29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jani vypada to podle popisu ,ze zadna vyvarovna to nebude ale neco na jidlo se tam koupit da.
Ja nevim jak ostatni ,my dojedem nejak odpoledne asi mezi 12 a 13 hodinou ....
Popis asi poda Malisek ,ja to snad dokazu najit ,ta mapa se mi zda docela v pohode a prinejhorsim volam o pomoc
Není tady
já bych ještě asi poprosila o navedení, jak se dostat z vlakáče MHD
Není tady
Jani, Dorči už skleničky taky nedávám, ale uvažuju, že jí něco uvařím, vezmu do misky a nechám si tam ohřát (těstoviny s majdou nebo něco takového, po čem by nemusela být jak prasátko )... myslíš, že tak by to nejedl?
Není tady
no můžu taky vzít domácí polívku, ale bude jak prasátko
a taky potřebuju vědět, kde je parkoviště, ať třeba pak s věcmama i Tobíkem nejdu třebas 2 km pěšky v té kose
Není tady
Jani, neboj, pokud jde o prasátka, nebude tam rozhodně sám
Není tady
Takze plati udelame to toho 22.10 - patek
Misto : http://www.okolotoc.cz/centra-a-koutky/ … um-kvitko/
No a cas?rekneme kolem 13 h? Vyhovuje????
Není tady
Ahojte,jejda to je blbej čas, to mi malá usne v autě..než tam dojedu. Ta by byla protivná. Tak půl třetí nejdřív nebo ráno?Ale to je zase naprd pro ty co jedou z větší dálky
Není tady
Vzhledem k tomu že je to v centru s parkováním bude docela problém. Buď za peníze, což není taková hrůza,ale spíš najít volné místo. Nebo se můžeme sejít holky v Auaparku,vzhledem k tomu,že většina pojede autem,je to sjízdné a parkoviště obří a zadarmo.
http://www.aqua-olomouc.cz/detsky-koutek.asp
Ovšem pozor, jídlo se tam koupit dá,ale upřímně je to nic moc a dražší takže navrhuju misku s sebou jak píše Lenča. Ale pro vás co neznáte Olomouc bych toto viděla spíš jako lepší řešení než to centrum.
Není tady
No popravde bych taky teda spis brala sraz kolem 3 ale myslela jsem ,ze to tak vic vyhovuje ... Toz holkyyyy ,reknete nekdo neco ,v kolik?!?!
Jo a Mali me se vic libi ta prvni varianta ,nez ten aquapark
Není tady
Zuzi mě taky,ale představa že budou holky tápat kde můžou zastavit. To mám třeba vychytaný já ale když není na plac.parkovišti místo tak pak fakt půjdeš pěkně dlouho pěšky, v takovou hodinu a v pátek to nebude v centru vůbec lehký. Je to vlastně oblast,kde hledávám parkování když jdu k dr.,nebo jsem jezdila do práce,takže to tam fakt znám. jak říkám je mi to jedno,ale pro řidičky,neznalé Olomouce je sjízdnější určitě to velké Nákupní centrum,který prostě najdou.
Není tady
Ja to chapu ale pro me je treba jednodussi prijet vlakem a dojet na mesto ,nez se tahnout z vlakace zase k Nakupnimu centru
Ale prizpusobim se vetsine, kdz se vetsina vyjadri
Není tady
já osobně bych raděj dřívější čas kdyby to bylo ve 3, tak mi pak jedou vlaky buď hned v 5 nebo před 6, abych stihla být s malou tak do půl 9 doma... to už bych asi raděj před polednem (vlaky mi jedou tak, že budu v OL na nádraží buď v 10:02 nebo 10:52 - ten dřívější je bez přesedání...), ale záleží na ostatních, Mufíci to mají ještě dál
Zuzi a Ty jedeš taky vlakem? myslela jsem, že autem...
Není tady
za mě - radši dřívější hodinu, kolem 3 už je dost pozdě, protože je to dálka domů, a jet jen na hodinku a pak zas jít není moc ono
a rozhodně bych radši velké parkoviště než centrum , budu mít dost věcí s sebou ( jídlo , věci na převlečení pro prasátko ) a v té kose bych ho do šátku na břicho, abych mohla vzít i baťoh na záda se mi moc nechce
nějaké mateřské centrum v olmiku není ?
u nás v ostravě jsou a teda nikdy jsem neměla problém s parkingem
Není tady
Ahoj Holky,
pokud by to bylo 22. nějak třeba dopoledne, tak bych možná stihla přijít i když bych pak jela do toho sklípku.Navíc i u nás, Nicolka po poledni spí, takže ve 13 hod by to bylo ohrožené a většinou spí tak do těch 15 hodin
Za mě bych taky hlasovala pro ten aquapark. Vyhovuje mi velké parkoviště,protože pátek v centru bude opravdu o hubu... Nebyla jsem ani v tom aquaparku ani v tom prvním místě, takže nemůžu srovnávat.Ale aquap. je pro mě sjízdnější. Hlavně to budu mít od nás při cestě
Není tady
Ahojky, tak mně je taky docela jedno kde, ale pojedem autem, tak by se mi taky víc líbil ten Aquapark - i když - ani tam jsem nebyla ještě.
S časem - Tomi taky kolem 13 - 15 spinká, ale tak max ho přendám do kočárku, snad vydrží a dospí se i tam.
Není tady
Ok tak já můžu klidně na 10.30 být na mistě. Mufi???
Jsem pro aquapark, dnes jsem byla v centru a je to bez šance široko daleko. To je fakt blbost.
Mmch z vlak.nádr. jede bus mhd,jen zjistit který. Ale to pro mě nebude problém.
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
15.10 - Viki ,Zuzka,Berka,Bajaja,Nataly,Janabas,Malinkej,Nataly
22.10- LenkaB ,Viki ,Zuzka,Berka,Verynka,Mufina,Janabas,Malinkej (Nataly)
27.10- LenkaB, Viki ,Zuzka,Berka,Mufina,Janabas,Malinkej,Nataly
Mali mistecko hezky a kdyby sis nas tam odvedla ,tak by to byla moc fajn![]()
Maharishi a nechces taky dojit?
Zuzi díky za pozvání, ale nevyjde mi to...a stejně se skoro s nikým neznám , tak by mi to bylo blbý...si počkám na nějaký celobabinetový srazík, až bude
Užijte si to holky
Upravil(a) Maharishi (13. 10. 2010 22:11)
Není tady
Leni ja neridila aspon 2 roky Prijedu vlakem do Ol
Muzeme se tam srazit a spolecne jet do toho centra ,co ty na to?
Kdybys prijela tim drivejsim vlakem bez prestupu ,tak bychom byly kolem 10:30 na miste,hm?
Me taky spava Sofinka uz jen jeden spanek denne kolem 12- 14 ,takze by mi to vyhovovalo vic
Takze :
LenkaB ,Viki ,Zuzka,Berka,Verynka,Mufina,Janabas,Malinkej,Nataly
Cas: od 10:30 (zhruba)
Misto:Aquapark
JO?
Není tady