|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Peti, izolovaná tchýně 

Jitu, jste šikulky, já bych to nedala. Že čurá poznám, až mě to hřeje a tlačení vidím, ale když ho vyruším, tak je po všem.
Taky bych potřebovala mezi lidi
, zítra jdu babičce na oslavu 81 let, ale to se nepočítá. 
Sissi, nešil a běž se vyspat, ať jsi krásná nevěsta.
Není tady
Teuš ja to zkusila a male když se to povedlo,tak jsem ji hrozně chvalila
a jak potom tlačila,když jsem ji tam posadila
nenutím ji,ale jsem taky rada za každou suchou plínu
Ted jsem koupila ty oranžove Pam. a děs
pořad pročurana skrz.To jsem byla u babičky,měla ji na klíně a byla jsem mokra taky
Peto,to by mě zajímalo,kam jste babi uklidili
Sissi jak sama doma???
Nelam do sebe ty kalíšky
a val spat
Těším se na fotečky,určitě budeš krasna,i když se rada podcenuješ
Ty jo,ja se nikdy nevdala a asi to už nezažiju
.Ja asi nepotkala toho spravneho

Upravil(a) jitulak (29. 10. 2010 22:46)
Není tady

Jitu, já se vdávala v 21, naše máti měla strach, že jsem moc vybíravá, mladší sestra se vdala dřív než já. 
Není tady
To byla takova doba
Nevím
,nechybí mi to,ale vadí mi,že to můj současny partner
ani nezkusil
On je vůbec takovy lhostejny ?? ke všemu
Jdu taky spat
to je poslední dobou činnost,ktera mě hodně baví
a stejně se nemůžu nějak dospat
Papapaaaaa
Není tady
Hoj, noc nic moc, ale lepší než včera 
Peti, chudák tchýně, jste jí zavřeli do klece nebo co? 

Jitul, gratuluju k nočníku.
Agi každý ráno kadí a čůrá do nočníku, to už máme takový rituál a je jedno v kolik vstaneme, pak už většinou nekadí, což je fajn, že to nemusím sundavat z pleny. Když občas tlačí přes den, tak je to tak pade na pade, jestli stihnemem nebo ne. A posazuju jí, když přebalujeme, když tam nechce být, tak jde prostě pryč
Mně zatím ani nepomohl návrat meti lidi, tak doufám, že mateřská demence u mě není trvalý stav 
Není tady

Ahoj!
Sissi, přeju krásný svatební den a hodně spokojenosti a lásky do manželství!
Mezi lidi potřebuju takyyyy!
Jo a k nočníku vám gratuluju, já to ani nezkouším, Maty si kadí i čůrá spokojeně do plíny, tak to zatím neřeším. Navíc ani pořádně nesedí, tak to nehrotím. Však on se to naučí!
A jak píše Tea, většinou to ani nepoznám, až podle toho, že tlačí´a to by bylo nejspíš pozdě.
Tak se tu mějte, dnes bude krásnej den a já si domluvila tandemový kočárový výlet, tak snad to vyjde! Páček
Není tady
Hezké poledne
Sissinko přeji ti,m aby ten dnešní den byl druhý nejhezčí v tvém životě.

Peti gratulujeme Danielkovi k jeho prvnímu ročku, letí to jako blázen 

U nás nočník taky nefrčí, jednou se do něj vykakal, protože jsem to vystihla jak tlačí, ale jinak tlačí většinou v postýlce než usne tak to mám smůlu, takže u nás se jen plínkuje.
Jitu to jsi mě překvapila s těma oranžovýma plínama, já je měla strach koupit jak byly teď v akci v Globu, ale jsem mile překvapena, už je používím týden a mně se zdají super 

[/img]Není tady
Ahojky 
Tak já používím oranžové pampersky od narození a nepročural ani jednou.
Sissinko...doufám,že jako mladá paní záříš jako to sluníčko venku 
Není tady

Tak k anketce o oranž.pamper. - u nás vyhovujou a neprotýkaj. A to má Maty přes noc plínku snad kilovou! Přes den toho hodně vypije - teď už i 3 - 4x skoro 200ml čajíku a k tomu dvakrát - třikrát kojím, ale s plínama spokojenost! Kupuju občas v akcích i ty modré - active a taky si nestěžuju!
Není tady

jitulak napsal(a):
To byla takova doba
Nevím
,nechybí mi to,ale vadí mi,že to můj současny partner
ani nezkusil
On je vůbec takovy lhostejny ?? ke všemu
Jdu taky spat
to je poslední dobou činnost,ktera mě hodně baví
a stejně se nemůžu nějak dospat
Papapaaaaa
Jitu, 

Tak Sissi už to má za sebou 

Upravil(a) teodora (30. 10. 2010 13:17)
Není tady
Ahojky
Teda tady je dneska mrtvo
Všichni určitě myslí na Sissinku
Ja jsem si taky dnes hodněkrat vzpomněla 
K těm plínam
Tak nevím
,asi někde dělam chybu,pač je někdy mokra i přes modre Pam. Tak to asi nebude plínama
.Ale jak se ted pořad mele,tak je zazrak ji tu plínu vůbec zapnout
Teuš už chapu,že nemůžeš maleho dostat z velke vany
Jsme taky začali koupat ve velke a mame mokre i zdi
a koupat ji budu chodit asi v plavkach
Tady mala ukazka
Mě si nevšímejte ....
http://www.youtube.com/watch?v=hIFCXrc5O9k
Není tady
A ještě k tomu nočníku
Dělam to jak Mag,při přebalovaní,nebo,když tady líta nahulata
Se mi nechtějí sušit ty loužičky

Upravil(a) jitulak (30. 10. 2010 21:19)
Není tady

Dobré ranko!
Na to, že se posouval čas, vydržel Matys do půl sedmé (nového) - tak jsem spokojená a celkem vyspaná 
Jitul, takhle podobně, jen kapku razantněji mlátí nohama Matyáš! Fakt je to na plavky, naštěstí máme obklady dost vysoko, takže zdi jsou ok! Terezka má strašně moc vlásků, je to kočanda!
Tak Sissinko! Jak je coby mladá paní? Žádná výrazná změna, že 
Není tady
Ahoj,
Sissince gratuluju
Jak jste zvládli změnu času? U nás zatím dobrý, zatím se s tím nepářu a dala jsem Kamču spát podle nového času. My si necháme nadělit nočník k prvním narozkám, ale zatím to asi moc hrotit nebudu, prý do roka a půl z toho moc rozumu nemají.
Peti fajn, že jste si to užili. my budeme slavit o dva dny dřív, protože 19 je tatík v práci a babči taky nedospupné.
Jitul jak si Terezka tu vodu užívá 
Není tady
Ahoj damy,
hlavne teda predne gratulace Sissi,doufam,zes vykrocila pravou nohou a ze budete spokojena rodinka na veky veku 

Jo posouvani casu..fakt mam vzdycky maglajs v hlave z toho,jedny hodiny jsem si tady nechala zatim na starej at vim kdy mam dat diteti najist 
KAzdopadne vstavacka u nas v sedm noveho casu
i kdyz usnul az nekdy kolem desaty a vyvadel.Normalne jindy jde spat kolem osme a taky kolem osme vstava.Ja jsem nebyla vcera vecer doma
byla jsem v báru s holkama,s tou co se odstehovala do Prahy pred nedavnem a s jednou co se vidame jen po netu...byli jsme spolu naposledy nekde asi pred pul rokem.Jako hooodne sme se nasmaly a ja si to fak uzila..uplne paradni relax.Akorat doma teda T. nemoh za boha uspat to dite
takze asi nikam uz nepujdu dokud se nenauci Alik usinat a spat bez probouzeni 
Není tady
Jitu,zkoukla jsem tu tvoji malou morskou pannu
ve vode ji to teda evidentne bavi 
Není tady
No a trochu popis...ráno se sjeli všichni, my se oblékli, jeli na radnici, tam asi půl hod...babi měla malého u sebe. Pak jsme dojeli a šlo se na oslavu, šla jsem i já s malým, byl super hodný, pak jsme šli domu..20metrů
nakrmila jsem ho a dla aspát, babi hlídala až do 5...pak jsem ji vystřídala a večeře...s koupel a spát, babi už došla uspala a pohoda, já jsem byla ještě chvíli na oslavě a pak jsme šli domu kolem 8hod...pohoda. Bylo to moc krásné, dojemní, všichni řvali a já když je viděla, tak taky 
Není tady

Sissinko, moc ti to slušelo, hlavně, že jste si to užili i s Tobíkem, je to hodné a ohleduplné dítě 
Ještě jednou gratuluju!
U nás nový čas na ránu, Maty v tom má guláš a už hodinku prudí, chce večeři a chrupat... jenže to bude vzhůru v pět
Takže má smůlu, musí vydržet, chuděrka! Snad se to srovná!
Jdu na to. Hezký večer!!!
Není tady
Sissinko moc ti to slušelo, teda vám všem, super rodinka 

Nový čas u bnás proběhl jakš takš, akorát si říkám, že je takový více ukňouraný a ono už bylo vlatstně osm:dumbom:, to jsem matka:dumbom:
Holky Tomášek mi v poslední době bojkotuje mlíko. Ráno vypije tak 100ml, ještě mu dávám na odpolední sváču to dá tak 100ml maximálně, yle většinou tak 60ml a večer už ani kaši nechce 

[/img]Není tady
Sissinko
bylas krásná nevěsta 
U nás ráno ok,ale celý den je protivnější a spal jen necelou hodinu za celý den.
Marluk...Matěj také pije poslední dobou méně mlíčka,ani mu ho nenutím,dělám ho míň abych zbytečně moc nevylévala.On taky se budí v nocí tak 2x a dostane mlíčko,tak pak ráno po probuzení a pak už dostává ovoce nebo přesnídávku nebo jogurt.A po obědě po spinkání mlíčko a večer kaši.A někdy přes de hotové mlíčko s ovocnou kaší pro změnu od Sunarky.
Není tady
holky děkuji za gratulace i reakce 
cítila jsem se opravdu krásně i jak auta zastavovala a mávali
fakt úžasné...jak jsem se toho bála..tak bych si to zopákla. 
věřím ale, že to byla má poslední 

Není tady