|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jsme se tady potkala banda
Ja si taky jen tak někoho k tělu nepustím
A když vidím maminy a 4 kočarky k tomu,tak přemyšlím,kde je jina unikova cesta .To budu raději courat sama
Holky asi začneme doma jíst hodně jablka
abych mohla chodit nakupovat a na svařak
Peti,mala už to ma doma taky okoukany
Proto jsem rada,že jezdíme na to plavčo,zase je to něco noveho.A k našim,k segře,Ti nas nenechají stat před barakem
Tanko,takhle to ma moje kamaradka
Mama dojde,taky na nehty
mala ji ani moc nezajíma.Že by si ji vzala na prochazku,to ji ani nenaopadne.A pak třeba řekne R.tak půjdeme s malou ven??? 
Není tady

jitulak napsal(a):
Mama dojde,taky na nehty
mala ji ani moc nezajíma.Že by si ji vzala na prochazku,to ji ani nenaopadne.A pak třeba řekne R.tak půjdeme s malou ven???
To bych se teda po... 
Není tady
PetraP napsal(a):
mag napsal(a):
Peti, jaký vady
.Tak ....třeba , že někdo kulhá, nebo má moc dlouhý vlasy ..... nebo ..... já nevim neeee
Tak to potom jo 
TAky jdu, dobrou 
Není tady
Peti,timhle stylem teda narocna nejsem,ze by mi vadilo,ze nekdo kulha
a myslim,ze uz se trochu zname a ze se snad ani nejak extremne prekvapit nemuzem 
JItu,jo,to jsme se teda sesly
ale tak to byl asi osud 
Teo
jsem řekla prodavačce, že chci něco se lnem a keprovou vazbou. Nevím co to znamená, někde jsem to vyčetla, ale ona věděla o co jde.

tak tos me pobavila..prodavacka si urcite rikala,ze jses nejaka odbornice 
Není tady
Jo, taky jsem musela uznat, že se v tom Tea vyzná
Tak to můžu taky zkusit dělat chytrou 
No naše babi taky ještě ani jednou nevozila, ale zas hlídá Niki když fakt potřebuju, takže si ani nemůžu stěžovat 
No jo, partička asociálů 

Ahoj
Moji andílci dnes vstávali po páté hodině, asi do večera chcípnu
. Lukášek byl první ve školce. 
Potvůr, tu keprovou vazbu jsem vyčetla u šátků, že pruží diagonálně a len jsem chtěla na léto. 
Není tady
BAF 
Omlouvám se za nepřítomnost...svatba se už blíží..
A novinku u nás:Tobi vstává, takže postýlka musí uplně dole! A dnes začal lozit po čtyřech a jakože rychle 

Tak za ním lítám 

Dočtu během dne.
Jo holky, jakou autosedačku budete kupovat, nám je to prostě už malé, hlava nám kouká, což nesmí být. 
Není tady
Dobré ráno
Všem děkuji za pochvaly 
Peti ty máš teda nápady to abych se nakonec styděla na ten sraz jet 
Sissi trošku ti závidím, ale tu honičku kolem neeeeee
A ten zážitek s omítkou no hrůza 

[/img]Není tady

Ahoj!
Sissinka snad připravuje svatbu. Doufám, že je tatínek v pořádku a můžou si to užívat! Jo, Tobík už je kusanec, tak se do skořápky nevejde...
To Maty má stále rezervy! I když dlouhej je dost, čouhaj mu jen nohy...
Peti, ta tchyně nemá chybu
Umím si představit, jak tě to navztekalo! Tak snad bude soudná a pochopí, že to je Danyho den a váš (nebo dny) a že ona je tam "jen do počtu"... no, asi nepochopí, to by se k vám tak nenakýblovala... ale třeba ji chlap nějak ukočíruje! Určitě bych mu to řekla, když už tam bude, tak ať se taky podle toho chová! On jí to říct může!
Marluk, skvělé sedmé místo, gratuluju!!!
Holky, já jsem tu taky sama samotinká... (což zní dost divně v paneláku se 79 bytama
). Jsme sem přestěhovaný od ledna, pár mamin tu je, ale na žádný družení to není. A moje partička postpubertálních kámošek je svobodná, bezdětná, tudíž se vidíme jednou za uherskej rok a to ještě s Máťou, když je vytáhnu o víkendu odpol. Ony se scházej často, ale večer, což s naším závisláčkem nejde. M. by ho neuspal ani náhodou. Zatím! Ale je fakt, že když už se dám s někým do řeči (ve výtahu např.) tak mě řeči o plínách, kolínkách, zubech apod. vyloženě štvou. Takže co bych si s maminama povídala
A z tech webovek, co sem někdo dal (ty říkanky) mi úplně běhala husí kůže (jako že si neumím představit, že bych takhle hromadně trénovala Máťu)... Takže co potom vlastně chci, že?! 
Není tady
hojte, tady je to skvadra (či jak se to píše...)...ale no, hm, přidávám se taky k náročným, nedružícím, skoro bez kamarádek tady, kam jsem se přistěhovala...ty mé nejlepší se rozmístily buď po republice, a nebo zůstaly tam, odkud pocházím
tady jsou to spíš známé, ale o nějakém kamarádství nemůže být moc řeč.... a když mě někdo někam pozívá, ani nemám chu´t, nevím,asi jiná už nebudu
takže se uvítám taky ve vašem klublu.. 
Upravil(a) Račice dračice (26. 10. 2010 11:32)

Není tady

Ahoj holky, náhodou jsem to tady otevřela a s klidem se přidávám do Vašeho klubu. Jsem přestěhovaná už dva roky, ale stejně jsem si tady žádnou kamarádku nenašla. V baráku jsou 4 maminky s malými dětmi a já jsem na tom přesně stejně jako Vy. Ze začátku jsem z toho měla deptky, už jsem si zvykla a ani mi už nikdo neschází. Na kroužcích občas s někým pokecám, odpoledne s manželem a vystačím si
. Ale kamarádky, které jsem zanechala ve svém původním bydlišti mi schází.....
Není tady
Ahoj, tak já dneska vyrazila ke kámošce přes celý město (mmch, budete-li sledovat v nejbližších dnech zprávy, tak nás Samson Lenk proslaví
) a navěsil se na mě sousedovic pes, každý den jim zdrhne a vypadal, že k nám patří, neustále skákal pod aut a proháněl cyklisty. To si dovedete přestavit, jak se tvářili... Takže se tam chystám a budu fakt nepříjemná, co já budu chodit s takovým magorem na vycházky 
Peti, znáš bar Píčko??
Není tady

Holky já si s těma vadama kulhavejma dělala legraci. Snad jste to nebraly vážně?

Mag mylíš písecké Píčko? To znám. Teď tam byli Mako!Mako a já tam chyběla 
Není tady

Mag co jste vyváděly? Dáš ná vědět, až budeš v těch zprávách ? 
Není tady
Jj, přesně to, vede ho můj bývalý angličtinář
Teď u něj byli lidi od nás z gymplu, se kterýma dělal anglický dramaťák
Jo, to už je let 
Není tady
Ále až tak zajímavé to není
http://www.novinky.cz/domaci/215050-pis … padly.html
Ale až soud ty volby zruší, tak se do hlavních zpráv určitě dostaneme 
Není tady

mag napsal(a):
Jj, přesně to, vede ho můj bývalý angličtinář
Teď u něj byli lidi od nás z gymplu, se kterýma dělal anglický dramaťák
Jo, to už je let
ten samej týpek vyučoval angličtinu u nás ve fabrikách. P. ho taky na anglinu měl. A byl u něj i Polreich a měnil mu kuchyni. A ta slavná hláška "..... ja si tu jenom hraju s kamenama .... " jj to jsou písecké postavičky
Není tady

mag napsal(a):
Ale až soud ty volby zruší, tak se do hlavních zpráv určitě dostaneme
Kdo že je ten Pavel Císař?

Není tady
Ha tak to si musím najít
No jo, svět je malej
My jsme k němu jezdili ještě na festival Houpačka do Velešína.
Není tady

No, holky, je snad jasné, že kdybysme couraly v partě po ulicích, nebudem vysedávat na netu. 
Mag, ty budeš ve zprávách? Ve kterých? Snad tě poznám. 
Není tady
PetraP napsal(a):
mag napsal(a):
Ale až soud ty volby zruší, tak se do hlavních zpráv určitě dostanemeKdo že je ten Pavel Císař?
![]()
Ne ne, ten k nám nepatří to není žádná přízeň
My se družíme v jiných stranách
Navíc tohle bych jim řekla i já, že bez trvalého bydliště to nepůjde.
Není tady
teodora napsal(a):
No, holky, je snad jasné, že kdybysme couraly v partě po ulicích, nebudem vysedávat na netu.
Mag, ty budeš ve zprávách? Ve kterých? Snad tě poznám.
Nene, já tam určitě nebudu
Já jednou kamarádce reportérce hrála v reportáži lesbičku po schválení reg. partnerství,a le jenom pro regionální zprávy a byla jsem ke kameře zády 

A teo, to mi dneska taky napadlo, že kdybych krafala s mamkama na písečku, tak večer nemusím prudit tady 
Není tady

http://www.stalosemi.cz/2009/05/porad-a … s-kamenim/
kluk s kamením
Není tady

Taky jsem to chtěla napsat. Přesně to, co Tea. A je to svatá pravda 
Takže jsm fakt asociální. Chůďata naše děti. Nezaložíme jim tu rovnou vlákno?

Není tady