27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj, prosím poraďte mi: Zapomněla jsem si tabletku v prvním týdnu a měla jsem pohlavní styk, je velká ance, e budu těhotná? Sice jsem byla u lékaře a ten mi řekl e se nic neděje, e mám normálně pokračovat v antikoncepci, jene kdy jsem od něho přila tak jsem zjistila, e mám výtok...je to normální? nebo mám zase radi vyhledat lékaře? Děkuju za radu
Není tady
Zdravím, nevím co dělat s přítelem máme krásný vztah bez mráču, jak to bívá v prvních měsících nové lásky, tu aí si uíváme tři měsíce. Momentáleně jsem bez práce , mám pronajatou malou garsonku. Zjistila jsem, e jsem 14dní těhodná :-( .....vd\ jsem si myslela, e den zjitění těhotenství bude mým nejtastněí dnem a ve si budu uívat plnými douky, ale ...... :-( Nemělo by se mimčo přivect do stalilní rodiny?
Není tady
v první řadě si musí uvědomit co chce ty. já jsem la téměř přes mrtvoly měla jsem jasno mimo jsem chtěla a fakt e jsem bydlela a bydlím v pronájmu e nejsme vzati na tom nic nemění. kadopádně musí si v první řadě ujasnit co chce ty a pak bych oznamovala něco partnerovi a čekala na nějaké vyjádření. kadopádně ti drím palce a děj vědět jak si dopadla
Není tady
barysek napsal(a):
v první řadě si musí uvědomit co chce ty. já jsem la téměř přes mrtvoly měla jsem jasno mimo jsem chtěla a fakt e jsem bydlela a bydlím v pronájmu e nejsme vzati na tom nic nemění. kadopádně musí si v první řadě ujasnit co chce ty a pak bych oznamovala něco partnerovi a čekala na nějaké vyjádření. kadopádně ti drím palce a děj vědět jak si dopadla
A neměli by tohle řeit spolu? Je to snad "věc" obou ne?
Není tady
v prvni rade si musí uvědomit co chce ona ono se těko oznamuje něco k čemu ani nemá ty ádný postoj jako co to má probíhat stylem ahoj jsem těhotná. on a jak to vidí? a ona nevím hm rozhovor za vechny prachy já jsem neřekla neříkej mu to to v ádném případě ale v první řadě si musí ujasnit co chce ona a pak se vrhnout na nějaké oznamování. kdy samá neví tak jaká koliv odpověď od něj bude patná.
Není tady
Vechny zdravím a děkuji za názory,
s přítelem jsme se rozhodli, e si mimčo necháme dudlik . Své těhotenství jsem poznala velmi brzo, podle výpočtů přibině 10dní na ultrazvuku jetě nic vidět není, ale bohue mám nějaký nález na levým vaječníku a prý by mohlo jí o mimoděloní těhotenstí grater, ale nemusí to být také nic závaného ... je zvlátní jak jsme jetě před pár dny uvaovali jestli mimčo chcem a ted se oba bojíme, aby bylo ve jak má být. Ted musíme 13dní čekat a mít jen optimistycké mylenky stolt
Není tady
drím palce a je vechno v pořádku. snad tě alespoň troku uklidní e kamarádka i já jsme měli to samé a na dalím ultrazvuku bylo ve ok drím moc palce a dej vědět
Není tady
barysek : jééé mockrát děkuji, kadá taková zpráva mě moc potěí )))
Není tady
etři se odpocívej papej dobrutky a uvidí e tam přítě něco uvidí já jsem s první dcerou byla taky vyplaená dr se bál aby to nebylo zamklé těhotenství a přítě tam u bylo srdíčko. kamoka u dcery jetě chytla "super" dr její tam nějak nebyl a ona ji totálně vystihovala e je to takové rádoby těhotenství e nemá ani cenu dělat ultrazvuk ale ona si to vydupala a ta kravka ji hned začala stresovat mimoděloznim no a přítě byla bublinka a srdíčko take v klidu nohy v teple to doslova:-) a sebou venku neřekne:-)
Není tady
Bobina33 napsal(a):
Vechny zdravím a děkuji za názory,
s přítelem jsme se rozhodli, e si mimčo necháme dudlik . Své těhotenství jsem poznala velmi brzo, podle výpočtů přibině 10dní na ultrazvuku jetě nic vidět není, ale bohue mám nějaký nález na levým vaječníku a prý by mohlo jí o mimoděloní těhotenstí grater, ale nemusí to být také nic závaného ... je zvlátní jak jsme jetě před pár dny uvaovali jestli mimčo chcem a ted se oba bojíme, aby bylo ve jak má být. Ted musíme 13dní čekat a mít jen optimistycké mylenky stolt
Bobino,píe,e jsi cca 10 dní těhu a to je za normálních okolností velmi brzy na první UZ.Vem si,e jinak se sono dělá tak ve 12tt,já ho měla a někdy v 16tt a to u bylo vidět,e je ve jak má být.Kdo se stará dopředu,ten se stará 2x. Trap se tím a bude mít důvod. Zatím ho nemá,tak nepanikař a věř,e to bude dobrý....
Není tady