|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Pro ovulaci? Nám v CAR říkali, že folík praská a je připraven tak od 18mm - 20mm, a v té době taky dělají třeba IUI. Někdo říkal i 22mm. Podle mě to má každá žena jinak...
Není tady
Diky,
chodim na pozorovani, jsetli mam ovulace a kdy mi dozravaji vajicka. Zatim to vypada dobre 13 den -19mm a to bez prasku. Nevim jak jsem na tom s hormonama musim pockat az na doktora ten mi to pry vsechno vysvetli.
Zkouset zacinam zase az pristi mesic,
este jednou dik 
Není tady

taky mám informaci 18-20mm. přičemž optimálně roste o 1-2 mm za den... jenže takhle to je teoreticky, praxe je u každé ženy jiná, jsou prostě takové, u kterých veškeré tabulky jdou stranou a rostou pomaleji... jako třeba u mne 

Není tady

mala.popelka napsal(a):
taky mám informaci 18-20mm. přičemž optimálně roste o 1-2 mm za den... jenže takhle to je teoreticky, praxe je u každé ženy jiná, jsou prostě takové, u kterých veškeré tabulky jdou stranou a rostou pomaleji... jako třeba u mne
A u mě...

Není tady
Já jsem měla tento cyklus folík 16DC 18mm,17mm,16mm a 13mm. IUI se dělala za dva dny. MUDr. říkal , že obecně rostou 1-2mm a pukají 22-24mm.
Není tady
Misho, u tebe to vypada dobre, ja mela 11 den 1.6 ovulace 13. den a velikost 1.9. Hodne zalezi jak je dlouhy cyklus. Ja mam 27 a to nestaci. Nejak jsem to nikdy nesledovala, ale budu muset zacit ach jo...
Není tady
Misho sleduj si bazalni teplotu, budes vedet kdy mas ovu.(Lehce rekne, blbeji provede)
Ja ted zacnu nove sledovani ovu, s pomoci letrozole(den 3-7)-neco jako clostil, + 1 injekce HCG + casovana souloz. Tak jsem zvedava jestli to vyjde. Dnes mam 1DC.
Budu brat vit B6 kazdy den, snad pomuze.
Co ted zkousis?
Není tady
Hodne holek ma s tim problemy, ja bych zkusila tu bazalni teplotu, to budes vedet urcite kdy mas ovu. Me ty ovu testy nikdy neukazaly pozitivni vysledek a mam ovu kazdy mesic. To muze byt i tvuj pripad.
Muj manza -3x spermio - poprve pobjevana slabsi pohyblivost.
muze to byt stresem, koureni, alkohol a mastrubace- tu omezit nebo radsi zakazat!! At si to chlapi setri pro nas!!
zkus tu stranku:lekari-online.cz
Není tady
To udelej, mereni nez vstanes z postele, kazde rano.
Muj taky nekouri, o vikendu si teda alkohol da, dre jako kun a stress, no hruza. Co pomaha pohyblivosti jsem se docetla vcera - tak to predavam. Jo a chlapi tu mastrubaci vetsinou taji 
Mej se krasne a at se dari!
Pro dnesek koncim, musim zajit nakoupit a tak.
Není tady