18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, přítel je pořád v práci, i víkendy, od rána do večera a já sama se synem (. 1rok) jsme pořád samy, ráda bych chodila na výlety, prostě se projít, na nákupy a tak. Najdu? Pardubice...
Není tady
Dobré ráno holky,
tak jsem vypakovala polovinu rodinky (tzn. manu a Niki) na chatu (jedou se tchánem a jeho novou kočkou - a to já fakt nemusím ) , tak budeme s Viki a do zítřka sami
Chtěla jsem se zeptat jaký mají vae mimča (co u jsou na norm. stravě) stoličku? Viki u má regulérní bobky...není to brzo???
Jinak mi začíná jaksi stávkovat kojení, u několik nocí po sobě vdy nad ránem se mi vůbec při kojení nevytvoří mlíčko, a nebo třeba a po 20 min., malá je z toho pěkně nevrlá saje a nic. A je to vdy ve stejnou dobu (kolem 5 hod(, co s tím?
Toi a jak je Verunce??? U je bez teplotky?
Sluni, taky jsme byli nedávno na kovárně na té zahrádce, je to tam fajn...hele a bude někdy v PV, tak se ozvi a uděláme mini srazík
Gabu a co Berunka, jak zvládla očko??? Viki měla taky po té hexe hodně velkej flek na zadku, jsem to volala dr,. a jen mi říkal, e to mám "hlídat"
Není tady
jkajka napsal(a):
Ahoj holky, přítel je pořád v práci, i víkendy, od rána do večera a já sama se synem (. 1rok) jsme pořád samy, ráda bych chodila na výlety, prostě se projít, na nákupy a tak. Najdu? Pardubice...
http://winq.pudr.com/ms.php
Ahojky, teda tady od nás asi nikdo od Pardubic není, ale zkus dát dotaz přímo do miminek a batolátek
Není tady
Tak holky, up do nového chlívečku
Není tady