29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nazdar ,tak to davam sem ,snad si nekdo vsimne
Napiste holky navrhy ,jak by se vam to hodilo ,vsedni den ,nebo vikend?Nekdy v rijnu?
Není tady
Ahoj Zuzi,
bezva, že jsi založila téma. Tak já jsem spíš pro sobotu, protože od října mi začíná v některé pátky škola. Ale pokud to bude vhodný termín v pátek, tak i pátek.
A byla bych kliďo pro už v říjnu, ať se nemusím dlouho těšit!
Není tady
Není tady
Ahoj holky, já se nestačím divit a koukám na vaše metříky
...já chci taky!
já se chci taky vtěrknout ... v Ol budu zítra
ve středu nemůžu. Záleží v kolik hodin máte představu, jestli dopo či odpo....příští týden dopo budu zase dávat malou do školky (teda chtěla bych)...ale teoreticky bych mohla i sama, bez malé, i když mi to trhá srdce
Upravil(a) Nataly (20. 9. 2010 22:33)
Není tady
jee ja chci taky muzeme v patky a vikendy
Není tady
Tak jak?
Navrhuju rijen:
15.10
22.10
29.10
Vsechno jsou to patky ,tak si napiste ,ktery vam vyhovuje nejlip a podle toho se to udela
Není tady
Zuzi, tak já nemůžu 15.10. (mám školu), ty zbylé 2 jsou mi jedno, právě jsem to nahlásila doma, tak prý co zas vymýšlím za blbiny ale netváří se nijak odmítavě (možná proto, že jsem řekla, že buď může jet s námi, což neočekávám, nebo nás jen vyzvednout na vlakáči
)... v kolik hodin bys to tak viděla?
dívám se teď na vlaky a valím oči, že mi jedou docela schopně (dokonce i jeden bez přesedání, nebo s jedním přesednutím, což považuju za luxus
)
Není tady
15.10 - Viki ,Zuzka
22.10- LenkaB ,Viki ,Zuzka
27.10- LenkaB, Viki ,Zuzka
Kde je vas vic??
Leni tak nahlas ten nej vlak co by ti vyhovoval a uvidime.Ja bych rekla nekdy kolem poledne?
Není tady
Zuzi, přímý mi jede tak, že bych byla v OL buď v 10:02 (případně bych si s Dorčou někam zašla a trochu Olomouc obhlédla, když by to bylo moc brzo), další je v OL 12:05 a ještě mezitím s jedním přestupem v OL v 10:52
Není tady
Ahoj, my muzeme 15.
Není tady
15.10 - Viki ,Zuzka,Berka,Bajaja
22.10- LenkaB ,Viki ,Zuzka,Berka
27.10- LenkaB, Viki ,Zuzka,Berka
Baji ty muzes jen ten jediny patek???
Cas teda mezi 12-13.00 ?
Misto- Mali,Baji ??? Muzete navrhnout neco ,kde se deti zabavi ,nekouri se a delaji tam fajn obcerstveni?
Není tady
AHoj, mě by taky nejvíc vyhovovalo 15.10., to bych měla mít navíc doma manžela, takže by to pro mě bylo pohodovější víc na pokec Ráno mám sice dr,ale od 11 hod dál to zvládám
Není tady
děvenky, já bych se s dovolením vtírla, akurát, teda....
15.10. mám odpolední, dorazila bych tak po 15 hodině....
22.10. mám ranní, končím ve dvanáct do 13 hod. bych byla v Olmiku
27.10. mám odpolko, takže taky tak po 15 hod... no spíš 15.30, čili jsem logicky vydedukovala 22.10...
Upravil(a) verynka (27. 9. 2010 20:27)
Není tady
15.10 - Viki ,Zuzka,Berka,Bajaja,Mufina,Nataly, na skok Verynka.
22.10- LenkaB ,Viki ,Zuzka,Berka,
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
15.10 - Viki ,Zuzka,Berka,Bajaja,Mufina,Nataly
22.10- LenkaB ,Viki ,Zuzka,Berka,Verynka
Pardon , uz na to spatne vidim
Není tady
Zuzi a ještě Mufi píše, že NEmůže 15. (teda pokud dobře čtu
)
Není tady