6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
verynka napsal(a):
a teď jsem ve městě viděla luxusní chlupatou, měkoučkou, růovou vlnu, tu prostě musím mít.......
jééé tak koukej tomu manovi vzít ten foák!!!!
Není tady
Silvi, z internetu jsem si stáhla asi 3 návody a zkombinovala je dohromady.... to chce začít plést, chvíli u toho zuřit, pak to vechno vypárat, znovu se pro to nadchnout, zase to vyzkouet, pak se opět natvat a vypárat, a kdy to takle udělá tak 5x, vyleze z toho celkem sluná čepice.....
Není tady
Tak na to bych asi nervy neměla ale začíná mě to lákat!!! já dřív hodně vyívala...jene vyívané ubrusy a dečky u se doma neností...to je out
Není tady
a proč by se nenosily, ty má rustikální byteček, tak by se ti tam nějaké dečky hodily.... já to beru jako relax.... Být tebou začnu hned, pač po porodu u nebuide mít čas, ví....
jo a mě se jetě líbí takové ty ručně ité přehozy, ale nevím, jestli bych to zvládla....
Není tady
ale ití mě zas tolik nebaví, vdycky se musím přemlouvat abych si zkrátila i nové kalhoty... zaít něco v ruce pro mě znamaná velké přemlouvání a vytahovat stroj se mi větinou nechce.... take mi ty věci leí v koi a čekají a čekají a se pak vyhodí.....
A hlavně, já jsem v tomhle děsný perfekcionista, jak něco není tip top, tak párám.....
Není tady
Dala jsem si vývar a udělalo se mi dobře, ale byl to děs hrozný! teď v poledne jsem zavedla, i kdy to půjde pryč
Není tady
Holky blíím se ke konci chlívku, co kdybychom nový zaloily u na novém babinetu? Vím e nás tam zatím moc nechodí, ale jednou ten přesun budeme muset provést...tak e bychom to zkusily, jestli si tam zvykneme.
Kdytak se můeme vrátit, pokud tu jetě starý babo bude
Není tady
Já u se tam zkusila taky zaregistrovat,ale zatím tápu
Není tady
Ronjí a na co jdete zítra do kina? a na večeři bych taky ráda.... hezky si to uij a dej si něco dobrého....uij si to a troku se odreaguj
Není tady
Ach jo a kam vas budu chodit kontrolovat? :-(
Silvi, tak to zkus, trebas zamestnas hlavu ? Kdyz budes chtit, jukni ke me na FB a ja ti poslu navod, kdyz se ti bude neco libit..mam i skolu pro zacatecniky, jestli jsi to nikda nedelala..
Very, ja chci taky videt cepicku!
Ronji, drzim palce, at je s kazdym utz ten strach mensi!!!
Upravil(a) Karal (20. 11. 2010 17:15)
Není tady
Ronja napsal(a):
Holky blíím se ke konci chlívku, co kdybychom nový zaloily u na novém babinetu? Vím e nás tam zatím moc nechodí, ale jednou ten přesun budeme muset provést...tak e bychom to zkusily, jestli si tam zvykneme.
Kdytak se můeme vrátit, pokud tu jetě starý babo bude
ja jsem se tam uz zkusila prihlasit..ale je uplne ujetej nejakej... tak ale jednou se to tam presunout musi... tak mozna by se cvicnej chliv otevrit mel
Není tady
Karal napsal(a):
Ach jo a kam vas budu chodit kontrolovat? :-(
Silvi, tak to zkus, trebas zamestnas hlavu ? Kdyz budes chtit, jukni ke me na FB a ja ti poslu navod, kdyz se ti bude neco libit..mam i skolu pro zacatecniky, jestli jsi to nikda nedelala..
Very, ja chci taky videt cepicku!
Ronji, drzim palce, at je s kazdym utz ten strach mensi!!!
no já chci také návod pro blbce.....prosím
Není tady
Take holky slavnostně zavírám a vyhlauju přesun na nový babinet, nástěnku nám tam zkopíruju.
Téma najdete zde: http://novy.babinet.cz/forumdisplay.php?f=22 V prvním příspěvku vám tam napíu nějaký stručný návod, ale určitě vám to půjde i bez něj
Není tady