|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ronji, mileráda se zapojím do té tvé studie, jen mi řekni, který z těch preparátů si mám zakoupit. A nebo mám raději vyzkoušet oba?
Jako holky, já mám i teplotu a celá bolím včetně kostí, mám pocit, že mi je alespoň 110let, do rána snad omládnu...
Není tady

Silvinko i já začínám už držet palce! A pak si je pro tebe klidně rozmačkám!!!
Tak moc na tebe myslím a přeju, aby už jste se dočkali
.
Ronji pěkná studie
. Já jí beru
. A jsem zařazena do skupiny s tou Bio kašičkou
.
(no jsem fakt dost zvědavá jestli teď něco vyplodím...)
Popi takže ty do ní jdeš taky? 
A i Verynka? 
Není tady
Holky,
tak mooooc na vás myslím a čtu vás pořád
Jen nemám čas. Omlouvám se vám všem
Sádííí

Není tady

Dobré ránko kočeny 
mame tu krásny slunecny paaaaaatek, juchu

takze do studie se holky hlasim taky
jsem ve skupine s BIO kasickou
Silvinko, drzim vsechno co mam, hlavne Ti preju moc a moc sil

Verynko, toz to te to pekne chytlo. Tak at jsi co nejdriv zase fit
A holky a do jara nebo nejpozdeji na jare tady musi byt prazdno jasny
a vsechny supky dupky do tehulek 
Není tady

Sun jo taky koukám jak dneska venku krásně svítí sluníčko
. Už mi to chybělo
.
Navíc se chystáme na víkend po delší době na chatu, tak jsem moc ráda, že bude hezky
. Aspoň se něco poudělá venku před zimou. My tam pak v zimě už moc nejezdíme, je tam fakt velká zima, dá práci to tam vytopit, navíc v zimě tam neteče voda a tak, to tam jezdíme pravidelně akorát na Silvestra
.
A zrovna teď přemýšlím co bych s sebou upekla ze surovin co mám doma
. Našla jsem tuhle buchtu http://recepty.centrum.cz/recepty/moucn … va-buchta/ docela se mi líbí, protože mám kompotované broskve, ale zase je jich tam jen 7 půlek
.
Nemáte některá tip na nějakou dobrou z domácích zásob? 
Ahoj Símo
. Péťo
.
Není tady
Holky, moc moc moc se těším na výsledky vaší studie, doufám, že budou co nejdřív a budou pěkně uřvabné 
Silvi - moc moc držím palčáky
A když máš v Pze volno, proč se jako neozveš? 
Není tady

Ahoj Danusko
tak to vas ceka pekny vikend
nejaky rychly tip na kolac nebo buchtu bych taky potrebovala
minuly vikend jsem delala kynutou buchtu, nahore s tvarohem a bobankama povidel s posypkou. a predtim jsem delala strudl z listoveho testa
Tak vam vsem preju krasny vikend, ja se jdu oblict do monterek a hakovat 
Není tady

Sun a co plánujete vy na víkend? Práci na domečku? 
Jinak já nakonec udělám asi tuhle buchtu http://www.marsiland.wz.cz/index_soubory/Page4625.htm
. Akorát tam dám místo jablek ty broskve a pak i s tím želé, to nevím jaký Tang máme myslím že broskvový nebo multivitamín. To už je podle mě fuk
. Tak uvidíme
.
A tedy obdivuju tě s tou kynutou, já a kynuté těsto si vůbec nerozumíme 

. To když už musím tak svěřuju domácí pekárně...
Není tady
kynutí taky svěřuju domácí pekárně, dělám v ní dokonce i těsto na houskové knedlíky a jsou výborné.
Jdu si hajnout a odpočívat, třeba tu chřipajznu brzo dostanu z těla. Holky, kdyby jste viděly ty usoplený děcka ve třídě, to je masakr, vůbec jim neva, když jim ten zelený sopel teče všude,................. fak thumáč...
Upravil(a) verynka (8. 10. 2010 15:23)
Není tady
Holky moje všem moc děkuju, jste fakt zlaté!!!!
Defí....to by bylo narychlo...já vůbec nevěděla, jak to půjde rychle v Pronatalu....tak jsem alespoň manžu vytáhla do Europarku, tam jsme se napapkali, prošli pár krámků, já si koupila rifle a pak dali rychlou kávu u kamarádky, která bydlí nedaleko.......ale jako už bychom se klidně sraziti mohli???
Moc ráda Tě s Maty uvidím zase jednou

téda Vám povím, že mi jim teda děláme kšeft s tou Bio kašičkou...by stálo za to jim napsat o naší studii a třeba dostaneme balení na rok zdarma 
Není tady

ovšeeeem
ten dortík Ti very faaakt závidím
přidávám se s gratulací a hlavně.... přála bych Ti abys do CARu vůbec nemusela a pokud jo, tak ať je to coby šup
Silví
luxus
fakt že jo...
a zas mizím, jdu přád taky jedné Věrce 

Není tady

Silvi tak to jsou skvělý zprávy
mám radost 
Ronjí díky
no nevím,jestli mám rozházený cyklus,je tak do 35 dní ...
takže zatím jsem zařazená do skupiny SARAPISových
HOLKY VSECHNY jak tedy užíváte tu mateří kašičku a Sarpík do OVU nebo celý cyklus?
Dneska kolem mě někdo proletěl
jestli on to už nebyl ten TRUBEC
jak Ronjí píšeš
šíří se to rychle že tu studujem 
Není tady

Ronjiiiiiii
děkujiiiii a vůbec se neomlouvej,hlavně aby nám to k něčemu bylo....
,jsem trošku doufala,že mi přejde alespoň trošku ta moje migréna,ale zatím to tak nevypadá,třeba po delší době užívání 
Není tady
Také to Katí budu brát pořád a pořád až do punkce
ale u mě je to jiné. A děkuju
Takže už pozoruješ účinky koukám? Trubci už se slétávají...to bude teda oplodňovák
mi kdyžtak nějaké někam zavři, kdyby ke mě neletěli a já si je vezmu sebou do Pronatalu

Není tady
Jé holky, jste zlatý, moc děkuju za přání. 
Silvi, ten dort je naprosto úžasnej. 
A mám jednu novinku, našemu miminku se kýve zoubek a furt ho chce vytáhnout.....
Upravil(a) verynka (9. 10. 2010 11:18)
Není tady
Já drbu okna, dveře, topení...vše zacákané od zedníků
takže velice pracovní víkend......
vyhlíží zprávy od Saďourka....Simi psala, že se neozývá a nereaguje na sms....tak já jen doufám, že má vyšetření či něco a vše je ok
chjoo je mi líto, čím prochází!
Musí to zvládnout a být silné!!
Není tady