29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zuzi jeste jdou stahnout ty popruhy nahore u ramen. Jako smerem k hrudniku. Uvidis, ze to pomuze.
Preji prijemne noseni
Není tady
Zuzi pokud je to sice macek, ale je ještě krátkej, tak nožky dovnitř, já začala do Manducy Julku dávat teda až tak od ukončených 4M a nožky už ven. Vždy teda v látkovce, to mi přišlo, že ničemu nevadilo. A určitě do 6M ramenní popruhy křížem, víc mi to vyhovovalo. Předtím jsem měla dojem, že mi sjedou, když jsou normálně, teď už ale jen normálně, jak je větší. Ukaž foto a přeju příjemné nošení, Manduca je dobrá volba, hlavně zdravá!!! Prima.
Není tady
Zdravím nosící maminky, prodávám batolecí pandu, tak kdybyste měl někdo zájem - http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=59261368&tab=0 , u nás používaná od 18měs. do 3 let, byly jsme moc spokojené
Upravil(a) Luci27 (25. 9. 2012 22:01)
Není tady
Maminky, nosily jste i v těhotenství? V čem? Jak dlouho? A jak (břicho/záda;) )?
Díky moc.
My máme Manducu, a nosila bych i teď. Myslím, že když to stahnu v pase, tak to teď ještě tak nevadí a pak naopak by to mohlo jít stahnout na bocích. Co?
Pořád lepší nosit v Manduce než v ruce - si tak říkám...
Není tady
Holči já nosila na břiše, bylo mi to pohodlné tak do nějakého 17.týdne, pak už moc nee. Se zádama jsme moc nekamarádili takže pak už jsem v těhu nenosila. Ale jsou holky co nosí až do konce, ale v šátku, to si můžeš uzel uvázat nad břicho. Jak bederák u manducy ti bude přes břicho příjemný to nevím, asi moc nee. Já už pak přes břichi nesnesla nic
a gratuluju
Není tady