6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teda tady se kecalo tolik, e nevím, na co reagovat...
Kadopádně si pamatuju, e tu nebyly ádné reakce na očkování
A taky vím, kam e se to jede na ten srazík. Vypadá to tam super
Jo a starý versus nový babinet - jsem pro, kecat tady a tam se pořádně rozkoukat a připravit se
A co jetě..... Já nevím
No a dovolená byla super. Počasí v Krkonoích taky vylo, prelo jen dva dny A Ellí u je zdatná horalka, skoro zdolala Sněku A bude čásek, tak hodím na Rajče fotky.
Není tady
ahoj
tak to Too jetě dolaď a to není miminkům co tam nejsou líto a já to pak přehodím
Jájo jetě dovolenkujete ji,se máte
jdu uspat zvířátko a vařit
Není tady
Ahojky holky, potřebuji radu, která kojíte a dáváte večer kai, chtěla bych vědět jestli jako dáte prvně kai, zda ličkou nebo flakou a kolik a jestli a potom dokojíte? Malý bude mít pět měsíců a je pořád hladový, tak bych to chtěla zkusit, viděla jsem kae od ukončeného čtvrtého měsíce. díky
Není tady
Ahojky Jájo,tak super,e vám počasí vylo-muselo tam být krásně a u se těím na foteny
Toi,to se ti fakt povedlo jetě tam přidá pár mimísků a jsme komplet
Na rajčeti mám pár upravených fotech dcerka se nudila hrozně se mi to líbí
PetJo,já nekojím,take neporadím-já dávám kai večer flakou -je to určitě lepí a rychlejí-jinak příkrmy batí ličkou.
Není tady
jeee vy jste zalozily novy chlivek tady
na novy babinet si nejak nemuzu zvyknout
zkusim neco docist
jinak do noveho domecku vse nej - spokojena miminka i maminky
Není tady
Maharishi Viki vse nej k 6.mesicum
Katko s plazenim to zachvilku bude lozit - to bude veselo (S. se jeste neumi otacet na bricho pouze na bok)
Ja uz bastim vsechno (teda nemela jsem jeste zeli, ted mam cuketovou sezonu, tak je delam z ni ) a obcas si dam sklenicku cerveneho
Toso pekna kolaz
jo a ani nevim, jestli jsem se zminovala, ze jsme byla se S. v patek na ORL v noci plakala a nespala, tak jsem sklakla k nasi Dr., ta nenasla nic, tak me poslala jeste tam a zjistli ji zanet v uchu, nebylo to na pichnouti, tak kapem do ucha a zitra jdem na kontorlu. Ale je vesela, tak snad se to tim prelecilo.
No nic jdu, stavime s manzou pricky v podkrovi, holky uz uspal, tak mi sieasta konci
Není tady
Any, vám oběma - udělalo mi to obrovskou radost a manel teda čučel - kdy slyel věk dcerky, tak se smál, e prej ne čokoládu, ale aspoň Jacka Danielse Fakt moc díky jetě sem. Hned to nechám vyvolat - ikula
Není tady
Any hezké hlavnmě teda Matýsek
Petjo to jsou stránky kde jsou obrazy/fotky a ty si tam jen ze svého pc vloí svuj obrázek...měla jsem uloený moc hezký a nemohu najít...ale tady jsou taky
http://cs.picjoke.com/ tak jen vkládejte
Není tady
Tak to mám http://www.loonapix.com/cz/
Upravil(a) Gabu (19. 9. 2010 23:05)
Není tady
krasne rano my mame za sebou silenou noc... ja si snad ani neuvedomuju, ze bych spala nejakou tu hodinku v kuse Verunka se vzbudila v jedenact a od te doby nemohla poradne spat... vubec nechapu proc... usla vzdycky tak na hodinku ale to jsem zase moc nespala ja tak snad to dnes bude lepsi je uplne vysmata, tak nevim co to bylo...
ANY fotky krasny a stranky jsem nasla uz vcera a je to bomba
Není tady
Hezké ránko
tak u nás se spalo od sedmi do půl sedmé-jak jinak,e!
Teď se chystám ven,půjdu asi ke kámoce na kafčo,teda pokud není v práci
Fotky jsou fakt super,taky si nějaký nechám udělat.
Tak jsme reakci ustáli v pohodě,čekala jsem a do neděle-minule to začalo ze soboty na neděli,take aspoň vím,e to opravdu nebyla reakce na očkování
Není tady
Dobré ráno holky, fotečky vech nádherny!!!!
Jájo, ty tvoje jsem jetě neviděla, nějak mi nejde se tam dostat
Any, to je super, e reakce nakonec nebyla
My dnes noc celkem v klidu, malá usnula v 19.00 , vzbudila se pak ve 23.00, 2.30 a 5.00 a vstávali jsme v 7. Jo a toto je u nás to lepí spaní , take bývá i hůř...
Toi, to teda Verunka řádila...nezkoueli jste nějaké nové papání? Toto mi viki dělala, kdy nemohla něco strávit, a bolelo jí bříko.
Není tady
Ahoj holky,
u nás se dneska spalo od 19 hodin do cca 5, pak se jen povídalo v postýlce a batilo se a v 7:30. No a teď se pro změnu zase spí
A mě se tak nechce do vybalování... Nesnáím to. Sbaleno mám tak do hodiny, ale vybalování mi větinou trvá týden, někdy í víc
Navíc, proč bych vlastně měla vybalovat, kdy ve čtvrtek jedu na víkend k naim a pak dalí víkend u je ten srazík....
Mahari, zkouela jsem to moje Rajče a funguje Asi erupce na Slunci
Upravil(a) Jája80 (20. 9. 2010 9:08)
Není tady
Ahojky já jen na skok sem..jinak jsem na novém bbn. Ale abych vás nezanedbala úplně tak jedna aktuální od nás .... kdy se podíváte pozorn ěMaruka tam vystavuje svo je dva tesáky
Není tady
Sigi, holky jsou naaaadherny
Jajo, kup
Holky, ja neodolala a musela si hrat s tema fotkama taky . Ale jen tak v rychlosti, co me Ada nechal...
Není tady
Sigi,holky jsou moc a moc hezký,u jsou to velký slečny
Mefi,ikulka-fotky super
Jájo,to jsme na tom úplně stejně taky nesnáím vybalování-balení mě baví,ale vybalovat je hrůza
Dneska bylo venku krááásně,to je tak fajn,kdy je jetě tak hezky
A kde vechny jste ?Tady se dneska vůbec nekecalo
U nás se u chrupká ,dneska usnul krásně
Není tady