Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 21. 2. 2006 11:12

botox
Host

BOTOX

Máte někdo zkušenosti z botoxem?Nejlíp Brno. Mám výrazné mimické vrásky - hlavně vějířky u očí, navíc asymetrické u jednoho oka víc, 40 let a uvažuju začít s botoxem dřív než se prohloubí.

 

#2 21. 2. 2006 16:32

Ditulin
Host

Re: BOTOX

Ahoj,
holky si tady chválí kliniku Bodyestet (Brno). Podívej se na jejich stránky, jestli tam používají botox. Zkušenosti nemám.
www.bodyestet.cz

 

#3 21. 2. 2006 17:23

Jarmila
♥♥♥----
Místo: Praha a jinde
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 146

Re: BOTOX

Doufam, ze sis vedoma toho, ze ucinky Botoxu trvaji jenom cca 4 mesice a pak se vse vrati do starych koleji/vrasek.  Znamena to tedy, ze bude treba Botoxu 3-4x do roka, abys zamezila svirani svalu, ktere mimicke vrasky zpusobuji. Budou-li ti rikat, ze opakovanim injekci se cas potreby dalsi aplikace bude zpomalovat, neni tomu tak.

Botoxove injekce (a to mnohem silnejsi davku nez pri kosmeticke aplikaci) dostavam od neurologa jiz mnoho let ze zdravotnich duvodu a ucinek trva asi tak 12 tydnu.....a to dostavam "konskou davku".  S Botoxem mam tedy dlouholete zkusenosti a tak bych ti radila abys take zkusila konzultaci s plastickym chirurgem v pripade, ze by ti pomohlo mit operaci dolnich nebo hornich vicek, coz je obycejne uspesna operace a vysledek ma rozhodne delsi trvani.  Co se tyce hlubokych mimickych vrasek mezi obocim, existuje chirurgicky zakrok, kde prerusi svirajici se sval.  Vse ale zalezi opravdu jenom na osobni konzultaci s chirurgem, protoze na to aby ti nekdo dal radu je treba tvuj oblicej videt. Uvaz ale nejdrive take dalsi cesty nez zacnes s Botoxem.
Hodne stesti.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů