6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Silvi nejlepší (podle mě) je koupit mateří kašičku ve včelařství...buď přimíchanou do medu, nebo samotnou v pastě nebo v kapslích. Měkdy se to jmenuje "Gele Royale" nebo "Royal Jelly". Dá se koupit i sušená prostě v kapslích, ale ta čerstvá je nejlepší.
Není tady
Většinou co znám tak si to holky dávaly do teplýho čaje s medem...pokud teda nemáš alergii na včelí produkty! Je to podstatně levnější než Sarapis...
Není tady
Silvi je to lepší...ono mi to teď bude chvíli trvat se z toho úplně vyhrabat, pořád jsem hodně unavená, ale rozhodne se to postupně zlepšuje. Díky dietě (a díky bohu) Crohn nezlobí víc než obvykle, takže to chce jen trpělivost a počakt, až se zase dostanu do nějaké kondice
Není tady
Ronjísku vzala jsem si paralínek a půjdu se pomalu přitulit k manžovi...zítra chceme brzo ráno pokračovat na baráčku a už teď se mi nechce vstávat Přeju krásný zbytek večera a ještě jednou děkuju
Není tady
ahojky holky sem Vám lezu jdu Vás otravovat že mi dáte hlasík http://www.prettybaby.cz/main.html?photo=12744
Není tady
Ahojte holky!
Silvinko koukám, že Ronja už řekla co a jak s nástěnkou, ale kdyby si někdy potřebovala tak klidně řeknu, jestli si to budu pamatovat tak určitě poradím .
Jinak se ti to další IVF tááák blíží, já si palce fakt klidně umačkám, slibuju!!!
Holky já tedy ještě neslyšela že by se mateří kašička dělala nějak v medu . A to bych určitě brala, protože já taky meduju hooodně . A jinak jsem slyšela že je to v injekčních stříkačkách a dává se bobulka velikosti hrášku pod jazyk. A prý je to hodně hnusné. Myslím, že to někdo psal i přímo tady na babi. Jestli to nebyla Zzann . A myslím, že ta i psala že jí to nebylo k ničemu...ale nevím jak až to u ní kontrolovali nebo tak...
Jinak já mám tedy tu v prášku. Bio. Z lékárny. Jestli jí někde najdu... jo tady http://zdravavyzivahronov.com/interneto … asicka-bio ... tak snad aspoň trošinku by nám mohla pomoct doufám .
Koukám, že tu na ní pojedeme teď asi všechny co?
Oliii máš to tam! Malá je nááádherná princeznička!!!
Není tady
Ahoj Dani! Jak se máš? U nás pro změnu zase prší...chtěla jsem jít na václavky, ale asi to nechám na zítra. Táta už by chtěl guláš a karbanátky, ale ještě nedojedli co jsem navařila a napekla o víkendu, tak mají smůlu
Tu mateří kašičku v pastě prodávají někteří včelaří a prý je to fakt nechutné, ale s medem v čaji právě pohoda..jen nesmí být horký. Ale jak jsem koupíla, tak prodávám, sama mám jen ten Sarapis...zatím
Není tady
Ahoj koceny
Oliii, mas tam bodik
Danusko, ja jsem si koupila materi kasicku v medu nebo tak nejak. Je to trosicku jiny nez normalni med, ale je to dobry mrknu doma, odkud to bylo, protoze jsem to objednavala z netu a muzes se na to mrknout
Silvinko, taky na tebe s dalsim IVFkem budu myslet, co to pujde a budu mackat paluchy s Danuskou. Moc ti to preju
Ronji, teda ty delas chute chtela jsem vyrazit o vikendu do lesa, ale nestihla jsem to tak doufam, ze nejaky houbicky na me jeste pockaji, teda pokud se tam nedostanu az v zime
Není tady
Žena se ptá manžela: "Viděl jsi někdy zmuchlanou stovku?" "Ne," říká muž znuděným hlasem. Manželka před ním zmuchlá stovku. "A viděl jsi někdy zmuchlanou tisícovku?" "Ne." - "Tak se podívej..." a muchlá před ním tisícovku. Pak se ho ptá: "A viděls někdy zmuchlaných osm set tisíc?" Muž na to nechápavým hlasem: "Ne..." "Tak to se jdi podívat, stojí v garáži."
Ona: "Miláčku, udělej mi děťátko!"
On: "Paci paci pacičky!"
Upravil(a) verynka (4. 10. 2010 16:13)
Není tady
Ronji mám se celkem fajn, díky! Občas mě teď přepadají takové smutky asi s tím jak je teď venku...ale snažím se je plašit pryč . A jak se máš ty?
Jééé tak mě děláš taky chutě . A to jsem si zrovna dneska ráno vlezla na váhu a pevně se rozhodla že se musím aspoň pokusit s tím zase trochu něco udělat. Tak sem si teď dala pochoďák trochu . A i houby tam byli, ale ani jedna jedlá .
Sun ahoj!!! Jé tak já bych o ten odkaz fakt poprosila . Já to opravdu v tom medu ještě nikde neviděla a docela bych to i brala, protože fakt meduju . Ale tedy pokud to nebude nějaká extra drahota .
A nic si z toho nedělej, my chtěli jít taky o víkendu do lesa a nakonec jsme leželi jako dva lazarové . Přítel nastydlej a se střevní chřipkou nějakou a mě skolili děný ms bolesti . Ale taky to válení a odpočinek měli něco do sebe .
Verynko jsem se tu pěkně zasmála .
Není tady
Dani na mě vždycky sedají chmury, když se dostaví mrcha...tak druhý třetí den je se mnou k nevydržení...až přejde, bude ti zas trochu líp. Já jsem teď nějak váhu nesledovala, ale snažím se jíst zdravě, tak třeba se to pozná
Není tady
Verynko
Holky děkuju a já to přeju zasejc Vám
Mě skolila pěkná rýba:hjarta:, jak říká Ronja fakc celý den jen bez přestávky smrkám, nos opuchlý, čelo bolavý... a zítra jdu na ortopedii...to chudák dr.
Kašičku ještě nemám, ale zítra se určo dostavím do lékárny
Není tady
Jinak ahooooj holky!! jsem ani nepozdravila
jinak hlásím Danuska už je fialová, ale stále tučná
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
jinak hlásím Danuska už je fialová, ale stále tučná
No chudák Danuška
Silvi tebe to zdraví poslední dobou dost trápí, co? Tak přeju ať rýba brzo přejde, je to mizérie, sice nic vážného, ale člověka to otráví!
Není tady
Tak jsem tu Danušku spravila, snad se nezlobíš. Šlo jen o to, že značka pro konec vytučněného textu [/b] měla být hned za jménem (aby bylo jméno tučně), ale byla až za celým Danuščiným textem, takže to bylo tučně celé.
Není tady
Holky no hlavně že už nejsem tučná . I když nevím...abych já nebyla tučná by to chtělo asi něco víc než přesunout [/b]
Silvinko takže rýma se tě pořád drží a je to ještě horší? To je mi moc líto . Je to hrozné. Když pak bolí i ten nos. Nejhorší je že si ho člověk pak třeba i namaže a za chvíli to stejně setře kapesníkem při smrkání . Tak hlavně to chce mazat ho na noc. To jsem se pak ráno vždy budila a bylo zase líp. I když do večera zase nic moc. Já na to mám mastičku od doktorky, jmenuje se Infadolan a fakt pomáhá . I když nevím jestli je prodejná volně, ale v lékárně by ti určitě něco nabídli . No jo a Ronja má pravdu vždyť si takhle nemocná byla i kolem IVF .
No hlavně přeju ať je co nejdříve zase líp a rýma si odleze zase někam pryč!
Ronji já už taky zase váhu nesledovala, radši . A i když se tedy točí pořád stejně +- kilčo tak je děěěsná! A nevíém jak se k hubnutí přinutit, vždycky když chci začít hubnout tak dostanu strašnej hlad a chutě .
A no jo...oni na mě ty chmury sem tam dopadají už od poslední návštěvy CAR. Ale vím, že prostě děláme max. co můžeme tak nemůžu dělat víc a nejde jen sedět a trápit se, tak se vždycky snažím zaměstnat mysl něčím jiným. Ono bude zase líp až uvidíme že folíky rostou a bude IUI .
Není tady
Ahoj holky
Silvii, tak se hlasim do klubu, boli me hlava, nos, oci.... teda, fakt at uz je to za nama a jsme zdravy
jinac jsem holky myslela, ze po IVFku a mimodeloznim se mi telo bude davat dohromady dyl, ale citim dneska ovusi, tak koukam jak puk to zas budu protivka
Danusko, poslala jsem ti SZ s temi odkazy na ten medik, toz at pomuze
Není tady