Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#951 25. 2. 2011 18:07

majkafa
Host

Re: Alkoholici a jejich partneři 5

dusičko, jednou se ti to taky podaří. Já se v některých věcech taky plácám až příliš dlouho, nejde mi to urychlit. V rozchodu s BM jsem se plácala šíleně dlouho. No, neuměla jsem to uzavřít rychleji.

#952 25. 2. 2011 18:07

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Ale hlavně - byla jsem do března 2010 na rodičáku gloria takže ta rezerva fakt nešla.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#953 25. 2. 2011 18:09

majkafa
Host

dusička napsal(a):

Ale hlavně - byla jsem do března 2010 na rodičáku gloria takže ta rezerva fakt nešla.

Když jsem byla na mateřské, taky jsem neměla šanci dělat nějaké rezervy, natož stavebko, či nějaká vysoká pojištění. A ty se 3 dětmi a mužem, jakého máš, já spíš obdivuju, jak to pořád ještě finančně zvládáš. Smekám, nedovedu si to vůbec představit. Zvládat běžný život. Myslím, že na nějaké rezervy absolutně není šance. Přijde mi, jako když někteří žijí v jiném světě. Asi ano, když nepoznali finanční nouzi. Já ji poznala moc dobře a zblízka, hlavně jako dítě doma s rodiči. Takže chápu.

#954 25. 2. 2011 18:10

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

majkafa napsal(a):

šmarjá,já to přece pochopila. Proto se podivuji, že "řešení dusičky" je problém. hm, hm, hm, že to píšeš zrovna ty.

Jaky je v tom rozdil ? Ja Ty, Lvice, Mikes ... ? Reseni Dusicky, jakkoli, kymkoli, je problem kazdeho kdo ji resi... To prece vis, nebo ne ? Ja jsem za ni ztratil cca 3 prispevky, at ji nechate byt, protoze je zrejme ve stavu, kdy sama nevi co chce a je vydeptana z domova. Po jejim poslednim prispevku jsem si o ni udelal dokonaly obrazek a ja sam za sebe mohu rict, ze to bylo plytvani moji enegrie pro neco, co je naprosto zbytecne. Ale pohoda dzez. Pockam si dva tydny ( psala ze za 2 tydny ma jit manzel pracovat ) a bude resit opet to same, nebo to v prubehu te doby jeste 3 x zmeni.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#955 25. 2. 2011 18:12

majkafa
Host

Morphe, já s tím problém nemám. Nepřeháníš to s těmi problémy? Jdi si na své vlákno plácat ty své výmysly.

Btw ty tady taky furt řešíš a rozebíráš tu svou bývalou přítelkyni, co s tebou stále bydlí. Možná déle, než dusička, a to s ní nemáš děti ani nejsi sezdaný.

Upravil(a) majkafa (25. 2. 2011 18:13)

#956 25. 2. 2011 18:13

morpheus
Babinet Klub
Web

Proc si myslis, ze jsou to nesmysly ? neco Ti na tom nesedi ? Zeby zrcadlo ? Kuwa, kuwa ? va

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#957 25. 2. 2011 18:14

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Morfe - prosím, vykašli se na mě ano?
Běž si řešit svoje výmysly a příběhy jinam, toto vlákno je alkoholici a jejich partneři. Neztrácej tu se mnou slovo.
Je to můj problém, jestli tu bude něco řešit o sobě nebo ne. Přehlížej mě, dej si mě do ignorovaných, fakt mi Tvoje řeči nic nedávaj. Chováš se jak ženská - drbna, normálně mi přijde že máš myšlení babizny.

Není tady

#958 25. 2. 2011 18:29

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Dušičko, já tebe taky hjarta. Držím ti palce. První krok jsi udělala a ty další uděláš, až sama budeš cítít, že jo to pravé ořechové. tummenupp Ono udělat ten první krok je ta nejtěžší věc. Můj otec je taky alkoholik......

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#959 25. 2. 2011 18:32

Lvice
♥♥♥♥♥--

Morphe, to gesto od tebe bylo z mého úhlu pohledu hezké. smile Ale jelikož neznám zákulisí, tak mi nepřísluší to nějak komentovat.... wink

Není tady

#960 25. 2. 2011 18:40

morpheus
Babinet Klub
Web

majkafa napsal(a):

Btw ty tady taky furt řešíš a rozebíráš tu svou bývalou přítelkyni, co s tebou stále bydlí. Možná déle, než dusička, a to s ní nemáš děti ani nejsi sezdaný.

Jak myslis ze ji resim ? Ji neresim, kdybych resil, poznas to. Pisu dialogy, ktere jsou vymyslene, je to pro pobaveni.

Znas pozadi meho vztahu s moji pritelkyni ? Neznas. Znas jem to, co sem napisu, vic ne. Co vis, co z toho co o ni napisu je pravda a co Ty vis, zda to neni sousedka, ktera mi jen uvari a prijde vecer na sexik ? K cemu je byt sezdany, ze mi to tady tak vycitas ? Kvuli caru papiru, jak ho mnohe z vas oznacily ? Pro me je snatek nejdulezitejsi moment v mem zivote, musim si vybrat takovou zenu, abych se s ni nemusel rozvadet, proto s pritelkou chodime UZ 10 let wink Prosli jsme si s pritelkou vsim, kompletne vsim, cim se projit da a pokud budeme oba chtit, tak se v lete sfleku vezmeme, protoze ani jedna z tech co jsem poznal, se JI nevyrovnala. Nejake otazky ?

Není tady

#961 25. 2. 2011 18:41

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

Morfe - prosím, vykašli se na mě ano?

Pokud sisi to nevsimla, na Tebe jsem se vykaslal uz v lednu.

Není tady

#962 25. 2. 2011 18:47

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

morpheus napsal(a):

Co kdyby jste se na chvilku na to vybodly a nechaly Dusicku na pokoji ? To ze tady pise je jeji vec, ja osobne bych to nepsal, protoze mi je putna, jaky nazor ma napriklad Majkafa, nebo Venuse, Kiara, Bramborka, Dusicka, atd...ale co to tady ctu, tak je to jen jakesi tlaceni ji do neceho, co ona uvnitr mozna ani nechce a pokud se rozhodne jinak, padaji na ni vycitky babinetek sice ne ze je vylozene ( doplnte si vhodne slovo ), ale tak to z textu vyplyva.
To se dela devcata ??? mad To jste kamaradky ??? mad Zaplatpanbu ze jsem chlap...

Vy tady clovece nemate dozor ani moderaci.
dumbom

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#963 25. 2. 2011 18:54

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Prosím moderátorky, aby upozonili Morfa,že toto vlákno plevelí a je na tomto vlákně offtopic že toto vlákno je citlivé pro ženy alkoholiků. V tomto vllákně nikdo nemluví nesmysly,
toto vlákno přináší nejenom mě, ale i dalším čtenářkám bbn smutné příběhy, příběhy, jak bojovat s alkoholem.

Upravil(a) dusička (25. 2. 2011 18:55)

Není tady

#964 25. 2. 2011 18:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

bože vy jste tady dneska teda řádili mad
než se tím vším prokoušu ...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#965 25. 2. 2011 19:03

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

morpheus napsal(a):

Co kdyby jste se na chvilku na to vybodly a nechaly Dusicku na pokoji ? To ze tady pise je jeji vec, ja osobne bych to nepsal, protoze mi je putna, jaky nazor ma napriklad Majkafa, nebo Venuse, Kiara, Bramborka, Dusicka, atd...ale co to tady ctu, tak je to jen jakesi tlaceni ji do neceho, co ona uvnitr mozna ani nechce a pokud se rozhodne jinak, padaji na ni vycitky babinetek sice ne ze je vylozene ( doplnte si vhodne slovo ), ale tak to z textu vyplyva.
To se dela devcata ??? mad To jste kamaradky ??? mad Zaplatpanbu ze jsem chlap...

Vy tady clovece nemate dozor ani moderaci.
dumbom

A jeste neco: jeden pomerne slabe mysleny (ehmmmm) prispevek jednoho hulvata, ze  ktereho cisi infantilni radost, a vyplazuje pritom jazykem, nad tim, ze se jedn zena a mama od tri deti zmita v zavaznych problemech.

morpheus napsal(a):

ALL : Kdo tedy tu nejvic pozna Dusicku a kdo je ten nejbystrejsi kluk z Babinetu ? tongue Muzete trikrat hadat. Ja vam to rikal, jak to dopadne, ale vy ze neeee ... tongue

Upravil(a) sahleb (25. 2. 2011 19:04)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#966 25. 2. 2011 19:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Děkuji moc všem za názory hjartahjartahjarta
Vím, že slibuje, že kecá, nevěřím mu, nemám v manželovi důvěru. Ale prostě tam mladšího kluka nemůžu nechat samotného a jít do nejistoty. Tam mám aspon jistotu, že bydlím. A platím mín než v předraženém 1+1. (jasný výmluva, pa mě pěkně natáhla). Bojím se,že to neutáhnu.
To nebylo rozhodnutí manžela, ale rozhodnutí moje. Mám strach.
A Javeno - proč píšeš, že by ses nikdo neobětovala chlapovi? Já to přece nikde nepsala.
Víš jaký razím heslo? Dětem se obětuju, ale chlapovi ne. Asi takto.
Já vím, že je to nepochopitelný, že jsem hloupá, blbá, že jsem měla za každou cenu jít, ale mám strach.
Rozvod proběhne, nebudu ho stahovat (už i kvůli připadným dalším dluhům).
Budu žít sama, budu tam žít kvůli dětem.
A David? Kecali jsme spolu, pochopil to,taky měl strach,že by nám za rok neprodloužila smlouvu. (sice paní tvrdila,že má 17tiletého kluka, který do našeho městečka nechce, že žijou v Ustí n.L. ale kdo ví co bude, proč třeba neřekla, když bude vše bez problémů, prodloužíme na jak dlouho chcete). Ale samozřejmě to je jen jedna z mých výmluv proč ne dumbom gloria

dusičko, kvůli dětem ? ty si myslíš, že čumět na vožralýho tatíka je hezkej zážitek a vzpomínka na dětství ?
aspoň řekni narovinu, že máš strach sama za sebe, že to neutáhneš atd, ale nevymlouvej se prosím tě na děti.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#967 25. 2. 2011 19:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

venuše napsal(a):

Stejne jednou odejdes.....  dumbom
Chudaci deti! Pises, ze se jim obetujes, ale ted myslis jen na sebe, abys mela klid a nemusela se stehovat. Tvuj manzel vi, jak te zmaknout, abys zustala....

přesně tak.

Není tady

#968 25. 2. 2011 19:17

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

PPavli - ano mám strach z nejistoty, z toho že to neutáhnu. Mám strach ze všeho. Vše ostatní jsou výmluvy. Nevím, jak z toho ven. Prostě na to nemám

Není tady

#969 25. 2. 2011 19:21

Lvice
♥♥♥♥♥--

Nebuďte na ní tak přísní. Prostě k tomu musí dozrát, no vissla. Nic se nedá lámat přes koleno.......

Není tady

#970 25. 2. 2011 19:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Selima napsal(a):

morpheus napsal(a):

Agewa : Odstehovat se muze vzdycky neni-liz pravda ?

Dusicka : Je dobre davat nove sance partnerovi, ale nemelo by jich byt mnoho. Dospely clovek pochnape ein-zwei. Tvuj to zrejme nechnape a navic on velmi dobre vi co dela a hlavne jak na Tebe...toto je vsak na soukromou diskusi a ne na sklo smile

Nie, až bude mať obostavený plat a exekútor jej bude dýchať na krk, môže ísť akurát to azyláku - alebo do väzenia pre dlžníkov... wink No nič, Dusička, si večná naivka a optimistka, v niečom mi pripomínaš mňa... ale však tvoje rozhodnutie. Ale ja tipujem, čo do štvrť roka tu budeš riešiť "Odsťahovanie od alkoholika, Séria B"... roll

Ne Seli, nebudu už tady psát, je to trapný. Budu to dusit v sobě. Já to vím, nebudu to ventilovat.
Jsem tady na bbn čtyři roky, začala jsem ventilovat moje pocity až loni v říjnu. Myslela jsem,že to zvládnu. Nezvládla jsem to. Nebudu zatěžovat okolí. Nechám si to pro sebe jako celou dobu stolt

nebuď trdlo. to, že s tebou nesouhlasíme, žes to nedotáhla do konce neznamená, že to v sobě musíš dusit a dělat tady ramena, i když se cítíš na ho.v.no.

Není tady

#971 25. 2. 2011 19:24

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Lvice napsal(a):

Nebuďte na ní tak přísní. Prostě k tomu musí dozrát, no vissla. Nic se nedá lámat přes koleno.......

Bohuzel, situace je v tomto state takova, ze matka s detmi nema na zivobyti v byte 35m2. Presto ze pracuje na cely uvazek si mnohe nemuze dovolit. A to pochybuji, ze najem je nejak obzvlate vysoky. Treba jako v Praze.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#972 25. 2. 2011 19:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Seli - to víš, že si je neodkládám dumbom žiju od výplaty k výplatě, a představa, že platím složenky dvakrát tolik, nejdřív jsem si říkala uklidnovala, snad to nějak zvládnu, ono se to nějak udělá, ale čím víc o tom přemýšlím, tím víc si říkám, neutáhnu.

dusi, je spousta rozvedených ženských, některé nedostávají ani alíky od exe, samy se strají o děti, platí byt a jít to prostě musí.

Není tady

#973 25. 2. 2011 19:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Víte o čem jsem přemýšlela?
Sestřenka odešla z manželství - až díky přítelovi, s kterým je dodnes.
Ségra - odešla z manželství - díky přítelovi.
Chtěla bych milovat, jít za láskou, to jediný by mi zachránilo. Mít sílu. jít bezhlavě.
Asi jsem fakt pitomá dumbom

ach jo roll

Není tady

#974 25. 2. 2011 19:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Lvice napsal(a):

Já pro změnu souhlasím s Morphem. Přestože souhlasím s názory aktérek, které život a rozvod s alkoholikem mají za sebou, začínám mít pro změnu velice nedobrý pocit, že ony dotyčné hodily Dušičku na druhou stranu bariéry: zase jsem to zpackala, stojím za prd, selhala jsem a pěkně v ní prohloubily pocity viny...... A to myslím nebylo cílem. Zklamala Vaše očekávání? Sorry, ale to jsou vaše očekávání. vissla

Dušičko, za svou osobu píšu: I já si myslím, že bez alkoholického manžela by ti bylo rozhodně lépe. Ale pokud ses rozhodla tak, jak ses rozhodla, je to tvoje osobní volba a nikdo nemá právo ti do toho kecat. Pokud budeš někdy litovat, pak jen svého rozhodnutí. Nic není dobře ani špatně a v daném okamžiku se rozhodujeme tak, jak nejlépe umíme. Zatím to umíš takhle, taky dobře. Pokud někdy dospěješ do bodu B, už víš, co a jak udělat. Taky dobře. Nakonec si i zjistila, že pokud se obrátíš na Morpha, je ochoten ti pomoci. A ne jen na sklo. Další goldík k dobru. Tak se drž!

lvice, žilas někdy s aloholikem ? máš tuhle zkušenost ?

Není tady

#975 25. 2. 2011 19:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Wiki napsal(a):

dusička napsal(a):

No jasně mad jako zkusit bych to mohla, to jo, založit si stavebko na sebe, začít si spořit.
Když ted bude vydělávat těžký prachy tillfreds nojo, to je fakt, se budu mít jak v ráji tillfreds (seli - pozvedla si mi trošku náladu - díky stolt
všem moc děkuju hjarta
já vím,že se nic doma nezmění, nevěřím tomu, tak naivní nejsem, nezůstávám kvůli tomu, že se manžel změní, že bude vydělávat těžký prachy (to mě rozesmálo stolt) že se budeme milovat a ctít jako dřív.

Panebože Dušo, babo jedna, už mě neštvi - stavebko a jiné formy finanční rozvahy už jsi měla mít dávno udělané. Rezervu musíš mít za všech okolností. Na jedné straně úplně klidně vyhodíš pár litrů provizi za nic (a to jedna věc o které víme)a pár stovek měsíčně si nespoříš. I děti stsp (či cokoliv jiného) mají mít založené. Těm se to sakra sejde.
Ty bys holka měla udělat zgruntu pořádek.Ve všem - v sobě, ve vstupování do tvého prostoru, ve vztazích (partner, děti, rodina), bydlení, finance, zajištění......Je muž pojištěný? (jen tak mmch mě napadlo) a ty? 
Ale už to prosím tě začni "zkoušet" a hodně rychle! Tu rezervu budeš potřebovat!

Jakou rezervu si mohla asi tak udelat s alkoholikem a 3 detma?

tak to jsem si říkala taky ...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí