|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno

Ahoj holky,
Vecerto, ja jsem slysela od kamaradky, ze cca po 4h umrtveni odezni a jestli se na to citis, muzes se hybat...je ale fakt, ze kdyz budeme na JIPce tak stejne musis lezet, no nevim....
Epidural se pichne tak, aby si cneco citila, kdo rodi v epiduralu, neco by mel citit, aby vedel, kdy tlacit, atd..... Ve spinalu ses uplne umrtvena od pasu dolu a necitis nic... Si myslim 
Andri, vitej zpatky 
Romi, co teplota?
Není tady
dobré dopoledne.
Adri, supr že jste doma!!! Užívej si to a těšíme se na slohovku.
K epidurálu a spinálu - jednoduše řečeno jde o to "kam- jak hluboceů se jehla zapíchne a jak se vede ten vpich. Epidurál se využívá hlavně ři normálním porodu a v případě komplikací se tam dá jiná látka. Je to jakoby "menší". Spinál - píchá se to trochu houběi a víc se využívá při plánovaném CŘ., protože to je jakoby "jistější" umrtvení. Mě to tedy den před nástupem na porod dost detailně vysvětlila anestezioložka. protože to je známá a zkušená ženská, takjsem nechala na ní - a ona tedy doporučila spinál. Na sále mě troch začala bolet hlava, tak jsem jim to hned řekla, dal mi nějaké léky - přešlo to hned a pa už hlava vůbec nebolela.

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady

tady jsem taky neco nasla
http://www.hanakova-gynekologie.wz.cz/9_10.html
http://www.oaa-anaes.ac.uk/assets/_mana … _czech.pdf
Není tady
Babucha napsal(a):
Jani, mají se od 14. dne věku dítěte dávat dvě kapky denně, ale jen ve všední dny.
Romi, to nevím, ještě jsme pro porodné nebyli... jdeme v pondělí, tak ti pak dám vědět, ju?
holky tak my dáváme jednu kapku denně...
Není tady
Ahoj holky,
jdu vás pozdravit před zítřejším nástupem do porodnice. Nevím, jestli se ještě dnes odpol. dostanu na internet.
Ráno nastupuju v 9 hod, císaře mi budou dělat v úterý. Jak to potom půjde, pošlu někomu sms - mám číslo na Romču, Pavlinku, ROmíska a Lilik. 
Kdyby se narodilo další podzimňátko, dejte mi, prosím, také vědět přes sms.
Mějte se fajn 
Není tady
Dobré dopoledne.
Romčo, tak co teplota?
Miri, drzim palce, aby to slo jak po dratkach
Budu na tebe myslet 

Upravil(a) kikinecek (26. 9. 2010 11:04)
Není tady
vecera. napsal(a):
Hezké nedělní ránko holky. Jak jste se vyhajali?? Romi co teplota?? U nás od včera prší a prší. Takže budem zalezlí doma. Na obýdek si uděláme máčku s králíka a vývarovou polévku. Upeču asi aj buchetku, ať se máme dobře
Tak to prsi uplne vsude
Taky asi budu zalezla doma. To počasí me nejak utlumilo a nic se mi nechce 

Není tady
MiriDc napsal(a):
Ahoj holky,
jdu vás pozdravit před zítřejším nástupem do porodnice. Nevím, jestli se ještě dnes odpol. dostanu na internet.
Ráno nastupuju v 9 hod, císaře mi budou dělat v úterý. Jak to potom půjde, pošlu někomu sms - mám číslo na Romču, Pavlinku, ROmíska a Lilik.
Kdyby se narodilo další podzimňátko, dejte mi, prosím, také vědět přes sms.
Mějte se fajn
Miri přeji hodně štestí
Budeme se těšit na zprávičku o mimišku 
Není tady
Ahoj holky.
Miri, taky na tebe budu myslet, ať jde všechno hladce a těším se na zprávu o miminku 
Není tady
Ahoj holky, tak hlásim, že teplota klesa už včera asi hoďku po tom paralenu
Dneska jen pofrkávam, kašlu, ale je mi o dost líp. Už paralen brát nebudu, možná na noc a budu se snažit to vyležet.
Není tady
Romi to je dobře. Nám stuně Matýsek. Od rána má 38°C, kašle a smrká. No a to měl minulej týden jeden den tu horečku, to teda trvalo než to vyjelo na povrh. Tak jdem zítra ráno k dr. Táta koupil jídlonosiče, aby nám nepropadl obýdek. Tak se válíme na lůžku.
Není tady
Gabu napsal(a):
Miri hodně štěstíčka a krásné shledání s tvojí holčičkou,držím palečky
ahoj Gabu, zdravím a děkuji 
Není tady

Miri, hodne stesti a pak napis! Teda, jsem docela zaskocena ze mas nastup uz v 9h rano! co tam s tebou budou cely den delat?? No, asi me to ceka taky, zitra se dozvim podrobnosti.
Jinak holky, me uz to neba a fakt se tesim az to bricho nebudu mit! Me nic nebavi, TV uz nemuzu ani videt, z postele se mi dela zle...fakt chodim od niceho k nicemu a prijde mi ze mam bricho uplne vsude....
Nedavno se me manzel ptal, jestli a ceho se bojim, tak jsem rikala, ze se bojim jak mi po cisari bude, jestli to bude bolet atd.... A on na me, ze myslim jen na sebe a ze jsem vubec nezminila miminko...Jako, a to je fakt! ale ja si nejak nepripoustim, ze by mohlo byt s miminkem neco spatne! Nebo me prijde ze jeste asi nefunguje uplne ten matersky pud...co myslite, prijde to az po porodu nebo uz to melo davno byt?? 
Není tady

Romana.P napsal(a):
Dneska jen pofrkávam, kašlu, ale je mi o dost líp. Už paralen brát nebudu, možná na noc a budu se snažit to vyležet.
Romi, dobre ze je ti uz lip 
Není tady
Romana.P napsal(a):
Romčo, tak to je sqělý, že je to lepší. Jen tak dál. 
Není tady
Pavlinka81 napsal(a):
Miri, hodne stesti a pak napis! Teda, jsem docela zaskocena ze mas nastup uz v 9h rano! co tam s tebou budou cely den delat?? No, asi me to ceka taky, zitra se dozvim podrobnosti.
Jinak holky, me uz to neba a fakt se tesim az to bricho nebudu mit! Me nic nebavi, TV uz nemuzu ani videt, z postele se mi dela zle...fakt chodim od niceho k nicemu a prijde mi ze mam bricho uplne vsude....
Nedavno se me manzel ptal, jestli a ceho se bojim, tak jsem rikala, ze se bojim jak mi po cisari bude, jestli to bude bolet atd.... A on na me, ze myslim jen na sebe a ze jsem vubec nezminila miminko...Jako, a to je fakt! ale ja si nejak nepripoustim, ze by mohlo byt s miminkem neco spatne! Nebo me prijde ze jeste asi nefunguje uplne ten matersky pud...co myslite, prijde to az po porodu nebo uz to melo davno byt??
Pavli, na to, že (dle mého usudku) nemám žádný břicho, tak už bych se ho taky nejradeji zbavila 
Taky mi uz vsude zavazi. A co je hlavní, už bych ráda mela malou u sebe.
Jinak co se tyka tvých obav je to asi tim, ze nevime do čeho jdeme. Takže je snad alespon trosku jasny, ze se budeme obávat z toho, co se bude dit. Já to mam podobny. Ale nastesti mam chapajiciho chlapa, tak se me snazi utesovat, ze to bude OK. A ja jsem za to rada.
Není tady
Kiki ahoj, prosím tě, co musím vše zařídit, když si chci měnit trvalé bydliště? Kam zajít jako první?
Jinak vás všechny zdravím, jak se máte?
Romče přeji brzké uzdravení
.
Pavli, u mne se mateřské pudy rozjely naplno taky až po porodu. Ono předtím si to asi nedovedeš představit, ale až máš ten uzlíček u sebe a uvědomíš si, že je tvůj, nedá se asi ani jinak 
Andri, super, že vám to doma tak klape
Co malinká, je hodná?
Upravil(a) Babucha (26. 9. 2010 21:49)
Není tady
Miri moc na vás myslíme

Romi super že je ti líp

tak mi poslední dvě noci nic moc..Nelinka krásně spinká po koupání to vydrží ty 3-4hodinky spát v kuse potom se napapá a spí ještě dobře tak 1.5-2 ale tak od čtyř od rána to nebylo nic moc... papala poblindila se převlíkali jsme pak byla prokaděná tak znovu převlíct znovu kojit znovu převlíct protože se poblindila a tak dokola...
dneska jsem dostala poukázku do zlatnictví..že prý si mám něco koupit že tam stál snad hodinu a nemohl nic vybrat tak mu prodavačka poradila dárkový poukaz...tak si půjdu hold něco vybrat..ale stejně mi udělal radost že si vzpomněl

Není tady
Ahoj holky. No Jíto, závidím 
Tak mi byly dnes u dr. MAlej dostal antibiotika, tak máem o zábavu postaráno
. No hlavně at je brzo fit a vydrží mu to. Ted kouká na pohádky a u toho hezky hajá. Tak snad i to mu aspon ze dva dny vydrží. Já dnes opět spala nespala
No taková příprava na noční kojení 
Není tady
AHojky, tak kdo není na FB, tady jsou slíbené fotky 
...hmmm jsem je zase smazala, byly veliký, ale na novém BBN jsou ok, nechápu 
tže jukntěte semka, jestli chcete.... http://novy.babinet.cz/showthread.php?t … #post14820 strana 16, příspěvky č. 389 - 393 
Upravil(a) Andri (27. 9. 2010 11:52)
Není tady
Téma zavřeno