29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No joo marodím vždycky před ivf...to už je tradice
ale včera večer jsem začala pít čají s čerstvého zázvoru a spala jsem až do rána s čistým nosem! je to fakt zázrak
Dr. mi ale říkal, že při těch kortikoidech bude ta imunita slabší
Jinak hlásím, že jsem dnes v lékárně objednala mateří kašičku...Bio tablety na dva měsíce za 330,- ve čt. si je vyzvednu!
teď letím na zastávku pro bábinku..,.jsem jí vytáhla z domu...tak zatím papa
Není tady
Dani tys mě rozesmála
Prý víc než přesunout [/b]
No hlavně že už nejsi černá
Doufám že tě chmury nebudou moc trápit...za chvíli bude IUI, moc ti držím palce!
Sunshine brzo se uzdrav, já se přiznám, že se děsně bojím, že něco chytnu, takže ani nelezu mezi lidi...bylo by to pro mě teď fakt blbý, když se zrovna vzpamatovávám z posledních měsíců, které byly opravdu zdravotně nic moc. To mi připomíná, že mám v pátek sraz s kamarádkama a že jim musím napsat, že se srazím jedině pokud jsou určitě zdravé a nenachcípané...dřív mi to bylo blbé, ale teď už to neřeším. Normální člověk se z nachlazení oklepe do týdne, ale mě to jen přidá na dalších problémech a nestojí mi to zato
Silvi je fakt, že ty kortikoidy tomu nepřidávají...hlavně se dej do kupy do čtvrtka, ať jsi v plné síle na konzultaci! Objednávku chválím a cena je taky příznivá, tak teď už se jen těším na ty super výsledky!
Není tady
Sun i tobě přeju aby se tě nachlazení co nejdříve pustilo . A za SZ a odkazy děkuji moc
.
Silvinko přesně tu mám já taky, něco přes 300,- 60 tablet, bio. Akorát tam píšou že se mají brát dvě tablety denně takže to je jen na měsíc né na dva. I když jedna kapslička má v sobě 200mg kašičky zatímco v Sarapisu je jí asi 24mg, takže i ta jedna by určitě šla .
Ronji docela tě chápu. A být v tvé situaci tak bych se holek taky na férovku klidně zeptala . Jsou to kamarádky a určitě to pochopí
.
Nejhorší je, že teď je tich bacilů všude hafo . F. je taky nemocnej a já byla taky minulej týden domluvená s kamarádkama na posezení, ale taky to padlo protože jedna onemocněla a druhé onemocněl malý. Snad to brzy zase opadne
.
Není tady
Tak jsem bábušku odvezla...ona už nechce vůbec chodit ven....ale dnes sedla na bus a přijela....dostala chlebíčky, frťánka slivovičky a králíka a doufám spokojenou jsem jí zase vezla domů
Sun tak ať Tě to brzy přejde
mě opravdu pomohl ten zázvor...vypadá to, že z nejhoršího jsem venku a na ATB před ivf nedojde
Ronjí...také Tě chápu! ať se Tě to zdravíčko drží
Danusko také jsem se pobavila
.....já ještě neměla tolik časíku se tomu věnovat více (nástěnce)....takže jsem tam jen v rychlosti mrskla ty kódy na barvu a nějakou tučnost už neřešila...takže Ronjísku díky, že máme Daní zase jako proutek
A tabletky určo budu polykat dvě i tři klidně chci to teď před ivf...pak už to bude zase šumák.....takže mám za sebou léčitele, léto plné pohody a sportu, pár kilo dole a teď mateří kašička...a to by bylo, aby nebylo
Není tady
Jee, Silvi, dekuju moc za pripomenuti zazvoru. Loni v zime jsem pila porad zazvorovy cajik s citronem a nebyla jsem nemocna ani jednou takze, dneska bezim do zeleniny, koupit si cerstvy koren
jinak drzim pesti, at jsi jak rybicka do IVFka a do tretice jen to nejlepsi
Jinak to mas s babinkou jako ja s maminou Nekam ji dostat, to je premlouvani a premlouvani
a kdyz uz ji nekam dostanu, tak je rada, ze tam byla. No proste
Ronji to se nedivim, ze jsi opatrna. Kdyz mas zdravotni problemy, tak to musi kamosky pochopit Ja byvam nemocna malokdy, ale kdyz jsou takovy vlny viroz, tak se mi nechce ani moc mezi lidi
Danusko, nemas zac hlavne, at materi kasicka pomuze. slysela jsem o ni jen samou chvalu, tak at jsi plna sil, folici, at se proberou a muzete se vrhnout na IUI
Není tady
Sunshine ty jsi teda ranní ptáče Jinak moc gratuluju k ovuši, je super, že se cyklus nerozházel
Na zázvor jsem taky pozapomněla, a přitom je to úžasná bylina. Čaj s medem nebo sušenky, mňam Kandovaný teda nemusím, to je na mě síla, ale moje kamarádka ho jí po malých kouskách na desinfekci když ji bolí v krku, určitě je to zdravější než nějaké cucavé bonbóny. Ale holky navnadily jste mě s tou bio mateří kašičkou, že bych si ji přidala k tomu Sarapisu?
Jinak Dani máš pravdu, že je jí tam jenom 24mg, ale zase je jakási lysofilizovaná nebo co a píšou, že je to jako 72mg čerstvé. Pořád je to teda samozřejmě míň než ten doplněk, co máte vy. Já se asi zkusím popsat ve včelařství, jestli by neměli čerstvou... Teda jsme se do mateří kašičky tak pustily, jestli na ní všechny otěhotníme, tak o tom snad natočíme film nebo něco
A první je s IVFkem na řadě Silvi
Silvi držím palce na zítra, ať jsou výsledky radostné a můžete začít píchat
Není tady
Holky díky
já nějak tuším v kostech, že se to bude zase z nějakého důvodu protahovat
doufám, že mě moje intuice zase zklame...ale zas bych měla víc času dopovat se tou kašičkou
Vůbec nevím, co zítra v té Praze podniknout...ráno v 9 mi vemou v Pronatalu krev a k imunologovi jsme až na půl třetí...tedy počítám, že dřív jak ve 4 se tam nedostaneme
Není tady
Silviiiii na zítřek mačkám
hdoně štěstí
Není tady
Ahojky holky
tak jsem kousek dočetla a opravdu asi všechny jedem na mateří kašičku chci se zeptat,užíváte jen do OVU nebo celý cyklus a dle návodu nebo víc denně,míň?
Koukala jsem na to složení Sarapisu co s Ronjí máme a na tu Vaši BIO,co máte Danusko a Silvi....normálně jsem navnaděná..... a teď nevím,zda pokračovat další měsíc v Sarapisu nebo koupit tu Vaši BIO mat.kaš. je v ní té kašičky určo víc....uvažuji o Clostilu,jestli můžu i s ním užívat,ale asi jo,když je to přírodní.... a teď otázka co je lepší jestli jestli Sarapis nebo BIO m.k.
no to je dilema...
Sun taky jsem protivka OVU je asi na obzoru
jsem zvědavá,jestli mi Sarapis a třeba upraví cyklus
všem hezký den
Silvi myslím na Tebe
Není tady
Ahojky holky,
tak za tři týdny začínám se stimulkou...imunolog to chtěl ještě tedy protáhnout a začít až na začátku prosince, ale hodnoty po létě bez léků sice stouply, ale né nějak rapidně...tedy nevidím důvod, když už medrol zase měsíc beru
Za týden si volám o výsledky, že by se případně upravily dávky toho medrolu a mám mu nahlásit, kdy začínám stimulovat...s Kultíkem jsem domluvená na 26. října...tak snad to nebude zas až takový problém, že začínám o něco dřív...jsou ještě naplánované nějaké injekce od imunologa...v době opu a pak v den ET.
Problém tedy je, že nevím, jakou dávku denně mám brát toho anopyrinu ale to snad pozjišťuji. Tak držte palce
Jo a už jsem zobla první Bio kašičku
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Ahojky holky,
tak za tři týdny začínám se stimulkou...imunolog to chtěl ještě tedy protáhnout a začít až na začátku prosince, ale hodnoty po létě bez léků sice stouply, ale né nějak rapidně...tedy nevidím důvod, když už medrol zase měsíc beru
Za týden si volám o výsledky, že by se případně upravily dávky toho medrolu a mám mu nahlásit, kdy začínám stimulovat...s Kultíkem jsem domluvená na 26. října...tak snad to nebude zas až takový problém, že začínám o něco dřív...jsou ještě naplánované nějaké injekce od imunologa...v době opu a pak v den ET.
Problém tedy je, že nevím, jakou dávku denně mám brát toho anopyrinuale to snad pozjišťuji. Tak držte palce
![]()
![]()
Jo a už jsem zobla první Bio kašičku
Silvi, palce budem nejenom držet, ale přímo drtit....
S tím anopyrinem ti fakt neporadím, ale ráda bych...
jinak mě opět s předstihem dostihla nevítaná, navíc na mě něco leze, tak mám vyloženě super náladu.
Upravil(a) verynka (7. 10. 2010 18:53)
Není tady
Very
Na jaře to jistí CAR, fakt..zbytečný trápení pořád dokola, to je fakt na palici, mrcha jedna proradná
Silvi tak za tři týdny? No super, dneska jsem potřebovala dobrou zprávu Zdá se že s injekcemi od imunologa to bude jištěné ze všech stran, k tomu kašička, tak to by sakra bylo, aby nebylo!!!
Kati víš co, on ten Sarapis není jen kašička..je tam i pyl a koenzym Q10, které mají upravovat cyklus. Kašička je na růst sliznice a kvalitu vajíček. Jestli máš rozházený cyklus, tak bych osobně volila ten Sarapis...já teda s cyklem potíže nemám, takže možná na tu kašičku přesedlám před IVF, aby se podpořily vajíčka....
Není tady
Verynko
jak říká Ronja....jaro bude Tvoje
a ať je Ti brzo lépe
Holky to je smůly, co? už je toho dost docela!!!
Není tady
Silvi tak to nedá nic udělat, prostě uděláme naprosto seriozní klinickou studii srovnávající účinky mateří kašičky a Sarapisu. Dlouhodobky rozdělíme do dvou skupin, jedna dostane Sarapis, druhá kašičku, na konci roku vyhodnotíme počet otěhotnění v obou skupinách, vyhlásíme vítěze, rozdáme věnce a opečem buřty
A jmenovat by se to mohlo Perspektivní, nerandomizovaná, nezaslepená studie se dvě rameny srovnávající účinky Sarapisu a BIO mateří kašičky na léčbu neplodnosti na Babinetu (z toho si nic nedělejte, jen mi hrabe z práce )
Není tady
vanu už mám za sebou...zatím se držím, ale čekám, kdy mě vyžene manžel...má zrovna smrtelnou nemoc
Není tady
čau kočandy, se řadím do řady na tu veleodbornou studii
Silvuško, začínám mačkat pěsti, při tom všem to prostě musí klapnout
Není tady