27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj lidičky, vechny Vás zdravím. Jsem 3 měsíce po operaci kyčle (TEP), u které mi byla zároveň prodlouena noha na stejnou délku s druhou nohou. Jene jsem zjistila , e pořád napadám na tu nohu, jako, kdy byla kratí. Nemáte s tímto problémem někdo zkuenosti? Jestli mám cvičit nějaké speciální cviky. Jinak je noha jako nová . Nic mě nebolí a cítím se skvěle, jen to kulhání mě teda rozčiluje. prosím o radu. Marc
Upravil(a) Opravilovi (22. 9. 2010 17:36)
Není tady
Je super, e se operace povedla a bolestí ubylo !!! Mamince udělali jednu nohu kratí, tak jí doporučili do boty podpatěnky....já myslím, jak je kloub s kostí patně zabouchán do kosti původní a noha je ktarí, u asi ádné cvičení nepomůe.
Není tady