|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
hezky vecer
my uz chrupkame
dneska mela Veru asi pul hodiny povidavou, nez ty oci zaklapla 
Mefi to uz bude urcite dobry
Adulovi posilam hubana 
Ja se dnes taky rozjela s nakupovanim pres net. tak doufam, ze posta bude fungovat
me zkusenosti jsou asi hooooodne podobne tem vasim 
Není tady
NO já se taky chystám nakupovat přes net - hlavně dárky...kde Toši nakupuješ?
Jo a domlouvaly jsme se s Any, že bysme se mohly potkat v pátek ve městě, ale jak se tak dívám, tak asi nebudu moct 
Není tady
Mahari,však uvidíš,já taky ještě na 100% nevím jestli ta kamarádka bude moct-však se můžeme vidět jindy 
Matýsek dneska usnul v půl sedmé a úplně v klidu,chvíli si vykládal,pak se otočil na bok a přebíral si prstíčky a během chviličky spal 
Dopoledne spal jen deset minut a odpoledne usnul v kočárku jak jsme byli s Mahari venku a to spal asi tak hodinu 
Není tady
Mahari nakupuju na starym dobrym mimibazaru
objednala jsem konecne ten fusak a pokoupila par hadriku
nejak mi ted Veru behem dvou tydnu ze vseho vyrostla
a to nekecam... nektere obleceni ji jeste minuly tyden bylo a ted uz neni 
Není tady
Tosi, uplne ziram na ty vase posledni miry... My mame temer shodne a to jsme mladsi o dva mesice (a podle metriku presne dva mesice)

Adamek chrupka zhruba od pul osme. Byla jsem ho pred chvili kontrolovat a teplotu nema. Celicko ma jako pred teplotkou, tak snad uz to bude dobre. Uvidime, az se vzbudi na kojeni...
Ja jsem dneska nejaka unavena, tak uz pujdu chrupnout taky... Co kdyby se nahodou chtelo Adamkovi vstavat casto...
A zitra me ceka pracak - v pondeli mi konci materska, tak musim zazadat o rodicak... Papiry mam pripravene, tak tam jen sjedeme. Snad to bude rychle.
A co se tyce posty, tak je to opravdu des. Tady kolikrat ani nic neprivezou a jen hodi do schranky listecek. A kdyz se na to pak ptam u okynka, tak mi reknou, ze se nestiha, ze je malo lidi.. Coz na jednu stranu chapu. Ale na druhou... 
Upravil(a) mefinka (12. 10. 2010 21:42)
Není tady
hezke rano 
Mefi no vidis a to nam ted kazdy rika, jaky je Veru cvalda
pritom neni... ona ma jen ty škraně jak křečík
jinak nikde zadna falda 
tak co Adamek, vsechno o.k.???
Není tady
Dobré ránko:-))
jen se hlásíme, že žijeme,akorát není na nic čas...
Kačka už je kompletně naočkovaná a už máme i naušničky 
Jinak je to lenoch, když je na zádech tak v pohodě ale jak jí dám na bříško, tak místo pasení koníčku chvíli funí do plíny a pak se fofrem přetočí zase na záda 
taky hlásíme dva zuby
joo a holky jak to máte se sezením, plazením a hlavně s jídlem? co už dáváte?
my zatím jen v poledne masozeleninovej příkrm a odpolko ovocnou přesnídávku...
Není tady
Ahoj holky,
hlasim noc bez teploty
. A vstaval jen 2x na papani
To asi diky tomu ockovani...
U nas je hnusne. Auta namrzla, bilo od namrazy, teplomer hlasi 2 st. Brrrrr
Není tady
Mefi -u nás je taky hnusně, bílá mlha a teploměr hlásí -1°C :-(
Není tady
joo ještě hlásím nějaké nové fotky na rajčeti
sem už radši nedávám, protože se mi to vždycky udělá hrozně velký 
Není tady
Blue ahoj
,
-1? Jeste vetsi brrrrr nez u nas
. U nas je jeste mlha...
Na fotecky mrknu
.
A jak se jinak mate?
Není tady
Ahojky holky
Blue holky nádherný
Kačenka je už veliká-je krásná
To máte tolik pejsků?Jsou krásní
vím,že máte Amálku-to si pamatuju 
Mefi,super,že noc byla v klidu
myslela jsem na vás hned ráno,jestli neměl teplotky 
Není tady
Čau holky,
tak u nás hlásíme zataženo s nízkou oblačností a 4 stupňě 
blue no ahoj!!! Teda tys tady pěkně dlouho nebyla!! Víš, že jsme měli srazík? 
No ale dětičky máš krásný
a máte teda pěkně velikou rodinku 
Mefi, tak to jsem ráda, že Adovi ty teplotky přešly 
No a já teď letím na masáž
, se moc těším, aspoň hodinka úplného klidu, to úplně potřebuju na svoje nervičky 
Holky, mě jaksi od včera strašně blbne BBN, furt mi to padá.. 
Není tady
Blue, do Viki cpu co se dá - kolem poledne masozelenin.příkrm, pak odpo přesnídávka a večer kaše (ale moc toho teda nesní)...ale úplně co má nejradši, tak jsou to takový ty kukuřičný křupky, tím se nesmířně zabaví 
Není tady
ANY - díííky :-)) no joo Kačule roste jako z vody, je to takový naše zlatíčko hodný 
jinak pejsky máme dva yorka Robina a buldočku Amálku :-) joo a ještě králíka Bublinu 
Mefi - máme se fajn, jen jsme teĎ trochu nastydlí , jak je to novostavba tak je to tady hrozně vlhký
ale jinak pohodička :-) zuby Kačce vylezly a ani jsme o tom nevěděli 
Není tady
Mahari - jééé no vidíš, kukuřičný křupky mě nenapadly, to bych jí taky mohla zkusit dát...
joo holky a dáváte krom mlíka jiný pití?
Není tady
Ahoj,
tak tady začíná konečně prosvitávat sluníčko
- nechci zimu 
Holky, u nás luxus. Krmění v půl desáté a pak až v pět a budíček půl devátá
Včera už krásně otevíral pusinu na zeleninu
Snad si i začnu myslet, že mu ty zuby daly zabrat

Jinak - Blue, ahoj. S tím jídlem ti já neporadím, mně kukuřičný křupky oslintává, ale jak se mu kousek dostane do pusy, tak se začne dusit, tak mu je moc nedávám. Jinak sem ti shlédla fotky, holky jsou úžasné a je vidět, jak jste si první léto u domečku užívali 
Mefi, tak jste to přečkali, to je dobře, že se z toho Adámek takhle vylízal.
Tobínkovi
k 7mi měsícům.
Upravil(a) Katka83 (13. 10. 2010 11:35)
Není tady
Tak máme za sebou oběd-první vařenou bramboru a mrkvičku-chvíli ochutnával a moc spokojeně se netvářil,ale pak to slupl všechno a chutnalo mu.
zítra zkusíme první polívku a kousíček kuřecího masena,tak jsem zvědavá 
Kači,tak to byla super noc-třeba to už tak bude pořád 
Blue,já dávám jen mlíko a čaj,zatím nic jiného.
Holky,jaký křupky?Já je nejím,tak se po nich ani nedívám

Není tady
Katka83 napsal(a):
Any, kukuřičný křupky - kupovala jsem je v DM. Šikulka, jak zvládnul zeleninu
Kači,dík jak tam budu podívám se po nich
šikulka to je,ale prve to moc nevypadalo,že to bude baštit 
Není tady
Katka83 napsal(a):
A anketka - kolik si kdo dáváte kafí denně (kdo kojíte)?
Kači,já sice nekojím,ale když jsem kojila tak jsem neměla ani jedno-jen Caro
,ale te´d jsem se už zase vrátila na osum(deset?
) za den-jako před otěhotněním
mám hrozně ráda kafe 
Není tady
Kacko, ja 1-3 denne, ale bez kofeinu
.
Není tady

ZDRAVÍM, TAK NĚJAK MI TEN METŘÍK NEJDE VLOŽIT, ZKUSÍM TO JEŠTĚ VEČER, AŽ BUDU MÍT VÍCE ČASU. Já kávičku nepiji, zatím jen caro a capučíno, zatím kojím a abych pravdu řekla, tak mi kafe ani nechybí, pila jsem tedy málo, ráno na snídani s mlékem a odpo, jen na návštěvě, doma sama skoro vůbec a to jsem byla turka a to ráno rozpustné. Jinak jsem teď spala dvě noci s malým, byli jsme v ponděli na očkování- Hexa a Prevenar, v pondělí měl teplotu a včera byl celý den mrzutý, tak jsem raději byla v noci s ním. a ani se moc nebudil. Jinak už taky druhý den zkoušíme mrkvičku a docela chutná, no není to jak večer kašička, kterou vyloženě hltá, ale celkem si myslím, že chutná. Chci se optat, jak dlouho jste dávali mrkvičku, než jste zkusili něco jiného, četla jsem, že až po týdnu, ale to se mi zdá dlouho. Doktorka sice říkala, že začít až od šestého měsíce s příkrmy, ale viděla jsem na malým, že odpoledne při obědě je nevrlý a taky by si rád něco dal. Tak jsem se rozhodla pomalinku začít a je šťastný a spokojený. Pěkný slunečný den :-)
Není tady