Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 23. 9. 2010 11:00

mamaja.cz
♥------

Zumba

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, plánuji pro letošní rok začít chodit na taneční kurzy Zumby. Má s tímto cvičením někdo nějaké zkušenosti nebo rady na co se připravit?Dočetla jsem se o tomto cvičení v časopise a hned se mi to zalíbilo a prý je to velká sranda. Díky za odpovědi.

Není tady

#2 1. 10. 2010 19:53

Poppy10
♥♥-----
Místo: České Budějovice

Re: Zumba

AHOJÍK Mamajo.cz :-) já na Zumbě párkrát byla, řekla bych, že záleží hodně na cvičitelce, jinak je to něco mezi tancem a aerobikem...ale je to fajn ;-)

Není tady

#3 5. 11. 2010 11:52

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

Možná si to ještě přečteš :-)
S aerobikem to nemá vůbec nic společného - ta "pravá" zumba je o latinskoamer. rytmech, pohybech a tak dál - poslední dobou se vyrojilo hodně cvičitelek zumby, ale většinou jsou to holčiny co jenom přešly z aerobiku nebo spinningu a pod. a chtějí se věnovat i něčemu jinému. Zumba tě nabije energií, je opravdu veselá a velmi pozitivní. Hodně záleží na lektorce, certifikované najdeš na internetu, a pokud je to bývalá tanečnice, jako mám štěstí já, tak se do zumby zamiluješ. :-)

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží nᚠsvět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#4 6. 11. 2010 14:12

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

doporučuju!!!!!!

Není tady

#5 6. 11. 2010 17:29

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Já taky, fakt mne baví a nemůžu vůbec tvrdit, že  mám tanec v krvi. big_smile

"Člověk si uvědomí, že byl šastný, až už je to pryč."

Není tady

#6 14. 9. 2011 11:19

Petrusska
♥------

Zumba je jedno z nejlepších cvičení co znám, ale s aerobicem to opravdu nemá nic společného. Dělala jsem aerobic 10 let závodně, takže opravdu nee..ale je to velká zábava a hlavně pro slečny, které nemají rády namáhavé sestavy. Tohle je relax a zablbnutí smile

Není tady

#7 10. 9. 2012 11:36

Aloki
♥------
Web

Zumbu miluju, hodně mě to cvičení baví a ani se do ní nemusím nutit.

Není tady

#8 5. 3. 2013 13:12

Sophia
♥------

Ahoj, zumbu taky miluju, je to hrozně dynamický cvičení, který rychle uteče a bolí po něm celé tělo smile Asi jsem narazila na skvělou cvičitelku, to je prý alfa a omega všeho, tak bych doporučovala vyzkoušet si i víc různých fitek. Mně se hodně líbí i oblečení na zumbu, nakupuju ho na nepovolená reklama, mají celkem fajn ceny a dobrý výběr, docela ho obměňuju, protože ho samozřejmě tahám i na ven nebo na doma. Pár topíků už znají i v práci smile

Upravil(a) AndreaP. (5. 3. 2013 18:21)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí