29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
jen nakouknu a mizím Na rajče jsem dala pár fotek..
Jinak v kostce, leze nám druhý zub, ve čtvrtek jdeme na poslední Hexu a Syflorix. Máme naušničky! - jejich foto ještě dodám
Jooooo a jsem moc ráda, že jste tady založili nový chlívek Zítra budu mít víc času, tak zajdu na pokec
Není tady
Bré večír holky
Jájo, konečně jsem se ti dostala na fotečky - nádhera. Vidím, že už nosíte v Manduce i na zádech...vidíš, tak jsem to ještě nezkoušela, je to asi i pohodlnější než na břichu, co?
Petul ahoj...no držím pěsti na očko a těším se na fotečky s naušničkama
Any, já jsem byla celý den v tahu, byla jsem v OL a pak odpo na zumbě...
Dnes jsem se ale pěkně nasr.la, jak já jsem celkem nekonfliktní osoba, tak teda dnes už mě ujely nervy na jednu nepříjemnou sestru na dětským ve fakultce v OL...no raději na to nebudu ani vzpomínat, jinak bych se musela nasr.t znovu
Jinak Any,s počasím máš recht, je fakt nádherně , to je hned líp...tak aby to vydrželo...
Kači prosímtě, kam že jedeme na ten ssraz? Nějak jsem si neuložila ten penzion a jak to bude teda probíhat - v kolik máme dojet a v kolik je odjezd? Už se moc těším!!!!!!
Jinak já taky nesnáším vybalování, to jsou jen haldy špinavých hader - no hrůza. teď mě to taky čeká, jedem o víkendu do Prahy a budem tam až do úterý, takže to abych se začala balit už teď.
Není tady
Peti fotky krasnyyyyyy v Beskydech je nadherne
a Madlouš je cela maminka
Jajo na vase foteny jsem taky koukala... parada... pro me je to uplna nostalgie my tam zakladali na
a kde presne jste byli ubytovani a co vsechno jste prosli???
Upravil(a) Toša (20. 9. 2010 20:42)
Není tady
Toši
ahoj jak oslavíme naše "narozeniny" holek
Mahari,
co se dělo v nemocnici?
Není tady
Toša napsal(a):
myslis ty nedelni narozeniny?
no, my doma cestou na Slovensko
fákt? kam vyrážíte? nebo jsem nedočetla a jsem neinformovaná jako vždy
Není tady
Mahari, na zádech je to rozhodně pohodlnější, ale malá tam moc nevydrží. Musíme trénovat
Toši, byli jsem ubytovaní na Pomezních boudách. No a chodili jsme kolem těch Pomezních bud, byli jsme se juknout na Jelence, skoro jsme vylezli na Sněžku, dva dny pršelo, tak jsme zajeli do Trutnova a taky jsme se vyvezli na Černou horu a prošli si Černohorské rašeliniště. Jako já hory miluju, ale s malou je to teď trochu těžší, delší tůry nevydrží. Ale však ona povyroste a bude ťapat s námi Už se těším, jak jí ukážu Malou Fatru, Slovenský ráj a hlavně Vysoké Tatry
Není tady
Jája80 napsal(a):
Mahari, na zádech je to rozhodně pohodlnější, ale malá tam moc nevydrží. Musíme trénovat
Toši, byli jsem ubytovaní na Pomezních boudách. No a chodili jsme kolem těch Pomezních bud, byli jsme se juknout na Jelence, skoro jsme vylezli na Sněžku, dva dny pršelo, tak jsme zajeli do Trutnova a taky jsme se vyvezli na Černou horu a prošli si Černohorské rašeliniště. Jako já hory miluju, ale s malou je to teď trochu těžší, delší tůry nevydrží. Ale však ona povyroste a bude ťapat s námiUž se těším, jak jí ukážu Malou Fatru, Slovenský ráj a hlavně Vysoké Tatry
![]()
jájo ty mi uplne mluvis z duse
Není tady
Dobré ráno
koukám že si tady dneska popovídám nejspíš sama
Není tady
Ahoj holky, jdu jen pozdravit a rict, ze zrovna frcime na Prevenar. Tak drzte palce, at to zvladneme v pohode.
Jo a mrknete sem: http://www.mall.cz/plenky-ubrousky/pampers/
Vyhodne je, ze je doprava zdarma
Není tady
Ahoj Mefi,
držím palce
Káťo,
kam to nakonec jedete?
Není tady
Hezké poledne
Petul,foteny krásný a ten bazén-nádhera
kdybychom nejezdili ke známým na ubytování,tak by Soláň byl můj favorit
Toši,Peti a Sigi tak půl narozky dobře oslavte
Mefi,držím palce na očkování,ať jste bez reakce
U nás se spinká,ale zase to byl boj ho uspat jak ten se tomu brání.........
Není tady
Katka83 napsal(a):
A já se parádně pohádala s tchánem - jako nikdy - ale jak mě se konečně ulevilo
Petul rezidence Kejžlice.
To znám........,ale fakt,že se uleví já se jednou pohádala s tchánem a dva roky jsme se nebavili-já paličák a on taky
a stejně to byl nakonec on,kdo udělal první krok!!V tomto jsem hrozná-první kroky nedělám
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Katka83 napsal(a):
A já se parádně pohádala s tchánem - jako nikdy - ale jak mě se konečně ulevilo
Petul rezidence Kejžlice.To znám........,ale fakt,že se uleví
já se jednou pohádala s tchánem a dva roky jsme se nebavili-já paličák a on taky
a stejně to byl nakonec on,kdo udělal první krok!!V tomto jsem hrozná-první kroky nedělám
Ha, a já naschvál taky ne No, vřelo to ve mě už dobrých půl roku a teď to tak krásně vypustilo páru
Není tady
U nás to taky trvalo dlouho,ale pak to stálo za to!!Já jim oběma vykala,a normálně v tom afektu jsem mu tykala
už toho tenkrát bylo hrozně moc a týkalo se to dcerky,to byla ještě hodně malá-měla přes rok a nelíbilo se mu,že jsem s ní doma na mateřské.Vrátili jim v restituci hospodu a začali podnikat a já tam měla být celé dny
Jezdila jsem tam víkendy,kdy mi ji hlídala mamka a to bylo málo,chtěli i v týdnu a celé dny-až do noci
Takže to nemohlo dopadnout jinak,než jak to dopadlo!!!!
Není tady
Ahojte,
tak mi ta příšerka dneska spí po 15 minutách a pak je protivná a uřvaná... Už nevím, co s ní mám dělat
Kači, tak upustit páru bych potřebovala u tchýně, ale nějak mi to nejde. Jsem blbě vychovaná... S..e mě už od samýho žačátku, co jsme se s manžou poznali. Ze začátku na mě měla kecy typu, že to snad Pavel nemyslí vážně, že zrovna já, pak to přešlo do stádia mi do všeho kecat, když jsme se rozhodli, že spolu budeme bydlet, tak prý bylo moc brzo, když jsme spolu byli bez svatby, tak to bylo špatně, když jsme se rozhodli, že se po 7 letech vezmeme, tak to už zase bylo zbytečný.... Atd až do nekonečna. Asi si tu pusu opravdu otevřu, až zas bude mít nějaký hlody
Tak jsem si ulevila, tak promiňte
Není tady