Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 18. 9. 2010 10:48

greisi
♥------
Registrovaný: 18. 9. 2010
Příspěvky: 12

Absolutně nevím jak dál

Jsme s manželem 11 let, od 15, z toho 2 roky jako manželé, máme 2letého syna, během našeho vztahu došlo asi jako všude jinde k mnoha pádům v vzletům....byli tam lži, podvádění (z jeho strany)..na základě toho potom z mé strany podezírání,kontrolování..byl i rozchod, který trval víc jak půl roku a vrátila jsem se jen pod podmínkou, že se změní a že nebude kouřit marihuanu, což já nesnáším,netoleruju a nikdy nebudu ( klidně si mě za to odsouděte, ale já jsem tak vychovaná a je to pro mě ve vztahu nesnesitelné), i s tímto vědomým o mě stál, přemlouval mě k návratu a i si mě bral. Ještě podotknu, že podezírání a kontroli skončili v manželství a i už pár let před tím, prostě od toho návratu jsem mu věřila.
Začátkem týdne jsem se od jednoho známého dozvědla, že jsem naivní, pokud si myslím, že s tím hulením někdy přestal. Tak jsem se ho na to zeptala, vše přiznal, že nikdy nepřestal a kouřil tajně dál a dokonce byl v tu chvíli taky zkouřený. Já už jsem si víckrát všimla, že měl třeba červené oči atd., ale nijak zvl᚝ jsem si ho neprohlížela, vždycky řekl něco o prachu v práci ze zbíječky nebo tak, neměla jsem důvod nevěřit..chodil tedy zkouřený i domů. Jezdil na ryby, až teď jsem se dozvěděla, že si spíš s kamarády zakouřit než rybařit nebo doví co tam dělal.
Řekla jsem mu, že jsem schopná mu to kvůli malému odpustit, ale nepřeju si, aby už se to opakovalo, slíbil, že toho nechá. Ale včera vyplulo ještě napovrch, že si tajně s někým píše sms a když jsem se zeptala s kým, řekl mi, že mi do toho nic není, že si píše s lidma, kteří ho berou jaký je a nic mu nezakazují (taky mi řekl, že mu jsou proto milejší jak já). Než by mi řekl, s kým si tajně píše, radši si zbalil věci a za dramatické scény kdy jsem ho nechtěla pustit (protože pokud jednou odejde, už ho nikdy nevezmu zpátky) a snažila se ho zadržet (kvůli malému, aby nevyrůstal v rozvedené rodině)která se podobala rvačce odešel.
Udělala jsem chybu a jela jeho rodičům říct, že od nás odešel, jeho táta se bez mého přičinění zbalil, našel ho a domluvil mu, a se vrátí. Vrátil, se, ale já vůbec nevím, jestli to už chci.
Nelituje toho co se stalo, spíš je nasranej, že to prasklo..nechce mi stále říct, kdo je onen neznámý, i když tvrdí, že se nejedná o ženu, nesnaží se žádným způsobem získat mou důvěru zpět a já už nevím, jak mu začít znovu věřit, ráno odešel, že jde do práce (což obvykle o víkendu nedělají) nevím jestli je to pravda a nemám sílu ho kontrolovat jak malé děcko. Přes to všechno ho mám ráda, ale nevím jak se smířit s tím, že mě léta podvádí, lže mi do očí, tohle není jediný problém, každé 2-3 měsíce se stane něco, ale vždycky jsem to odpustila. Bojím se, v čem i ještě lže a co vypluje ještě na povrch a za jak dlouho. Chtěla bych pro malého rodinu zachranít, ale nevím jak dál, jak bych mu po tom všem mohla zase věřit. On se snaží ze mě udělat toho rozbořitele rodiny, proč prý mu to nemůžu tolerovat, že je to stejné jako cigarety. Vůbec nechápe, jak mi je, když se dozvím,že mě léta podvádí.

Není tady

 

#2 18. 9. 2010 11:44

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Registrovaný: 30. 11. 2006
Příspěvky: 4741
Web

Re: Absolutně nevím jak dál

Greisi,
tak já nevím, co ti poradit. Lže ti, podvádí tě, odešel od tebe, ty od něho... je to vůbec vztah? Vztah je přeci založený na důvěře. Pokud mám někoho ráda, neznamená to automaticky, že s ním budu mít parnerský vztah. Většina vztahů se rozchází, i když se ti dva mají rádi, že jim to spolu prostě nefunguje.

Tohle mi připadá jako nefunkční vztah, který se snažíš za každou cenu udržet a dítě používᚠjako hák, který by měl partnera udržet sad

Nebylo by ti lépe bez partnera? Myslím, že existuje spoustu chlapů, se kterými bys dokázala vytvořit vztah založený nejen na lásce, ale i na důvěře.


Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

 

#3 18. 9. 2010 11:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Absolutně nevím jak dál

Ty nie si ochotná alebo shcopná tolerova ho takého, kaý je (hulenie k nemu bohužiaž zjavne patrí... ) a on nie je ochotný alebo schopný zmeni sa. (Nehodnotím, kto je v práve a kto nie, čo je morálne a čo nie...). Nevidím to ružovo na akýkožvek vzah. Mmch, obaja mi pripadáte ako ešte nezrelé malé deti. hmm No, asi radšej choďte od seba a pokúste sa každý sám dospie. stolt

Upravil(a) Selima (18. 9. 2010 12:15)


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#4 18. 9. 2010 12:06

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči
Registrovaný: 2. 2. 2006
Příspěvky: 15647

Re: Absolutně nevím jak dál

co má udělat, aby získal tvou důvěru zpátky kapitulation
copak se dospělý člověk kontroluje dumbom  ?
souhlasím se selimou stolt

Není tady

 

#5 18. 9. 2010 12:34

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: Absolutně nevím jak dál

greisi napsal(a):

... Ale včera vyplulo ještě napovrch, že si tajně s někým píše sms a když jsem se zeptala s kým, řekl mi, že mi do toho nic není, že si píše s lidma, kteří ho berou jaký je a nic mu nezakazují (taky mi řekl, že mu jsou proto milejší jak já). Než by mi řekl, s kým si tajně píše, radši si zbalil věci a za dramatické scény kdy jsem ho nechtěla pustit (protože pokud jednou odejde, už ho nikdy nevezmu zpátky) a snažila se ho zadržet (kvůli malému, aby nevyrůstal v rozvedené rodině)která se podobala rvačce odešel.
Udělala jsem chybu a jela jeho rodičům říct, že od nás odešel, jeho táta se bez mého přičinění zbalil, našel ho a domluvil mu, a se vrátí...

greisi, i kdybys byla sebevíce v právu, řešíš ze svojí strany vᚠvztah naprosto nešastně.
Přečti si po sobe, co jsi napsala a co jsem si dovolila vytučnit, aby sis toho všimla a zamyslela ses nad tím.
Ty manžela kontroluješ, špehuješ, dělᚠmu scény, pereš se s ním, abys mu zabránila v odchodu a navíc do celé záležitosti povolávᚠjeho rodiče. Copak takhle mezi sebou řeší problémy dva dospělí lidé, proboha?!? Mně to připadá jako úroveň dvou žáků druhého stupně základní školy, nezlob se na mě kapitulation
Jediné, co ti můžu doporučit je návštěva manželské poradny, kam můžeš jít buďto sama za sebe, nebo s manželem a kde ti odborníci pomůžou jak s řešením vaší manželské krize, tak i s prací sama na sobě.
Nezlob se na mě, ale s dryáčnickým řešením manželských problémů ještě žádná ženská nikdy nezvítězila a dáváním nožů na krk, vyhazováním manžela z domova a žalováním jeho rodičům si žádná ženská taky ještě nikdy nepomohla, by by její důvody k takovému jednání byly stokrát oprávněné stolt


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#6 18. 9. 2010 12:36

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Registrovaný: 30. 11. 2006
Příspěvky: 4741
Web

Re: Absolutně nevím jak dál

Není důležité, že Greisi manžela kontroluje. Může to být špatné, ale prostě to tak je. Každý máme nějaké dobré i špatné vlastnosti.
Je jedno, kdo je viník. Vztah už podle mě nefunguje. A nevypadá to na zlepšení.
A osobně: je jedno, co partner slíbí, i kdyby slíbil, že si bude každý den čistiti uši a on to nesplní, ztrácí moji důvěru. Pro každého je důležité něco jiného, pro Greisi je to aby nekouřil marihuanu.


Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

 

#7 18. 9. 2010 13:17

greisi
♥------
Registrovaný: 18. 9. 2010
Příspěvky: 12

Re: Absolutně nevím jak dál

Některé věci upřesním, já ho nekontrolovala, věřila jsem mu všechno, jinak bych na to nejspíš musela příjít sama,jen od té chvíle co jsem se dozvěděla, že mě léta podvádí jsem v tom chtěla mít jasno a vědět, co všechno mi ještě tají a tak jsem se ho na to zeptala, ale on než by mi to prostě v klidu řekl, tak se radši sebere a odchází (já ho nevyhazovala),chtěla jsem,aby zůstal a v klidu jsme si o tom promluvili,ale jeho jediné řešení je útéct od problémů a nic neřešit. A protože ho znám, a vím, že by se mu to rozleželo a vrátil se za čas a škemral že chce zpátky a já už bych ho nevzala, tak jsem se mu v tom snažila včas zabránit. A kontrolovat ho se mě samotné příčí.
A jeho rodičům sem se jela vypovídat /máme s tchýní dobrý vztah a vždy bývá při mě, protože ví, co mi provádí/  moji zrovna nebydlí poblíž, nevěděla jsem, co jeho otec podnikne,ani o to neprosila a bylo mi to i nepříjemné.
Prostě ztratil moji důvěru a já nevím, jestli mu dát šanci, aby ji nějak získal zpátky,narovinu napíšu, že nebýt malého, tak nad tím ani neuvažuju a odcházím hned.

Upravil(a) greisi (18. 9. 2010 13:28)

Není tady

 

#8 18. 9. 2010 13:24

greisi
♥------
Registrovaný: 18. 9. 2010
Příspěvky: 12

Re: Absolutně nevím jak dál

..navíc chodí k psychologovi a bere prášky na vyrovnání nálady (byl vůči mě vzteklý a veškeré problémy si vybíjel na mě) a teď jsem vlastně zjistila, že k těm práškům kouří marihuanu, tak nevím, jestli může být tak zlý,sobecký a nechápavý kvůli tomu..

(šel k němu sám ze své vůle, byla to jeho vlastní iniciativa)

Upravil(a) greisi (18. 9. 2010 13:29)

Není tady

 

#9 18. 9. 2010 13:33

Sedmi Kráska
♥------
Registrovaný: 25. 6. 2010
Příspěvky: 9

Re: Absolutně nevím jak dál

Ty greisi, Selima ti to napsala dobře.

Ty nejsi schopná brát svého muže takového, jaký je. Ty ho nechceš takového, jaký je, ty ho chceš změnit podle svých představ. Kdybys ho nenutila aby přestal hulit, nemusel by tě podvádět, aby tě neztratil.

Když on sám nechce se změnit, zbytečně ho nutíš. A jak je vidět, nestojíš mu za to, aby se změnil.

Co s tím? Řekni si upřímně: chci ho takového, jaký je, se všemi jeho špatnými vlastnostmi (at už důvodem je třeba "jen" to, že spolu máte syna a chceš udržet rodinu)? Pokud ano, tak začni pracovat na sobě, změn sama sebe, abys s ním dokázala žít i s jeho chybami a netrápila se při tom.

Pokud  jeho zápory převažují klady (klidně si to sepiš), tak není co řešit a radši se s ním rozejdi a neztrácej čas.

Existuje jedno britské přísloví: Ženy si myslí, že se jejich muž po svatbě změní a ono se tak nestane nikdy, a muži si myslí, že se jejich žena po svatbě nezmění a ono se tak stane vždycky....

Upravil(a) Sedmi Kráska (18. 9. 2010 13:34)

Není tady

 

#10 18. 9. 2010 13:46

greisi
♥------
Registrovaný: 18. 9. 2010
Příspěvky: 12

Re: Absolutně nevím jak dál

Sedmi Kráska napsal(a):

Ty nejsi schopná brát svého muže takového, jaký je. Ty ho nechceš takového, jaký je, ty ho chceš změnit podle svých představ. Kdybys ho nenutila aby přestal hulit, nemusel by tě podvádět, aby tě neztratil.

Když on sám nechce se změnit, zbytečně ho nutíš

"Chceš ho změnit, kdybys ho nenutila"....on sám když jsme byli od sebe se ozýval a nabízel, že se změní, že toho nechá, jen když se vrátím...tak jsem se vrátila...a teď to mám.

Ano vím, i tak se jedná o to, že jsem ho chtěla jen pod podmínkou, že se změní, ale něměl položenej nůž na krku, bylo to jeho svobodný rozhodnutí a s tím jsem si ho i brala. A jak se mám teď cítit. Tohle všechno se odehrálo tak před 6 lety a celou dobu mi lže.

Upravil(a) greisi (18. 9. 2010 13:53)

Není tady

 

#11 18. 9. 2010 16:05

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 6. 3. 2007
Příspěvky: 12363

Re: Absolutně nevím jak dál

Kdyz tak tady ctu ty prispevky co jste napsali  Grejsi,zasnu.Me by se taky nelibilo,kdyby me manzel kouril marihuanu.Vim co to obnasi kouri me ji syn.Jen se divim,ze to Grjsi neodhalila vcas,ze ji nekdo musel rit,ze v tom pokracuje.Kdyz si syn zakouri marjanu poznam to pokazde je to citit.Ten zapach je me po*n.Ja nevidim na Grejsi vubec nic spatneho.

Upravil(a) eremuruss (18. 9. 2010 16:10)


Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

 

#12 18. 9. 2010 16:09

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 6. 3. 2007
Příspěvky: 12363

Re: Absolutně nevím jak dál

Grejsi cloveka tezko zmenis.Bud ho musis brat takoveho jaky je a nebo s nim nebyt.Mela jsem to s BM taky tak.Libil se me jako clovek,milovala jsem ho,ale nelibilo se me,ze je vystredni jak vyzazi tak chovanim a jeho uletama.Snazila jsem se ho predelavat k obrazu svemu.Nez jsem si ho vzala tak se me to podarilo pak si jel ve svym a delal si co chtel.


Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

 

#13 18. 9. 2010 17:52

greisi
♥------
Registrovaný: 18. 9. 2010
Příspěvky: 12

Re: Absolutně nevím jak dál

eremuruss napsal(a):

Kdyz tak tady ctu ty prispevky co jste napsali  Grejsi,zasnu.Me by se taky nelibilo,kdyby me manzel kouril marihuanu.Vim co to obnasi kouri me ji syn.Jen se divim,ze to Grjsi neodhalila vcas,ze ji nekdo musel rit,ze v tom pokracuje.Kdyz si syn zakouri marjanu poznam to pokazde je to citit.Ten zapach je me po*n.Ja nevidim na Grejsi vubec nic spatneho.

Děkuji hjarta Mě nepříjde normální, aby 2leté dítě vychovával zhulený tatínek, tak proč to tolerovat a nepokusit se to radši nějak napravit než rozbouráním rodiny. No já to moc nepoznala hlavně proto, že to třeba kouří když je na fuškách, vrací se večer, nebo jede brzy ráno na ryby, dá si a než se vrátí domů, tak to asi vyprchá, a nebo většinou příjde domů, vymluví se, že je unavený z práce a chodí spát dřív než syn. Nikdy se mnou moc nemluvil, prostě se nají, vyvalí na sedačku a za chvíli jde spát a mě nenapadlo ho nikdy nějak zkoumat, neměla jsem důvod ho z něčeho podezírat.

Upravil(a) greisi (18. 9. 2010 17:54)

Není tady

 

#14 18. 9. 2010 23:58

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: Absolutně nevím jak dál

Mě nepříjde normální, aby 2leté dítě vychovával zhulený tatínek, tak proč to tolerovat a nepokusit se to radši nějak napravit

Uvažuješ správně. Na své pochyby už sis odpověděla.

Není tady

 

#15 19. 9. 2010 9:55

sandra
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2784

Re: Absolutně nevím jak dál

Greisi, až na tu trávu vᚠvztah funguje?

Není tady

 

#16 19. 9. 2010 9:56

greisi
♥------
Registrovaný: 18. 9. 2010
Příspěvky: 12

Re: Absolutně nevím jak dál

Dnes jsem se konečně vyspala a dospěla k tomuto: když toho nedokázal nechat po celou tu dobu, a už kvůli mě, synovi, či rodině, proč doufat, že toho nechá teď...když se mu dařilo podvádět a lhát tak dlouho, proč by se mu to nemělo dařit, pokud bude chtít i dál...já život v podobě drába strávit nechci... prostě nechám to nějaký čas být, žádné výčitky, žádné domlouvání, nic...prostě buďto to sám pochopí a bude se s tím něco snažit udělat a pokud ne, vztah ukončím.

..a taky vcelku marně přemýšlím nad nějakou jeho dobrou vlastností vůči mě sad (to že má rád syna a živí nás, to počítám za samozřejmost)

Není tady

 

#17 19. 9. 2010 10:02

Innka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 5. 2007
Příspěvky: 1101

Re: Absolutně nevím jak dál

Greisi myslím, že momentálně uvažuješ rozumě..

Upravil(a) Innka (19. 9. 2010 10:04)

Není tady

 

#18 19. 9. 2010 10:20

Aneri
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 19. 4. 2006
Příspěvky: 4438

Re: Absolutně nevím jak dál

Tak mě by se hulič nelíbil ani v rodině, ne tak jako partner, či táta mého dítěte. V žádném případě,lhář a  stále pod drogami, tak to musí být spíše peklo.....pokud si ničí svůj život, prosím. Rychle pryč od něho s dítětem!

Není tady

 

#19 19. 9. 2010 10:44

greisi
♥------
Registrovaný: 18. 9. 2010
Příspěvky: 12

Re: Absolutně nevím jak dál

Aneri napsal(a):

Tak mě by se hulič nelíbil ani v rodině, ne tak jako partner, či táta mého dítěte. V žádném případě,lhář a  stále pod drogami, tak to musí být spíše peklo.....pokud si ničí svůj život, prosím. Rychle pryč od něho s dítětem!

To když mu řeknu, že je to droga, tak se jen směje jak bláznivej, že jaká droga.

Není tady

 

#20 19. 9. 2010 10:47

greisi
♥------
Registrovaný: 18. 9. 2010
Příspěvky: 12

Re: Absolutně nevím jak dál

sandra napsal(a):

Greisi, až na tu trávu vᚠvztah funguje?

Funguje...?....no spíš tak nejak normálně, občas jsou i hezký chvilky, ale je jich pomálu. Asi takhle, neznám pohlazení, obejmutí, jen tak pusu, na sedačce sedíme každej na jiný straně, stejně tak i v posteli. Skoro žádný fyzický kontakt, kromě sexu. Nikdy neuslyším "pochvalu", nebo že mi něco sluší...Malého má rád, to jo, občas s ním blbne, ale aby s ním šel ven nebo si hrát to né.

Já když to tak po sobě čtu, tak vůbec nevím proč a za co ho mám vlastně ráda..nebo to není láska ale zvyk...?

Upravil(a) greisi (19. 9. 2010 10:50)

Není tady

 

#21 19. 9. 2010 10:58

sandra
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2784

Re: Absolutně nevím jak dál

greisi napsal(a):

sandra napsal(a):

Greisi, až na tu trávu vᚠvztah funguje?

Funguje...?....no spíš tak nejak normálně, občas jsou i hezký chvilky, ale je jich pomálu. Asi takhle, neznám pohlazení, obejmutí, jen tak pusu, na sedačce sedíme každej na jiný straně, stejně tak i v posteli. Skoro žádný fyzický kontakt, kromě sexu. Nikdy neuslyším "pochvalu", nebo že mi něco sluší...Malého má rád, to jo, občas s ním blbne, ale aby s ním šel ven nebo si hrát to né.

Já když to tak po sobě čtu, tak vůbec nevím proč a za co ho mám vlastně ráda..nebo to není láska ale zvyk...?

A to byl k tobě takový i před svatbou?? Nebo před narozením malého?

Není tady

 

#22 19. 9. 2010 11:05

greisi
♥------
Registrovaný: 18. 9. 2010
Příspěvky: 12

Re: Absolutně nevím jak dál

sandra napsal(a):

A to byl k tobě takový i před svatbou?? Nebo před narozením malého?

No před svatbou to bylo ještě docela dobrý, to se i snažil, ale teď už ne..když chci někdy obejmout nebo ho pohladit třeba, tak říká, co dělám, že nejsme malý děcka...On to neviděl doma u svých rodičů, tak mu to asi příjde normální.

Není tady

 

#23 19. 9. 2010 11:21

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB
Registrovaný: 9. 4. 2006
Příspěvky: 5296

Re: Absolutně nevím jak dál

Hm, dobrý rozbor greisi. V mnohém funguješ jako jeho matka - a to opravdu není partnerství. Pokud si potřebuješ ujasnit svoji situaci, napiš si, jak si myslíš že vypadá partnerský vztah a pak si zkus napsat jak funguje ten váš.


Ty mu dáváš, teplo domova, jídlo, čisté prádlo, sex, dy se mu zachce...co dostáváš? Je ten vztah rovnocenný? Nebo se chová jako vzdorný puberák k mamince?

Snažím se ti naznačit, jako holky, že ten vᚠvztah není partnerský a tady je chyba i v tobě.


Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

 

#24 19. 9. 2010 11:48

sandra
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2784

Re: Absolutně nevím jak dál

greisi napsal(a):

sandra napsal(a):

A to byl k tobě takový i před svatbou?? Nebo před narozením malého?

No před svatbou to bylo ještě docela dobrý, to se i snažil, ale teď už ne..když chci někdy obejmout nebo ho pohladit třeba, tak říká, co dělám, že nejsme malý děcka...On to neviděl doma u svých rodičů, tak mu to asi příjde normální.

Greisi, v tom případě to u vás není jen o trávě. Přijde mi, že vᚠvztah jako takový nefungoval už dříve.

Není tady

 

#25 19. 9. 2010 11:57

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 6. 3. 2007
Příspěvky: 12363

Re: Absolutně nevím jak dál

greisi napsal(a):

Aneri napsal(a):

Tak mě by se hulič nelíbil ani v rodině, ne tak jako partner, či táta mého dítěte. V žádném případě,lhář a  stále pod drogami, tak to musí být spíše peklo.....pokud si ničí svůj život, prosím. Rychle pryč od něho s dítětem!

To když mu řeknu, že je to droga, tak se jen směje jak bláznivej, že jaká droga.

tO SAME TVRDI I MUJ SYN


Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů