Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#926 25. 2. 2011 14:32

majkafa
Host

Re: Alkoholici a jejich partneři 5

dusička napsal(a):

Víte o čem jsem přemýšlela?
Sestřenka odešla z manželství - až díky přítelovi, s kterým je dodnes.
Ségra - odešla z manželství - díky přítelovi.
Chtěla bych milovat, jít za láskou, to jediný by mi zachránilo. Mít sílu. jít bezhlavě.
Asi jsem fakt pitomá dumbom

To jsou nesmysly. Berličky. Ségra a i sestřenka jsou ještě mladé, ještě se neví, jak to bude dál.
Jediný, kdo tě zachrání, jsi ty sama. Dokud to nepochopíš, nepostoupíš dál.

#927 25. 2. 2011 14:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Jasně Majkafo, ted nad tím přemýšlím.
To by musela být mohutná láska,
a já nevím,jestli budu ještě někdy schopná milovat a věřit. Tedy - hlavně věřit.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#928 25. 2. 2011 14:50

majkafa
Host

"Mohutná láska" ve tvém duševním rozpoložení bude akorát převozník. Nemaluj si vzdušné zámky, dusi.

#929 25. 2. 2011 14:59

Peťuli
♥♥♥♥---

Dusi, když jsem se odstěhovala od manžela (to už jsem měla podanou žádost o rozvod), tak jsem byla snad jen měsíc sama a hned jsem si našla přítele. Tehdy jsem myslela jak velká láska to je, ale byla  to má těžká zamilovanost. Poté jak jsem byla v manželství citově vyprahlá se ani nedivím, že jsem měla těžce růžové brýle a přehlížela všechny signály a že jich bylo požehnaně, že všechno až tak v pořádku nebude. Vyklubal se z něj alkoholik a člověk, který deptal mého syna. Po rozchodu s ním jsem byla rok sama, dala jsem se dopořádku, srovnala jsem si priority, zjistila jsem co od muže do života potřebuju a teď přesně takového muže jakého jsem chtěla mám. Jak říkala jednou Wiki, zadala jsem objednávku a on se objevil. Teď často se smíchem říkám, že jsem zvědavá co jednou zjistím, že jsem v té objednávce zapomněla. Teď s odstupem vím, že ta roční pauza byla naprosto nutná pro mě samotnou, abych si všechno ujasnila, utřídila a vydala se tím správným směrem.

Není tady

#930 25. 2. 2011 15:19

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Co kdyby jste se na chvilku na to vybodly a nechaly Dusicku na pokoji ? To ze tady pise je jeji vec, ja osobne bych to nepsal, protoze mi je putna, jaky nazor ma napriklad Majkafa, nebo Venuse, Kiara, Bramborka, Dusicka, atd...ale co to tady ctu, tak je to jen jakesi tlaceni ji do neceho, co ona uvnitr mozna ani nechce a pokud se rozhodne jinak, padaji na ni vycitky babinetek sice ne ze je vylozene ( doplnte si vhodne slovo ), ale tak to z textu vyplyva.
To se dela devcata ??? mad To jste kamaradky ??? mad Zaplatpanbu ze jsem chlap...

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#931 25. 2. 2011 15:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

dusička napsal(a):

Chtěla bych milovat, jít za láskou, to jediný by mi zachránilo. Mít sílu. jít bezhlavě.

Tá sila ale nepríde zvonka... prípadný impulz príde, keď budeš TY pripravená stolt - inak to nebude mať zmysel.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#932 25. 2. 2011 15:24

morpheus
Babinet Klub
Web

majkafa napsal(a):

"Mohutná láska" ve tvém duševním rozpoložení bude akorát převozník. Nemaluj si vzdušné zámky, dusi.

Ja jsem prevoznikem uz 20 let a pokazde beru 1 minci, kterou mi musi zena zaplatit, jeste se mi nestalo, ze by nezaplatila a ja nejakou neprevezl wink Ale to je na hooodne dlouhe vypraveni smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#933 25. 2. 2011 15:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Morphe, keby nechcela, nepíše sem... predpokladám, že je dospelá a sovjpráva, ak to sem  píše mladistvý/á, tak v tym przypadku Au... A píšu jej prevážne baby so špecifickými skúsenosťami. stolt Nikto nežijeme jej život, nikto nevidíme do nej ani do muža, to je fakt, ale každá prispeje(me) svojou osobnou skúsenosťou a ona si už vyberie. Ale je fakt, že tuším, čo si vyberie a čo (ne)urobí. smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#934 25. 2. 2011 15:40

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Já pro změnu souhlasím s Morphem. Přestože souhlasím s názory aktérek, které život a rozvod s alkoholikem mají za sebou, začínám mít pro změnu velice nedobrý pocit, že ony dotyčné hodily Dušičku na druhou stranu bariéry: zase jsem to zpackala, stojím za prd, selhala jsem a pěkně v ní prohloubily pocity viny...... A to myslím nebylo cílem. Zklamala Vaše očekávání? Sorry, ale to jsou vaše očekávání. vissla

Dušičko, za svou osobu píšu: I já si myslím, že bez alkoholického manžela by ti bylo rozhodně lépe. Ale pokud ses rozhodla tak, jak ses rozhodla, je to tvoje osobní volba a nikdo nemá právo ti do toho kecat. Pokud budeš někdy litovat, pak jen svého rozhodnutí. Nic není dobře ani špatně a v daném okamžiku se rozhodujeme tak, jak nejlépe umíme. Zatím to umíš takhle, taky dobře. Pokud někdy dospěješ do bodu B, už víš, co a jak udělat. Taky dobře. Nakonec si i zjistila, že pokud se obrátíš na Morpha, je ochoten ti pomoci. A ne jen na sklo. Další goldík k dobru. Tak se drž!

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#935 25. 2. 2011 15:46

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Selima napsal(a):

smile Keď si to budeš hovoriť, tak to holt bude pravda... čo už. Aspoň skúsiť by si to mohla, nie? Keď ten múža bude teraz zarábať ťažké prachy, dávať ti na deti a domácnosť... vissla

No jasně mad jako zkusit bych to mohla, to jo, založit si stavebko na sebe, začít si spořit.
Když ted bude vydělávat těžký prachy tillfreds nojo, to je fakt, se budu mít jak v ráji tillfreds (seli - pozvedla si mi trošku náladu - díky stolt
všem moc děkuju hjarta
já vím,že se nic doma nezmění, nevěřím tomu, tak naivní nejsem, nezůstávám kvůli tomu, že se manžel změní, že bude vydělávat těžký prachy (to mě rozesmálo stolt) že se budeme milovat a ctít jako dřív.

Panebože Dušo, babo jedna, už mě neštvi - stavebko a jiné formy finanční rozvahy už jsi měla mít dávno udělané. Rezervu musíš mít za všech okolností. Na jedné straně úplně klidně vyhodíš pár litrů provizi za nic (a to jedna věc o které víme)a pár stovek měsíčně si nespoříš. I děti stsp (či cokoliv jiného) mají mít založené. Těm se to sakra sejde.
Ty bys holka měla udělat zgruntu pořádek.Ve všem - v sobě, ve vstupování do tvého prostoru, ve vztazích (partner, děti, rodina), bydlení, finance, zajištění......Je muž pojištěný? (jen tak mmch mě napadlo) a ty? 
Ale už to prosím tě začni "zkoušet" a hodně rychle! Tu rezervu budeš potřebovat!

Není tady

#936 25. 2. 2011 16:08

morpheus
Babinet Klub
Web

Lvice napsal(a):

Já pro změnu souhlasím s Morphem. Přestože souhlasím s názory aktérek, které život a rozvod s alkoholikem mají za sebou, začínám mít pro změnu velice nedobrý pocit, že ony dotyčné hodily Dušičku na druhou stranu bariéry: zase jsem to zpackala, stojím za prd, selhala jsem a pěkně v ní prohloubily pocity viny...... A to myslím nebylo cílem. Zklamala Vaše očekávání? Sorry, ale to jsou vaše očekávání. vissla

Dušičko, za svou osobu píšu: I já si myslím, že bez alkoholického manžela by ti bylo rozhodně lépe. Ale pokud ses rozhodla tak, jak ses rozhodla, je to tvoje osobní volba a nikdo nemá právo ti do toho kecat. Pokud budeš někdy litovat, pak jen svého rozhodnutí. Nic není dobře ani špatně a v daném okamžiku se rozhodujeme tak, jak nejlépe umíme. Zatím to umíš takhle, taky dobře. Pokud někdy dospěješ do bodu B, už víš, co a jak udělat. Taky dobře. Nakonec si i zjistila, že pokud se obrátíš na Morpha, je ochoten ti pomoci. A ne jen na sklo. Další goldík k dobru. Tak se drž!

godlikegodlikegodlikegodlike
Beru zpet co jsem zahlasil na Tvou adresu o par stranek pred...Uplne vazne.

Není tady

#937 25. 2. 2011 16:13

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Panebože .. držte mě ..!! dumbom

Dušičko, TO nemyslíš vážně? že ne??!
Holka, prosím tě, ty se nejdříve prober,  sama postav na vlastní nohy, se vším všudy, totéž proveď s dětma, a pak teprve řeš kraviny. Žádnej chlap na světě ti nepomůže. problém máš ty, tvé děti a vyřešit ho musíš jen TY. Až toto pochopíš, vyhraješ.

Není tady

#938 25. 2. 2011 17:11

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Co kdyby jste se na chvilku na to vybodly a nechaly Dusicku na pokoji ? To ze tady pise je jeji vec, ja osobne bych to nepsal, protoze mi je putna, jaky nazor ma napriklad Majkafa, nebo Venuse, Kiara, Bramborka, Dusicka, atd...ale co to tady ctu, tak je to jen jakesi tlaceni ji do neceho, co ona uvnitr mozna ani nechce a pokud se rozhodne jinak, padaji na ni vycitky babinetek sice ne ze je vylozene ( doplnte si vhodne slovo ), ale tak to z textu vyplyva.
To se dela devcata ??? mad To jste kamaradky ??? mad Zaplatpanbu ze jsem chlap...

Morfe - proč sem chodíš, máš nějaký problém s alkoholiky?
NEvíš o tom nic gloria Nemusíš psát, aby se na mě vybodly
myslí to se mnou dobře, prožily si s alkoholikem peklo,píšou ze zkušenosti.
do ničeho mě netlačí, píšou své názory
A mně moc moc moc pomáhaj.
Nevadí mi, názor byt negativní na mou osobu. Mám o čem přemýšlet.
Vždyt Wiki,Bramborka, Majkafa - napsali co jsem potřebovala
neberou to jako zradu, netlačí mě do ničeho.
Je to moje věc, jak se rozhodnu.
Já to vím.
Asi potřebuju ještě víc nakopnout od života.
Morfe - nikdy bych za tebou nešla škemrat o pomoc.
Nechci převozníka.

Není tady

#939 25. 2. 2011 17:36

Lvice
♥♥♥♥♥--

Jo jo, takhle to vypadá, když není člověk sám za sebe a nechá se totálně zblbnout. Velice poučné - pro mně. stolt.

Hele Morphe, a mě bys taky pomoh, když budu v koncích? Já si o tu pomoc klíďo píďo řeknu smile.

Není tady

#940 25. 2. 2011 17:40

morpheus
Babinet Klub
Web

Ale notak Lvice. Ty jsi Lvice a dokazes si pomoci sama. Ale abych se nevyhybal odpovedi : Pokud bych Te znal tak dobre jako Dusicku, jiste bych Ti pomohl.

Není tady

#941 25. 2. 2011 17:42

Lvice
♥♥♥♥♥--

big_smile wink

Není tady

#942 25. 2. 2011 17:48

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Lvice - mám Tě ráda hjarta

Není tady

#943 25. 2. 2011 17:51

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

Asi potřebuju ještě víc nakopnout od života.

Tak to asyk vazne potrebujes. Ja Ti jen popreji mnoho stesti...Budes ho totiz potrebovat.

Není tady

#944 25. 2. 2011 17:53

morpheus
Babinet Klub
Web

Lvice napsal(a):

big_smile wink

Taks to slysela. A mam o problem mene tummenupp

Není tady

#945 25. 2. 2011 17:55

majkafa
Host

morpheus napsal(a):

Lvice napsal(a):

big_smile wink

Taks to slysela. A mam o problem mene tummenupp

To by byl problém? Po tom všem? Hm. Tak problém. va

#946 25. 2. 2011 17:58

morpheus
Babinet Klub
Web

Majkafa : Uz nemusim resit Dusicku. Ona to ani nepotrebuje vis ? Ona je dost v pohode a napsala to jasne. Takze proto ten no problem, vse co se musi nejak resit, je problem a Dusicka uz muj problem neni ...

Není tady

#947 25. 2. 2011 17:59

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Dusicko nevim jestli ses rozhodla spravne nebo ne,nikdy jsem nezila s alkoholikem i,kdyz muj BM je ditetem alkoholiku.Vim v jake bide diky tomu zil.
Jinak muj nazor je takovy,ze ty ses vlastne v pasti,at odejdes nebo ne vyjde te to nastejne.
Kde mas jistotu,ze te tvuj manzel bude platit na deti alimenty.Pokud pije vse propije.Pokud bude nezamestnany z ceho te ty alimenty bude platit?
Ty spis musis uvazouvat o tom jestli si schopna ty deti sama uzivit,pokud jo,odesla bych,ale je tam to ale....co,kdyz ztratis praci?......Opravdu tezka situace,Sama opravdu nevim jak bych se zachovala ja.
Vubec te nepokladam za zbabelou,ze si zustala, mas to strasne tezky at udelas co udelas.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#948 25. 2. 2011 17:59

majkafa
Host

morpheus napsal(a):

Majkafa : Uz nemusim resit Dusicku. Ona to ani nepotrebuje vis ? Ona je dost v pohode a napsala to jasne. Takze proto ten no problem, vse co se musi nejak resit, je problem a Dusicka uz muj problem neni ...

šmarjá,já to přece pochopila. Proto se podivuji, že "řešení dusičky" je problém. hm, hm, hm, že to píšeš zrovna ty.

#949 25. 2. 2011 18:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Morfe - ano jsem v pohodě, jasný rock
A proč píšeš Majkafě, že už mě nemusí řešit? Psala jsem to někde. Psala jsem Tobě, proč píšeš sem na alkoholiky, pro mě, pro ženský co sem do tohoto chlívku píšou velice citlivé téma, žádný řečičky a kecičky okolo, žádné blabla bla a Tvoje kecy.... Tak prosím, pokud nemáš nic k tématu alkoholu, nepiš nic na mou osobu. Děkuju. Tvoje názory mi nic nepřinesou, neb Ty strašně kecáš.
Majkafa - ta mi mluví do duše, i ostatní, mám o čem přemýšlet a žene mě to dál.
Erem - díky, že mě chápeš.
ženský mě taky chápou, jen nechápou, že to nedokáže. dumbom Ony jsou o kus dál než já.

Není tady

#950 25. 2. 2011 18:05

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

dusička napsal(a):

Selima napsal(a):

smile Keď si to budeš hovoriť, tak to holt bude pravda... čo už. Aspoň skúsiť by si to mohla, nie? Keď ten múža bude teraz zarábať ťažké prachy, dávať ti na deti a domácnosť... vissla

No jasně mad jako zkusit bych to mohla, to jo, založit si stavebko na sebe, začít si spořit.
Když ted bude vydělávat těžký prachy tillfreds nojo, to je fakt, se budu mít jak v ráji tillfreds (seli - pozvedla si mi trošku náladu - díky stolt
všem moc děkuju hjarta
já vím,že se nic doma nezmění, nevěřím tomu, tak naivní nejsem, nezůstávám kvůli tomu, že se manžel změní, že bude vydělávat těžký prachy (to mě rozesmálo stolt) že se budeme milovat a ctít jako dřív.

Panebože Dušo, babo jedna, už mě neštvi - stavebko a jiné formy finanční rozvahy už jsi měla mít dávno udělané. Rezervu musíš mít za všech okolností. Na jedné straně úplně klidně vyhodíš pár litrů provizi za nic (a to jedna věc o které víme)a pár stovek měsíčně si nespoříš. I děti stsp (či cokoliv jiného) mají mít založené. Těm se to sakra sejde.
Ty bys holka měla udělat zgruntu pořádek.Ve všem - v sobě, ve vstupování do tvého prostoru, ve vztazích (partner, děti, rodina), bydlení, finance, zajištění......Je muž pojištěný? (jen tak mmch mě napadlo) a ty? 
Ale už to prosím tě začni "zkoušet" a hodně rychle! Tu rezervu budeš potřebovat!

Jakou rezervu si mohla asi tak udelat s alkoholikem a 3 detma?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí