|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Jejda, Potvůr, u vás už se taky nespí?
Já si na ty špatné noci už zvykla a přes den je hodný, hraje si a spinká. A když ječí, jde na záda, tam se pomazlí a zas pohoda. Dnes dělal už dvakrát pápá na povel. 
Jitu, Tanko, taky drápe, navíc se mi to vždycky podebere a mám ksicht jako ... 
Tanko, já na to kukla a ti novorozenci jsou k sežrání sladcí
Ten Alíčkův obleček si asi pamatuju, byl parádní. 
Není tady

Sissinko, hezky to Tobík napsal
. Sissi, než řekneš ano, počítej si aspoň do pěti, ať si tě ten tvůj
hezky považuje. 
Není tady
teodora napsal(a):
Sissinko, hezky to Tobík napsal
. Sissi, než řekneš ano, počítej si aspoň do pěti, ať si tě ten tvůj
hezky považuje.
Nebo řeknu "aňo aňo" 

Můj se mě ted ptá...a proč perem ted o půlnoci??? hehe, peru košili...a gatě se dělaly...práce a práce...
Teo a odkud??? 
Holky dobrou 
Není tady
Dobré ráno 
Sissinko
krásné svatební oznámení,až mi z toho tečou slzy
Jsem nějaká přecitlivělá.
Spánek v noci u nás je také příšerný,dnes jsem ho v noci krmila co 2 hodiny
jsem jak když mě vezmete po hlavě palicí.
Také mám v poslední době omezenou slovní zásobu
už bych potřebovala mezi lidi.A hlavně mít chvíli sama pro sebe,nedokážu si obarvit ani vlasy,protože večer už se mi nechce
Ale už budu muset,vypadám hrozně.
Není tady
Tady nějaké video :
http://www.youtube.com/watch?v=r5aADjoDebQ
http://www.youtube.com/watch?v=MwZgYL2sStY
Upravil(a) Leninka41 (28. 10. 2010 8:37)
Není tady
Ahoj holky, já už se ani nevyjadřuju, u nás čím dál lepší, jsem zvědavá, kdy mě odvezou 
Videa zkouknu až budu mít chvíli, možná ještě letos 
Sissi, já to tvoje oznamko prošvihla
, budeš mi ho muset poslat na mail 

Sissi, od Kyjova, to je relativně blízko, ne?
Leni, šikulka, jak kecánkuje a kroutí hlavičkou
.A kukadla má úplně jak mamka. 
Není tady
Dobré ráno
Jdu vás holky politovat všechny co vám děti nespí, to musí být mazec. U nás se pořád spinká tak 3-4 hoďky přes den a jak někdy prcek stávkuje tak jako včera , že od 12 už neusne a pak v šest večer je hotový, tak mít to tak každý den 

Peti užij si oslavičku v klidu a pohodě a na Zumbu běž, vždyť ten prcek to ani nepochopí, že jdeš na jeho narozeniny, ještě si to užij dokud to nechápe.
Sissi já už taky nestihla tvoje oznámení 
Leni Matějíček teda pěkně kecá a jaké má veliké kukadla a vlásků má taky už spousty.
U nás co tak lozíme se moc nekecá, jsou chvilky kdy se zapomene, ale jinak pořád někde lítá a mlčí 

[/img]Není tady
Ha usnul 9,30 tak jsem se těšila na 2 hoďky relaxu a v 10 byl vzhůru 

[/img]Není tady
teodora napsal(a):
Marluk, to ho nesmíš tady pochválit.

[/img]Není tady
Potvůrko
Sissinka ho má v albíčku u Tobiáška tak se tam mrkni 
Není tady
Ahoj holky,
dočítala jsem jen stránku a ještě jsem rychle mrkla kdy přesně má Daneček narozky, abych to neprošvihla 
Leni Matějíček je kouzelnej, sice jsem video zkoukla bez zvuku, poněvadž to naše zvíře (říkáme jí jorkšír, protože jak rychle leze a rozměry má podobné
) momentálně spí a jí vzbudí i spadnutí špendlíku.
Sissi tak já teda taky to oznámení nestihla.
Tanko to je vtipný, taky tak kojíme. Jakmile ležím na zázech a mám jen trochu odhalená prsa, tak se mi na ně sápe a pije v polosedě, polostoje
Když jí chci dát ofiko napít, tak kromě noci kojím v sedě, jinak se na mě takhle sápe.
Jinak já teda kulturně žiju poslední dobou až moc. Až mám z toho výčitky, že zneužívám mámu, ale teda na mé slovní zásobě to stopy nezanechalo
Jinak spánek se nám trochu zlepšil, kojíme v noci tak co 2, 3 hodiny, tak na tuto variantu jsem celkem zvyklá, takže dobrý, akorát teda je těžké udržet, aby nevstávala před 6.
JInak přes den mi spí dopoledne, tak půl hodiny až hodinu a odpo tak 2.
Není tady
Marluk nesmíš chvalit
U nas jsou noci ted zase ok/ se to fakt bojím napsat
/vstavala ted 3 noci po sobě o půl sedme
Ale pak už teda nespí.Venku je ještě tma jak ..... ,ale už tam lozí,chvílemi to vypada,že by si i dachla ,ale pak to vzdam
Leni malej je nadhernej
Ja jdu zase něco dělat,mala spí,ale už je to pů hodky,tak to už možna nic nestihnu
Než usnula,tak se pos....
a vůbec jí to nevadilo
Jsem ji šla zkontrolovat,pěknej smradek
a mala si klidně spala .Tak jsem ji ještě přebalila a ona se vůbec nevzbudila
A pořad se ted staví na nožičky .Když si ji dam na klín a sedíme třeba na zemi,tak se pořad šponuje.A oblíkaní je u nas ted děs běs
Začína to byt
Potvůrko zapřahni tatínka 
Není tady
holky oznámení v albu u Tobi 8 
já spala do 10, tatka hlídal
a montujem ohradu ke krbu...a chaos 
Leni hezké...Tobi píská a semtam řekne mam..gajagaj a baba
a spíš takové pazvuky, slabiky ne. 
včera jsem posunula malému spaní o hodinu, že bude dýl spát a prd, v 5 byl hore ale spal ještě do 6 a pak vstával papal...no a pak vytuhl u tatky po jídle...to je šikula, jak se stará 

A ted tatka spí na sedačce u tel 

Není tady
Tak už tady sedíme obě
Jen co jsem dopsala ten příspěvek,tak už na mě hulakala:P To zase bude dílo do večera 
Není tady

Jsem se zasmála s tím chválením... tak já radši niiiiiic 
Sissi, co předsvatební blázinec? Musíš referovat, nejlépe v přímém přenosu
Bych se taky znovu vdávala... 
JO a Máťovi taky nevadí hovňajs v plíně 
Není tady
Ten bllázinec bude asi až zítra večer
dneska ještě budu střihat, nehty si dělat..a možná žehlit...jestli stihnu..
My čuráme a kadíme většinou vybalení..a budu dávat sedět už na nočník, když mu to tak jde "na povel" 

Není tady
Já taky raději nechválím, už se mi to párkrát nevyplatilo
Sissi ty jo svatba za 2 dny,to to letí. Máš nějakou nervozu?
No nám též hovínko nevadí a teď se nám navíc stalo, že měla hovínko asi pěkně dlouho, protože se jí z toho udělala pěkná opruzenina, má chuděrka zadeček jak opička
Já jsem vždy poznala, že tlačí, jenže teď jak bereme to železo, tak po něm má průjem a to to nějak nestíhám, takže musím co chvíli kontrolovat, ale tohle jsem nějak prošviha 
Není tady

Ahoj holky,všechny Vás a miminečka zdravím 
a jdu popřát Sissince
na sobotu hodně štěstí a vykroč hezky pravou
už se těším na fotečky,určitě budeš krásná nevěsta
koukala jsem ti na video a Tobi je krásnej miláček
a hlavně moc šikovnej 
Není tady