6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jak nesedlo, krásně se směje, áteček má zajímavou kombinaci barev, a Maty jsou u dlouho neviděla, kdee je to miminečko ?
Není tady
Teda holky, vy mě drásáte. Furt si říkám, e nenosím tolik, abych potřebovala jiný átek. Ale je to tak lákavé...
Není tady
Jani - jo miminečko roste stejně jako vichni ostatní. U předvádí taneční kreace u nábytku Nějak se mi nedaří ten čas zadret
teo - jednomu átku u vás musí být hooodně smutno
Není tady
Definitiv napsal(a):
teo - jednomu átku u vás musí být hooodně smutno
Není tady
to byly časy, kdy jsem říkala, e jeden átek mi spolu s manducou stačí
Def, nám se té nedaří zadret ten čas, hrozně to utíká
a Tobi té tancuje, ale jetě se mi ho neodařilo zachytit na kameru
Není tady
a ke girasolku, u se stává ňuchacím , je velmi pohodlný i 12 kilovým Tobíkem nikde netalčí, jsem z něj mile překvapena, to jen čekat , kdy dorazí snow rainbow ,a mu v té didymosí společnosti není smutno
Není tady
Defi-tohle je zajimava kombinace, tu sem nejak nepostrehla. Ja jsem zvedava, jestli se k nam taky Girasol dostane, zatim ticho po pesine.
Jinak uz jsem chtela napsat, ze dite se odmita nosit v satku, Manducu akceptuje a svete div se, vcera se nechal bez jeceni a propinani do luku navazat. Uz i slza ukapla, ze satky budou lezet ladem. Budu doufat, ze je to nejake vzpouzeci obdobi. Ale Filda byl odjakziva nespolupracujici nosenec, akorat ted uz ho kolikrat fakt nenavazu, jedine nasilim na bricho. No asi si budu muset nastudovat manual k Manduce, kdyz ho budu muset nekam takhle dopravit a on zrovna nebude mit naladu.
Není tady
Pauli - ten je výcarský (nepsala jsem to u? u jsem z toho jelen), take na obchodech, odkud se objednávalo nebyl. Já ho vydraila na ebay, líbilo se mi právě i to, e nejspí budu jediná v čr, kdo ho bude mít Asi jsem trochu átkový snobík
Není tady
Ahoj holky,jdu k vam pro radu, zacaly jsme s malou satkovat, v satku se ji libi, nejradsi ma kolibku, ale ted je problem, ze se chce nosit porad!!!at uz v satku nebo na rukach....prakticky ji nikam nemuzu polozit, protoze se hned vzbudi a zase se chce nosit...no jsem z toho dost unavena a tak si rikam, jestli satkovanim nezpusobim to, ze ji ted budu porad jen nosit.....no a jak zacina rust, tak je to pekne znat.
Jake mate zkusenosti vy? Diky
Není tady
Kokosko neboj. Nic átkem nezpůsobí. Naopak mimčo bude mít jistotu, e je tu máma pro něj . To období chování mají vechna mimča. U nás to nkonc bylo tak, e Dany byl ze átku dostatečně uchovanej a pak ani moc o chování nestál.
Tak neboj a klidně no dál
Není tady
Kokosko-nos co to pujde, dite potrebuje byt min do jednoho roku noseno, nasyti se tak pocitem bezpeci a jistoty po cely zivot, bude pak samostatnejsi, zdrave sebevedome....Dle meho je hodne dulezite nosit velmi casto do tretiho mesice veku ditka, rika se tomu ctvrty trimestr. Ditko si zvyka na nove podminky, nez na ktere bylo zvykle z briska. Chybi mu neustale pohyby, tlukot srdicka maminky, pevne sevreni jako pocit bezpeci v deloze. Nosenim tomu drobeckovi usnadnime szivani se, ziska duveru nejen on, ale i maminka, ktera je mimi stale na blizku a intuitivne pozna jeho potreby.
Není tady
Kokosko Paulina to napsala krásně
já chodila s Tobíkem vude, na WC, ven se psem , do obchodu, vařila jsem , luxovala, vytírala, prostě ve, teď u si sám hraje, ale občas se chce nosit it teď doma, akorát u na zádech
no a tady ten ná donau
Upravil(a) janabas (6. 10. 2010 22:25)
Není tady
Jani - doprkna tobě to zas sekne a to obří dítko na zádech, to je jako Tobík? Nebo sis půjčila od sousedů? Ten čas fakt neuvěřitelně letí
Kokosko - holky u to napsaly snad vechno. Za sebe jen dodám, e u nás takový polevovací období přilo cca kolem čtvrtýho měsíce. To Maty začla usínat sama v postýlce jako zázrakem. Do tý doby spala pouze v átku, odloit se nedala, to byla vzhůru ve vteřině. podotýkám, e jsem se jí nijak nesnaila to spaní učit, nenechávala jí vyřvat, atd. Prostě si an to přila sama Dorostla do toho, bych řekla
Není tady
Holky diky za odpoved.....ja uz jsem si rikala, jak ted budu porad mit malou jen v satku nebo na rukach a ona je tezsi a tezsi....a porad na me prilepena, uz zacala rozlisovat, jestli chova tatinek nebo mamina, je to potvurka chytra...
Kez by se taky naucila sama usinat bez nejaky drasticky metod
Není tady
Kokosko-pokud budes nosit kazdy den, na zvysujici zatez si zvyknes a nebude pak problem nosit treba 10kg dite. Pokud nosis jen obcas, poznas pak kazde deko navic. A nosit v naruci je daleko namahavejsi nez v satku, zatez neni rovnomerne rozlozena.
Jani-teda cucim na tu krasu, Donau teda je A velikosti odpovidaji Didymu? Ja jen ze jsem objednala 4,2m, tak ocekavam, ze to bude Didyho 5-tka.
Není tady
Def díky, ale já jsem hodně zvaovala jestli tu fotku zveřejnit, jsem neučesaná, v teplákách, no byli jsme doma a první navázání po vybalení z krabice no, a ty děti fakt íleně rychle rostou, a moc rychle, Tobík vyrostl na dovolené za 2 TÝDNY 2 CM
Pauli při Ksk vevnitř i přebývá dost, DH jsem jetě nezkouela, a neěřila jsem ho nebyl čas
barvy jsou krásné, nemůu se jich nabait, prostě barvy moře, syté a jasné, no jsem zamilovaná
je ale fakt, e na bundu nebo kabát se mi líp váe se 6 DH, no tak dnes uvidíme jak donau obstojí venku
Není tady
Jo, ty skokový růsty, to je něco Jetě e nemůou vyrůst z těch átků :d Si představte, co by stála obměna atníku
Kokosko. neboj, fakt to u větiny dětí samo odezní A pak to zas přijde, a apk zas odezní a tak pořád dokola, dokud je nedostihne puberta
Není tady
Jani-dikec, tak jsem v klidu
Dnes byl Filda v satku, jako u nas fakt bohuzel jev ojedinely v posledni dobe. Varila jsem a on se chtel chovat. Tak mu rikam, ze potrebuju mit volne ruce, a ze jedine v satku. Tak jdu pro satek, on zacal jecet. Opet pokracuju ve vareni, chvilku si hral na zemi s vareckama a kastrolama. Za chvilku odesel a vratil se s SATKEM!! v ruce. A zase zadonil, ze se chce pochovat. Tak mu zase rikam, ze fakt jedine v satecku, ze udelame hopy hopy. On na to rekl hopy hopy a navazala jsem ho behem minutky. Samo ve druhe minute uz spokojene chrnel. No jo, musim ho holt respektovat.
Není tady
Pauli - jen se neboj, vak on se zase roznosí To jsou holt ty období
Peti - dlouho jsme u neviděly ádný foto od tebe
Není tady
Peti děkuji
Pauli Tobi se doma taky u moc nechce nosit- moc se u vaření nehýbu- ne tolik , jako kdy jdeme na procházku, a tak radi volí hrát si , nebo mi pomáhat
ale občas se chce tulit a to jde na břicho- má teď takové období, venku jinak na zádech v pohodě
taky myslím, e to FIlíka přejde, psaly hodně holky na ND, e kolem toho roku byl bojkot noení a pak se děti chctěly nosit do 3 let i déle
Není tady
Holky diky jak ja bych jen nosila a to mam objednany ten Girasolek, jak to manzovi vysvetlim. A dnes k ranu se mi zdal hrozny sen, rozstrihala jsem Tisa, nechala jsem jen metr, a pak jsem premyslela, jak to sesiju dohromady Nastesti jen sen, mam tech satku plnou hlavu, tak mozna dobre, ze si dam chvilku pauzu
Není tady
Mám dotaz, chválíte tady ty Girasolky, na ND jsem nala pouze Gueatemalské babyátky, to je ono? Jsou to větinou pruhy, moc se mi líbí.
Není tady
Ali, to jsou oni 99% je pruhovaných
Ta základní ředa je taková...hmm, základní :d Ale mrkni třebas sem: http://exclusivegirasol.blogspot.com/20 … habet.html
To jsou exkluzivní řady, který jsou víceméně tkaný na zakázku (pro jeden obchod, pro určitou zemi).
Není tady