29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mufi, možná Ti nechtěla zašpinit auto - jiný důvod mě fakt nenapadá
jinak já jsem vzhůru díky svému drahému už taky od 5-ti.... nechává si pípat budík od 5-ti (asi po 10 minutách) a přitom i do práce odjíždí až kolem 6.... dneska jede s námi až před 8, aby nás hodil na vlak, tak nevím, jestli ho nechá pípat celé 3 hodiny no, ale aspoň jsem se už hezky najedla a jdu nabalit zavazadla
Mufi, v kolik musíš vyrazit?
Viki a Ty máš vzhůru už i kluky? Ti se teda na setkání s nevěstinkami hodně těší
Upravil(a) lenkaB (22. 10. 2010 6:40)
Není tady
tak my vstávaly teď... a už jsem musela pustit "koníky" což znamená pohádka "ať přiletí čáp královno"....
Leni nehrotím to... v Brně jsme za hoďku a půl (když vše půjde ok) a do Olmíku je to už kousek... ale myslím že nejpozději v devět vyjedem... ještě musíme vyzvednout bráchu v Praze... beru pro jistotu, kdyby chtěly holky hodně prudit v autě.... už se moooooooc těší na ten babinec
Viki dobrý my teď 3 dny spíme o trošku dýl, tak jsem z toho až v šoku...
Není tady
Mufi a řeklas Markétce, kdo bude dělat chůvu? třeba by si i ten porod na D1 rozmyslela
jinak jsem teď byla na chvilku venku a je tam docela zima, tak zvažuju, jestli pro jistotu nehodit na kočár fusak... přece jen nevím, kde jak dlouho budem čekat... ale zas že by se mi s krámem navíc chtělo tahat, to taky ne
Není tady
Tak včera a předevčírem tu trochu sněžilo my máme fusak takový na prd... ale asi to zvládnem jen s dekou, na procházku taky nechodí navlečená jak na severní pól (zatím
)... při nejhorším by se snad vždycky mělo dát někam zalézt - nádraží, obchod apod.
Mufi, takže jede brácha zcela dobrovolně, nabídl se sám bez psychického nátlaku, jo?
Není tady
Leni tady včera taky cosi jako sníh padalo
humus takhle brzo...
no jasné... vůůůůůbec jsem ho nenutila... pouze jsem se zeptala co dělá v pátek a uznej, že když nic nemá, tak přeci je nejlepší možný způsobom strávit den s námi
Není tady
no samozřejmě, nedovedu si představit lepší náplň dne pro mladého moderního muže, než dělat chůvu
Není tady
tak děti jsou po snídani... jdu je obléknout, do sebe hodit rychlé kafe a jedem pro Michala... a pak hurá za vámi...
joooo já asi mám fakt divný děti.. včera Rozalka nechtěla ze školky utekla se schovat do domečku s poštářkama
normálně fungovat státní školka třeba na dopoledne, tak je tam fakt dám... ne kvůli mému klidu, ale když vidím jak tam jsou spokojené... pravda je, že když je vyzvednu tak se ode mě nehnou, ale i tak dobrý...
Není tady
Tak jen v rychlosti - doufám, že všichni dobře dojeli/dojedou domů! Tomi mi usnul asi za dvě minuty, co jsme odjeli z parkingu
Myslím, že se sraz moc povedl - díky Mali za organizaci!! , sjelo se nás tam spousta - děti jsou všechny nádherné a všem maminkám to mooooc sluší!!
A ten koutek je moc pěknej!
Jen to hrozně rychle uteklo!!
Vikince ještě jednou mockrát díky za dárek - teď jsme ale dlužníci, do příště se polepšíme!
Moc ráda jsem vás všechny viděla a jak bude chvilka, tak hodím foto, jak jsme se domluvily..
papa - příště zas!
Upravil(a) Berka (22. 10. 2010 14:59)
Není tady
Tak i my jsme zpet
Vsem dekuju za krasne dopoledne bylo to bajecne a i prostor na popovidani (nebo odposlechnuti ostatnich hovoru
) se nasel.
Malisku misto paradni jsi hvezda
Jen me mrzi ,ze jsem nezkusila tu skluzavku
Vsem diky a Vikince za darecek ,Sofinka je ze zviratek nadsena
Tak zase nekdy
Není tady
Ahojky.
My jsme zpět,ale z odpoledního nákupu, který jsme absolvovaly pěšky Nikča mi sice usnula po cestě v autě, ale klasika tak 10 minut před barákem a když jsem ji vynesla a dala do postele, probrala se a bylo po spaní
Já jsem věděla, že ji mám lapnout do kočáru a jít koukat po obchodech, když jsem v OL ...i když to by zase zvědavě koukala a po spaní by bylo taky prd....
Každopádně, sraz byl super a myslím si, že si to tam užily i děti...přestože mám pocit, že jsem ani nestihla se všema pokecat. Koukala jsem, jak vám prcci vyrostli, většinu z nich jsem viděla, když byli ještě miminka nebo se teprve nechali nosit v bříšku (i když to jsem je moc neviděla, že ) Moc krásné děti, povedly se vám
Akorát jsem po té viróze pořád nějaká vyšťavená, tak mě to zmohlo
Leni, asi budu potřebovat půjčit Dorču, sotva jsme doma, Niki zase nepije a tam by pila jak o závod
Nevím už co vymyslet, aby pila, i když s jídlem je to poslední dobou podobné, když řekne, že nechce, tak nechce...
Když jsem vás tam s těma prckama viděla, tak se mi zastesklo...mě už se to krátí....ale pokud budete pořádat příště sraz a bude to pátek, to bych se mohla vtěrknout, přestože už nastoupím do pracovního procesu....jestli se teda dřív nezblázním
...jak stáhnu fotky, dám vědět
Není tady
tak i my se hlásíme zpět doma
moc děkujem za super sraz, Mali vybrala a zorganizovala jsi to perfektně místo bylo úžasné - pro prcky i pro nás
jen mám pocit, že to hrozně rychle uteklo, ale ono to o moc dél s dětmi stejně nejde, myslím, že unavené z toho byly všechny stejně
Zuzi, jak jste zvládly cestu domů? doufám, že jste nemusely moc dlouho čekat nebo nějak složitě přesedat a taky žes už nepotkala další milou paní, co by se na Tebe (se Sofi na zádech) dívala jak na přírodní úkaz
Nataly, to nebude virozou, já jsem taky úplně KO Dorča samozřejmě spala jen než jsme dojely na nádraží, ale naštěstí byla ve vlaku hodná a teď už dělá pořádky doma
jinak Nicolku si taky moc rády vypůjčíme - je to pěkný dráček a mimochodem Dorča doma taky pití moc nedá
je úplně neuvěřitelné, jak všechny děti vyrostly
Mali, budeš mít doma dobrou chůvičku Elinka je fakt šikulka
Mufi, myslím, že vaše chůva by se tím chůvováním mohl(a) živit i profesionálně věřím, že by měl velký úspěch u dětí i maminek
a děkujeme moc za dárek, když jsme čekaly na autobus, tak usnula při žmoulání plyšáka
(netroufám si odhadnout, jestli je to nějaký brouček, nebo motýlek, Dorča tomu řekla motýl, tak to bude asi motýl
)
Berko, Jani, ti vaši kluci jsou úplně k zulíbání
Viki, doufám, že Matýsek neměl z naší stíhačky moc velký šok a moc děkujem za dárek, už jsme ho doma otestovaly
a my se s dárky příště taky polepšíme
Verynko, jak jste se s Kikou vykoupaly? doufám, že Tě moc netopila, protože vypadala docela plná energie a odhodlání si to pořádně užít
tak a jdu se mrknout na fotky, sice jich mám jen pár, ale snad nebudou všechny rozmazané
Upravil(a) lenkaB (22. 10. 2010 18:04)
Není tady
Baf,tak my před chvílí dorazily domů-no joooo fakt daleko to mám
Ale já to vzala do Tesca,maá byla zlatá,pak jsem čekala že usne v autě,ale nic,na vsi na ulici byly děti,tak se Eli hodinu bavila venku, pak jsme jeli s tatínkem koupit Eli botičky, pak nákup potravin a hurá jsme doma ....Eli je vykoupaná,dostane mlíko,večerníček a dofám že jde do hajan.
Ovšeeeeeeeeeeeem taková pochvala,tak moc děkuji, jj organizovat to bych se tím mohla živit
...Škoda že ten můj p.manžel se nedá zorganizovat.
Moc díky za dopoledne,poledne akousek odpoledne,bylo to fajn,super, koutek je perfektní.
Mufe jak jste dorazili s kraválem????
Vikouši moooooc díky taky za dáreček,až k Tescu jsem ho vezla zvenčí vzadu za stěračem no magor
Eli vypadá na spaní,jsem šťastná
Není tady
Tak už jsem taky doma, srazíku jsem si moc neužila, ani jste mě nestihly poflusat, ale čvachtání bylo super, dokonce jsem vlezla i do výřivky, jinak se tam totiž nedostanu, protože bývá úplně plná. A ten koutek, ten je prostě bomba, Kika mě tam tahala i po koupání.
Není tady
Ahojda cácorky
my jsme také v pořádku doma cesta zpět byla super, ve čtyři jsme byly doma
no a kravál??? jo jo byl... chudák strejda z toho ještě teď spinká
ale byla jsem ráda, že se mnou jel.. aspoň podával dudlíky, pití atd...
jinak i já díky moooooooc za bezva srazík... jen to strašně uteklo no... jestli ještě někdy pojedu takhle daleko, tak nám tam najdete nějakej pensionek, ju
a někdo tam budete povinně snámi
Mališku ten koutek je fakt dokonalej
Jdu do auta pro foťák a zkouknout co to ta moje chůvička nafotila
joooo a mmch začněte trénovat spaní na karimatkách a ve spacáku v létě je stanování u mufů na chalupě!!!!!
Není tady
joooo holky ty sněhulky jsou tyto
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=38392694
pak mě ještě zaujaly tyto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=38393395&tab=3
a tyhle mají i pro kluky
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=38115205&tab=1
Není tady
Achojky
my už spinkáme Kluci mi v autě spali je půl hodky a večer usnuli u jídla
Jinak srazík byl fakt super,jen ti moje stydlíny by se mohli polepšit Je vidět,že Matýsek je věrnej Rozárce a jiné ženské nechce
Jsem ráda,že se dárky líbí a žádní dlužníci nejste
a už se těším na fotečky.
Mufí a stanování beru Celkem často teď jezdím k babině do Hradce,tak se za Váma musím někdy zajet podívat
Není tady
Jůůůůůůůůůůů,já je našla i v hnědé a oranžové
http://www.detskyobchod-nellinka.cz/det … -vel-20-29
Není tady
Jo a Mufííí,musím to pochválit bratříčka fakt kusanec
jsem ho musela zapřít,tak snad ho nekde na fotkách neuvidí
ale jinak strejda,jak má být
Není tady