6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak koukám, e my jsme beznástěnkový chlív
To přeju hodně těstí, spoustu átků, málo zatrených nití a tolerantní chlapy
Není tady
Jeí, mě tt témata fakt nejdou Včera zkoním Podzimňata a dneska z nás skoro udělám Nanynky Ach jo, písnu Ronje
Není tady
Teo - je to poněkud velký Jak fotka, tak noenec
Ale řekla bych e v pohodě, moná maličko víc roztáhnout nohy, aby mu átek podepíral i stehna. Ale to jen střílím, s někým takhle velkým jsem jetě nikdy nevázala
Není tady
Ahoj, prosím o radu, u nás ve chlívě jsem nepořídila LeniB měla manducu a od 4 měsíce ...take pořídila jsem k átku jetě manducu - bezva věc, hrozně pohodlný pro mě i mimčo, rychlý..mám ji pro sebe na rychlý přesuny z auta k doktorům atd.. dneska si venku ponosil tatínek a je taky nadený...babička se prý taky těí, e jí vynese, kdy u v kočárku to nejde a átku se bojí (ach ta jejich generace..ale jetě je asi pokroková ) ...jsem spokojená..jen jsem se chtěla zeptat...tu novouskou vloku - do kdy se pouívá? Dokud mrně neudrí hlavičku? A kam se vlastně zapíná?? Já jsem otevřela ten zip, aby se mě tam malá vela teda i s hlavou, take mě to vychází tak, e to a k tomu krku nedám - jak je v návodu..take to zapínám pod rukama na ty dva cvočky...je to správně?? A je manduca konstruovaná tak, e tam to mimčo fakt je správně jo?
Já pořád řeím, abych jí nezatěovala páteř...bo jsme byly u fyzio a ta mě zas řekla, e 5 hodin v átku je docela dost, e by přeci jen mělo mimčo leet na rovným ..kolik času tam trávily takhle v mládí kolem těch 6 týdnů a 3 měsíců vae děátka?.. prostě nevím teda vím, nosit budu dál , ale kdy já jsem taková věčná řeitelka, aby to vechno bylo super správně a mimčo mělo vechno perfekto..no blb.ost. jsem asi magor
Holky díky
Misho -s manducou neporadím, já osobně bych do ní takhle malý dítko dávala pouze nouzově, tj z auta domů, na potu a podobně. Na pětihodinový noení bych si jí nevzala. To jedině átek, kolíbky a vystřídat strany. Já nosila Matyldu ve vertikálu hodně odmala, ale átek prostě povauju za něco jinýho, tak je dítě na mě vyloeně připláclý a podepřený ze vech stran.
Nosila jsem hodně, ale občas sjme to vyvaovaly dnem bez átku, kdy jsme se jen válely doma po zemi
Není tady
mishy, ja nosím malú v manduce. so atkou sme si skrátka nesadli... nosím ju v nej asi od 6 týdňov a v novorodeneckej vloke som ju mala asi do 10 týdňa? neviem presne,skrátka kým sa do nej zapla, keď som videla e u to má úzke cez noičky, tak som prestala. tá vloka jej siahala vdy len tak po pás. zapínala som ju o tie cvočky na boku,ako to je v návode. podža tohto videa som to kukala prvá krát http://www.youtube.com/watch?v=QrgP87fRnE8 vdy skontrolujem, či je malá dobre zapadnutá dovnútra, aby mala noičky do M a aby nebola nakrivo. som s ňou vežmi spokojná a Natália ju miluje. nosím ju denne. vdy tak max hodinku a pol a potom ju skladám.
Není tady
má tam vôžu, no. ale ja nemám tuto je naa.
inak, včera som videla chlapa čo mal diea v atke. viselo, za rozkrok, cez chrbát len jeden pás látky, diea sa v tom hompážalo, no otrasné. a niesol sa ako páv, e on NOSÍ... keby bol bliie,asi sa neudrím. sa nečudujem tej verejnej laickej mienke na atky, keď vidia čosi takéto...
Upravil(a) ADRIANA 1 (25. 9. 2010 19:56)
Není tady
MIsho já nosila Tobíka v átku v kolíbkách, manducu asi a od 4 měsíce - Tobi nechtěl dát tak moc noky od sebe, take nejprve jsem začali vertikál v átku elastiku a pak v manduce,od 4 do 6 měsíce jsme nosili v manduce a celkem mě to vyhovovalo, pak jsem si pořídila átek a je to jiné kafe - prostě jsi si s miminkem blíe
manducu doteď pouívám na pochůzky pokud musím třeba jen někam vyběhnout z auta, vyřídit, a zas do auta
jinak beru vude átek
a jak dlouho denně nosím ? jak kdy, ale tak cca 4 hodiny denně
jinak vem přeji v novém chlívku krásné ponoeníčko
a já mám dalí zásah na pabě- kamarádka si přeje k narození druhého miminka átek, tak musím něco vybrat a hlavně domluvit kolení u Haničky a Silvy na kolíbky
Není tady
Def, to jen Luky záviděl Makovi, tak to zkusil a dral se dolů. Jei, jak velké? Mně se to zobrazuje, no skoro akorát.
Mám to nějak zmenit? Ale nevím jak. Nebo smazat, jestli to tu roztahuju?
Není tady
Teo - nech to být, vak jsme za chvíli an druhý straně
A jasný e se velký musí ponosit My kdy jsme byly na brainstormingu, tak se nejvíc chtěli nosit estiletý kluci
Není tady
Def, kdy jsem s Martínkem na zádech zalívala předzahrádku, přila mě obhlídnout sousedka s dcerou a vnučkou asi čtyřletou. Za chvilku se malá mamince plhala na záda.
Není tady
Vem moc díky za odpovědi
Jinak já dost potkávám nosící rodiče v různých klokankách a teda chudáci mimina...kdy vidím, jak tam visí za ty nohy..
Jé, taky přeju do nového chlíváku spokojené noence a spokojené nosnice.
Já jsem na víkend u rodičů, kdybych neměla átek, nevím, nevím. Pořád jenom prí a prí. Ale u jsem tu vázala před tolika lidmi a Dáda se jenom smál, leel laxně na zádech. Vichni říkali no to není moný, není moný. Jsem jim vem vytřela zrak.
Misho a ví co je nejhorí, e ty klokanice jetě řeknou. Hele nosím jako ty. Já u nemám sílu vysvětlovat, e to co dělají není ádné noení, ale dávání dětí na tangli na kole.
Není tady
Alio, jojo a jetě mě přijde, e některý na tebe koukají jak na exota, e to svý dítě týrá v átku, e chudák nevidí ven..no na zabití
Jo, jo a jetě říkají jak maj ty děti úasný výhled dopředu. jsou to slepice.
Není tady
Ahoj,tak mi v novém chlívku dorazil nový áteček..jade candy..,ale je nám krátký,nebo mi to alejspon tak pocitově přijde.Prostě uzly a na cípech pro mě nejsou.Ale barvička no nádhera,tak se pokochám a polu do světa
Není tady
Jani, tak to je blbý A jetě to počasí k tomu - hnus
No a já se jdu taky pochlubit - dneska nám přila ta nosicí bunda a sloní čepice - u jsme to byli prubnout a u nás teda jen pozitivní reakce
Není tady
Ahojky vratili jsme se z vyletu. Filik se prvni den nechal nosit jen od tatinka v Manduce, jak videl satek, tak rev. Druhy den uz se nechal navazat. Uz to delal i doma, tak fakt nevim, co se deje. Manza ho nosi vic na brise a i rikal, ze kdyz si ho dal na zada, tak kvikal, a kdyz si ho prendal na bricho, tak Filik rekl spokojene taaaak. Mam co delat, abych ho na zada vubec navazala, jak se vzpira a krici, ale jak je hotovo a jdeme ven, je v pohode.
Není tady
Tak jsem byla ve |Strakonicích na pouti. Se átkem. A nikdo jiný. Jen jadna maminka s klokankou.
A to jsem si myslela, e kdy je ve Strak. tolik nosnic, e se aspoň s jednou potkám
No koukali tam na mě jak na jednu z atrakcí
Není tady
Holky, kdyby měl někdo zájem, prodávám anami vzor moře, 4,5m. U jsem to hodila i na ND. Byl pouíváný necelý rok ale ne denodenně, z větí části jsme byli vdycky kočárkoví. Cena 800kč. Tak kdyby měl někdo zájem, tak SZ
Zároveň sháním nějakého pěkného levného Mobyho na miminko. Líbí se mi třeba čokoládový....
A jetě malý poznatek. Byli jsme teď dva týdny v Itálii a átek jsem nepotkala ani jeden. Pouze jednu klokanku s úplně mrňavým miminkem. Hlavičku si maminka přidrovala na hrudi
Zato tam bylo spousta velkých kočárkových dětí, kadou chvíli i 3 a 4 leté dítě. Dokonce některé i s dudlíkem
Není tady
Abby my jsme byli se átkem v itálii větí atrakce en vatikán nebo koloseum a jiný átek jsem tam taky nepotkala, ale vichni italové byli nadení, dávali se s náma do řeči nebo obdivně tleskali nebo slovně pocvhalovali
Není tady