6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vsem, rada bych vas poprosila o vas nazor na mou situaci. Jak se mam nyni zachovat. Je mi 28 let, partnerovi 30. S partnerem jsem nyni 2,5 roku, bydlime spolu v mem byte. Meli jsme uzasny vztah...na nic jsem si nemohla stezovat...ale jednoho dne, ze dne na den se ode me pritel odstehoval, ze na firemni akci poznal kolegyni z prace a zamiloval se do ni...a ze je to clovek se kterym chce zit. Za tyden uz chtel zpatky. Vim, ze me od toho spousta lidi odrazovala, protoze mi hrozne ublizil, ale ja ho opravdu mam stale moc rada...a odpustila jsem mu. Bohuzel je moje duvera v nej velmi podkopana..vim ze to bude chtit spoustu usili na obou stranach a cas, ale stale to boli. Snazila jsem se dopatrat priciny jeho nevery...co ho k tomu vedlo, zda byla chyba i na me strane...ale nebyl schopny mi rict jeden jediny duvod...stale mi opakoval, ze chyba nebyla na me strane, ze byl v nasem vztahu spokojeny, ale proste se to stalo. Samozrejme mam strach, ze se to muze opakovat. Te sve kolegyni vysvetlil, ze se vraci ke me, ze chce byt se mnou. Ale vim ze jsou spolu v kontaktu. Nevim ale z ci iniciativy, spis z jeji, ale i tak mi to vadi, ze za tim neudelal razny konec. Objevila jsem nahodou jeji sms zpravy, kdyz jsem potrebovala poslat sms z jeho mobilu. A ted naposledy, kdyz byl na skoleni pres noc mimo domov. Nevim co si o tom mam myslet. Vim, ze si uvedomil, ze me mohl ztratit a ze pokud by se to opakovalo, tak uz druhou sanci nedostane a taky se moc snazi mi dokazat, ze o nas vztah stoji...ale proste mu neverim.Vim, ze to je chyba, ale je to jeste cerstve a i kdyz se snazim, tak mi to nejde. Jen ted nevim, jestli mu mam rict o tom, ze vim, ze jsou spolu v kontaktu a chtit vedet co za tim je...a jasne mu dat najevo, ze mi to vadi. Nebo radeji delat, ze o tom nevim a spis se snazit naucit mu opet verit. Je to clovek se kterym si opravdu rozumim a jiz premyslim o detech..ale nechci do toho jit s clovekem, kteremu nemuzu verit. Nechci, aby se totiz opakoval ten sok z toho, ze jeden vecer spolu usinate a druhy den vam oznami, ze se odstehoval...chci takove situaci pripadne predejit a byt na ni alespon trochu pripravena, aby me to nesrazilo na kolena jako predtim.
Není tady
Ahoj Inge,mě přijde e to hraje na obě strany.Jak píe e je pořád s v kontaktu s tou druhou a e mu nevěří,tak ti z vlastní zkuenosti můu říct e u mu věřit nebude a bylo by hůř.Jestli chce děti tak se zamysli jestli s ním,radi to s ním skonči.Přeju hodně těstí.
Není tady
napadá mě: řekni mu něco v tom smyslu,co si napsala tady a a se odstěhuje teď a hned,e si topotřebuje promyslet co a jak dál a být zkrátka sama a e uvidí.
No a pak skutečně uvidí,jestli se nad vaím vztahem z tvé strany (nebo moná i z jeho)zavře časem voda či ne.Protoe opravdu se ti čas krátí... a není kdy na experimenty,e.
Není tady
Inge, a co ti uvedl jako důvod jeho návratu domů? Kde celou tu dobu bydlel /il?
Není tady
Nevim ale z ci iniciativy, spis z jeji, ale i tak mi to vadi, ze za tim neudelal razny konec.
A ani neudělá. Potřebují spolupracovat.
A ze zkuenosti vím, e kdy nebudu chtít já, kolega se mnou "románek" neukončí nikdy. Protoe v práci se neřeí domácí trable a obvykle tam enská vypadá atraktivněji, ne doma v sobotu po ránu, e .
Na Tvém místě bych mu "odpustila", ale do budoucna to nevidím vesele, bude to mezi vámi leet nadosmrti jako stín. A to by nebylo tak podstatné, čas zmírní ledacos, ale důleitějí je, e si Tě ten mu neváí tak, aby sám sebe pasoval na Tvého partnera, který Ti má a chce být oporou.
Není tady
Tak zamilova sa ako somár, s rpepáčením, môe hocikto - aj ten, do koho by si to nikdy nepovedala... a na druhej tsrane tomuto sa to u sta nemusí. (Ak to, pravda, nemá ako pracovnú metódu...). Horie vidím to, ako sa s týmto kotrmelcom spoločne vysporiadate a ako to ovplyvní prípadný budúci vzah - ale to sa ukáe naplno a v budúcnosti. Niektoré vzahy to posilní, iné rozbije alebo pomaly rozleptá..
Není tady