1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Tohle je místečko pro holky, které u na cestě za miminkem uly dlouhou cestu a musí o svoje poklady pořádně bojovat. Někdy je to těké a často to bolí, proto potřebujeme vzájemnou podporu a povzbuzení - nebo se třeba jen vybrečet. Věříme ale, e na konci téhle trnité cesty na kadou z nás miminko čeká, jen musíme vytrvat a hlavně se z toho nezbláznit
Pokud byste chtěly jakoukoliv změnu na nástěnce (tím myslím třeba jen připsat informaci o stimulaci apod.), napite mi prosím SOUKROMOU ZPRÁVU, jinak je celkem dost pravděpodobné, e něco přehlídnu.
Pokud máte u jména značku ???, dlouho jsme o vás neslyely a nevíme, jestli se jetě snaíte nebo u jste třeba maminky. Jestli nakukujete, napite mi prosím jen SZ s aktuální informací, jinak vás při přítím čitění nástěnky smau
Novinky:
SAĎOUREK Zprávička, na kterou jsme si vechny chtěly jetě pár dní počkat "ahoj tetky babinetky, Tomáek si nael cestu na svět ve čt. 14.10. v 21:35 Je stralivě maličký 740g,33cm, zatím statečně bojuje, dýchá sám, tak drte palce". Je to statečný kluk a maminka také!! Moc dríme palce naim VIP 4. 11. Tomáek krásně přibírá - má 860g
DANUSKAXY 13. 10. IUI - moc dríme palce
- hlásí // - 5. 11. u pěkné dálnice
Dál dríme palce!
SUNSHINE V srpnu 1.IVF, přila MS, i po ní //, mimoděloní, ale natěstí nemusela na laparku.
RONJA tutlala ivf a nečekaně nám hlásí dálnice!!!!!! hurááá, dríme palce na srdíčko/a
BĚTKA V červenci přirozeně toěhotněla, vechno je v pořádku, máme velkou radost s dríme palce, a se mimískovi dobře daří!
SILVI.100 V procesu 3.ivf - ET-13. 11. - 1blastulka
Téměř vechny zobeme mateří kaičku!
Snailky
BUBLINA
34 let, snaení o 1. dítě od září 2006
VYETŘENÍ:
- LPS - vejcovody průchodné, SPG v normě, děloha malá a úzká
- srpen 2009 ZT, září 09 revize (krvácení do dělhy), poté půl roku pauzua.
LÉČBA:
- ádná
AKTUÁLNĚ:
- snaenáčko obnoveno od ledna 2010
CRUELLA
25 let, snaení o 1. dítě od září 2006, navtěvuje Pronatal Praha
VYETŘENÍ:
- manelovi azoospermie, ona hyperfunkce Z, kterou vyndali v říjnu 2008
- v květnu 09 povoleno těhotenství, hormony se srovnaly
LÉČBA:
- IUI s dárcem zatím neúspěné
AKTUÁLNĚ:
DANANO
44let, CAR ..., 3 děti, snaení o 4.dítko od ...
VYETŘENÍ:
- SPG v pořádku
- HP v pořádku
LÉČBA:
- 6xIUI, neúspěně
AKTUÁLNĚ:
DANUSKAXY
22let, snaení o 1. dítě od dubna 08, CAR NATALART Plzeň
VYETŘENÍ:
- PCO
- sníená funkce títné lázy
- přítel spermiogram asthenospermie, po 3/4 roce 2x u normospermie
LÉČBA:
- Letrox, Clostilbegyt, Utrogestan - 2x IUI a po druhém //, ale MA v 7tt
AKTUÁLNĚ:
- 13. 10. - IUI
KAULKA33
33let,Car Ostrava,snaení 2,5 roku,přesně od 03/2007
VYETŘENÍ:
- HP - zvýený prolaktin, po přeléčení v normě
- jeden vejcovod neprůchodný
- SPG malý počet a patná pohyblivost,
LÉČBA:
- Clostilbegyt
- 1 IUI- neuspené
- 2 IUI - 7.11.09 objeveny //, 9tt bohuel přestalo bít srdíčko - revize
AKTUÁLNĚ:
LEONTYNA
35 let, CAR Reprofit Olomouc, snazeni o 1. dítě od prosince 2007
VYETŘENÍ:
- nepravidelné cykly, HSG a HP v normě
LÉČBA:
- od února 2010 uívá Clostyl a Pregnyl
- v červenci 1. IVF, bohuel neúspěně...
AKTUÁLNĚ:
LENAS
27 let, CAR Arleta, snaení o první dítko od května 2006
VYETŘENÍ:
- biopsie endometria - nic nepotvrdila ani nevyvrátila
- cykly pravděpodobně bez OVU
- SPG v pořádku
LÉČBA:
- 2 cykly s Clostilbegytem
AKTUÁLNĚ:
- 15.5. první konzultace v CAR, čekání na výsledky HP a uvidí se, co dál
MALA.POPELKA
31 let, CAR Zlín, snazeni o 1. dítě od 06/06
VYETŘENÍ:
- zvýený testosteron, PCOS, SPG na hranici normálu
- 07/09 - HSG - oboustranně průchozí, základní genetika v pořádku, imunologie OK
- 04/10 - LPSK + HSK - děloha, vejcovody i vaječníky dle dr. v pořádku
LÉČBA:
-Clostilbegyt, Metformin, IUI - neúspěné
- 1IVF neúspěné, mrazáčci nejsou
AKTUÁLNĚ:
- 2. IVF taky neúspěné Momentálně pauza od veho....
MIRAB
36 let, CAR Apolinář (Praha), snaení o 2.dítko od od sprna 2003 (doma 15-ti letá slečna - přirozeně)
VYETŘENÍ:
- SPG i HP v pořádku
- oba vejcovody neprůchodné - odstraněny v listopadu 2007
- MHTFR heterozygot, na Imunu- zvýená buněčná imunita, nasazen Prednison
LÉČBA:
4 IVF, bez úspěchu
AKTUÁLNĚ:
- Sní o tom, e 5IVF jetě jednou jedinkrát zkusí!
RENČA75
34 let, snaení o 2.dítko, duben 07 vysazena HA po 10 letech, ihned těh., bohuel 13.TT potrat.
Znovu nasazena HA, po vysazení 04/09 těhu, ZT v 11TT.
VYETŘENÍ:
- 2008 - laparoskopie - diagnostikována jednorohá děloha, mohu otěhotnět jen z pravého vejcovodu, levý je srostlý
- vyetření na infekce, pozitivní mykoplazmata, přeléčeni jsme 2 dávky antibiotik, hematologie- trombofilní mutace - budeme muset píchat heparin, zbývají výsledky v infertilní poradně 17.9.09.
LÉČBA:
- Uívá Elevit, Wobenzym.
AKTUÁLNĚ:
- snaeníčko od srpna 09.
- čekání na kontrolní cytologii (10.9.), v těhu nebyla v pořádku, ale prý to asi bylo ovlivněno tím...
RONJA
28 let, CAR REPROFIT (Brno), snaení o první dítko od února 2007, Crohnova nemoc
VYETŘENÍ:
- SPG - morfologie kolísá mezi patnou a katastrofální
- LPS - jeden vejcovod neprůchozí
- genetika - v pořádku
LÉČBA:
- 2xIUI - neúspěné
- 3.5.09 hlásila dálnice, domácí, ale bohuel nenaskočilo srdíčko, v 9tt revize
- v listopadu 09 těsně před IVF //, bohuel spontánní potrat v 6tt
AKTUÁLNĚ:
- vleklé zdravotní problémy, IVF odloeno na neurčito
SÁŘICE
38 let , snaha o první mimi od února 2007
VYETŘENÍ:
- HP v pořádku, SPG zhorený
LÉČBA:
- clostík
- v září 08 odstraněn myom na vnějí straně dělohy
- 3 IVF neúspěné
AKTUÁLNĚ:
- červenec 4. IVF, //, bohuel revize
SILVI.100
28 let, CAR Pronatal Praha, snáení o 1. dítko od března 2007
VYETŘENÍ:
- po operaci cysty odstraněna celá pravá strana
- 1.návtěva CAR- zjitěna endiometrioza a cysta i na levém vaječníku-říjen 08 operace, poté 4měsíční stimulace a IVF+ICSI - nevylo Červen 2009 2. IVF, stopnuto, protoe neroste sliznice - aktivní endometrióza. Opět suprese s Diphereline do listopadu 2009. Září 09 - imunologie - zjitěny nějaké zabiječné buňky, patná srálivost krve, autoprotilátky proti jádru....a dalí-zahájena léčba MEDROLEM do dubna 2010. Pak u výsledky celkem v pořádku, květen-KET 3 morulky-bohuel neúspěné
LÉČBA: MEDROL
AKTUÁLNĚ:
- chystá se 3.IVF - začátek stimulace 26. října 2010
SIMA 75
Vek 34, otehu po 9 mesicich,ale 13tt revize.
VYETŘENÍ:
- 2 LPS, poslední v únoru 2010, ve v pořádku
LÉČBA:
- po pauze po LPS u se vrhli na snaení s plnou silou
VERYNKA
25 let, CAR Fertimed, snaení o 2.dítko od jara 2007, doma Kristýnka narozena 4/05 - otěhu po 7 měsících přirozenou cestou, porod CS v 31+2 tt s váhou 1270g.. těká preeklampsie komplikace Hellp syndrom
VYETŘENÍ:
- 4 x IUI, neúspěně
- zjitěn vysoký FSH (doporučeno IVF)
- manel zhorená morfologie, jinak SPG vpořádku
LÉČBA:
- gynex, kyselina listová, clostibegyt, estrozin
AKTUÁLNĚ:
- momentálně ponecháno přírodě
Těhulky
BĚTKA
35 let, CAR NatalArt (Plzeň), snaení o 1.miminko od června 2005
VYETŘENÍ:
- SPG v pořádku, LPS - funkční vaječník, na té straně vak neprůchozí vejcovod. HP - vysoký prolaktin.LÉČBA:
- Duphaston, Clomhexal
- 2xIUI - bez úspěchu
- 3.IVF, po 3. SP, mrazáčci nejsou
AKTUÁLNĚ:
-V červenci přirozeně otěhotněla!!!!
SAĎOUREK
29 let, CAR momentálně ádný, snaení o 1. dítko od října 2005, 3x potrat (20,19,18tt)
VYETŘENÍ:
- spermiogram - nic moc
- imunologie - mírná pozotivita proti spermiím
- hematologie - antifosfolipidový syndrom
- genetika - Ok
- hystero a hydrolaparoskopie - zjitěna malá děloha
LÉČBA:
- 1x IUI - 11/08 neúspěně
AKTUÁLNĚ:
- Těhule!
Maminky
ADRIANA, ANDRI, ANNIE, CLARE, ČEKANKA, CORINNE, DAGI, ELII, ENN, EVAJS, FIDORKA, KARAL, LEIDEA, LENKAB, LENULA, LENULE12, LUCKKA, MALINKEJ, MARKEET, MARKÉTA, MARKÉTA1, MERYBLUE, MUFINA1, NATALY, OLII, PAJTAEK, PAVKA, PAVLÍK2697, PEULAČKA, PIPIKOKO, PETTIES, RENKY, ROMÍSEK, SISSI, SUSAN, ZDENCA, ZUZANKA, ZUZII, IRAFA
bojovnice
těhulka
maminka nae VIP
Upravil(a) Silvi.100 (20. 11. 2010 10:09)
Není tady
Ahoj Daní...no teď je tak nějak veliak...viz. Letní dlouhodobky
Gratuluji ke KO Terezce...u má průkajdu???
Jéé take si bude uívat joooo??? Jsem se Tě tu minule ptala...jak to vypadá s vámi? CAR se jetě neozval???
Není tady
Také jsem astná, e je pátek!!! Jsem sluně nachlazená a ráno se mi tááák krutě nechtělo vstávat
Není tady
jojo četla jsem.....
no také jsme přili o doktora ....a bohuel nemůem náhradního sehnat....
jinak o caru.... dolehla na nás krize .... prostě jsme to stopli kvůli financím.... kdytak pokecáme na FB
Není tady
Silví, má to tam, tak si to uprav podle představ
jinak vem přeju, aby se brzy přesunuly do těhu chlívků...
Není tady
Jééé holky mě právě dorazila mrcha!
A mám z toho radost!
Jdu si tedy vzít druhou mateří kaičku a začít dělat čajíky a hurááá do dalího pokusu, kdy u se jistě k ovulaci a IUI dostaneme!
Silvinko moc gratuluju k synovci Adámkovi! Taky krásné jméno
.
A je mi líto, e si nastydlá , přeju a se tě to co nejdřív pustí a si zase fit!
Dani a i já gratuluju dcerce k úspěné kontrole! Jen tak dál!
Jé a mě by taky zajímalo jak jste na tom vy... A mrzí mě e máte finanční těkosti
. Je to s tima penězma tak těký
. A je hrozný e zrovna tohle je stavěný na síle peněenky
.
Jééé a koukám, e jetě nejsem na nástěnce dlouhodobek . A asi u tam padnu jako ulitá po tich dvou a půl letech
. Tak já kouknu co tam mají o sobě a svém snaení holky a polu ti Silvinko SZ, ju?
Není tady
Silvi díky za převzetí nástěnky, třeba se ti ji podaří udret aktuálnějí ne mě A přeju brzké uzdravení z nachlazení!
Dani gratuluju k mre, je to vzrůo, u jen dva týdny a můete jít do IUI! Pěkně dlabej mateří kaičku, já jí momentálně věřím straně moc. A zrovna dnes jsem na tebe myslela, byli jsme na trzích a tam prodávali různé včelařské výrobky a právě i mateří kaičku. Říkala jsem si e jsem trubka, e jsem s koupila ten Sarapis, měla jsem si koupit čistou mateří kaičku ve vyí koncentraci jako ty - měli ji tam a je mnohem levnějí.
Dani taky mě mrzí, e to vázne na penězích...to je prostě
Není tady
Ronjí...já ji nepřevzala jen jsem otevřela nový chlív a Popi to sem zkopírovala...já k tomu nemám přístup a ani nevím, jak se to dělá???
jako nevadilo by mi to občas aktualizovat, ale váně nevím jak........
Není tady
Jinak jsem se dnes dozvěděla novinku....dalí vagrová (36let) čeká první mímo a to s přítelem se kterým je 3 měsíce a otěhu s ním po měsíci vztahu
....a to jí dr. řekla, e děti mít pravděpodobně nebude...kvůli myomům a zánětům, které má celý ivot
a ono bum
Mám radost hlavně kvůli tomu, e i její ségra a máma tomu nevěřily....pořád mi říkaly, e jim to řekla kartářka
Není tady
No Silvi kdy jsi aktivně zaloila nový chlívek, tak právě musí tu nástěnku dělat ty. Vrátí se ke svému prvnímu příspěvku, dá Upravit, zadá nové informace a příspěvek odele. Teda já jako moderátorka můu upravit i tvůj příspěvek, ale jestli jsi ochotná tu nástěnku dělat, tak směle do to toho. Jinak to právě musí být "nástěnkářka", kdo zakládá nový chlívek
Není tady
Danuko dík....Adámek je úasný, fakt dobrý pořízek
..... v naí rodině to teď opravdu jede, tchýně si pořád stěovala, e nemá vnoučata a během dvou let ...jako by se s nima roztrh pytel...teda a na mě noo
dnes jsem řekla pravdu s tím, e nás čeká poslední pokus
Není tady
aha tak to se omlouvám...vdycky jsme to tu tak dělaly....kdy bylo dokecáno a nástěnkářka nebyla po ruce, zaloily jsme nový a pak se ty informace zkopírovaly...já myslela, e musím mít nějaké heslo??
Není tady
Ne Silvi, kdy ti moderátorka zkopíruje nástěnku do tvého příspěvku, tak jsi pak automaticky nástěnkářka ty, nikdo jiný tam přístup nemá (teda zase kromě moderátorek). Neomlouvej se, mě to trochu překvapilo, ale uznávám e čas na nástěnku moc nemám, take kdy to převezme, budu ráda
Není tady
Ronjí nevím, jestli mi to půjde...
Přesný datum jetě nevím, ve čtvrtek jdeme na imuno pro výsledky ..... přes léto jsem byla bez léků a dr. chce vidět jak moc to s těmi buňkami hnulo....a jetě mi nabere krev na nějaké rychlé testy....take kdy vechno dobře půjde u přítí cyklus začnu stimulovat...konec října/zač. listopadu snad
Není tady
Silvi tak to ti budu na čtvrtek dret moc palce na výsledky, a je to vechno ok a můete jít do toho. Plánují doktoři nějaké změny stimulace?
Není tady
tak se mi povedlo upravit tam nějaké info u sebe a vloit Danuskaxy...ale je černá
no joo no...chvilku to potrvá
Ronjí děkuju
nic větího se neplánuje...jen u před ivf mám brát ANOPIRYN a zvýí se dávky stimul. léků...jinak asi nic, moná po ET jetě estrofem, ten jsem měla předtím jen do KET....no jen mení změny...ono se asi nic moc u dělat nedá
Není tady
Silvi na ty barvy si zkopíruj ty barevné kódy [color= a nějaké číslo] a za konec dej zase [ /color] (bez mezery). Vak ty na to přijde
Silvi a bere nějaké doplňky, nebo to nechává na lécích?
Není tady
Ronjí ani moc neberu...sem tam do sebe hodím nějakou kyselinu listovou...občas calibrum, tentokrát to chci nechat ve jen tak.....vdycky jsem brala něco a nikam to nevedlo tak nevím, co bych měla jetě polykat? fakt nevím
chtěla bych zobat wobenzym, ale dr. mi řekl, e to s tím medrolem u kombinovat nemám, e se ty účinky mohou tlouc
Není tady
Jasně Silvi...já bych k těm vem hormonům taky asi třeba Wobenzym nebrala, raději....
A co tu mateří kaičku, kterou tady tak propaguju (četla jsem fakt zajímavé studie, e pomáhá na produkci a hlavně kvalitu vajíček)...ale u jsem trapná, ji tady vnucuju jako bych byla dealerka
Není tady
No Sarapis jsem jeden čas také brala....a je pravda, e i pomohl od bolestí...tedy pokud to bylo tím......ale jak píete, moná samotná mateří kaička je lepí....a jak se to přesně jmenuje??? Jen mateří kaička??
Není tady