|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj zimnatka 
Ja jdu zase poprat Danielkovi vse nejlepsi k prvnim narozeninkam
Zdravi, stesti a tak vubec, maminky milacek na hodne dlouho
Peti hezky a hlavne v te pohode to oslavte
Hele a dort takova palka? My dali za nej o kilo min, ale byl delany privat a z marcipanu taky nebyl, jen z casti z ty cukrarsky hmoty
Kazdopadne hezky snad zase slunecny den 
Není tady
Dobré ráno 
Peťo ... 

Před rokem se narodil jako malý uzlíček 
a dnes je z něj veliký klučíček. 
První narozeniny slaví, 
proto mu přejeme hodně zdraví. 
Také štěstí a spoustu radosti, 
pro maminku žádné starosti. 

Upravil(a) Leninka41 (29. 10. 2010 7:36)
Není tady

sissi napsal(a):
Daji nervoza přijde asi ještě
asi v sobotu ráno..lupnu frtana
Nehty mám hotovéa na žehlení už prdím
Správně 
Daníkovi všechno nejlepší k roku, ať mu pořád svítí sluníčko! 

Není tady
Dobré ráno.
Danielkovi a jeho skvělé mamince přeju vše nej nej k prvním narozeninám, hodně štěstí a vzájemné lásky 

No a u nás tragická noc, rýma a soustavný hlad, jdu se někam svalit 
Sissi, co prstýnky???
Upravil(a) mag (29. 10. 2010 8:36)
Není tady

Ahoj!
Taky přeju Danečkovi vše nej... a hodně zdraví
a jeho rodičům vydařené a pohodové oslavy!!! 
Sissi, taky mě zajímaj prstýnky!
Gabu, máš krásnou princeznu!
Není tady
Ahuuuj,no tady se dmesla slaviiii
Takze na Danielka
at se usmiva na ten svet a at je stale pohodar jakej je.
Vsechno nejlepsiii 
Daji,tak koukam,ze je to s tim kojenim teda u vas stejne..
ja si nekdy pripadam jak kojna stanice
kdyz si lehnu k ALikovi na zem,tak chce hned prso,tak nabidnu a on u toho stoji nebo kleci a jen tak si cucne a jde zase neco dulezityho delat a za chvili se otoci a zase si cucne..sranda
ja mam teda vetsinu skrabancu prave v dekoltu..
Sissi,tyjo toto ubehlo a zitra uz z tebe bude mlada pani
MY jsme meli vcera silenou noc..ale dneska uz zase relativne v pohode a rekla bych,ze se u nas tlacej dva horni zuby,tak jsem zvedava kdy vykouknou 
Není tady
Danečkovi taky přejeme všechno nej k prvním narozkám a mnoho úsměvů a štastných chvil v batolecím věku
Tak u nás je to přesně tak, jakmile ležím na zádech, tak se mi Kamča hrabe do výstřihu, takže kojíme ve stoje a nebo v kleče
Říkám jí uchylačko
Holky mi včera před dveřma ukradli boty
Zrovna takový co nebyli nejlevnější, prostě sportovní do terenu, takže jakmile bude bláto, tak nemám co ke kočáru 
Není tady

S tím vaším kojením jsem se pobavila
To u nás taková závislost není, spíš cpu Máťovi prso já 
Dají, to je jak naschvál, viď?!
Já byla zvyklá na podpatky, 5cm pro mě nebyla žádná výška a v keckách jsem šla max. cvičit, protože já v nich vážně neuměla chodit! No a teď mám nejvyšší podpatek 3cm a ještě si je beru jen, když chci bejt za dámu. Jinak - ády to je moje 
Máťa mi už deset min. hejká z postýlky, nemůže se uňuňat, ale snad usne... Budu M. vařit oběd, páč teď zůstává tři neděle doma, neboť si musí vybrat starou dovču. Ale samo, že bude pracovat!
A já abych každej den dumala, co vařit 
Není tady
Ahojky,
přišla jsem jen popřát Danielkovi k jeho krásným prvním narozeninám. Tak tedy hodně zdraví, štěstí, pohody pro tebe i tvé rodiče 
Taky přejeme Danielkovi všechno nejlepší..ať je to stále stejný pohodář a dělá rodičům radosti i nějaké ty starosti 
A sissi zítra ať Vám svítí sluníčko - aby bylo hezké svatební foto !
a přálo štěstí samozřejmě
Není tady
Ahojky
Tak jsem chtěla byt mezi prvními
ale nějak mi to nevyšlo
Velkemu malemu bojovníčkovi Danielkovi přejeme hodně štěstí do života
hodně zdravíčka,at ma na tvařičce pořad usměv a žadne slzičky

Není tady
Sissinko Tobě přeji at jsi moc štastna na Vaší společne cestě životem,hodně porozumnění,pohody,tolerance a hlavně láááásky

Není tady
Tož tak tady žiju
a ten pán, který se vyjadřuje se k regulérnosti voleb, je můj šéf, tak vidíte i kde pracuju 
http://www.ct24.cz/regionalni/105577-st … ich-voleb/
Není tady
Sissi, přeju tak krásné počasí jako je dneska a hlavně přeju vše nej nej do společného života 
Není tady
Sissi, hezky si ten zítřejší den užijte, rodinko 

Sissinko, zítra vykročte pravou nohou, ať je ta společná cesta šťastná. 

Není tady

Já taky Sissinkce přeju na zítřek pohodu a do celého života manželského jen to nejkrásnější

A jdu dokoukat videa
A s tím kojením je to u nás obdobné a s oblíkáním taky. Oblékám na pokračování za běhu. Ideální je, když je v telce reklama. To se okamžitě zastaví a kouuká a já to musím všechno stihnout. Asi si reklamy nahraju a bude klid 
Není tady

Holky moc děkuju za krásná přání, Lenince za nádhernou básničku. 
Úplně mi to vehnalo slzičky
Oslavy zatím probíhají v klidu
Dnešek byl kouzelný. Dany tu měl balonky, a bublifuk a ke každému balíčku se hrnul s vejskáním a papír trhal a šustil a byl úplně bez sebe. 
S každou hračkou si decentně pohrál s výrazem znalce, všechno to řádně okomentoval a nakonec všechny ty kostičky a kolečka a zvířátka z autíček a vláčků sesypal an jednu hromadu a rozhazoval to kolem sebe 
Byl kouzelnej.
Dort popatlal po sobě i kolem sebe, samozřejmě si ochutnal modrý marcipán, ale pak ho prskal. Ale máme všude modro 
Moc jsme si to užili. Všichni tři 
A jdu na ty videa 
Není tady
Peti, super, že jste si to užili, už se začínám těšit na vánoce 
Jinak u nás oblíkání v pohodě, Agi leží na přebalováku a nechá se oblíct do čehokoliv
Snese čepice i rukavice...
Není tady

Já se na vánoce taky moc těším.
Bude to super. Kdybys viděla tu jeho radost z těch šustových balících papírů 
Dany se obléknout prostě nedá. Utíká, nevydrží chviličku v klidu a ani ho už neošidím nějakou hračkou. Fakt zabírá jen to reklama 
Není tady
Peti, u nás se zase bohužel takhle jí 
Není tady
PetraP napsal(a):
Já taky Sissinkce přeju na zítřek pohodu a do celého života manželského jen to nejkrásnější
![]()
A jdu dokoukat videa
A s tím kojením je to u nás obdobné a s oblíkáním taky. Oblékám na pokračování za běhu. Ideální je, když je v telce reklama. To se okamžitě zastaví a kouuká a já to musím všechno stihnout. Asi si reklamy nahraju a bude klid
Peti to je fajn,že jste si to všicni 3!!
užili
A s tou reklamou je to u nas stejne
Ja se musím dnes pochlubit taky trošku
Jsem dnes začala praktikovat bezplenkovou metodu
A mala se 3x vyčurala do nočníku
A ted ,když to po sobě čtu,tak to jasně vidím
Ja potřebuju mezi lidi

Není tady

Jitu jj. Tchyni jsme izolovali 
A k BKM gratuluju. Já mám z každé suché plenky fakt velkou radost 
Není tady
Hoj!!!
Takže...chaos, nestíhám
uvařila jsem, jednohubky udělala...a zkoušela účes..a nejde, takže honem volat kdo přijde učesat 

a lámu slivku 

A ráno je tu cobydup.....a jajajajajaj 

jeeeejda! 
A holky moc děkuji 
, dám fotečky hrošíka 

zítra tu asi nestihnu,,tak v neděli..ikdyž budu zítra doma sama.. 
Není tady