29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mali to by bylo ideální
a koukla jsem na fotky, herna vypadá luxusně
a aspoň si víc pokecáme, když se nebudeme muset proplétat cizíma maminkama
Upravil(a) janabas (15. 10. 2010 14:07)
Není tady
holky, já teda dřív jak ve 13 hod. nepřijechám, pač jsem v práci.
Mali, neráchání neuniknu, to fakt ne...navíc mě už asi 2. měsíc ukecává, abychom jeli na koupák, jenže prve Kika měla píchané ucho, pak jsem se opařila, potom přišla mrcha a nakonec nemoc.
Co se týká koutku, ano souhlasím,........jinak mě nenechá ani pět vteřin v klidu.
Není tady
Mali, já jsem určitě pro - stejně se tam nějaký vstup platí a myslím, že takto to vyjde jen o trošinku dráž a to soukromí a nestrkání se s cizími za to stojí (už tak budem mít asi problém v tom chumlu "známých" dětí najít to své
)
jinak pokud to není nutné na celé hodiny, tak já bych to rezervovala až od těch půl 11, myslím, že se tam o moc dřív stejně slézat nebudem, ne? a dobrá půl hodinka navíc
jen uvažuju, co malé vzít - asi bude vhodné jí tam dát nějaké pohodlné věci (to ji můžu vysléct jen do punčoch a bodyna), ale co botky? bývají tam děti bosky, nebo je lepší vzít přezůvky?
Upravil(a) lenkaB (15. 10. 2010 21:10)
Není tady
Leni děti bývají bosky, protože jsou tam takový prolízačky, že botama by si asi i mohly ublížit,ale vem papučky a uvidíš. Určitě tenisky ne,aby nebyly případné srážky moc tvrdé.
Super holky, tak já počkám jestli se ještě někdo přidá,nemíním pak doplácet např.700 za někoho,protože počítám jaksi každou korunu,bohužel momentálně nejsem ve stavu finančně nezávislých a lidí s tučným kontem ..
Ale co mám dělat že???
Jeslti nás bude 8,tak v pondělí volám a objednám to. Jinak tedy jaksi nic.
Takže se hlašte a pište!!!!
Není tady
Počítám s rezervací a jsem ochotná zaplatit 125,-kč
Mali, LenkaB, Vikinka, Janabas - tak kdo dál??
Verynku nepočítám,protože přijede vlastně až ve 13 ato už bude končit. S tou půlhodinou to zkusím domluvit
Není tady
Mali, já taky klidně připlatím, akorát mě dej raději do rezervy, protože jestli přijedeme záleží, jestli budu Ok. Bojuju už přes týden s nějakým virem a nemůžu se ho zbavit....
Není tady
malinkej napsal(a):
Počítám s rezervací a jsem ochotná zaplatit 125,-kč
Mali, LenkaB, Vikinka, Janabas - tak kdo dál??
Verynku nepočítám,protože přijede vlastně až ve 13 ato už bude končit. S tou půlhodinou to zkusím domluvit
Mali doufám, že nemyslíš, že ve 13 hod. už budete odcházet to bych si s Vámi moc nepokecala...
Mimochodem, do toho koutku ji snad budu moct dát i bez rezervace....
Není tady
Super holky,takže zítra ráno tam zavolám a bloknu to.Zkusím na těch půl 11. Very osobně nic nezaručuju,ale nevěřím,že tam Eli vydrží 3 hodiny v tom koutku. Asi bude po tolika dětech pěkně hotová a usne mi na cestě v autě domů. Uvidíme jak to bude,pisni mi, prosím tě SZ číslo tvého mobilu,ať jsme ve spojení. Pošlu ti info jak to vypadá.
Naty moc se na tebe těším,doufám,že se uzdravíš!!!!!!
Není tady
Very díky moc.
No víš, já si spíš myslím,že díky skoro stejnýmu věku všech dětí je tento čas hodně vyhovující. Asi každé pak dítko usne v autě. Přeci jen tvoje princezna už vydrží nespat,ale já se strašně bojím,že Eli bude grogy.
Není tady
Hlásím žabky moje drahé,rezervace potvrzena,moc se na vás těším.Vy si vemte třeba tepl.ponožky nebo papuče, vyzouvá se tam a vím,že minule mi tam byla zima od noh.
Je to na půl 11 po dobu třech hodin.
Jídlo je možné zajistit na místě, výběr většinou 2-3 meníčka i pro děti.
Není tady
Mali, tak to je super už se moc těším, jen doufám, že nebude pršet, protože cestování s pláštěnkou je trochu bobřík odvahy
to jídlo se dá objednat přímo v tom koutku? a z dětských tam mají co - pokud teda máš už osobní zkušenost pokud bych mohla objednat přímo tam, asi nic vařit a tahat v krabičkách nebudu, aspoň ušetřím místo
Není tady
ahoj holky, ještě mám dotaz - jede se tam někde kolem Aska, nebo si myslím, že spíš tou horní cestou kolem Toyoty (nebo co je to tam za prodejce) nahoru?
možná se ptám blbě - vizuálně ho od Hané vidím, jen konkrétně jsme tam nikdy nebyli. Díky za info.
Takže cca na půl 11, jo?
Upravil(a) Berka (21. 10. 2010 8:10)
Není tady
Holky taky se samozrejme pridam k placeni
Malisku prosim jak ze je to tam s jidlem?Pro dospelaky se da normalne koupit neco dobreho?Neco co muzu popripade dat i male ?
Není tady
Berka napsal(a):
ahoj holky, ještě mám dotaz - jede se tam někde kolem Aska, nebo si myslím, že spíš tou horní cestou kolem Toyoty (nebo co je to tam za prodejce) nahoru?
možná se ptám blbě - vizuálně ho od Hané vidím, jen konkrétně jsme tam nikdy nebyli. Díky za info.
Takže cca na půl 11, jo?
Jojo, pojedeš okolo Gigaspotu (po pravé straně uvidíš to Asko) pořád dozadu až k aqaparku.
Zuzi, asi bych si to jídlo pro prťata vzala, moc velký výběr tam neměli.
Není tady
A nějaký návod pro naprosto neznalé místa nemáte??? ale snad to najdu... nejspíš s sebou budu mít chůvu...
resp. chůváka, tak kdyby náhodou nějaký chlap chtěl jet taky, tak ho vemte
jooo bolí mě v krku, ale vystříkala jsem si ho bioparoxem, tak doufám, že ráno bude vše ok...
moc se na vás těším.... a teda jako vůbec nechápu proč se Marky nechce rodit na D1
Není tady