29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Romana.P napsal(a):
Ty sepisuješ petici?
Aha, tebe zatkli
Není tady
Romana.P napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Ty sepisuješ petici?
Aha, tebe zatkli
skoro
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
A kdy bys chtěla ty?včera bylo pozdě
Bohužel, strašidlo to už nebude
tak na to jdi dneska ať Jáša nedela drahoty
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
včera bylo pozděBohužel, strašidlo to už nebude
tak na to jdi dneska
ať Jáša nedela drahoty
Jo, když já už nevim, co mám dělat. Uklizeno mám, na procházku jít nemůžu, páč mám jen jedny kalhoty, který mi jsou a kdyby mi venku praskla voda, tak nemám v čem jet do porodnice , sex mi nějak va, takže zbývá vana. Manža už je na nervy, dokonce mi povolil ten svařák, takže odpo se zlejskam
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Bohužel, strašidlo to už nebudetak na to jdi dneska
ať Jáša nedela drahoty
Jo, když já už nevim, co mám dělat. Uklizeno mám, na procházku jít nemůžu, páč mám jen jedny kalhoty, který mi jsou a kdyby mi venku praskla voda, tak nemám v čem jet do porodnice
, sex mi nějak va, takže zbývá vana. Manža už je na nervy, dokonce mi povolil ten svařák, takže odpo se zlejskam
Manža povolil svařák, jo???? Tak to už se malyho taky nemuze dočkat, co ??
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
tak na to jdi dneskaať Jáša nedela drahoty
Jo, když já už nevim, co mám dělat. Uklizeno mám, na procházku jít nemůžu, páč mám jen jedny kalhoty, který mi jsou a kdyby mi venku praskla voda, tak nemám v čem jet do porodnice
, sex mi nějak va, takže zbývá vana. Manža už je na nervy, dokonce mi povolil ten svařák, takže odpo se zlejskam
Jj. taky ho štve, že má teď týden dovču a když porodím pozdě, pak budu pár dní v porodce, tak až přijdu domů, už bude zase v práci a já budu na všechno úplně sama
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Jo, když já už nevim, co mám dělat. Uklizeno mám, na procházku jít nemůžu, páč mám jen jedny kalhoty, který mi jsou a kdyby mi venku praskla voda, tak nemám v čem jet do porodnice, sex mi nějak va, takže zbývá vana. Manža už je na nervy, dokonce mi povolil ten svařák, takže odpo se zlejskam
Jj. taky ho štve, že má teď týden dovču a když porodím pozdě, pak budu pár dní v porodce, tak až přijdu domů, už bude zase v práci a já budu na všechno úplně sama
na nemuze ti nechat pozdrzet??? ze by si to domluvil na dobu, kdy bude met jit z porodnice
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
na nemuze ti nechat pozdrzet??? ze by si to domluvil na dobu, kdy bude met jit z porodnice
To bohužel nejde, teď je v práci období, kdy se žádné dovolené nedávají. To, že ji má, je velký ústupek a privilegium
A to potrvá až do Vánoc
Upravil(a) Romana.P (3. 11. 2010 11:05)
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Jj. taky ho štve, že má teď týden dovču a když porodím pozdě, pak budu pár dní v porodce, tak až přijdu domů, už bude zase v práci a já budu na všechno úplně samana nemuze ti nechat pozdrzet??? ze by si to domluvil na dobu, kdy bude met jit z porodnice
To bohužel nejde, teď je v práci období, kdy se žádné dovolené nedávají. To, že ji má, je velký ústupek a privilegium
A to potrvá až do Vánoc
chjoooo, tak proste Jášovi musis domluvit
Není tady
Ahoj holky, tak u nás noc taky nic moc. Prťolka spal krásně od 20 hodin až do 2, ale pak se vzbudil ve 4:30, napapal se a nechtělo se mu spát... Hrozně se na mě smál a v postýlce čuměl na kolotoč, jako by ho ještě neviděl a něco mu vykládal. Jakmile jsem zhasla, začal pofňukávat, tak jsem milostpánovi musela svítit, aby na ten kolotoč dobře viděl
Pak nakonec na chvilku zabral a v 7 ho vyfasoval taťka a mamka si ještě hodinku poležela. Potom jsme jeli na kotrolu po šestinedělí a vše ok. Antiko jsem si napsat nenechala.
Romi, taky Jášovi domlouvám
Není tady
Dneska ho napařim a proleju tím svařákem
Není tady
Zkus, já si dala tehdy burčák
Není tady
Babucha napsal(a):
Zkus, já si dala tehdy burčák
Hm, to zní dobře Ještě jsem si vzpomněla na schody, taky na ně dojde
Upravil(a) Romana.P (3. 11. 2010 11:47)
Není tady
Romi, tak jaký byl svařák? Já poslední dobou ujíždím na Birelu - polotmavém, vážně dobrota!
Jinak my byli tři hodinky na procházce, tak malý spinkal, nicméně jen co jsme vjeli do vchodu, oči jak baterky Jo a byla jsem se poptat tady do toho Kenny klubu na to plavání a jedna hodina stojí 230 Kč, to se mi zdá opravdu příliš, takže chodit nakonec nebudeme
Není tady
Teprve na něj jdu
Tak to buď ráda, že nejsi v Praze, tady ty ceny jsou mnohem horší. Vaničky-450Kč/ lekci, bazén 14lekcí 4200Kč.
A to není Kenny. Myslím, že Kenny bude tak tak nějak.
Upravil(a) Romana.P (3. 11. 2010 17:44)
Není tady
No tak to je mazec... podle mě to fakt přehánějí.
Není tady
Svařák mám i s vanou za sebou. Dneska mi celý den tvrdlo břicho, ale nechci se upínat k plané naději. Tak uvidíme ...
Není tady
Jééé, tak že by ?? Že by byl Jáša tak svědomitý a chtěl se narodit přesně v termínu?
Není tady
Holky, nemáte někdo zprávu o Lili? Dlouho tu nebyla, nepsala jste jí některá?
Není tady
Krásné ránko holky. Máte se? Romi že by už něco začalo Já ted poklízím, malá spinká. Kolem 10 dojdou holky na kafíčko. Malej ráno brečí, že nechce do školky, no už je to tady, žárlí
No musí to vydržet, nedá se nic dělat
Malá je andílek. V noci jedla ve 3 a pak v 6. Jinak spinkala
Na oběd mám nachystanou žemlovku a vývarovou polívku, takže už jen vytřu zem a mám poděláno
Zítra jdeme k dr. tak jsme zvědavá jak nám Ellinka přibírá
Není tady
tak já si jdu pofňukat už nějak nemůžu..včera chtěl Tobík na hokej, máma se nabídla, že pohlídá Beu, poprvé od porodu jsem byla s T.sama a bylo to super! v 17h se vzbudila, nakojila jsem, šli jsme v 17.30. Máma ji v 18h vykoupala a v 18.30 ji usnula. My jeli po 1.třetině domů, tže v 19h a akorát se probudila. Máma odešla, vykoupala jsem T., večeře a ve 20h oba spali. Než jsem poklidila, sprcha atd, bylo 21.30 a ulehla jsem.
20-23.15 B spí v postýlce
23.15 - 0.45 je vzhůru, čilá, povídá, o půlnoci přišel manžel, tak jsem ji pak vzala do obýváku
0.45-3.30 B spí v postýlce, vzbudila mě na kojo a to přišel ke mě do postele T a nemohl spát
3.30-5.00 B i T vzhůru, já nerva, to už jsem ječela, T dostal na zadek, pak jsem lítostí brečela a únavou
5-6h oba spí u mě v posteli a v 6h nás opět B budí, prdíky a rýma, jdu odsát a T vstává místo až v 7h!!!....než jsem je vypravila do školky, B spala a jen co jsem si lehla, vzbudila se...áááááá teď se poblinkala, tak ji jdu vykoupat, papa...pak přijdu
Upravil(a) Andri (4. 11. 2010 8:21)
Není tady
holky prosím založte si nový chlívek, já vám tam pak přesunu nástěnku. Kvůli kapacitě na serveru je potřeba vždy po cca 1000 příspěvků chlívky přesunout a vy už máte nakecáno hodně přes limit. Díky!
Není tady
Holky, tak nepřesuneme se už na nový BB? http://novy.babinet.cz/group.php?groupid=9
Upravil(a) Babucha (4. 11. 2010 13:45)
Není tady
Téma zavřeno