|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj vecera, tak ja se k tomu klidne verejne prihlasim. V prvnim tehu jsem mela dole jednu krasnou velikanskou zilu, ktera nastesti po porodu zmizela. Ted jsem ve 26.tydnu a zatim se teda neobjevila...zato na prave noze pod kolenem se mi udelala barevna mapa jak vysita. Tak doufam, ze to taky po porodu alespon z casti zmizi... 
Není tady
Ahoj cizinko. Tak to ti tu jednu závidím, já je tam mám všude a už pěkne nateklý
No porod se blíží, tak se brzo dovím jak se stím rodí. Jsem ráda že ti zmizla, snad budu mít taky takové štestí.
Není tady
Vecero no ja mela tu jednu a po strane, takze to nemelo na porod ani na nastrizeni zadny vliv, jenom teda ta estetika me jaksi vydesila, kdyz me jednoho dobryho dne napadlo podivat se tam se zrcatkem
Ale jak jsem psala, po porodu a sestinedeli se vsechno zatahlo, nastrizeni zahojilo a byla jsem jako nova
Ono se stejne nastrihava dolu ta hraz a tam uz krecaky snad nemas ne...
A u prvniho prcka jsi to nemela?
Není tady
Me doktor minule vysvetlil, ze je to tlakem na tu dutou zilu (ci jak se jmenuje) a proto se to po porodu v 90ti % spravi samo. Tak uz ti zbyvaji tri tydny, to uz zvladnes....a v sestinedeli se to bude den ode dne lepsit, uvidis. 
Není tady