|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj holky,
chtěly bychom vědět, podle čeho se rozhodujete nejvíce při nákupu kosmetiky?
Upravil(a) novakosmetika (25. 9. 2010 11:30)
Není tady
novakosmetika napsal(a):
Ahoj holky,
chtěly bychom vědět, podle čeho se rozhodujete nejvíce při nákupu kosmetiky?
Podle sebe - kupuji to, co mi vyhovuje ... 
Upravil(a) tříska (27. 9. 2010 16:06)
Není tady

Dobrý den,
pardon, ale kdo to chce vědět?
V.
Není tady

Ahoj všem,
máte prosím někdo zkušenosti s biokosmetikou? Je pro pleť opravdu prospěšnější než ta běžná? Nebo se jen honosí tím názvem bio
? A asi taky bude krapet dražší
, že? Děkuji Cilka
Není tady

nepovolená reklama
Není tady

ciladka napsal(a):
Ahoj všem,
máte prosím někdo zkušenosti s biokosmetikou? Je pro pleť opravdu prospěšnější než ta běžná? Nebo se jen honosí tím názvem bio? A asi taky bude krapet dražší
, že? Děkuji Cilka
Dobrý den, Bio kosmetika je široký pojem. Zkuste konkrétní produkty nebo značku, k tomu Vám názor dáme. Obecně je to dost relativní.
Zdravím, Veronika
Není tady

To jste opravdu dobrý.U Nikol je nepovolená reklama a Veronika má odkaz na stránky.A to je co.To není reklama?No to je férové.
Není tady

Milane, možná jste si nevšiml, že Veronika Kremzová má pod nickem napsané "partner Babinet.cz" , což znamená, že je s majitelem domluvená na určitém způsobu spolupráce, za kterou si může reklamu do svého podpisu, resp. svých odpovědí vkládat.

Není tady

Ja kupujem drahšie kozmetiku, pretože sa to oplatí, je naozaj kvalitná a sedí mi.
Není tady

Ahoj, já kupuji kosmetiku podle doporučení, nebo si vždy před koupí přečtu reference a složení. Každopádně souhlasím s tím, že je lepší do ní investovat.
Není tady
Já to mám spíš jako pokus - omyl. Prostě zkusím něco koupit, a když mi to vyhovuje, tak to kupuju dál. Když ne, tak má utrum. Jinak ale třeba krémy se mají střídat, což mi ale přijde zhola nemožné, když už jsem jich vyzkoušela tolik a naprostá většina mi nesedí. Vyhovuje mi jenom nivea a normaderm od vichy. Tak co pak s tím?
Není tady
Já si vybírám kosmetiku tak, že zkusím. Nejlepší by bylo mít vzoreček, zkusit a pak koupit. Doma toho mám už mraky. Já jsem se tedy teď ustálila na Bioderma, La Roche Posay a Vichy. Ale je otázka, jestli to, že nám toho tolik nevyhovuje je jen otázkou pleti. Četla jsem v časopisu Dieta rozhovor s dermatoložkou Arenbergerovou a ta tam psala, že např. pokud nedodržujem pitný režim, žádný krém pleť nezachrání. A že vzhled pleti je taky odrazem toho, zda jíme zdravě, máme dostatek spánku a tekutin.
Já na své pleti teda vydím hned pokud jsem třeba dva dny flákala pitný režim.
Není tady
Já poslední dobou kupuji kosmetiku po shlédnutí recenzí na youtube a blogech - českých i zahraničních.... občas díky tomu dostanu tipy na levnou kosmetiku, ke které bych se bez shlédnuté recenze nerozhodla.
Není tady

občas juknu na omlazeni.cz na recenze, ale jinak zkouším podle doporučení kamarádek a co mi vyhovuje tak kupuju. Nijak moc neexperimentuju :-)
Není tady

Mám značku kterou používám už několik let a to je Alcina(vesměs kupuju přes eshop a-cosmetics, v drogerkách není k sehnání)sem tam zkusím nějaký nový krém, ale na 99% mi nesedí, takže ho přenechám sestře
Není tady

mishalka napsal(a):
Mám značku kterou používám už několik let a to je Alcina(vesměs kupuju přes eshop a-cosmetics, v drogerkách není k sehnání)sem tam zkusím nějaký nový krém, ale na 99% mi nesedí, takže ho přenechám sestře
podle toho co mne zaujme
ale hodne avon, oriflame ... pripadne klasika drogerie ///L'oreal, astor , Max factor apod .
Není tady
Ahojky, já mám teď dobrou zkušenost s kosmetikou od Garnier. poživám hydratační krém, nyní se dá pořídit v akci http://www.akcniletaky.com/letak-teta-d … 41strana4/ což je super. Všeobecně v Tetě jsou nákupy dost výhodné
Není tady
Já se rozhoduju podle toho, jestli mám z toho vyrážku nebo ne. Mám na to celkem protivnou alergii, takže si musím vybírat pečlivě. No, jeden z nejlepších přípravků, co jsem tak vyzkoušela, byl baobabový olej od maxivitalisu. Se mi hodně loupe nos, takže když nehydratuju, tak sněžím. A když hydratuju krémem, tak se červenám
Takhle to jde a hezky voní 
Není tady