|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Hojky 
Silvi tak domluveno,jak nějaký trubčák poletí kolem,nasměruju ho na TEBE 
Snad jsou Sáďata vpořádku....
Ronjí já taky vyvařovala...jako by mi za to platili

Very taky se přidávám a dodatečně vše neeeeeeeeej
ten dortííííík fakt nemá chybu,se Ti Silvi zase něco povedlo upéct,jsem to věděla,že si holka šikovná 
Není tady

Silvi a jak dlouho Ti kozenky vydržely bez bolestí od toho léčitele?
Ronjí u mě taky PMS vždy ke konci cyklu a někdy hned od OVU 
Jinak je to otrava....
klidně bych brala kozenky bez bolestí,kdyby někdo chtěl vyměnit písněte 
Není tady
Kati mě to připadá nějak horší, čím jsem starší. Dřív mě fakt nebolely skoro nikdy, teď jak říkáš už pomalu od ovu. Není to teda nějaká velká bolest, spíš otrava a hlavně si na ně pořád sahám, tak se musím na veřejnosti hlídat 
Není tady
Katí měla jsem klid od první návštěvy....opravdu mě bolela cce max. týden před ms pak... a už normálně, snesitelně...teď jsem po ovu a už mě bolí...přes den lepší, ale v noci nemůžu zase spát na břiše a tááák to miluju
Od léků to asi nebude...jedině ten medrol, ale to si nemyslím...pak už zobu jen vitamínky, listovku, tu kašičku a omegu 
Upravil(a) Silvi.100 (10. 10. 2010 19:12)
Není tady
Ronjí
o tom osahávání mi nemluv...dělám to už tak nějak automaticky a vůbec mi nedochází, že i na veřejnosti

Není tady

jsem si teď uvědomila,jak Vás čtu,že to dělám taky a taky na veřejnosti
se asi všechny ochmatáváme
hele budu se mezi lidma dívat,jestli se neochmatává i někdo jiný než já
budu mít zábavu....
ještě když mám podprdu,tak to jde,ale když ji sundám
katastrof
a nějraději bych byla chlap....

Silvi víkendík uklízecí,stěhovací
se těším až si někdy odpočinu....
a Ty odpočatá?
Ronjí,tak to potvrzuju,čím jsem starší tím je ale celkově PMS horší akorát po revizi mě míň bolí břicho při ms....trápila jsem se tak tři dny,teď mi zabere jeden brufík první den a mám kliiiiid ťuk,ťuk,tak snad alespoň toto vydrží.....ale tělo je nevyzpytatelné a hormony vůbec 
Není tady
Katí já se nezastavila celý víkend...takže odpočatá moc nee...už teď se těším na pátek
Ale mám téměř hotovou koupelnu, manža zvládl i přes rýbičku dlažbu v kuchyni a dobílit strop a příští víkend už snad dojde i na plouvoučku....
Není tady

Silvi budete mít krásné Vánoce v novém 
Není tady

Ahoj babusky
Koukam, ze jsme mely vsechny pracovni vikend
my jsme s manzou kutali dirky na tycky od plotu. Dneska citim uplne vsechny svaly
i ty, ktery jsem neverila, ze mam a ptala jsem se manzi, jestli me muze bolet i sadlo
Jinac ohledne toho PMS, tak za posledni dobu jsem vypozorovala, ze se mi ty syndromy zhorsuji taky
a ochmatavani? To se pridavam k vam do klubu Ronji, Kati a Silvi
tak vyzkumny klub uz na materi kasicku mame, tak pridame jeste klub ochmatavek a bude
Asi me uz z te prace hrabosi a to je teprve pondeli 
Tak at nam ten tyden pekne utece 
Není tady

Sun
ochmatávačky závislé na mateří kašičce se zhoršujícím se PMS

hezky si to vymyslela 
to jsme TÝM

Není tady
ahojky ohmatávačky....
já jsem také ta.....

no chlapi si zase ohmatávají něco jiného.....

tak jsme začali na té naší koupelničce......bohužel ve středu musí Pája do práce.....
tak si uděláme s Terezkou den a něco podniknem.....

už mají podnájem a o víkendu se asi budou už stěhovat......

Není tady
Juu Daní, tak už Terezce začne ŽIVOT se vším všudy cooo? 
JJ Kaťulí...první Vánoce ve svém ..... shledávám v tom tolik pozitiv - třeba to, že když nevyjde 3. ivf už nebudu potají tiše brečet do polštáře u našich v obýváku, ale pořádně řvát u sebe ve vířivce
Už jsem dnes nakoupila i pár dárků pro neteře a synovce....páč se bojím, že když budu truchlit, nebudu mít ani vánoční náladu a už vůbec ne na dárky pro miminka švagrovým
Ale dnes už nám přivezli schody, tak budu o víkendu lakovat, malovat a pokládat podlahy
jupíííí!
Není tady

Danííííí ahoj 
Silvi já pevně doufám a věřím,že budeš mít tu správnou Vánoční náladu letos se vším všudy
moc Ti to přeju 
Není tady

Silvi ty sis teda pospisila s dareckama
ja uz si to rikam od leta a uz se vidim poslednich 14 dni pred Vanocema budu litat jak magor
ale taky doufam, verim a drzim co mam, at mas nadherny Vanoce hlavne ty a pod stromeckem si nadelite ten nejkrasnejsi darecek

Jinac my taky makame jak silenci
dneska nam prijdou zamerit kuchyn a to jeste nemame ani polozenou dlazbu, to musime vsechno stihnout do mesice, nez bude linka hotova
A zdravim vsechny z tymu ochmatavacek

Není tady

Ahojte holky! 
Tak jsem vás v neděli, i včera, i dnes ráno přečetla, ale ani nijak nereagovala, se omlouvám
. Jsem teď nějaká zaražená, mám nervy z CAR
. Prostě jestli vůbec nějaký folíky budou, přitom toho už do sebe cpu zase tolik, snažím se jak můžu, a pak blbka brečím i když zapomenu scedit čaj
. Mám pocit že bych potřebovala pauzu. A to jsem si myslela že to se nestane, že ta touha po miminku žádnou pauzu nedovolí. Vlastně jsem jí neměla skoro ani po potratu. Po revizi jsem jen počkala na ms (kterou jsme museli taky vyvolat hormonama) a pak zase hned Clostil. Už je to v podstatě zase pátej cyklus s Clostem a nic...
. No nevím,je to asi jen taková divná nejistoota z toho zítřka.
Holky co takhle nějaké fotečky baráčků?
Ráda bych se pokochala
a malinko i záviděla
.
V podstatě vám závidím i ty práce na nich. Já to mám moc ráda, když se takhle něco buduje, vymýšlí, tvoří
.
Jinak do klubu ochmatávaček se asi nepřidám
. Nevím, ale mě prsa neboleli skoro nikdy. Když někdy tak fakt jen výjmečně, takže ani nějak nemám proč
.
Já spíš pořád pozoruju kde mě co píchne a jestli by to nemohlo značit že folíci rostou
.
Není tady
Danuško...ony ty chmury zase přejdou

Já mám fotečky jen facebooku....
http://www.facebook.com/home.php?#!/alb … =627434580
Jinak jsem si dnes vzala ten první anopyrin a otekl mi lehounce ret, jako to mám po ibalginu
tak ještě zítra to zkusím a pokud se to bude opakovat, musím se domluvit s imunologem, co s tím... 
Není tady
Ahoj holky,
Silvi na fotky mrknu, ještě jsem je neviděla a jsem holka zvědavá 
Dani ani se ti nedivím, že toho máš dost..je to velkej záběr a možná by ti pauza fakt pomohla, naštěstí jsi mladá a nemusíš počítat měsíce (to nemyslím zle, je mi jasné, že touha po miminku je stejná, ale když je někomu 38 tak nějaké pauzy ve snažení prostě moc na místě nejsou). Ty si klidně dej přes zimu oraz, já měla vlastně ZT v červnu a do CAR jsme šli až následující rok v září, takže jsem měla pauzu přes rok. A teď už zase od posledního potratu máme taky pauzu rok. U nás je to teda trochu i vynucené zdravotně, ale delší pauzu jsem chtěla i záměrně, abych si na všechno zvykla a připravila se a tak....a k těm tvým chmurám určitě přispívá i Clost, já jsem byla teda hodně hormonální když jsem ho brala....NICMÉNĚ moc držím palce na návštěvu CAR, snad nebude ani žádná pauza potřeba 
My jsme před chvílí s M vylezli na rozestavěnou stavbu a vypustili jsme si lampión splněných přání. Krásně zářil do tmy a letěl děsně daleko a vysoko...a co jsme si přáli snad ani není nutný říkat 
Není tady
Ahojky Ronjí
jj koukni
já jsem taková staromódnější, miluju rustikální styl 
Jinak lampionek mám doma ještě také....asi bychom ho měli vypustit ještě teď před celým tím procesem, což?
Vám přeji ze
ať se přáníčko vyplní!!! 
Není tady
Silvi tak jsem mrkla, paráda! Pěkně jste se teda nadřeli, ale ty Vánoce v novém, to si užijete 
Jestli máš ráda rustikální styl, tak by se ti líbilo u nás...žijeme v chaloupce staré 150 let a naši většinu věcí rekonstruovali dost citlivě. V přízemí jsou na stropě původní trámy, klenuté oblouky u oken a v hale původní klenutý strom, 80cm tlusté zdi, dřevěná okna....má to atmosféru, určitě už jsem někdy posílala obrázky 
Není tady
nemám žádné aktuální fotky, tohle je zima asi před třemi lety...od té doby jsme s tím zase ještě pohnuli, pořád je co dělat...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= … .527462981
Není tady