|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

My taky nelezem. To dřív poslední zimňátko bude chodit, než se první zimňátko rozleze 
Holky mám dort. A hádejte, kolik stál???
No ..... 700,- 
Není tady
Sissi, neboj, to si nelajznou to nestihnout, takže to máš spočítaný 
Peti, no to je teda darda za dort 
No já jsem dneska ráda, že je večer a obě už konečně chrní. Sofi si teď dala od osmi hodinku řevu
a byla pěkně vzteklá, když jsem jí vzala z postýlky a pak vracela, tak už zas začínala ječet
Dneska jsem zralá na 
no já se tý ceně dortu nedivím....když jsem to spočítala co jsem ho já dělala...
-proto na zakázku nedělám protože by se pak lidi divili......-a jakej jste vybrali??
mag-dýně štěpinovi chutná-tak přeju at chutná i agi
,holky co vaříte dětem-mě dochází inspirace....,skleničky mu extra nejedou-tak vařím,ale nevím už co by....dneska měl tu řepu........,tuhle jsem koupila rýžovou moučku-ale nevím co s ní......,kam chodíte na rady??
Není tady

Potvůr asi jsou nějaké erupce. Dany dneska za celý den nespal a byl tak přetaženej, že při usínání taky plakal. Asi poprvé, ze celý rok.
Ten dort je moc krásný. A poměrně veliký. Dám sem po narozkách fotku. Ale 700,- mě fakt dostalo 
Sudi recepty. Chceš je poslat na mail? Písni mi ho do SZ a já ti je pošlu
Upravil(a) PetraP (27. 10. 2010 21:09)
Není tady
Ahojky
Ja se chci taky chvíli nudit ,aspon chvíííííííli
Ale Leni,aspon si na chvíli od nich odpočineš
Jsem si myslela,že si na ty dvacetiminutovky už zvykam,ale neeeeeeeeeee
Jako se nestihnu ani otočit a je vyspana
A ted to ma většinou tak,že od 2 hodin až do večera nespí
prosím,politujte mě
Se přiznam,že jsem měla dnes už fakt nerva
tak šla do ohradky -to jsem si teda dovolila
Tak jsem to odpoledne vyřešila tak,jak psala Potvůrka
naložila jsem ji do auta a jela k našim,nakonec jsme ještě skončili u mojí babičky.Madam byla spokojena,vysmata .Se z toho p.... jestli ji budu muset takhle vyvažet po navštěvach,aby se nenudila
Mag,dej vědět,jak jsi naložila s Hokaidoooo
Tanko,taky pěkny smíšek a jaky ma už krasny vlasky.Mě tady nefungují repraky
,ale tuším, že jsem o dost přišla,jak se maly smal 
Sissi,tak snad nedopadnete jak Bartošova s Pomejem
a všechno klapne
Tobík je šikula
,Terezka se plazí jak Meresjev
Ten zadeček se jí při lezení nechce zvedat
Sudi,ja červenou řípu nevařím
u nas to nikdo nejí .Ja to teda mam rada,ale jednou za čas si tu skleničku koupím .A Ty to vaříš Štěpankovi??
Dlouho tady nebyla Janule 
Upravil(a) jitulak (27. 10. 2010 21:09)
Není tady
PetraP napsal(a):
My taky nelezem. To dřív poslední zimňátko bude chodit, než se první zimňátko rozleze
Holky mám dort. A hádejte, kolik stál???
No ..... 700,- http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_3_1v.gif
je ze zlata vid?

Není tady

Holky ty videjka jsou kouzelný. 
A fotky Tobiho taky.
Sissinko máš pro něj taky kvádříčko na svatbu? 
Jitu nene z marcipánu 
Není tady
potvurkapodivna napsal(a):
Sissi, neboj, to si nelajznou to nestihnout, takže to máš spočítaný
Peti, no to je teda darda za dort
No já jsem dneska ráda, že je večer a obě už konečně chrní. Sofi si teď dala od osmi hodinku řevua byla pěkně vzteklá, když jsem jí vzala z postýlky a pak vracela, tak už zas začínala ječet
Dneska jsem zralá na
Ja su taky táááááááááááák ščastna
A ja už jsem na skleničce byla
Jsem byla taky zrala

Není tady
Sudi gratulace k 8 měsícům
Si jdu dat na Štěpanka skleničku
aspon to mam na koho svest

Upravil(a) jitulak (27. 10. 2010 21:17)
Není tady
Peti nemáme kvádříčko...je to hrozně nepraktické pro nechodící dítě. Nepružné, napresovaný v tom..ne ne ne. Máme manžestráčky jemné světlé s dráčkem a k tomu dráčková mikinka...
Jsme dostali "do kúta" tak to vytáhneme, musím mu to odzkoušet..a hotovo. 
A večer jak utíkal za kočičkou do kuchyně 

tatínek dojel, tak se ukázal 

Není tady

Jitu tak si dej skleničku i na Sissinku, ať jí to dobře dopadne 
Sissinka mi připomněla .... Dany dělá strašně roztomile čččččč na kocoura. Vždycky ho pronásleduje tím jeho bleskovým plazením a pořád "čččččččč"

Není tady

A začal dávat uslintaný pusinky. Zatím pusonkuje jen mě a občas P. A sliny mám pak úplně všude. Ale je to krásný 
Holky asi půjdu do hajan.
Zítra to vypukne a tak se asi nahlásím až po víkendu. Ale jestli to neustojím, tak s e v pátek asi vyvztekám na zumbě
. Sice jsme tam jít nechtěla, když má šmudík ty narozky, ale ...... nikdy neříkej nikdy 
Není tady
jééé no vidíš jitu
,jj dej si-já si taky dala-tedy nealko šampus-ale dobrej 
,tak díky-ráno vyřídím...
no a tu řepu jsem uvařila s bramborama na páře.....
peto díky za recepty-už to projíždím.....,tu rýži bych mohla zkusit........
jé vypadlo mi U na noťas to mě
pochválí....tak to radši balím než uletí další 

Není tady
PetraP napsal(a):
Jitu tak si dej skleničku i na Sissinku, ať jí to dobře dopadne
Sissinka mi připomněla .... Dany dělá strašně roztomile čččččč na kocoura. Vždycky ho pronásleduje tím jeho bleskovým plazením a pořád "čččččččč"![]()
![]()
Tak jo
U nas pusinky,jak ma naladu
Ale nějak ji nemůžu odnaučit to jak se na mě sape.Jsem pořad poškrabana
aby si lidi neřekli,že se doma rvem
Peti pevne nervíky a at to všechno dobře dopadne
Co se da,hod za hlavu a řeš hlavně Danečka
A na tu Zumbu klidně jdi,ja bych to takhle nehrotila .Když Ti to pomůže
Lepší,jak kdyby měl mít maly doma navztekanou mamču 
Není tady
Jitu, já tě lituju chudinko
A já jsem taky chudinka, ta malá potvora zase řve, já se z toho picnu
Jo, já je naložila a jely jsme k našim a oni byli v lese na dříví, takže smolík 
Tak já fakt nevím, půjdu si asi nalít skleničku, dám si cigárko a kus čokolády na nervy 
potvurkapodivna napsal(a):
Jitu, já tě lituju chudinko
A já jsem taky chudinka, ta malá potvora zase řve, já se z toho picnu
![]()
Jo, já je naložila a jely jsme k našim a oni byli v lese na dříví, takže smolík
Tak já fakt nevím, půjdu si asi nalít skleničku, dám si cigárko a kus čokolády na nervy
Ja Tě taky lituju
Mě už teda mala aspon spí
tuk,tuk,tuk...............
Zajímava kombinace s tou čokoladou 
Není tady
Usnula, ale vzteklá je, nechápu, co se děje 
Cauky,
Jitu uprimne te lituju s tim spanim nespanim
u nas je to taky tak,takze chapu,nevim jak u vas uspavani,ale u nas to trva tak ctvrt hodiny i dyl a pak spi tech 20 minut..no hruza...bylo by mi mylejsi,kdyby dal hodku nebo hodku a pul jednou,nez tyhle kratky spanky...neudelam nic. 
Taky jsem rada,ze uz spinka...to je najednou takovej dusevni klid
je ted uknouranec a mamamam a uz jde za mnou,a furt se po me taky sape.ze sem poskrabana.Jo a nejradsi se ted koji ze jako lezim na zadech,on ńa me vyleze,lezi na brise,polozi si hlavicku a pije
aby u toho lezel na zadech to neexistuje..to jedine v noci.
Potvur,u nas tohle nejedeni v lehatku taky probehlo a bylo to hned po sesty nemoci,kdyz tri dny uz nic poradne nejed,takze jsem to s nim absolvovala a behala za nim s lzickou,nebo mu stacilo u toho stat a ted uz je to zase dobry,jime v lehatku..pomalu pozvolna jsem ho tam zase zacala davat a je to dobry... 
Ste toho nakecaly,ze ani nevim co jsem chtela 
Sissi,my jsme na brachovu svatbu meli na ALika takovej jakoby oblecek,mel bodycko s manzetama a limeckem a semisovy kalhoty s vysokym pasem a semisovou vesticku a motylka.Material to byl prijemnej,zadna tuha latka a koupila jsem to na MMB za asi 200,- a to mozna jeste prehanim..uz si nepamatuju
A nebooj,prstynky urcite budou 
Není tady
Tanko,tak přeně to jsem taky říkala,že bych dala kralovství za hodku,třeba dvě
.To si přece nemůžou odpočinout
Ale ja když dojdu/ s očima navrch hlavy
/ do pokoje,tak mala vysmata a vypada,jakoby naspala hodky nejmín 3
A jinak taky za mnou doleze do kuchyně,taha mě za teplaky
Tak to se fakt neda 
Není tady
Na Ct2 davaj nejakej dokument o detech od narozeni do dvou let..tak jdu mrkat 
Není tady
Ahoj holky ..nakukuju,ale nějak nepíšu asi podzimní depréze nebo co..
dočetla jsem vše,ale nepametám si nic jen jsem postřehla drahej dort
,prstýnky za za dva dny,jednoho soutěžícího v lezení
,poznamenala jsem si homeo na rýmu páč s ní teď bojujeme a já teda s odsávačkou prohrávám -Anet se nedá . U potvůrky se nechce spát - no tak to jsme ve stejném klubu lítám do pokoje po půl hodinách a už mě to fááákt nebaví.
jj a nasmála jsem se asociálním matkám tak sem skutečně zapadnu páč to tu máme se známýma taky na štíru a za celej den vydávám jen hlásky jako baf baf ,čičí,bác nene tyty - no matka magor no-
A stále kojíme jak divý a příkrmy máme jako doplněk -snad fakt budu kojit do patnácti bo co
A aktuální váha 9550g a 72cm
Není tady
Tak to jsem zvědavá jestli se kdy k tomu lehátku zase propracujeme. Mám pocit, že mi za poslední dny někdo vyměnil dítě
Taky asi 2 dny spala jen jednou denně a to je potom pěkněj vopruz. No a dneska dopol hoďku a to jen díky tomu, že jsem Niki vytáhla ven na zahradu a dlabaly jsme dýni, jak jsme dorazily, tak za chvíli byla vzhůru. To bych Niki prostě musela někde svázat s roubíkem v puse, abych jí udržela v klidu a potichu
a odpol hodinu dělala v postýlce komedie, aby jí pak za čtvrt hoďky Niki vzbudila boucháním smetáku 
A po noze se mi sápe pořád
hlavně, když fakt nutně potřebuju něco udělat nebo nás zabalit. Uvázala jsem jí dneska do šátku, tak v tom tak hopsala, že se mi to celý za deset minut rozjelo
No už mám zaplacenej ten RS
A ještě jsem si udělala radost a koupila novou zimní bundu
a ještě jarní
Ale fakt už končím nebo ty chuděry děti nebudou mít žádný vánoce 
Já se taky cítím jak matka magor, obzvláště po dnešku. Potřebovala bych mezi normální lidi 
holky vlastnoruční práce, oznámení...bylo jich pár..na chvilku, pak smáznu
Upravil(a) sissi (27. 10. 2010 23:17)
Není tady