18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky mi jedna čubinka nejí játra, leda kdy je trochu převařím. Ale si říkám, e pejsci vědí, co jim dělá dobře a co ne.
Erem, bacha na převahu hovězího. Hovězí obsahuje poměrně dost fosforu, dávej ho, ale určitě víc drůbeího, ryb nebo k čemu má jetě přístup (králičí, ptrosí...) Moná ho tolik nedává, jen to tak vypadalo napsané na skle. A jetě - čistá svalovina není nejvhodnějí, lépe podávat i s ořezem.
Není tady
Hani napsal(a):
Taky mi jedna čubinka nejí játra, leda kdy je trochu převařím. Ale si říkám, e pejsci vědí, co jim dělá dobře a co ne.
Erem, bacha na převahu hovězího. Hovězí obsahuje poměrně dost fosforu, dávej ho, ale určitě víc drůbeího, ryb nebo k čemu má jetě přístup (králičí, ptrosí...) Moná ho tolik nedává, jen to tak vypadalo napsané na skle. A jetě - čistá svalovina není nejvhodnějí, lépe podávat i s ořezem.
by mohl po něm pes světélkovat?
Nedávno jsme "dojedli" superprémiovku Brit care - losos s bramborama a byly to jediný granule za 4 roky co máme psa,které neral.Tak jsem ho natěstí vdy obelstila s "vývarem":lička masové psí konzervy rozmíchaná v troe teplé vody a do toho ty nenáviděné granule.A panečku takto byly vdy pryč dřív,ne byste řekly popel.Mrka jedna psí!
Není tady
Jaku napsal(a):
dík za spravení nálady hned po ránu.
Jsem náhodou jednou potkala Baskervila - byl to vlčák a na obojku blikačku z kola, kterou částečně překrývaly chlupy. Byla černočerná tma a najednou toto. Tak straně jsem se snad nikdy nelekla.
Není tady
Hani napsal(a):
Jaku napsal(a):
dík za spravení nálady hned po ránu.
Jsem náhodou jednou potkala Baskervila - byl to vlčák a na obojku blikačku z kola, kterou částečně překrývaly chlupy. Byla černočerná tma a najednou toto. Tak straně jsem se snad nikdy nelekla.
Téměř to samo se přihodilomanelovi ráno jetě ve tmě cestou do práce:najednou vidí jak těsně nad zemí se míhá jakýsi světélkující kruh a a kdy se jetě víc přiblíil,tak si viml i toho jokíra,co měl tento světelný obojek kolem krku:D
Upravil(a) Jaku (31. 1. 2012 10:01)
Není tady
Krmime canine caviar a first mate
Není tady
Ahoj, střídat dokola krmiva se nedoporučuje, proto je dobré najít nějakou značku a té se dret. My krmíme Brit Care (jsou kvalitní, ale cenově přijatelné) a Baboo (rtw) má krásnou srst a je vitální. Zdraovat se asi budou vechny granulky, kdy je vyí DPH, ne? (Letos jsme jetě nekupovali.)
Není tady
Přijměte pozvání do obchůdku http://caskrmeni.cz - nakoupíte zde za ceny, které Vám určitě budou vyhovovat.
Není tady
no á nevím. my krmili psa konzervama , 2* denně , volně měla suché ( o které teda moc nestála). Pes se doil 16let ve zdraví. pak tedy ochrnul na zadní nohy a museli jsme jí nechat uspat. Ale do té doby byla za svůj ivot u veterináře jen 2*.jednou na sterilizaci a jednou dostala ústřel (housera). no a pak při očkování.
srst měla výbornou, do konce byla hodně ivá a čilá.
Není tady
Polly napsal(a):
Nemůu si pomoci. Nekrmte suchou stravoui. Představa e můete mít zdravého psa jenom na granulích je podporována pouze reklamou zadávanou výrobcemi těchto granulí. Kupte levné maso a uvařte ho psovi se zeleninou a těstovinami, bude to to nejlepí co pro něj můete udělat. Kdy u musíte granule tak absolutně nejlepí jsou zn. Orijen. Není moc k sehnání v ČR ale neobsahují obilnoviny tak jako větina ostatních.
Polly, sorry, ale to je hloupost. Určitě psovi vařte těstoviny, nikdo vám to nebere, ale napsat, e je to to nejlepí, to mi přijde hodně troufalé. Ve kvalitních suchých krmivech jsou vitamíny, minerály a jiné prospěné stopové prvky, vhodný obsah tuku i bílkovin. Ti kteří barfují skutečně musí dělat pro zdraví svého psa víc, ne jen koupit kus levné flákoty a uvařit k tomu mrkev a těstoviny.
Není tady
Teda nevím, ale vařit těstoviny mi nepřijde zrovna nejlepí. Ná pes z toho odvázanej není, kdy dostane trochu nudlí a maso.
Naemu malému - 3 měsíce - přidáváme do granulí trochu jogurtu nebo trochu uvařeného kuřecího se zeleninou, ale jen tak na ličku pro chu. Taky bude jen na granulích.
Není tady
Vlaďka napsal(a):
Teda nevím, ale vařit těstoviny mi nepřijde zrovna nejlepí. Ná pes z toho odvázanej není, kdy dostane trochu nudlí a maso.
Naemu malému - 3 měsíce - přidáváme do granulí trochu jogurtu nebo trochu uvařeného kuřecího se zeleninou, ale jen tak na ličku pro chu. Taky bude jen na granulích.
Pro těnda je dobré i přidávat třeba tvaroh a přírodní sýry. Prostě zdroje vápníku :-) My jsme odkojili vechny psy (a kočku) na granulích (brit care) a zvířata jsou spokojená. Barfování neodsuzuju, ale vím, e je to velmi pracné a náročné na dobré znalosti.
Není tady
lucka v. napsal(a):
Ahoj, střídat dokola krmiva se nedoporučuje, proto je dobré najít nějakou značku a té se dret. My krmíme Brit Care (jsou kvalitní, ale cenově přijatelné) a Baboo (rtw) má krásnou srst a je vitální. Zdraovat se asi budou vechny granulky, kdy je vyí DPH, ne? (Letos jsme jetě nekupovali.)
Taky dávám brit care,konečně jsme dokrmili brit care losos s bramborama-vůbec to pesanovi nejelo;ale jiné druhy této značky papá.
Dle mého selského rozumu se snaím o občasnou změnu granulí;sama na sobě si nedovedu představit,e bych měla jíst celý ivot jen stejný chléb se stejným máslem a pes je rovně tak ivý tvor,který má chutě,cítí bolest či slast,má rád kokinka ty svoje psí a nejen ty...
Není tady
Ahoj, máme u starého psa, který má často různé zaívací potíe. S velkým překvapením jsem na internetu objevila obrovský výběr granulí pro psy (některé ceny jsou ovem taky pěkné). Přivítala bych taky nějakou konkrétní radu, co starému psovi (jezevčíkovi) dávat.
Upravil(a) albura (21. 3. 2012 13:13)
Není tady
Pro 11 letého jezevčíka jsem teď koupila H-Allergen - krůta a rýe. Chutná mu to a malý corgi, který má kuřecí Proplan pro těňata, mu to chodí ukrádat Cena sluná, měla jsem je přes známého za 690,- 12 kg. Kolem 700 koupí i na netu.
Upravil(a) Vlaďka (22. 3. 2012 7:03)
Není tady
Jaku napsal(a):
Taky dávám brit care,konečně jsme dokrmili brit care losos s bramborama-vůbec to pesanovi nejelo;ale jiné druhy této značky papá.
Dle mého selského rozumu se snaím o občasnou změnu granulí;sama na sobě si nedovedu představit,e bych měla jíst celý ivot jen stejný chléb se stejným máslem a pes je rovně tak ivý tvor,který má chutě,cítí bolest či slast,má rád kokinka ty svoje psí a nejen ty...
Já souhlasím, e má pes jako ivý tvor schopnost cítit. Na druhou stranu vichni říkají, jak je pes nebo kočka masoravec, ale kdyby nedostávali granule, nebo zbytky od lidí, tak by se celý ivot stravovali také jednostranně. Odchovali jsme mnoho psů, kteří samozřejmě rádi mlsali (dáváme ale psí pamlsky, masové Les bite), ale celý ivot byli na granulích a vypadali dobře. Nějaký pes můe rát celý ivot těstoviny na venkově a nebude jedinkrát nemocný, jiný pes trpí zaívacími potíemi, alergiemi, dysplazií a bůh ví čím jetě. Je to jako u lidí...
Není tady
Mám retrívra,Zkouela jsem hodně granulí .teda já né .čuba.Měla problémy od mala.A nakonec kupujem Lone star-Hunter.Má lesklou srst,neprdí a hlavně kadí hrozně málo.Ovem občas jí dopřeji a uvařím kuřecí a rýi.
Není tady
albura napsal(a):
Ahoj, díky za rady. Take co byste mi doporučily pro starého jezevčíka z řady Brit care, která je tu několikrát zmiňována? Jak je nabídka moc velká, tak se v tom neorientuju.
Jestli je to dospělej pes, tak kupte Brit Care Small Breed. Je to receptura s jehněčím, u nás spokojenost. Vím e tu hodně lidí říká, e si nedokáí představit jeden typ krmiva celý ivot, ale pes není člověk. Kdysi v přírodě ral také to samé, dnes máme psy na jednom typu granulí celej ivot a pořád do toho jsou s chutí
Není tady
Psi potřebují maso. My krmíme vím moným, ale maso hraje prim. Teďka přecházíme na český Carnilove, zatím nám to erou.
Upravil(a) lucka v. (5. 8. 2013 14:22)
Není tady
Vlaďka napsal(a):
Nevím, jestli jsi jetě tady....ale zajímal by mě ten jogurt.
Nai milují jakýkoliv mléčné výrobky. Dávám jim taky líci jogurtu do krmení. Neptala jsem se na to veta. Nic zjevně patného to s nimi nedělá, ale četla jsem, e by se to psům dávat prostě nemělo.
Máte víc informací?
Není tady
Wiki napsal(a):
Můu mít na psíčkaře a znalce či chovatele pár otázek ohledně stravy psů?
Jaké máte zkuenosti s granulemi? Kterými krmíte? Snad to nebude bráno jako reklama..
Čím krmit těně retrívra?
Měníte značky?
Já abych začla sama, krmím poslední dobou Acanou. Bůhvíproč ji začli zdraovat. Nevím čím to je, ale psi mi přibírají, jsou téměř válečkoidní a potřebuju se přesunout k light kám a vůbec asi k seniorkrmení. (6 a 8 let pes malé rasy). Máte i s tímto zkuenost?
děkuji moc.
psa som si poridila z utulku ked mal 5 mesiacov je to x ovčiaka a tam ho krmily K9 tak som stym pokracovala ked som nahodou vymenila bud vracal alebo hnackoval takze sme stalena k9 ani konzervu neznesie iba pyskoty alebo sunky aleborozok s maslom po vsetkom ostatnom ma hnacky alebo blinka
Není tady
Ahoj Wiki, je fakt, e retrívři mají sklony k tlouce...taky jim chutná zkus Carnilove, z toho by se přibírat nemělo, protoe obsahuje hlavně maso
Není tady
A co zkusit BARF? Je to pro psa nejpřirozenějí potrava. Kamarádka má chovnou stanici berňáků, a krmí tak u dva roky a nemůe si to vynachválit. Psi prý si taky chválí.
Není tady
My Carnilove - pes má víc energie, protoe jeho organismus se nemusí vypořádávat s nepotřebnou energií v podobě penice a brambor, tím pádem víc běhá a míň tloustne
Není tady
Ahoj co kupujete svému pejskovi za zřádlo?Váhám jestli mu mám kupovat granule či něco jiného
Není tady