6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Čus babuchy
hlásím, že žijem. Jen já jak jsem se přestěhovala na nový bbn tak sem moc nelezu. Takže ani nedočítám...to není v mých silách ...takže stalo se tu něco závažného, co bych měla vědět?
JInak my se máme skvěle...Maruška má dva zubany ( ale to už skoro dva měsíce) a teď jí rostouty horní ( všechny 4 najednou) takže je trochu protivka a nechce moc jíst. Jinak zeleninku i ovoce baští ukázkově a večer kaši taky. Míry má vskutku modelkovské .... 69cm a 8440g Už má naočkovaný komplet synflorix i hexu tak teď bude od očkování na chvilku klid.
Jen jsem zahlídla, že jste řešili kukuřičné křupky....noo tak ty nám teda šmakují fest a ani jí nevydí že jí vlastně bolí zuby ( jiný jídlo teď bojkotuje) Jo a na pití dáváme mlíko a čaj.
Jo a ještě se chlubnu, že už MAruška leze ..krásně po kolínkách je to naše šikulka ( asi před 14 dny začala pérovat na kolenou a tak týden už leze)
Upravil(a) Sigi (13. 10. 2010 18:21)
Není tady
Sigi - téééda, Maruška je rychlík :-))) to ta naše lennora snad ani nepoleze,jak se omylem dostane na břicho takse fofrem přetočí zpátky na záda,takže ani nemá jak by zkoušela lézt
Jinak holky my včera zkusili poprvé masozeleninu s kouskama a a plivala mi to :-( takže jsem dneska koupila pytel kukuřičných křupek a zkusím jestli by to nepomohlo najet na kouskovanou stravu.
Joo a čajík ani nic jiného jsme zatím nedávali, ale asi začnu, jakej děláte? a jak dlouho vydrží?...myslím když se udělá hrnek tak to mi ona za den nevypije -mám to vylejt, nebo můžu nechat v lednici?
Není tady
Pekny vecer, tak mi museli pred chvili dat Adamkovi zase cipek. Ma temer 38, tak kdyz mam jit chrupkat, aby mu nestoupla moc... Ach jo, pritom dneska je naprosto uzasny. Od rana vysmaty... Tak snad to zitra uz bude dobre...
Sigi, ahooooj. Nj, vsak se holky jednou holky budou chtit (muset) presunout na novy bbn... Vsak uz to tam je pripravene .
A teda koukam, jaci jste rychlici... Uz lezete. Budes porizovat nebo uz mas porizene takove ty nakoleniky?
Není tady
Jája80 napsal(a):
Tak my jsem zpátky z výletíku a na Rajčeti jsou fotky, tak kdo chcete, mrkněte A je tam i šátek
Ten šátek je božíííí
Není tady
Mefi ne ne nákoleník ynemáme a ani je nehodlám pořizovat .....Anička je taky neměla a zvládla to. Máme všude koberce takže jí to neklouže Jen ať se holka snaží ...jinak ona by už nejradši stála. Když je na břiše a chytnu jí ruce tak hned na kolínka a stoupá si.....na můj vkus je až moc rychlá.
Upravil(a) Sigi (13. 10. 2010 21:55)
Není tady
Čau holky,
já se teď vrátila z divadla, byla jsem s mamkou (manža hlídal holky) a musím říct, že jsem se dobře pobavila , byla to nějaká komedie s Lasicou, Vašáryovou a Kňažkem ...fakt super.
Mefi, teda chudáček malinkej s teplotkama , tak posílám pusinku...
Sigi zdravím , teda Maruška je šikula!!! Velká gratulace k lezení!! To Viki se teprv začala přetáčet nedávno na bříško (ale stejně to dělá hodně zdřídka) a zatím vůbec ani kolínka nepodkládá...no jsme holt hooodně pozadu
Kači, já piju tak 2 kafča denně + 1 caro ráno na snídani...
Petjo, já jsem dávala mrkvičku celkem dlouho - asi měsíc, začínala jsem s příkrmama dřív, ale jelikož si špatně zvykala na nový zeleninky, tak dlouho baštila jen tu mrkev.
Blue, malá mi taky nechce vůbec nic s kouskama (kromě teda těch křupek)...se mi z toho nadavuje
Není tady
Jájo, krásný fotky, malá je vyloženě v šátku spokojená...jo a co to máš na sobě za černý pléd? Furt něco sháním, co bych mohla přehodit přes manducu, dkyž je taková zima a nalézám jen takový hnusný vytahaný mikiny...dnes jsem s jednou takovou lítala po městě
Není tady
Pekne rano,
tak noc OK. Ted tu radi na posteli a je absolutne v pohode . Toci se mi tu, ze kdybych tu nesedela, tak je brzy na zemi .
Není tady
Rada nakupuju v C&A. Asi se tam pojedu brzy podivat .
Kdo by chtel, vcera vecer jsem pridala nove fotky na rajce
Není tady
Mefi, fotky krásnyj, Adámek je šikula
Jj já taky nakupuji hodně v CA
Holky já dnes přistupuji k netradičnímu řešení častého nočního vstávání - na noc si vikinku bere moje mamka a bude k ní vstávat, já už jsem totiž úplně hotová a opravdu se těším, až se po půl roce konečně vyspím. Niki bude u druhé babičky, protože poslední dobou furt vstávám k oběma
Navíc máme dneska s manžou výročí svatby (4 roky), tak půjdem nejdřív někam na večeři...a pak pěkně chrupkat
Není tady
Ahojky,Blue,já vařím čaj,když převařuju vodu a tu mám na dva dny,takže i čaj mám v ledničce dva dny a pak ho jen ohřívám.
Mefi,Adámek je šikulka-krásně zvedá prcku
Sigi,Maruška je teda fakt šikulka to teda začala lozit hrozně brzo
Mahari,takže dneska bude noc plná vášně ,tak jen bacha na ať nejsi v letňátkách 2011 ,ale zase by to byl krásnej dárek v výročí :vissla :
Není tady
Holky, jak merite mimcum teplotu? Digitalnim teplomerem? A v konecniku? A kdy se odecita 0,5 st.? Ted jsem to hledala na netu a informace se lisi...
Diky
Není tady
Dobré skoro poledne
Jako - Mahari - neštvi Fakt si ji bere mamka, jo? Já ho prostě nikde neudám - nikdo ho nechce A dnes noc opět hrůza .
Sigi, to je Maruška fakt rychlouš .
C&A mám taky ráda. A teď se mi podařilo nakoupit zimní výbavu pro Honzíka za hodně solidní prašule v KiKu . Nějak nejsem ochotná dávat za zimní kombinézu ve sportu 2 tácy - to mi přijde dost ujetý . Zvlášť, když jedna nestačí .
Jdu zkouknout Adámka a Ellču.
Není tady
Any, diky. My mame digitalni teplomer a v navodu pisi, ze krome mereni pod jazykem se pricita 0,5 st. Takze v pripade mereni konecniku je spravna ta teplota, kterou namerim... Nic neprictu a nic neodectu. No, ale zvlastni teplomer, ze?
Není tady
mefinka napsal(a):
Any, diky. My mame digitalni teplomer a v navodu pisi, ze krome mereni pod jazykem se pricita 0,5 st. Takze v pripade mereni konecniku je spravna ta teplota, kterou namerim... Nic neprictu a nic neodectu. No, ale zvlastni teplomer, ze?
no, to joo
Není tady
Mefi,tak to jsem ještě neslyšela
Dnes mi došly od Nestle nějaké vzorky a papír kde je napsáno co můžou mimča od 6.měsíce takže:
Maso:kuřecí,hovězí,krůtí,vepřové,telecí,jehněčí-
Ryba:mořský jazyk,treska,losos,ďas mořský,platýs.
Ovoce-zelenina:pórek,brokolice,rajče(oloupané a zbavené semínek),fenykl,cibule,jahody,maliny,černý rybíz,pomeranče,mandarinky.
Hm......tak to nevím,ale jako dávat pomeranče,mandarinky a třeba jahody to teda zatím ještě nebudu.Co vy si o tom myslíte?
Upravil(a) A-N-Y 1 (14. 10. 2010 12:11)
Není tady
Mefi, to je nějaký divný
Any, ty jo, tropický ovoce bych vůbec nedávala, a rybíz a jahody Si myslím, že je to reklamní trik, napíšou, co všechno mimčo může a pak se Ti pokusí to prodat
Není tady
No právě,že jsem to četla a nechápala jsem-jako mě by ani nenapadlo mu dát třeba kousek pomeranče nebo jahody no a maso zatím jen kuřecí (prsa).
Dnes měl na oběd poprve kousíček kuř.masa a super-měl k tomu brambůrku a zeleninu.Nemixovala jsem to teda,jen jsem maso nejdřív nakrájela na kousíčky a přidala brambor a zeleninu a celé promačkala vidličkou a jedl nádherně
Není tady
Jo holky, já jsem se dneska pobavila Vydala jsem se na poštu a do obchodu s malou v šátku. A jak před tím lidi čučeli, když jsem ji měla v Manduce, tak teď se dokonce otáčeli a jeden chlap málem havaroval Jsme atrakce Záběhlic
Není tady