29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zuzanka007 napsal(a):
15.10 - Viki ,Zuzka,Berka,Bajaja,Nataly
22.10- LenkaB ,Viki ,Zuzka,Berka,Verynka,Mufina
27.10- LenkaB, Viki ,Zuzka,Berka,Mufina
Damy jestli jsem nekoho napsala spatne ,tak se nestydte a prepiste si to
Není tady
http://www.okolotoc.cz/centra-a-koutky/ … um-kvitko/ je to super místo
Není tady
15.10 - Viki ,Zuzka,Berka,Bajaja,Nataly,Janabas,Malinkej
22.10- LenkaB ,Viki ,Zuzka,Berka,Verynka,Mufina,Janabas,Malinkej
27.10- LenkaB, Viki ,Zuzka,Berka,Mufina,Janabas,Malinkej
Není tady
Very - mám to poněkud z ruky A maty sice je vcelku zlatý dítě, ale střihnout si vlakem Olmík a zpět, to vážně nedám
Není tady
Definitiv napsal(a):
Very - mám to poněkud z ruky
A maty sice je vcelku zlatý dítě, ale střihnout si vlakem Olmík a zpět, to vážně nedám
aha, ty nemáš odvoz, no tak to potom jo...řekni O, že by tě jako do OL mohl hodit a nemusí se bát, že by se tam snad nudil, pač ho plně zaměstnáme
Není tady
Malisku to vypada dobre Hele a jidlo tam teda neni?Takze se mame posilnit pred prichodem ,nebo rohliky tajne s sebou?
Není tady
Čauky holky, já jen, že jsem narazila na váš chlívek...jsem od Olomouce a vím, že je zde ještě jedno celkem dobrý zábavní centrum pro děti ( já jsem tam nebyla, ale moje mamka s malou jo a moc se jim to líbilo)...
http://www.centrumjungle.cz/olomouc/uvod.html
Akorát je to asi trošku dražší
Užijte si srazík
Není tady
Ahoj holky. Pro mě je nejideálnější 15.10.,ale teoreticky můžu i 27.10. 22 to neslibuji, zatím je totiž na toto datum rozjednaný sklípek,ale nevím, jestli tam nakonec pojedu.
Není tady
15.10 - Viki ,Zuzka,Berka,Bajaja,Nataly,Janabas,Malinkej,Nataly
22.10- LenkaB ,Viki ,Zuzka,Berka,Verynka,Mufina,Janabas,Malinkej (Nataly)
27.10- LenkaB, Viki ,Zuzka,Berka,Mufina,Janabas,Malinkej,Nataly
Mali mistecko hezky a kdyby sis nas tam odvedla ,tak by to byla moc fajn
Maharishi a nechces taky dojit?
Není tady
Very - škoda že to není v listopadu, bych to uhrála na cestu do Zlína a dojeli bysme Ale v říjnu jedou Zlíňáci k nám, takže to neprojde
Není tady
malinkej napsal(a):
Very myslíš to co jsem dávala já???To je kousíček od Prioru. Každopádně bysme mohly dát sraz např. u prioru a já vás tam dovedu.
Jojo, pač já bych byla schopná netrefit.... to je ten můj orientační smysl blondýny, ale né pravé, nýbrž levé.
Nevím přesně v kolik dojedu, tak by bylo fajn, kdybys mi na sebe dala číslo a já bych ti pak brnkla a ty bys mě buď navedla, nebo pro mě přišla....
Není tady
15.10 - Viki ,Zuzka,Berka,Bajaja,Nataly,Malinkej,Nataly
22.10- LenkaB ,Viki ,Zuzka,Berka,Verynka,Mufina,Janabas,Malinkej (Nataly)
27.10- LenkaB, Viki ,Zuzka,Berka,Mufina,Janabas,Malinkej,Nataly
Holky tak jak????
Nejlip vypada ten patek 22.10. Souhlasi s tim vsichni ,nebo??????? Je to uz pristi tyden ,tak bychom to mely nejak vykoumat
Není tady
Zuzi, já jsem pro já už víceméně počítám s tím příštím pátkem
jinak se teď dívám, že ten další termín je středa, že? myslela jsem celou dobu, že pátek, takže já bych asi raděj ten příští pátek (kdybychom se s malou někde zasekly a musel pro nás jet P., ať pak nemusí další den do práce...
Není tady
Streda on to neni patek??? Ja jsem fakt pako ,hlavne ze cucim na kalendar
No ale jestli se dohodneme na toho 22.10 PATEK ,tak je to jedno ,ze
Takze ja hlasuju za 22.10 a co ostatni???
Není tady
Jsem pro a teď prosím adresu , kam mám dojet autem a hlavně , kde můžu zaparkovat
a v kolik vlastně ?
jo a jde se tam někde najíst?
Není tady