29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sissi napsal(a):
holky děkuji za gratulace i reakce
cítila jsem se opravdu krásně i jak auta zastavovala a mávalifakt úžasné...jak jsem se toho bála..tak bych si to zopákla.
věřím ale, že to byla má poslední
nikdy neříkej nikdy
Není tady
Leni, ale mně se v noci nebudí vůbec a toho mléka včetně kaše vypil dneska maximálně 200ml což se mi zdá málo. Dávám jogurty, ale on je fakt jedlík jak blázen, mám pocit, že jí teď nějak méně. Na večeři , ale dneska snědl celý rohlík se šunkou.
Není tady
AHOJ holky, tak u nás uspávání děs, asi přetažená
Ráno dostala poprvé k snídani chleba a poctivě se podělila se psem
Jinak mlíko se u nás pije večer, v noci a ráno celkem na 3 dávky 600 ml. Před spaním skoro 300. Kaši nedávám, neměla efekt a pak jsem stejně ještě dávala mlíko a tak je večer jenom mlíko.
Sissi, moc vám to slušelo
Upravil(a) mag (31. 10. 2010 20:05)
Není tady
Sissinko krásné moc ti to slušelo a Tobík je zlatíčko, že to tak pěkně zvládl. No aby ne, teď má papírově komplet rodinku
Já jsem jsem taky najela rovnou na režim nového času, naštěstí to vydržela. Tak jsem zvědavá v kolik bude ráno vstávat. No nic jdu žehlit, mám tu hromadu prádla
Není tady
Jo a poraďte jaký dort budete na narozky dávat, mně se líbí samý mastňácký.
Dám odkazy http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=37753344&tab=3
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=38941135&tab=1
http://www.prachenska-cukrarna.cz/dorty … kvetinami/
Není tady
Sissinko mooooc Ti to slušelo a nejen Tobě,nadherna rodinka
Je fajn,že jsi si ten Tvůj den pohodově užila
Marluk,rohlík se šunkou? Už můžeme jo Ja jsem s tím jídelníčkem pořad nějaka opatrna
i když se mi zda,že by mala už měla zase trochu popojet k člověčím jídlům
Tudle mi jedna mamina co ma skoro stejny dítě říkala,že už jí malej jedl svíčkovou a že jí skoro to co oni
Budu muset zase vlítnout na nějaky recepty
Marluk a Ty ještě kojíš?Mala mi toho mlíka taky nevypije.Přes den vůbec,jen k ranu a večer ma kašičku.
A novy čas Se v tom nevyznam chvílemi ani ja
Mala ještě v 8 /takže po starem v 9/hučela jak pilinaky
To jsem teda taky matka
Není tady
Jitu mně už doktorka říkala na 8 měsíční kontrole, že můžeme dětskou šunku, ale dala jsem jí poprvé včera jak mi nechce mlíko ani kaše. A jinak už nekojím, skončily jsme na začátku 8 měsíce, protože malej nechtěl a to jsem si myslela, že je to závislák. Takže mlíka vypije v posledních dnech tak 200ml za den, snad je to jen nějaké období
Není tady
Ahojky,
Sissinko jsi moc krásná nevěsta!!! Moc ti to sluší!
U nás se čas změnil jen na hodinách...Dany jede po staru. Taky tu mám jedny hodiny se starým čsem, abych věděla
Jinak noc proplakaná a to jakože hustě. Začíná se vztekat, když něco nemá hned a já si dovolila mu nedat hned prso, když si vzlyknul. A pak byl mazec na dvě hodiny Tak strašlivě plakal, že jsem mu uvěřila, že ho děsně trápím
Mám na web pár fotek z narozenin, tak jestli chcete, tak jukněte
Není tady
Peti Danielek je kouzelnej Zrovna dneska jsem koukala na netu na ten samý xylofon, že bych ho taky pořídila na narozky.
Není tady
Dají mě se nejvíc íbí ten první dort
Jitu ten konec videjka je hustej Terezka je dobrá kachňa
Není tady
Peti chtěla jsem napsat,že jsi utracela za dort ,když si tak podaval ten rohlík
ale pak přišel ten dort
Daníček nadhernej!!!!!!!!!!!!!!!! je to šikula
A Ty pořad,že nic se neděje a malej sedí jak hříbeček
V koupelně si ted hraju na Pobřežní hlídku a zachranuju
Jsem zvědava,jak se bude zítra čachtat na plavču
A dneska jsem koupila bublifuk Jak jsem stara,tak jsem b...
Ale Terezce se to naramně líbí
Upravil(a) jitulak (31. 10. 2010 22:07)
Není tady
Dají mě se líbí ten první a já odsud měla tenhle http://www.prachenska-cukrarna.cz/dorty … -slunicko/
a tenhle http://www.prachenska-cukrarna.cz/dorty … otografii/
Peťo malej je úžasnej a dostal nádherné dárky
to dřevěné autíčko s vkládacíma zvířátkama je prďácký
Upravil(a) Leninka41 (31. 10. 2010 22:51)
Není tady
Ahojdá tak po dlouhý době se sem dohrabu a tady nikdo a čtu tu o svatbě no to je super Sissi moc moc velkou gratulaci ke svatbě sice dodatečně, ale přeci. Hezky si manželství užívej.
Není tady
Ahoj,už mně po vás bylo smutno.
Sissi, všem vám to moc slušelo, tobě ze všech nejvíc. Moc ti přeju, že sis svatbu užila a že je Tobi takové zlatíčko.
Peti, tak narozeniny se vám povedly, super dárečky i dort. Ten xylofon jsem si dnes zamluvila pro malého na vánoce.
Jitu, jaká stará a blbá? Mladá kočka s nádherným miminkem.
Nesnáším změnu času, malý dnes vstával před pátou.
Upravil(a) teodora (1. 11. 2010 10:40)
Není tady
tak jsem zkoukla fotečky oslavy a svatby...a oboje moooc vydařené tak hlavně že jste si to všichni užili doufám i podle svých představ
jj u nás se frčí po starém čase a Peti u nás noc nápodobně .. večer řev cca hodinu a ve 4 ráno opět mami se sekla a když mě madam hryzla tak jsem prostě nedala,ale byl to boj
Není tady
Ahojky,
jj Jitu, sedí jak hříbek. Ale posadí se jen s dopomocí a nebo z polosedu. Klečet neumí, takže z kleku se neposadí. Ale ze sedu se normálka dostane do toho jeho plazení přes překážkový sed
A bublifuk je u nás ohromě v kurzu. Nahání bubliny a praská je
A moc děkuji za pochvaly. Vyřídím. To autíčko se zvířátkama koupila tchyně. Její vlastní akce
A Dany je nemocný. Má rýmu a teplotu a do toho mu rostou současně horní i dolní zuby. Má dásně jak Alpy a slintá neuvěřitelně. A do toho ten plný nosík ..... no prostě v noci nespíme a pláče a pláče
Není tady
Ahoj holky,
Peti, Danielek je nádhernej Moc pěkné fotky.
A máme to stejně, Agi má rýmu jak trám, nemá teda teploty a dere se jí 5 zubů, jedničky nahoře se musí vyklubat každým dnem. Ale spí celkem obstojně No a já tu rýmu chytla od ní, bolí mě hlava a být chlap, tak jsem na umření
Není tady
Už máte překecáno, ale snad jste ještě tu. Zdravím Nikisku a koukám jak už je Tom podle metříku velikej..!Ale jinak jdu hlavně Sissince pogratulovat ke svatbě!Je fajn, že jste si to užili...
Není tady
Ahoj!
Peti, fotky jsou krásný, Daník je šikulka a je vidět, jak jste si to užívali!
Dají, mně se taky líbí krteček a pak Leninky sluníčko. Jsou takový jednoduchý a hezký!
Já píšu jak hotntot... to je hrůza, to po sobě musím x-krát číst a opravovat!
Jo a máme fakt překecáno...
U nás "marodí" zatím jen tatínek s rýmičkou, ale takovou, že není znát, jen on o ní ví... chjo
Matys ráno vstával na šestou... takže po staru (to byla sedmá-osmá) -tak doufám, že se na to zase "naladí". Teď mi tu už kručí, ale nedám se, to by vstával v pět No, možná mě ukecá!
A s tím mlíkem, taky toho moc nechce. Chvilku si podudá a je konec.... Za chvíli nabídnu druhé. Tak totéž a skončili jsme. Ale asi mu to stačí. Víc nechce.
Není tady
Baf
Holky nestíhám...malý mi tu lozí všude mi utíká a já za ním lítám, protože občas hodí záda a praští se do hlavy a pak je řev...i u vás to tak je?? Navíc klečí a z kleku jde do stoje, takže jsem furt u něj a nestíhám internet, až večer
Děkuji všem za gratulace
Dodatečně vše nej Danečkovi. Krásný dortík a dárečky..i samotný oslavenec.
My máme zítra svátek..tak má koupenou vkládačku, Jo a jdeme zítra na 8m kontrolu..
Není tady