29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
AHOj holky, všem Vám děkuji za suprovní sraz - Mališkovi za perfektní organizaci a Vám všem za pohodovou náladu a pokec
Vikince za krásný dáreček, Tobík je z něj nadšený, děkujeme moc , doufám, že budeme moct brzy oplatit
Mali tak cesta Olomouc - Ostrava po dálnici 40 minut , k tomu moje motání přes centrum Olomouce a pak dojezd domů
Mufi já jsem klidně pro nějaký srazík uprostřed- tedy blíže k Vám a klidně i přes noc v nějakém penzionu, pokud tam bude herna není pro nás problém dojet
a jdu vám poslat hesla k fotkám
Není tady
holky mě právě ty první sněhulky taky fakt dostaly... hlavně jsem je viděla naživo a přijdou mi super... jsou krásně teplé...
a Vikoušku v té oranžové vypadaj taky super
jeee a ty jezdíš do hradce? no po dálnici je to k nám už "kousek" kdyby náhodou, tak vás moc rádi uvidíme
S Matýskem buď v klidu... viděla jsi Rozálku.. a přitom přijdem do školky, zamává a zmizí....
na strejdu si nemůžem stěžovat.. vypadá to, že dostal rozum
ale jinak mě teda jako fakt s.... no uznejte někdo si to vyžere, že... vysokej, štíhlej, rovný vlasy, krásně se opaluje... no a někdo si to vyžere jinak... mrňavá, tlustá, střapatý vlasy... no bordeeeeeeel
Není tady
poslala jsem vám do zprávy odkaz na fotky s přístupem.
Kvalita teda nic moc...asi bych potřebovala stabilizátor obrazu a bylo tam špatné světlo... takže Vikki, moc tě mezi těma balonkama vidět není
a co mě mrzí, že jsem nevytáhla foťák dřív,abych zdokumentovala průzkumnou misi Mališka po prolézačce , přestože neměla "odvahu" ve stavu 2v1 sjet tobogánem
Zuzanka už Sofince názorně předvedla
Pokud jsem někomu zapoměla odkaz poslat, písněte.
Dobrou.
Není tady
Ahojky, tak už jsem i já vložila fotky, taky je občas nějaká mázlá - to světlo tam nebylo stopro.. ale snad to tak neva Jinak jsem ještě chtěla ragovat, ale už jsem hotovson dneska.. jdu spát.
heslo vám hodím do sz, snad na nikoho nezapomenu.
Dobrou.
Není tady
Ahoj všem, koukám, že se srazík vydařil. Škoda, že to bylo pro nás tak daleko, jinak bychom za Vámi dorazily. I když např. pro Mufa není ani dálka na překážku, holt má můj obdiv Prosím, prosím mohla bych také mrknout na fotky ze srazíku? Tak kdyby Vám to nevadilo poprosila bych také o heslo do sz
Upravil(a) lenule12 (23. 10. 2010 7:30)
Není tady
Tak vám jdu zdělit zážitek z noci Mates se v 10 probudil a začal strašně rvát
a pořád křičel mimi
Tak nevím,jestli se mu zdálo o Dorči nebo mu někdo vzal miminko z toho krásného růžového kočárku
Není tady
mufina1 napsal(a):
ale teda nevím, myslím, že bychom měly upozornit na jisté chování jistých dětiček..
![]()
jako bonzovat se nemá, ale hlásit se to musííííí
viď Vikki???
Co se stalo???Jejda jestli Eli někomu něco udělala tak se omlouvám. Holky co se stalo???
Není tady
jeee holky, aj vas normalne propasla...... muzu se aspon kouknout na fotky? jestli vma tot eda nevadi ;-)... to me fakt stve, z ejsme vas nestihla, holt jsme vas mela vic cist... a kdy teda bude alsi srazik?
Není tady
Mali, kliiid, Elinka je ve všem nevinně, je to malý andílek někteří tu chtějí naznačit (snad i trochu právem), že za nočními můrami Matýska stojí Dorča
ona se projevuje občas trochu přátelštěji (dokonce se NĚKTEŘÍ snaží naznačit, že je důvod to hlásit našemu nastávajícímu
) a holt Matýsek to nějak těžce rozdýchával
ale věřím, že až bude starší, bude oceňovat projevy hlubokého PŘÁTELSTVÍ a obdivu klidněji a s větším nadšením
já pár fotek taky mám, ale odjíždíme na celý den, pryč, tak je přihodím večer
Není tady
no jsem ráda, že NĚKTEŘÍ vědí koho mám na mysli... ještě musím upozornit druhou stranu, aby si dala na nevěstu pozor
malíííí klíííííííííííííííd to je prdeeeeeeel
Vikoušku paní co má ty holčičí má ještě tohle provedení
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=38643887&tab=2
Není tady
Tak se jdu mrknout jakej byl srazík a co to tady nečtu???? No toto... Měla bys Dorči vysvětlit, že ne každej Matýsek je její ženich
Holky já taky chci fotkyyyyy....
Upravil(a) markéta (23. 10. 2010 20:38)
Není tady
Marky, neboj, já jsem jí to celou cestu domů vysvětlovala, že to nebyl NÁŠ Matýsek, ale cizí a i když je to kluk fešný, tak se s ním nemůže tulit jen tak na potkání
jinak já jsem se Mufa ptala, jestli Tě dostatečně informovala o totožnosti chůvy, že bys možná i porod byla ochotná risknout
Není tady
Až budete některá posílat heslíčko myslete na mne (Berko,Jani,Mali....atd.
)
taky se chci podívat jak jste se báječně měli,hlavně Vás a prcíky vidět aspoň na fotečkách
Jani u srazu máš jiné heslo než u svých ostatních fotek,tak jsem se podívala na tu vaši Itálii a tolik nádherných fotek co tam máš
fakt jsem se pokochala,moc vám to sluší a vaše dovolená musela být úžasná.Stejná místa jsme takhle projeli před dvanácti lety
Není tady
Díky holky za hesla Moc hezké fotky, to byla parta
těch dětí, no jesle hadr. A další schovaný v pupíkách
Moc vám to slušelo a extra musíme pochválit naší nevěstu
Mufí kde vzala Berča najednou tááák dlouhý vlasy??? Teda vyrostly jí pořádně
Není tady
Tak jsem vám okoukla fotky a závidím ještě víc moc ráda bych vás viděla, ale teď to fakt nebylo reálný. Snad někdy někde blíž.
Jsem ráda, že jste si to užili
Není tady