6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, plánuji pro letoní rok začít chodit na taneční kurzy Zumby. Má s tímto cvičením někdo nějaké zkuenosti nebo rady na co se připravit?Dočetla jsem se o tomto cvičení v časopise a hned se mi to zalíbilo a prý je to velká sranda. Díky za odpovědi.
Není tady
AHOJÍK Mamajo.cz :-) já na Zumbě párkrát byla, řekla bych, e záleí hodně na cvičitelce, jinak je to něco mezi tancem a aerobikem...ale je to fajn ;-)
Není tady
Moná si to jetě přečte :-)
S aerobikem to nemá vůbec nic společného - ta "pravá" zumba je o latinskoamer. rytmech, pohybech a tak dál - poslední dobou se vyrojilo hodně cvičitelek zumby, ale větinou jsou to holčiny co jenom přely z aerobiku nebo spinningu a pod. a chtějí se věnovat i něčemu jinému. Zumba tě nabije energií, je opravdu veselá a velmi pozitivní. Hodně záleí na lektorce, certifikované najde na internetu, a pokud je to bývalá tanečnice, jako mám těstí já, tak se do zumby zamiluje. :-)
Není tady
Já taky, fakt mne baví a nemůu vůbec tvrdit, e mám tanec v krvi.
Není tady
Zumba je jedno z nejlepích cvičení co znám, ale s aerobicem to opravdu nemá nic společného. Dělala jsem aerobic 10 let závodně, take opravdu nee..ale je to velká zábava a hlavně pro slečny, které nemají rády namáhavé sestavy. Tohle je relax a zablbnutí
Není tady
Ahoj, zumbu taky miluju, je to hrozně dynamický cvičení, který rychle uteče a bolí po něm celé tělo Asi jsem narazila na skvělou cvičitelku, to je prý alfa a omega veho, tak bych doporučovala vyzkouet si i víc různých fitek. Mně se hodně líbí i oblečení na zumbu, nakupuju ho na nepovolená reklama, mají celkem fajn ceny a dobrý výběr, docela ho obměňuju, protoe ho samozřejmě tahám i na ven nebo na doma. Pár topíků u znají i v práci
Upravil(a) AndreaP. (5. 3. 2013 18:21)
Není tady