě brzo celá.
Dito, gratuluju k amnio!! Hned jsem si jukla na naše výsledky a máme 46XX..holky je ta plodovka opravdu tutovka na pohlaví?? Budeme objednávat kočárek a má holčičí barvu..tak aby mě pak nekleplo :-)
Upravil(a) antaliss (2. 10. 2010 10:10)
Není tady
Dito teď jsem si dočetla starý domeček a mám takovou radost z těch tvých 46 XO!!!!!!!! Moc blahopřeji! A teď už si to koukej v klidu pěkně užívat!
Holky já myslela že pofrčíme do nového bbn? Tak proč jsme tam zakládaly chat? Jako jenom na zkoušku?
Není tady
kitkat napsal(a):
Dito teď jsem si dočetla starý domeček a mám takovou radost z těch tvých 46 XO!!!!!!!! Moc blahopřeji! A teď už si to koukej v klidu pěkně užívat!
![]()
![]()
![]()
Holky já myslela že pofrčíme do nového bbn? Tak proč jsme tam zakládaly chat? Jako jenom na zkoušku?
také jsem si myslela, že se přestěhujeme..
Není tady
Holky, a zakladala to nektere z nas? Neni to prace nektere z adminek, ten novy chlivek tady?
Antal: jo, nic si z toho nedelej, ja zase troska "hvizdam" vzteky pac ten muj moula se mi uz dva dny neozval A pochybuju, ze se stalo neco zasadniho, akorat me masti
BLEEEE, to se nedela
Není tady
4li chjo to mi je líto
No nezbývá než nohy na polštář a držet držet, aspoň ještě ty 4 nebo 5 týdnů, to určitě dáš. Holt se bude muset tatínek otáčet, když máte v bytě revoluci. Já sama vím, jak je to těžký ubrat v práci. Jedu celý dny jak fretka, pořád něco uklízím a organizuji, včera jsem byla celý den na nohou, sjezdila jsem snad celou Prahu a večer mě tak pekelně bolelo břicho, jau! Ale podle mě netvrdlo. No holt musíme ubrat, nejsme na to samy a jde o miminko. To bych si měla nějakým tlustým velkým písmem napsat v každém pokoji na zeď a povinně si to denně číst, abych na to konečně začala myslet
Antal mě na genetice řekli, že to je na 99,9 procent, ale víceméně se tvářili, že to je tutovka. Ovšem kamarádka mě hned zásobila dvěma případy, kdy se prý i plodovka sekla. Že když prý člověk málo pije, tak ten odběr nemusí dát přesný výsledek. Mě se to ale nechce věřit. Každopádně u nás to tutovka bude, holčičku potvrdila dr 2x i na normálním utz, malá se asi ráda předvádí Co říkali na utz vám? A jaký je tvůj pocit?
Já bych se asi spolehla na to, že to je podle plodovky holčička a neřešila to. Kdyby to mělo být jinak tak by to byla faaakt veliká náhoda
Není tady
Taky mě napadlo, že v tom mají prsty administrátorky. Byl to takový suchý vzkaz a hesla pro přístup tam máme napsaná, takže proč ne. Tak to tady pěkně dokecáme, to nám nebude dělat problém a navíc se nám tu líbí, že
Tetamon to od něj není pěkné. Ale řekla bych, že tam bude mít dost práce a sám možná neví, kde mu hlava stojí. Zajišťovat pohřeb, stěhovat maminku .... Snad se ti brzy ozve
Není tady
Antal a jakou bravu kočárku kupujete? Koukala jsem na něj a vypadá pěkně. Hoď sem kdyžtak i odkaz na obrázek s korbičkou, chtěla jsem se kouknout a nenašla jsem to.
Já mám zděděný tmavě modrý po chlapečkovi, ale koupím do něj úúúúžasný růžový fusak a bude to paráda
Není tady
kitkat napsal(a):
Antal a jakou bravu kočárku kupujete? Koukala jsem na něj a vypadá pěkně. Hoď sem kdyžtak i odkaz na obrázek s korbičkou, chtěla jsem se kouknout a nenašla jsem to.
Já mám zděděný tmavě modrý po chlapečkovi, ale koupím do něj úúúúžasný růžový fusak a bude to paráda
taky je:hjarta: :http://www.kiddies24.de/shop/product_info.php?info=p13818_TFK-Joggster-Twist-CARBO-BERRY-BEERE---Set-3-inkl--Quickfix-Wanne.html
budeme ho kupovat z německého eshopu, vychází i s doplňkama o 5tisíc méně než u nás. Taky mi to spočítali na 21500 a tam to je 16500.Což je rozdíl..Ale nakoupím pak 3 kila párků a 100 housek v lidlu a na tom budeme přežívat až do konce měsíce :-) Barvička je fialovo-růžová. Mě se moc líbí. Původně jsem chtěla jít do červené, ale tato se mi líbí nejvíce.
Fusak máme černý :-)) Přivezl mi ho strejda, který má obchod s lůžkovinama..ale růžový stojí za to :-)))))
Není tady
Tak ten je sladký! Úplně chápu, že se ti líbí Černý fusak do něj bude dobrý, aby to zase nebylo přeslazený
Není tady
kitkat napsal(a):
Tak ten je sladký! Úplně chápu, že se ti líbí
Černý fusak do něj bude dobrý, aby to zase nebylo přeslazený
Presne tak, s tim cernym fusakem je to tak akorat
A jinak drahous...ja vim, ze ma hodne prace... Ale on moc dobre vi, ze jsem tu sama, takze na pet minut vecer nebo pres den zaskocit by ho nezabilo, jenom poslat pusu a zase mazat
Ale po tom svojem chlapovi asi tyhle hezky empaticnosti proste chtit nemuzu
Antal: kocarek je krasny. A jsou to lumpove s tema kocarkama, to ctu vsude po netu, ze hodne holek, ktery maji moznost, tak si tyhle veci jezdi nakupovat zahranicne, pac se to fakt vyplati...
Není tady
Holky dotaz. Cekam, az si segra najde cas a zjisti mi od kamosek, tak to zkusim i tady. Jaky mate chuvicky a jak jste s nima spokojeny (ty, ktery uz mate za sebou prvni kolo rozmnozovani, nebo i vicero kol )
Je to jedna z mala veci, kterou si budu porizovat, a nechce se mi zbytecne preplacet nebo nedoplacet za neco, co se nevyplati (od segry vim, ze mela nejaky ty nejlevnejsi, ani uz nevim jmeno, a to rikala rovnou, ze to ty penize muzu rovnou vyhodit, ze to fungovalo na cestny slovo, takze ty ne), ale zase vyhodit za to zbytecne moc penez se mi nechce..
Proste tak akorat
Není tady
tetamon napsal(a):
Holky dotaz. Cekam, az si segra najde cas a zjisti mi od kamosek, tak to zkusim i tady. Jaky mate chuvicky a jak jste s nima spokojeny (ty, ktery uz mate za sebou prvni kolo rozmnozovani, nebo i vicero kol
)
Je to jedna z mala veci, kterou si budu porizovat, a nechce se mi zbytecne preplacet nebo nedoplacet za neco, co se nevyplati (od segry vim, ze mela nejaky ty nejlevnejsi, ani uz nevim jmeno, a to rikala rovnou, ze to ty penize muzu rovnou vyhodit, ze to fungovalo na cestny slovo, takze ty ne), ale zase vyhodit za to zbytecne moc penez se mi nechce..
Proste tak akorat
no kamarádka si hodně chválí od philips avent tyto:http://chuvicky.heureka.cz/philips-scd-480/
my budeme kupovat levnější, jelikož jsme v bytě a nebudeme potřebovat tak silné rozpětí na vzdálenost..kdyby jsme bydleli v domku, kde jsem na zahradě a dítě spí, tak bych šla do lepším. My máme vybrané za cca 700Kč.
Není tady
Holky moc dekuju Od vcera pozoruju na sobe uzasny zmeny. Jak jsem jela v "obranem rezimu" teda hlavne se na mimi neupinat, tak ted cekam na kazdy moment kdy se zacne hybat a nejvic to asi odnese Kolombo, protoze jak po me skakal a rajtoval tak dneska jsem ho najednou dvakrat sprdla za to, ze se mi opral rukou o brisko
Proste uzasny obraat pocitu o 100%
Jsem vcera mimiska odmenila a koupila jsem mu plysaka do kocarku , vecer jsem brisko poradne vydrhla a namazala kremikem a na noc jsem mu dala sluchatko od MP3. Poslouchali jsme chopaina na usnuti
Ted uz ho budu jenom rozmazlovat
Teta neboj, panicek se ozve, urcite ma starosti. Vis ze tady ve Fr se rika, ze muslimove jsou nejobetavejsi a nejpozornejsi rodice? Je to pravda, dve rodiny znam a deti jsou pro ne vsechno. Vychovavaji prisne ale s obroskou laskou. Uvidis, ze Jasminka bude mit toho nejlepsiho tatu na svete
Antali, kocarek je uuuuuuzasnej, ale ja bych sla asi spis do ty cerveny z praktickych duvodu. Jestli budess mit jako druhe chlapecka, do ty ruzovy ho proste nebudes moct dat. Jinak crnej fusak do toho pujde skvele. Ja mam cerny cely kocar a fakt se mi cerna k mimi moc libi. Proste pasuje i na holcicku i na kluka, i na uplny mimi i na dvouletyho draka
.... a k chuvickam. Asi ti moc neporadim. Ja mam Tigex za cca 25 euro. Je to "prumer" a navic jsem tuto znacku na ceskych strankach nenasla. Jsem ale spokojena. Je to klasika. Dva kanaly, reguace hlasitosti, alarm pri ztrate signalu z vysilaci stanice. Fakt obyc chuva.
Ted uvazuju silne o tehle http://www.malvik.cz/Vyrobce/Angelcare . Normalne bych druhou nekupovala ale problem u nas je, ze v noci budeme s miminkem ve druhem patre v loznici a Kolombo ma pokojik v prvnim. Pres den bude mimi spinkat v tom druhem patre ale obyvak a kuchyn je taky v prvnim, takze potrebuju vysilat na obe strany.
Upravil(a) Dita.L (2. 10. 2010 14:17)
Není tady
Antal: jj, segra prave vi, ze co ma kamosky, tak jedna ma fakt nejaky ty drazsi, i s obrazem, a druha, ktera je strasne spokojena taky, tak ma prave Philipse, ale musi zjistit kteryho vlastne (i kdyz pry teda vnimala trosku jako nevyhodu, ze tam nema ty...diody, jak to nazvat? ze kdyz se ozve zvuk, tak se tam i ukaze nejaky ty svetylka, protoze potom uz treba sli i nekam na svatbu nebo si sednout chvilku na dovci na kafe nekam do hospody nebo tak, a byl ramus, coz uz repraky neutahly, takze s tim musela furt sedet na uchu, jestli neco)..
Ja prave budu v zvysenym prizemi a mame dvorek, takze pocitam, ze mlada bude obcas vykazana na dvorek, a v zime se mi nechce (nota bene topeno elektrinou) mit otevreny okno, tak potrebuju jistotu, ze to dostane
Dita: to je krasny, ze bych taky mladou zacla ucit na klasiku , tu ja rad..
Jj, pocitam s tim, a to i vidim, ze tatinek bude milionovy (otazka je, jestil nebude moc hodny, jeho tatinek byl podle vseho ten hodnejsi u nich doma, ja mam model otec-autorita, matka-foukac bolistek a ukecavac tatinka )... A ma neuveritelnou trpelivost, i na muslima. Jeho bracha si s detma nevydrzi tak dlouho hrat, ale Sh sedel treba dve hodiny na piskovisti (taky sranda, synovec mu asi ne uplne dobre rozumel, a myslim, ze ani Sh jemu ne uplne vsechno :-D) a hrali si spolu (Kubikovo hrani jeste porad hodne casto spociva v tom, ze ti nohy zasype piskem, haze po tobe pisek lopatkou a tak). Z nas to nikdo nevydrzi tak dlouho
To angelcare vypada dobre, ja uz mam monitor dechu pujceny od segry (uvidime, jak bude fungovat, preci jen, uz to ma par roku , kdyby mi to melo co druhou noc hlasit poplach, tak jdu do noveho)
Upravil(a) tetamon (2. 10. 2010 14:28)
Není tady
ahojte,¨
tak ja dneskapolehavam ale moc ma to nebavi ale musim odpocinut to brucho na prac. tyzden to uz mi filipka nikto nepohlida
dito mooooc gratulujem k vzsledkom ste sikuli
tetamon my mame chuvicky http://chuvicky.heureka.cz/eta-1305/spe … e/#section sme spokjni, stali do 1000..ak place, tak zacne svietit aj display okrem zvuku z repraku... nejak mi vzpadlo kedy ma prist muz naspat...
kit ten napis bz som potrebovala aj ja dnes mi tak netvrdne tak som smejdila po byte co kde jednoducheho urobit...nakoniec som zalahla ked je tu mamina tak nech to vyuzijem k oddychu... pomohla mi s pradlom, s filipkom bola dve hodiny vonku a teraz umyva okna..muz isiel na zahradu robit a filipek spi.... pekne rozdelene ulohy
ja si davam kafe pri pc s nohami dohora
antalis tak to s mamou hovorit az po porode nech si pekte v klude bez nervov...
pavko ty si hovorila ze mas leyat a ako to robis ked je muz v praci? kto ti hlida? alebo funguju babicky?
Upravil(a) stvorlistok (2. 10. 2010 16:33)
Není tady
stvorlistok napsal(a):
ahojte,¨
tak ja dneskapolehavam ale moc ma to nebaviale musim odpocinut to brucho na prac. tyzden to uz mi filipka nikto nepohlida
![]()
dito mooooc gratulujem k vzsledkomste sikuli
tetamon my mame chuvicky http://chuvicky.heureka.cz/eta-1305/spe … e/#section sme spokjni, stali do 1000..ak place, tak zacne svietit aj display okrem zvuku z repraku... nejak mi vzpadlo kedy ma prist muz naspat...
kit ten napis bz som potrebovala aj jadnes mi tak netvrdne tak som smejdila po byte co kde jednoducheho urobit...nakoniec som zalahla ked je tu mamina tak nech to vyuzijem k oddychu... pomohla mi s pradlom, s filipkom bola dve hodiny vonku a teraz umyva okna..muz isiel na zahradu robit a filipek spi.... pekne rozdelene ulohy
ja si davam kafe pri pc s nohami dohora
antalis tak to s mamou hovorit az po porodenech si pekte v klude bez nervov...
pavko ty si hovorila ze mas leyat a ako to robis ked je muz v praci? kto ti hlida? alebo funguju babicky?
Vitej, mamko
Tak jen pekne lez, ono to leeni fakt zabira, ale aspon ze zacatku si fakt poradne odpocin, a i pak jen postupne pridavej, a rozhodne ne na plnou paru... I kdyz jestil budes mit stejnou potvurku jak ja, tak ta se po pul hodine pobihani pripomene poradnym pichance v podbrisku sama
Ma priletet 12. rano. Takze uz se to krati, ale kdyz sem fakt sama doma, tak je to na palici
A na to, ze 16. se mame stehovat, takze pobalit vsechny veci, a ja nesmim nic...
Není tady
4li: je tam i nejaka svetelna signalizace, nejen zvukova? na te chuvicce..
Není tady
ahoj tehulko.. pozeram ze pocitac je tvoj kamos aj cez vikend tak uz isli zasa na predvecernu prechadzku a ja mam leharo nadalej
no ja si prave hovorim ze teraz som robila na plno od rana do vecera.. cez obed som si len na hodinku lahla ak sa dalo... ale upratovala som, vysavala, chodila na prechadzky dlhe s filipkom, tak snad bude stacit zvolnit a nebude treba uplne lezanie...
k tym chuvickam, ako som pisala maju to ze zacne svietit aj display okrem zvuku z repraku ak je hluk na druhej strane, ak je klud je zhasnuta, inak sa rozsvieti svetlomodro ten display a premieta sa tam placuca ikona dietata,inak je tam nakresleny usmev... alebo si myslela nieco ine? a je fajn ze je tam hodne kodov nastavitelnych, neviem presne kolko, mrkni na ten odkaz.ale urcite ich ma viac ako dva a tym je mala pravdepodobnost ze by sa ti to rusilo s niekym... co viem tak ludia nie su spokojny s nizkou radou sencor.. ze tie sa rusia a sustia...
Není tady
stvorlistok napsal(a):
ahoj tehulko.. pozeram ze pocitac je tvoj kamos aj cez vikend
tak uz isli zasa na predvecernu prechadzku a ja mam leharo nadalej
no ja si prave hovorim ze teraz som robila na plno od rana do vecera.. cez obed som si len na hodinku lahla ak sa dalo... ale upratovala som, vysavala, chodila na prechadzky dlhe s filipkom, tak snad bude stacit zvolnit a nebude treba uplne lezanie...
k tym chuvickam, ako som pisala maju to ze zacne svietit aj display okrem zvuku z repraku ak je hluk na druhej strane, ak je klud je zhasnuta, inak sa rozsvieti svetlomodro ten display a premieta sa tam placuca ikona dietata,inak je tam nakresleny usmev... alebo si myslela nieco ine? a je fajn ze je tam hodne kodov nastavitelnych, neviem presne kolko, mrkni na ten odkaz.ale urcite ich ma viac ako dva a tym je mala pravdepodobnost ze by sa ti to rusilo s niekym... co viem tak ludia nie su spokojny s nizkou radou sencor.. ze tie sa rusia a sustia...
4li, jj, to je, bez pocitace bych zcvokla uplne. Nemam TV (dobrovolne, ale ja taky nebyla za tech 10 let nemocna vic nez mozna dva tydny v kuse, na neschopence doma ), bydlim sama, takze zadni lidi
Zapomenu mluvit. A to me navic jeste zaclo strasit v hlave to (doted jsem to neresila), ze co kdyz budu pres Vanoce v porodnici
Pro me jsou vanoce proste o rodine, byt s nima. Takze predstava, ze se mi nepodari se dokutalet domu na Moravu k mamce a segre a ....
Mala se proste musi narodit tak, abych uz mohla stihnout jet na Moravu (i se zahojenou sedaci casti, abych prezila 4 hodiny prepravy
), nebo holt budu rodit na Morave, pro me za me (leda bych si ohrozovala mimco, to bych nejela, ale pokud by to bylo "jenom" o tom, ze bych porodila, tak cert to vem), ale ze bych zrovna drepela v porodnici...
Jj, to jsem myslela, ze vidim i jinak, nez jen zvukem, ze se neco deje na druhe strane, tak to je super... To jsem asi nasla chuvicku (segra mela nejakou tu levnejsi Sencor a jak rikas, rikala, ze vic nefungovala, jak fungovala..)
Není tady
Ty ETA chuvicky uz se nevyrabeji-neprodavaji..
Co myslis/myslite tyto? http://chuvicky.heureka.cz/tefal-bh-120 … e/#section
Tefal mam rada, ale chuvicky nevim, jestli jsou zrovna jejich parketa
Není tady