|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj lidičky, všechny Vás zdravím. Jsem 3 měsíce po operaci kyčle (TEP), u které mi byla zároveň prodloužena noha na stejnou délku s druhou nohou. Jenže jsem zjistila , že pořád napadám na tu nohu, jako, když byla kratší. Nemáte s tímto problémem někdo zkušenosti? Jestli mám cvičit nějaké speciální cviky. Jinak je noha jako nová . Nic mě nebolí a cítím se skvěle, jen to kulhání mě teda rozčiluje. prosím o radu. Marc
Upravil(a) Opravilovi (22. 9. 2010 17:36)
Není tady
Je super, že se operace povedla a bolestí ubylo !!! Mamince udělali jednu nohu kratší, tak jí doporučili do boty podpatěnky....já myslím, jak je kloub s kostí špatně zabouchán do kosti původní a noha je ktarší, už asi žádné cvičení nepomůže.
Není tady