6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, prislo nektere uz to dorovnani materske?
Není tady
Ahoj holky
gratuluji Vikince k půročku a divím se Mahu,e po dvouch třeňových se budí to jí pak jako fakt kojí jo ?
já sem taky vyřízená B. je jak hodinky od půlnoci taky po dvouch hodinách
Kači na houby,jéé taky bych la...a musela bych dojet autem a mám nerv docela z klíat a jediný co naí holce nedělá dobře jsou právě houby,měla sem dvakrátb ampiony a co nastalo,bylo hrůza,ampiony byli čerstvý tak pozor na to,jsou těce ztravitelný houbičky,,,a já je tak miluji,letos sem ani neochutnala
Any jdu na fotky
Mefi já mateřskou nemám mám RP od porodu,u sem na tu částku zvyklá a docela to opro mne bylo kdy mi to dnem porodu začli vyplácet
Já u mám hotovou hovězí polívku a peču kuře,k němu sem vyndala červený zelí co mi zbylo od kachny z minulého týdne a k tomu vodím do vody jen gnochci
je tady krásně tak půjdem na druhý spaní courat ven...uívejte sobotu pa
Není tady
Gabu, já u měla houby několikrát a dá se říct, e Adam u stráví vechno - i dvě, tři decky - občas (vína)
Tak si uijte procházku - tady se to začíná nějak zatahovat.
Jo a Adam přichází na to, e se dá plazit
Není tady
Katka83 napsal(a):
Jo a Adam přichází na to, e se dá plazit
Není tady
Kdyz ctu, co vsechno jite... Ja vam tak zavidim .
Ja se totiz porad bojim jist veci, ktere mu vadili. Napr. o zeli ani nepremyslim. S cibuli jsem nevarila, uz je to x tydnu. Pecivo znam jen den dva stare, apod. A az teprve nyni zkousim aspon vic korenit, abych z toho jidla uz taky konecne neco mela...
Není tady
Ahoj holky, tak jsme zpět, před chvílí jsme dojeli...musím říct, e dnení výlet se opravdu vydařil, nejdřív jsme byli v jednom zábavním centru ve Zlíně a tam taky na obídku a pak jsme jeli za sestřenkou ke Vsetínu, dělá tam s manelem víkendový tábor s angličtinou (měla tam nějaký američany), tak jsme udělali super procházku (nádherná příroda kolem), Niki si zablbla s jejíma dětma a já s manou jsme si po dlouhé době procvičili angličtinu
No a Viki usnula, hned jak jsem ji poloila do postýlky, take mám dnes totální pohodu, protoe navíc Niki la spát ke tchýni, páč tam spí i její bratranec, tak u toho nesmí chybět
A chlap razil do hospody, tak jdu si pustit nějakej filmek a zarelaxovat.
Gabu, pivko si občas dávám, včera jsem měla ty dvě u do 21hod v sobě a pak kojila a v 1 ráno, take snad u bylo v mlíku alkoholu minimum...a já jsem po těch dvou pivech byla úplně v pohodě a pak pila jen vodu - a jetě k tomu večeři
Mefi, já u jím v podstatě vechno, a minulej týden to byla dokonce kačena se zelím a my měli kupodivu jednu z těch lepích nocí, take si myslím, e u jí to problém nedělá...jediný, co tak jetě celkem přetrvává, je pálivé jídlo-po tom mívá bolení větí.
Kači, teda to je Adámek ikovnej, e u se začíná plazit , to u nás jetě není v kurzu ani to přetáčení
Any, fotečky Matýska úasny...ví, e je ti podobný?
Upravil(a) Maharishi (18. 9. 2010 19:20)
Není tady
mefinka napsal(a):
Holky, prislo nektere uz to dorovnani materske?
Mefi,to má začít chodit a od října.Tak snad se do vánoc dočkáme
Mahari,vylo vám krásně počasí a teď má domácí pohodičku,to je super!
Moná je podobný na mě,ale je neskutečně podobnej na dcerku,kdy ona byla malá-podle fotek jsou úplně stejný
Matýsek se u přetáčí úplně krásně a taky se mu do toho pořád nějak nechtělo
Není tady
Toi - nádherný
My doteď čistili houby - no nekecám - tak na 1000m2 jsme s tchýní nal\ dobrých 300 hub, já měla Adama navázanýho na zádech a lezly jsme po kolenou a sbíraly houby jak borůvky
Adam se jako jetě regulérně neplazí - ale zjistil, e se dá dát noha pod tělíčko, zapřít se a pak posunout - povedlo se to jen několikrát, ale povedlo
Any, taky bych řekla, e je celej ty.
Mahari, super, e se výlet vydařil. Tady bylo skoro celej den pod mrakem
Není tady
Téda velká Toovko
vedle dělá něco podobného jarňátkům 09 Fidorka
jo a taky mě zajímá kdo to je vpravo dole
a v té modré mikince a stím slonem,ten blonďáček
Upravil(a) Gabu (19. 9. 2010 0:07)
Není tady
Tak to máme na nástěnce
Není tady
Gabu napsal(a):
Téda velká Toovko
vedle dělá něco podobného jarňátkům 09 Fidorka
a v té modré mikince a stím slonem,ten blonďáček
Ja to vim vim . S tim fialovym slonem, to je Nellca od Gabry...
A Toso, fakt
Upravil(a) mefinka (19. 9. 2010 8:45)
Není tady
Gabu napsal(a):
Teeeeeda Gabu jeste ze tu petulacka dlouho nebyla ta ti daaaa to je prece Madlen... i v te zelene dece... a v modre mikince Ellinka
Není tady
jo a neni tam jeste Kacenka od Blue a Kubík od Markety (mmch, kde ta se nam toula) a urcite jsem jeste na nekoho zapomnela jo a mala Maruska... musim pohledat foto a slunicka by taky mohla prihodit fotenu Vládíka a kdepak se nam ztratila Meryblue Valentynka tam taky neni... a taky Natálka...
ale samozrejme je tam pridam
Upravil(a) Toa (19. 9. 2010 9:12)
Není tady
Téééda Toi, smekám...pěkné fotečky, sis s tím dala práci, co? Ale výsledek stojí za to
Jo a kdy dáme to kafčo? Mrzí mě, e to v ten pátek nevylo, ale musela jsem s tou Nikčou zajít, páč bych pak určo lítala o víkendu po pohotovostích...Kdy můe? A Any?
Není tady
Juuu, my mame dneska na metriku same trojky
Není tady