18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Potřebuju poradit. Mám doma Bundu MamaButterfly. Vepředu na noení v poho, ale za boha se do toho nemůu navléknout, kdy mám dítě na zádech. Prostě mám nejspí krátké ruce na to, abych mu to tý ďuzny dala hlavičku. Dejte nějaký fígl.
Není tady
Holky viděla jsem upoutávku na Přelapy a tam mají mimčo v klokance a jetě čumáčkem dopředu
Jak je toto moné .......
Ali a co zkusit si í navléct jakoby nad hlavou a pak jen přes vás přetáhnout?
Nevím. Nemám jí, take je nápad.....
Upravil(a) PetraP (1. 10. 2010 11:33)
Není tady
Peti v návodu na ND ukazovali, e mám nejdřív do tý ďoury dát hlavičku a pak teprve si jí přeáhnout já. Jene já mám na to nejspí krátké ruce. Asi to vyzkouím na medvědovi.
Není tady
Ali - doporučuju dělat to podle svýho, ne podle návodu. Tohle kadýmu vyhovuje úplně jinak. Počkej si a bude D. doma, a vás případně můe zachraňovat a pak zkouej a zkouej a zkouej. Jo a nezapomeň natrénovat i sundavání, mě poprvé musela pomoct moje dr
Peti - no, to je k prdu no, holt musíme ířit osvětu a ířit a ířit.
Jdu vyrobit nějakej leták. Kdo chcete, napite mi, e můu pouít vae fota, umístím Vás tam
Jen abyste neměly pocit, e brojím proti Věrce - chci, aby to byla věc nekomerční, take tam nebudou uvedené stránky prodejce, ale Nosíme zdravě, který se snad u konečeně rozběhne
Není tady
Def já jsem právě nevěděla, tak jsem to zkouela podle toho a fakt mi to nejde. Mám prostě krátké ruce, bych musela mít ruce jak opičák. Doktorka jo? Já mám v plánu tu mikču jak je ta ďoura, tak bych jí na rohách nastřihla, zapoila, to je jasný a dala tam sucháče nebo něco, aby mohl mít ruce venku, jak mu čučí jen ta hlavička, no moc se mu to nelíbí. Myslíte, e to bude blbý, e bych jí pak nemohla třeba prodat? Nedělal jste to někdo?
Defí mě tam klíďo hoď. I s foto. Protoe já jsem na ty klokanky naprdnutá jak dort. A furt v tom nosí a furt v tom nosí. A ty děti v tom tedy asntě nevypadají.
Není tady
Ahoj, Ali mám stejný problém - jak mám Adína na zádech, nemůu ho dostat do té nosicí bundy My byli dneska před plavčem v hale za atrakci - byla tam M a vechny dětičky okolo nás jako bleky . A včera ve kolce říká 4letá holčička mamince: "Maminko, takhle se nosí děti v Peru" A maminka jí odpovídá, e ano. Holčička na to: "Maminko, to jsem ale chytrá, e jo?"
Není tady
Ahoj holky,
mam 16 dni mimco a stale nemam odvahu zacit ho nosit. Proto jdu k vam o radu,muzete mi doporucit jaky uvaz vam vyhovoval pro novorozenata? Diky moc.
Není tady
Ali - bundu si určitě s kidem uprav (nebo mikinu). Myslím, e naopak spousta maminek pak ocení, e to nemusí upravovat zamy
Já zvauju pouití sucháče (můe se chytat na oblečení - problém), zipy (asi by musel mít ňůrku, abych ho mohla zapnout, za to bude Matu tahat + se do něj dá leccos sřípnout a co já pak s tím?) a patentek (drí skvěle, nic se do nich neskřípne, ale netuím, jestli an ěn vůbec doáhnu? ). No prostě je to sloitý
katko - holčička s vědomostí o Peru je fakt dobrá
Kiwi - jakýpak má átek? Určitě bych doporučila kolíbku ve dvojitém kříi Třebas tu: http://www.youtube.com/watch?v=Q5FGwFAF5_o
Není tady
Def taky jsem si myslela, Určitě to Dáda ocení, e můe mít ručičky venku, on toti jak batí třebas ty křupky, pije, take to nebude od věci.
Není tady
Kiwi-neboj se zacit vazat, naucis se to jen opakovanim, kazdy tady nejak zacinal, postupne to vypilujes. Klidne nam sem hod fotku, my to omrknem a rekneme ti, co treba vylepsit Pro novosky jsem taky pro Kolibku ve dvojitem krizi -je to nejrychlejsi uvaz a krasne se dotahuje. Pak bych zkousela Kriz s kapsou uvnitr/venku http://www.youtube.com/watch?v=LvSacFkVHHA (Hanka je guru ve vazani,vsechny videa jsou moc dobre)
Není tady
Ahoj holky, jdu k Vám pro radu. Zatím nosím v Manduce, ale dneska jsem si vyzkouela átek a je jasno Co byste mi doporučily pro 6ti měsíční a 8 kilové mimčo a nosnici začátečnici? Líbí se mi Storchenweige Ulli a v jedné aukci jsem teď nala Girasol. No a pak by se mi jetě zamlouval anami Carmen. Díky za názory
Není tady
Tak tu bundu musím bohuelo prodat, DAvídka jsme do ní nandali společně s D. a on tam íleně řve. Chce mít ruce venku a i kdyř jsme mu je vyndali, tak ječí o sto est. Nemám u sílu ho do ní neustále cpát. Take kdybyste někdo chtěl, je jako nová. No, nejspí musím vyzkouet něk jakou kapsu.
Není tady
Jájo já mám Girasol a jsem s ním moc spokojená. A taky jsem byla začátečnice a neměla jsem problém.
Není tady
Def, jsem ivý důkaz, e se vyplatí blbě zeptat . Jak jsi mi radila sáhnout pod rukou a stáhnout ručičky dolů, to teda fakt nedosáhnu , ale kdy se mi podaří uvázat s ručičkama u kolínek, neviklá se, neodtlačuje a je klidnějí a spokojenějí. Dík
Není tady
Teo - vak jen se klidně ptej dál, vichni rádi pomůem Ono se tam ahá docela blbě, já se vdycky proplíím rukou po jejím stehně a snaím se jakoby podrbat na lopatce Větinou se mi podaří nahmátnout kus rukávu a za ten tahám tak dlouho, a vytáhnu ruku
Není tady
za jak dlouho se z nového katigirasolu stane ten fajnový ňuchací ?
k nám se dostal nový donau, barvy krásné, tak u se těím , a bude tak heboučký, jako ten od Zuzanky, který jsem na srazíku ohmatala
Není tady
Toe - ovem íala s dlouhejma rukama
Jani - za chvilku Jedno praví, dvě tři noení a měl by být pohodovej
Mě dneska dorazila Turmalina verde. Je to naprostá nádhera, kombinace zelený a fialový je skvělá, hází odlesky, vůbec nevím, jestli se mi to povedlo zachytit na foák Zkusím to sem pak dát
Není tady
DEf házej, já teprsuím, večer snad vyehlím a zítra nebo pozítří budu fotit, tak pak dám asi na ND? ikdy tam u se pár donauů vyskytlo
Není tady
Jani - já se snaím dávat občas i sem Přeci jen pár holek odsud jetěna ND nechodí :d A taky je to atraktivní pro nový nosnice tady To nám nic neuděláí, kd se kouknem dvakrát, ne?
Není tady
Tak v potu tváře a letem světem. Mě ani Matyldy si prosím moc nevímejte, nejak nám to dnení focení nesedlo
Není tady