|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

PetraP napsal(a):
http://www.stalosemi.cz/2009/05/porad-a … s-kamenim/
kluk s kamením
Uáááá, husté! 

Není tady
Ty bláho, tady už se zakládá vlákno "děti asociálních matek " jo 
já nevím jak u vás - ale třeba Ondra je hodně družný jedinec, sice introvertní, ale majíc rád společnost - tak třeba to po nás matkách ty naše dítka nezdědí 
mag, jojo, otevírání, zavírání mobilu - blázinec 
Upravil(a) Račice dračice (26. 10. 2010 21:40)

Není tady

PetraP napsal(a):
Taky jsem to chtěla napsat. Přesně to, co Tea. A je to svatá pravda
Takže jsm fakt asociální. Chůďata naše děti. Nezaložíme jim tu rovnou vlákno?![]()
Nene, děti se snažím do kolektivu zapojovat, ať nejsou jako já.
U Lukči to nevychází. 
Není tady

Teo je to písecká celebrita. Na slavnostech po něm všichni chtěli podpis 
Není tady

Račice dračice napsal(a):
Se tu řežu, ještě že není Filip doma, by si klepal na čelo... 
Není tady

teodora napsal(a):
PetraP napsal(a):
Teo je to písecká celebrita.
Proč?
Protože je úplně všude, kde se něco děje. Na slavnostech třeba prodával lístky. A pořadatelé a ani ochranka nevěděli, jak mu vysvětlit, že to dělat nemůže.
Není tady
teodora napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
Se tu řežu, ještě že není Filip doma, by si klepal na čelo...

Není tady

Jo, Peti, to tu máme taky. Jednou na hody se postavil před stárka a zpíval s ním. 
Upravil(a) teodora (26. 10. 2010 21:56)
Není tady

Potvůr na nošení dětí se prodávají RS kolem tusícovky. Koukal jsi tam? Můžu ti nějaký poptat, kdybys chtěla
Není tady
Caute zeny,ja se dnes mohla vyspat,ze T. je doma..ale rano volali,ze nam prijdou delat na okna,kteryma nam tece..takze ze spanku nic
ale snad uz sem aspon nepotece.
http://www.youtube.com/watch?v=wBIY3sOqWEY jedno vesele videjko 
Upravil(a) Tanka (27. 10. 2010 9:53)
Není tady
A videjko, druhý den lezení 
http://www.youtube.com/watch?v=zc_F3R0L2rU
Není tady
Ahojky asociální matky 
Já se dnes strašně nudím
budu sama až do večera
tedy s Matějem.Přijel bývalý manžel a bral si dcerku,pak ho napadlo zeptat se taky kluka,kterého vychovával od jeho roku,jestli nechce jít s nimi.Už jsem myslela že se ani nezeptá,protože vím jak by to kluka mrzelo,bere ho jako tátu.Tak půjdeme asi za babičkou odpoledne,má doma tichou domácnost,tak jí aspoň rozveselíme.Ti chlapy jsou fakt někdy na ránu a můj táta není vyjímkou.
.
Tanko
máš taky takového smíška jako já,Matěj se takhle taky směje různým kravinkám a nejvíc ho rozesměje dcerka.
Sissinko
už i vy lezete po kolínkách.Matěj snad bude poslední zimňátko co to neumí.
Není tady

Ahoj
Sissi, hezká fotka s dědou. A leze parádně.
Leni, nene, Marťa ještě neleze. Tak ty jsi teď monomatka
, aspoň si Matýsek užije maminu jen pro sebe.
Není tady
no holky ono........budte rádi že jsou prcci pohodáři....ono je to hezký mít doma rychlíka-ale já bych radši pohodáře.....to je něco.......sigince z jarních maruška se už sama staví........
hele ale musím se pochlubit 
-samozřejmě náhoda....štěpán tlačil a nešlo mu to tak jsem ho zkusila posadit na nočník....-teda pokaděnej už byl-ale když už byl rozbalenej tak jsem ho utřela a posadila.....a vyčůral se
,jako já vím že ted učit na nočník je kravina-ale když na něm sedí tak proč ne.....sestřenka má kluka kterým je 2 a kus roku a ten se ani neposadí na nočník ani záchod-a je z toho neštěstná....
chci se zeptat kuchtičky
-když vaříte tu červenou řípu -co s ní děláte-já pořád jídlo pasíruju-a to vůbec nešlo
-no spíš že to obarvilo rozmačaný brambory a teda chutnalo mu to....
Není tady
Ahoj, někdo se nudí, někdo nestíhá 
Holky, mě Sofi dělá teď hrozný tijátry u jídla. V židličce sní tři lžičky a začne si matlá jídlo všude, mrská sebou, je vzteklá, když jí mám na klíně, tak to samý. Jediný, kdy je ochotná jíst, tak když je volně na zemi a já jí naháním se lžičkou
Jenže to se zase příčí mě
Máte nějakej fígl na to?
Já dneska zkusila saláte Coleslaw a je výbornej, tak se těším až se uleží a dám si ho. Zítra chci upéct štrůdl, mám tu mraky jablek a za chvíli se to začne kazit 
My odpol asi vyrazíme k našim nebo mě tu z těch dvou za chvíli šlehne 
Jo a Peti, už mám jeden rs rozjednaný právě z nošení, děkuju 
Sudi na žlutou hustou je Kalium bichromicum 9CH

[/img]Není tady
Tak Marluk už mě předběhla, Coryzalia je polykomponent, takže tím nic nezkazíš. Nebo se ještě na hustou, žlutou doporučuje Pulsatilla 9CH 
Rýma s hustým výtokem z nosu
PULSATILLA 9 nebo 15 CH
- dávkování: 5 granulí 3x denně
- použití: Výtok z nosu je žlutý, někdy žlutozelený, hojný a nedráždivý. Výtok trvá přes den, v noci je nos
ucpaný. Ztráta chuti a čichu. Zlepšení na čerstvém vzduchu.
KALIUM BICHROMICUM 5 nebo 9 CH
- dávkování: 5 granulí 4x denně
- použití: Výtok z nosu je žlutý až nazelenalý, vazký a přilnavý. Zasychající výtok vytváří stroupky na nosní
sliznici. Bolest a tlak u kořene nosu.
MERCURIUS SOLUBILIS 9 nebo 15 CH
- dávkování: 5 granulí 4x denně
- použití: Hojný nazelenalý výtok dráždí okolí nosních dírek. Intenzivně zarudlé hrdlo s páchnoucím dechem a
hojným sliněním. Pocení nepřináší úlevu.
No a už máme i bobino...zaryl do plovoučky nosíkem..a jak moc plakal...jsem ho měla co dělat utěšit...co bude dělat až opravdu spadne 
Leni, však Maty se plazí..to stačí na lítání
Tobi se rozběhne...a hned letím
Není nad ležící mimi 

Není tady
Ty prsteny...já šílím, tak už je to měsíc, svatba je za pár dní a volám tam:že už jsou, ale udělali je jinak tak včera dali udělat nové
já říkám, ale svatba je v sobotu!!! že to se stihne..jim tam dám kartáč 

Baba s klidem mi to říká 
Není tady
díkes holky,samo že u nás měli jen coryzalii.....tak jsem jí vzala a uvidíme....,ty monokomponenty nemaj-jen na objednání a zítra je zavřeno...... 
sissi týjo vám se to blíží.....
,hele št taky už spal čumáčkem na plovoučku....docela pecka
,ale musím se přiznat že to není jako u prvního-u něj jsem pořád stála a chytala.......no na št není tolik času tak ho nechávám a musím říct že teda moc nepadá,prsty do šuplíku si skřípnul jednou a ani moc nebulí.....to právě adam byl hroznej cíta.já ho vždycky tak litovala.....štěpi má jinou školu....
Není tady
Brý večir 
sissi, ty brďo, to jsou nervy
Tak snad v pátek budou 
Agátka dneska spala ve své postýoce až do půl 6 do rána, kéž už by to vydrželo, ťuk, ťuk
Jo a v bedýnce jsme měli dýni hokaido 
Není tady